eitaa logo
اللهم عجل لولیک الفرج
1هزار دنبال‌کننده
19.5هزار عکس
18.7هزار ویدیو
39 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
❤️ همین یک معجزه کافیست برای هر کسی که به منشا الهی قرآن ایمان بیاورد! سوره نحل : این سوره را نحل نامیده‌اند؛ زیرا به نحل (زنبور عسل) و الهام خداوند به آن اشاره می‌کند. از ایات زیبای این سوره، خداوند به عدل و احسان و بخشش به نزدیکان فرمان می‌دهد؛ و از فحشا و منکر و ستم، نهی می‌کند؛ خداوند به شما اندرز می‌دهد، شاید متذکّر شوید!. (آیه۹۰) قرآن و زنبورعسل ماده : نکته ای که موریس مترلینگ در کتاب خود اشاره کرده کاملا درست است تا ۳۰۰ سال قبل تصور می شد که کندو دارای یک پادشاه و تعدادی سرباز است و هیچ اظهار نظری در مورد جنس ماده زنبور در قرآن نمی شد در قرآن کریم در سوره نحل آیه ۶۸ نوشته شده است. خداوند در این آیه از قیدهای مونث برای خطاب زنبور استفاده می کند و این آیه دقیقا با این مثاله مطابقت دارد زیرا همیشه اولین بار یک زنبور ماده و تعدادی سرباز محافظ او از کندوی قبلی مهاجرت می کنند و کندوی جدید را تشکیل می دهند!و برای خود خانه درست می کنند. این مساله اولین بار ۳۰۰ سال قبل کشف شد حال آنکه این حقیقت بطور ماهرانه در ۱۴۰۰ سال قبل در آیات قرآن جاسازی شده است و پروردگار تو به زنبور عسل(ماده) وحى کرد که از پاره‏ اى کوه ها و از برخى درختان و از آنچه داربست مى‏ کنند خانه ‏هایى براى خود درست کن . 📙منبع:سایت معجزات علمی قرآن-وب قرانی
22.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ وصف زیبا و کوتاه از مقام حضرت عباس و مادر گرامیشان حضرت ام البنین(س) سخنران استاد دانشمند
🔴 برقراری دولت بهشتی صالحان در آخرالزمان 🌕 امام باقر علیه‌السلام فرمودند: براى اهل حقّ‌ دولتى است که وقتی بیاید، خداوند عزّوجلّ به هر یک از ما اهل بیت علیهم السلام بخواهد واگذار می‌کند. پس هر یک از شما که آن دولت را درک کند در نزد ما مقامی عالی خواهد داشت -و با ما در مقام بلند بهشتى خواهد بود- و اگر پيش از رسيدن به آن دولت از دنيا برود خداوند آن مقام را به او عطا می‌فرماید. عَنْ أبِي اَلْجَارُودِ عَنْ أبِي جَعْفَرٍ عَلَيهِ السَّلاَمُ قَالَ: وَ أَنَّ لِأَهْلِ اَلْحَقِّ دَوْلَةً إِذَا جَاءَتْ وَلاَّهَا اَللَّهُ لِمَنْ يَشَاءَ مِنَّا أَهْلَ اَلْبَيْتِ فَمَنْ أَدْرَكَهَا مِنْكُمْ كَانَ عِنْدَنَا فِي اَلسَّنَامِ اَلْأَعْلَى وَ إِنْ قَبَضَهُ اَللَّهُ قَبْلَ ذَلِكَ خَارَ لَهُ. 📗الغيبة(للنعمانی)، ب۱۱، ص ۱۹۴ 📗بحارالأنوار، ج ۵۲، ص ۱۳۶ 📗إثبات الهداة، ج ۵، ص ۱۵
‍ ‍ ❤️ فایده غیبت طولانی قائم امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف به خاطر عدم پذیرش جامعه از نظرها پنهان است، اگر او همچون امامان معصوم علیهم السّلام دیگر آشكار بود، مردم همان كه با امامان كردند با او می كردند، امّا او غائب است تا مردم آمادگی پذیرش او را در طول زمان پیدا كنند. از جمله فوائد غیبت امام قائم عجل الله می توان به این مورد اشاره كرد: 1⃣غیبت او به پیروانش امید می بخشد و آنها را دلگرم می كند كه دارای چنین رهبری هستند، با توجّه به این كه امید، سازنده است. 2⃣غیبت آن حضرت پیروانش را قدم به قدم آماده می سازد تا آن حضرت را از عزلت بیرون آورند. 