باسمه تعالی
به اطلاع داوطلبان متقاضی سرباز معلم می رساند:
1 – مصاحبه داوطلبین از روز یکشنبه ۱۴۰۲/۳/۲۱ آغاز می شود . در فایل پیوست زمان مصاحبه مشخص شده است. لذا از تماس با شماره های این هسته جهت اطلاع پیدا نمودن از زمان مصاحبه خود، جدا خودداری فرمایید.
2 – داوطلبانی که مشخصات آنان در لیست پیوست می باشد، می بایست حداقل 15 دقیقه قبل از شروع مصاحبه به نشانی: مشهد ـ بلوار شهید صادقی - بلوار ارشاد _ ارشاد ۱/۱۴ دبستان شیخ الاسلامی - مراجعه نمایند.
3 - به همراه داشتن اصل شناسنامه و کپی تمام صفحات کارت ملی و کپی ، آخرین مدرک تحصیلی و کپی ، دو قطعه عکس، فرم اطلاعات فردی امضا شده و گواهی عضویت بسیج در صورت داشتن و ماسک جهت انجام مصاحبه گزینش الزامی است.
۴ – داوطلبانی که در سال های اخیر دعوت به مصاحبه گزینش شده اند، ممکن است جهت انجام مصاحبه مجدد دعوت نشوند، لذا از تماس با شماره های هسته خودداری نمایند.
*****************************
با توجه به محدودیت زمانی مصاحبه ، تغییر ساعت و روز مصاحبه به هیچ وجه امکان پذیر نمی باشد.
با تشکر
هسته گزینش آموزش و پرورش خراسان رضوی