آیا صحیح است که پیامبر بر کسی که حق الناسی بدهکار بود نماز میت نمی خوانند ؟ استاد حسینی قمی.mp3
589.4K
🔒 آیا صحیح است که پیامبر ص بر کسی که حق الناس بدهکار بود نماز میت نمی خواندند ؟
✅ پاسخ توسط استاد : حسینی قمی
#اعتقادی #تاریخ_اسلام
#سیره_شناسی
@Gharargah_mehshekan
✳️ بزرگترین مصیبت
🔻 بزرگترین #مصیبت برای انسان این است که از #مناجات با خدای خویش #لذت نبرد. حضرت موسی علیه السلام برای مناجات با خدا میرفت، یک بیادبی به او گفت: از طرف من به خدا بگو: چقدر گناه کنم و تو کیفر نکنی؟! حضرت موسی علیه السلام رفت، مناجات کرد و قصد بازگشت داشت که از سوی خدای متعال خطاب آمد: چرا پیام بندهام را نمیرسانی؟ گفت: خدایا تو میدانی او چه گفت. خداوند فرمود: به او بگو بالاترین #بلا را بر تو نازل کردهام و تو نمیفهمی! بلا و کیفر تو این است که از مناجات با من لذت نمیبری و توجه به این مصیبت نداری.
👤 #آیت_الله_مظاهری
📚 از کتاب « ارتباط عاطفی با خداوند»
📖 ص ۷۲
@Gharargah_mehshekan
📝گزارش
💢حلقۀ شهید زرگری
📚سیر مطالعاتی کتب شهید مطهری
🗓پنجشنبه 9بهمن
🌷پایگاه شهید چمران
🌲حوزۀ شهید ورزنده
@Gharargah_mehshekan
قرارگاه فرهنگی مه شکن
📝گزارش 💢حلقۀ شهید زرگری 📚سیر مطالعاتی کتب شهید مطهری 🗓پنجشنبه 9بهمن 🌷پایگاه شهید چمران 🌲حوزۀ شهید و
📸گزارش
💢حلقۀ شهید زرگری
📚سیر مطالعاتی کتب شهید مطهری
🗓پنجشنبه 9بهمن
🌷پایگاه شهید چمران
🌲حوزۀ شهید ورزنده
@Gharargah_mehshekan
قرارگاه فرهنگی مه شکن
📝گزارش 💢حلقۀ شهید زرگری 📚سیر مطالعاتی کتب شهید مطهری 🗓پنجشنبه 9بهمن 🌷پایگاه شهید چمران 🌲حوزۀ شهید و
☘️ورقی از کتاب☘️
❇️هدف مقدس و حس تعالی و تقدّس
كلمه ی «شهید» و «شهادت» از كلمات رایج معمولی است كه فقط در مورد بعضی افراد استعمال می كنیم. هر كشته یا مرده ای شهید نیست. روزی صدها نفر كشته می شوند و هزارها نفر می میرند و به آنها شهید نمی گوییم. اطراف كلمه ی «شهید» را هاله ای از قدس و تعالی احاطه كرده است. به كسی شهید گفته می شود كه در یك راه مقدس و برای هدفی مقدس جان خود را از دست بدهد.
شهید سه خصوصیت دارد: یكی اینكه در راه هدف مقدس كشته می شود، دیگر اینكه جاودانگی می یابد، سوم آن چیزی كه قبلاً گفتیم كه آنها محیط پاك می دهند.
گفتم مقدس و نگفتم بزرگ. ممكن است مقصد، بزرگ و با اهمیت باشد ولی مقدس نباشد. اسكندر كه آرزوی جهانگیری را تعقیب می كرد، هدفِ به اصطلاح بزرگ داشت ولی مقدس نبود و بلكه عالی هم نبود. كسی كه در این راه كشته بشود، در چشم بشر احترام و تقدّس ندارد . او دایره ی خودپرستی خود را توسعه داده بود. همچو شخصیاگر همه ی كرات آسمانی را هم تسخیر كند، عملش جنبه ی تقدّس و احترام پیدا نمی كند.
عمل آن وقت مقدس است كه هدفی بیرون از خودپرستی داشته باشد.فقط به خاطر تكلیف و وظیفه انجام شود، خصوصاً تكالیفی كه بشر در برابر نوع و اجتماع دارد. «اَلْمَقْتولُ دونَ عِیالِهِ وَ مالِهِ» شهید است، چون به خاطر وظیفه و شرافت و تكلیف وجدان و دیانت انجام می گیرد نه به خاطر جلب منفعت مادی. حالا اگر انسان، المقتول دون العدل و الحرّیه، دون التوحید و الایمان باشد، قداست و قدّیسیتش به درجاتی بالاتر است.
حس تعالی و تقدّس حسی است اصیل در بشر و از صمیم روح بشر سرچشمه می گیرد مثل حس حقیقت خواهی (علم) ، نیكی خواهی (اخلاق) ، زیبایی خواهی (جمال) . و این خود یكی از معماهای وجود بشر است كه در برابر اموری ماورای منافع محسوس و ملموس خود، یك نوع تعظیم و تكریمی دارد و سر تعظیم فرود می آورد.
البته هر میل و طلبی از وجود یك احتیاج عینی حكایت می كند؛ منتهای امر، مبدأ این احتیاج عینی جهازات بدن نیست، همان مرتبه ی مستقل روح انسان است.
سرسلسله ی مقدسات بشر، ذات احدیت است. خداوند، قدّوس است، منزّه از جمیع نقصانات است علی الاطلاق: «هُوَ اَللّهُ اَلَّذِی لا إِلهَ إِلاّ هُوَ اَلْمَلِكُ اَلْقُدُّوسُ. . . » و لهذا مقدس ترین اعمال بشر مبارزه با شرك و بت پرستی است.
📕حماسۀ حسینی/جلد2
🌷 #شهید_مطهری
@Gharargah_mehshekan