3⃣گفتگو درباره قیام مهدی عجل الله در طول زمان با فرصت كافی موجب پرورش نفو س و آمادگی در اندیشه انقلاب جهانی بودن و هدفداری و... می شود و به این ترتیب زمینه سازی ظهور آن حضرت مهیّا می گردد. 4⃣شناخت موانع یک انقلاب جهانی در تمام ابعاد و بر اندازی آن موانع، نیاز به طول زمان و كمک فكری بسیار در سطح جهان دارد، این نیز یكی از فوائد غیبت امام قائم عجل الله می باشد. 5⃣طول غیبت و دوری مردم از رهبر مصلح و عادل، موجب فساد در تمام زمینه ها شده و همین فساد موجب خستگی و ناراحتی و نارضایتی مردم می شود و در دل این فساد، جرقّه های انقلاب بروز می كند و مردم، تشنه مصلح واقعی و عدالت می شوند، چرا كه تا همه، رنج ظلم و فساد را نبرند، آماده درک لذّت عدالت و اصلاح نخواهند شد. 6⃣غیبت امتحانی است كه خداوند شیعیان را در معرض آزمایش قرار داده تا معلوم شود چه كسی و استوار در امامت امام دوازدهم باقی خواهد ماند. 7⃣غیبت دلائلی دارد كه به امامان اجازه افشای آن داده نشده است و... ❌ برگرفته از کتاب آخرین امید
🔴 مسلمان شدن فرستاده پادشاه فرنگ با تربت امام حسین علیه السلام در زمان شاه عباس از فرنگستان پادشاه فرنگ شخصی را فرستاد و به سلطان صفوی نوشت که شما علمای مذهب خود را بگوئید با فرستاده من در امر مذهب و دین مناظره کنند اگر او ایشان را محکوم کرد شما به دین ما درآئید و اگر علمای دین شما او را محکم کردند ما به دین شما ایمان می‏ آوریم . و آن فرستاده کارش این بود که هر کس هر چه بدست می‏ گرفت او اوصاف آن شی را می‏ گفت و می‏ دانست که چیست. پس سلطان علما را جمع کرد و سرآمد آن مجلس ملامحسن ‏فیض بود. ملا محسن فیض به آن سفیر گفت: مگر سلطان شما عالمی نداشت تا به نزد ما بفرستد که مثل تو عوامی را فرستاده که با علماء امت اسلام مناظره کند؟ آن فرنگی گفت: که شما از عهده من نمی ‏توانید برآئید اکنون چیزی در دست بگیر تا بگویم آن چیست. ملا محسن تسبیحی از تربت سیدالشهداء در دست داشت آن را در میان مشتش گرفت و گفت: بگو ببنم این چیست؟ فرنگی به دریای فکر غوطه ور شد هر چه فکر کرد چیزی نگفت. فیض فرمود: چرا عاجز ماندی؟ گفت:عاجز نماندم ولی به قاعده خود چنان می ‏بینم که در دست تو قطعه‏ ای از خاک بهشت است و من در این فکرم که چگونه بدست تو رسیده. مرحوم فیض فرمود: راست گفتی در دست من قطعه ‏ای از خاک بهشت است و آن تسبیحی است که از تربت پاک فرزند پیغمبر ماست که امام است پس حقیقت دین ما و بطلان دین شما معلوم گشت.پس آن فرنگی اسلام را اختیار کرد. منبع: مردان علم در میدان عمل، سید نعمت الله حسینی، دفتر انتشارات اسلامی (وابسته به جامعه مدرسین حوزه علمیه قم)، جلد 1.
📘 💠درجات دهگانه ایمان 🔹عبدالعزیز قراطیسی می‌گوید: امام صادق علیه السلام به من فرمود: «ای عبدالعزیز! ایمان ده درجه دارد، مانند نردبان که ده پله دارد و همانند نردبان باید پله پله از آن بالا رفت. کسی که در درجه دوم است، نباید از کسی که در درجه اول می‌باشد، انتقاد کند و بگوید: تو ایمان نداری. و آدمی که در درجه اول ایمان است، باید به روش خود ادامه دهد تا برسد به آن کس که در درجه دهم است. ای عبدالعزیز! کسی که ایمانش در مرتبه پایین تر از توست او را بی ایمان ندان! تا کسی که ایمانش بالاتر از توست، تو را بی ایمان نداند. وقتی که دیدی کسی پایین تر از توست او را با مهر و محبت به درجه خود برسان و چیزی را که تاب و تحمل آن را ندارد، بر او تحمیل مکن! تا او را بشکنی و این کار خوب نیست. زیرا هر کس دل مؤمنی را بشکند بر او واجب است شکستگی دل او را جبران کند.» 🔹آنگاه فرمود: «مقداد در درجه هشتم و ابوذر در درجه نهم و سلمان در درجه دهم ایمان (که بالاترین درجات ایمان است) قرار داشت.» 📚 بحارالانوار ج ۲۲، ص ۲۵۰.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آیا سزاوار هست روزها بگذره و ما یادی از امام زمان نکنیم؟... سخنران استاد عالی
🔴 چه کنیم تا ظرفیّت‌مان زیاد شود؟ ✍ امام على علیه السلام در خطبه معروفشان به همام فرمودند: "عَظُمَ الخالِقُ فى أنفسِهم و صَغُر ما دون ذلک" 📚 نهج ‏البلاغه، خطبه 193 چون خداوند در روح آنها (مؤمنان) عظمت دارد، غیر خدا هرچه باشد کوچک جلوه مى‏کند. تا وقتى روى زمین هستیم، یک هکتار زمین براى ما بزرگ است، امّا اگر سوار هواپیما شدیم هرچه هواپیما بالاتر برود، این قطعه زمین براى ما کوچک‏تر مى‏شود. تا وقتی تنها ابعاد کره زمین را می‌دانیم برایمان بسیار بزرگ جلوه می‌کند اما زمانی که فاصله‌های نجومی کهکشان‌ها را بدانیم زمین برای ما کوچک جلوه می‌کند! اگر توجهى به پول‌هاى موجود در بانک بکنیم، سرمایه خود را ناچیز خواهیم دید. اگر به تسبیح گفتن همه موجودات توجه داشته باشیم، گفتن چند «سبحان اللّه» را چیزى نمى‏دانیم. اگر به کتابخانه‏هاى بزرگ و مهم دنیا نگاه کنیم، مطالعه چند کتاب ما را مغرور نخواهد کرد. ⁉️ وقتى به امام سجاد علیه السلام گفتند: چرا اینقدر عبادت مى‏کنى؟ فرمود: عبادت من کجا و عبادت علىّ بن ابیطالب کجا! نگاه به مقیاس بزرگ‌تر مسائل، موضوعات دیگر را برایمان کوچک‌تر می‌کند، ما را برای حل مشکلات مصمم و کبر و غرور را از ما دور می‌کند.
🔴 منتظران ظهور جرعه‌ای از معرفت آیت الله حق شناس رحمه الله: رفقای عزیز ! شما را به خدا مواظب زبان و گوشتان باشید. هر حرفی نزنید، به هر حرفی گوش ندهید. خدا شاهد است گاهی اوقات به خاطر یک غیبت فقط یک غیبت حاجت شما را نمیدهند. در قیامت از اعمال خوب شما بر میدارند و روی اعمال خوب غیبت شونده میگذارند. حال هِی برو غیبت کن ببیبن کجا رو میگیری؟ من در یک جلسه ای بودم که پشت سر شخصی غایب حرف های ناروایی زده شد. با اینکه بنده حرف های آنها را رد کردم و از آن شخص دفاع کردم. امّا شب در عالم رویا به بنده گفتند: چرا از آن مجلس برنخواستی؟ گفتم: من هر آنچه که آنها گفتند رد کردم و از شخص غایب دفاع کردم. گفتند: آیا حرف های شما را قبول کردند؟ گفتم خیر! گفتند: پس چرا از آن مجلس بیرون نرفتی؟ همان رفتن تو جواب قاطعی برای آنها بود. آره داداش جون! مسئله، بسیار مهم و ظریف است 👈همیشه این حدیث را به یاد داشته باشید که: " سامع الغیبة احد المغتابین "  یعنی گوش کننده به غیبت در حکم غیبت کننده است.
عاقبت تملّق کریم‌خان زند پس از آنکه به پادشاهی رسید، شیراز را به پایتختی انتخاب کرد و از چنان محبوبیتی برخوردار شد که نامش به‌عنوان سرسلسله زندیه در سراسر ایران پیچید. روزی عموی او برای دیدنش به پایتخت آمد. کریم‌خان دستور داد از وی پذیرای کنند و لباس‌های فاخر به او بپوشانند. چند روزی از اقامتش نگذشته بود که در یکی از جلسات مهم مملکتی شرکت کرد. با دیدن قدرت و منزلت برادرزاده‌اش بادی به غبغب انداخت و گفت: کریم‌خان، دیشب خواب پدرت را دیدم که در بهشت کنار حوض کوثر ایستاده بود و حضرت علی (علیه‌السلام) جامی از آب کوثر به او می‌داد. کریم‌خان اخم‌هایش را درهم کشید و دستور داد وی را از مجلس اخراج و سپس از شهر بیرون کنند. رؤسای طوایف از او علت این رفتار خشونت‌آمیز را جویا شدند. کریم‌خان گفت: من پدر خود را می‌شناسم. او مردی نیست که لایق گرفتن جامی از آب کوثر از دست حضرت علی باشد. این مرد می‌خواهد با تملّق و چاپلوسی مورد توجه قرار گیرد و اگر تملّق و چاپلوسی به‌صورت عادت درآید، پادشاه دچار غرور و بدبینی می‌شود و کار رعیت هرگز به سامان نمی‌رسد.