یک پولپاشی بزرگ!
شواهد نشان میدهد که در جنگ ترکیبی جاری، یک پولپاشی بزرگ و همچنین در تقسیم پستها و مناصب حکومت آینده، سخاوتی کمبدیل روی داده است! این رویکرد اما، در رفتارهای آمریکا در برابر حکومتها و دولتهای مردمی، پرسابقه است. دراینباره ویلیام بلوم، نویسنده آمریکایی، اثری نشر داده و آن را «سرکوب امید» نام نهاده است. در داخل ایران، این اثر توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی ترجمه و نشر یافته است. بر سایت این مرکز، در باب دیدگاههای این نویسنده آمریکایی و ایضا سند مهمی که نشر داده است، میخوانیم:
امروزه دیگر دخالتهای سیاسی ـ نظامی ایالات متحده آمریکا در امور سایر کشورها، بر کسی پوشیده نیست. آشوبآفرینی و ایجاد تنش در جوامع هدف، در راستای منافع ایالات متحده، از جمله شگردهای سردمداران کاخ سفید است، که توسط سازمان جاسوسی آمریکا (C.I.A) انجام برنامهریزی و پشتیبانی میشود. البته بسته به شرایط فرهنگی، سیاسی و اقتصادی جوامع، جنس این آشوبها متفاوت است و همواره بهروزترین روشها، برای تحقق سیاستهای آمریکایی بهکار گرفته میشود، اما آنچه که اسناد و مدارک منتشرشده در ایالات متحده نشان میدهد، حمایتهای مالی و پولپاشیهای سرویسهای آمریکایی تابع سازوکارهای از این قبیل بود، پولهای سیاهی که سازمان سیا، برای اخلال در چرخه زندگی مردم یک کشور و پیشرفت سیاستهای کاخ سفید هزینه میکرد.
ویلیام بلوم، نویسنده آمریکایی، در یکی از آثار خود که با عنوان سرکوب امید به فارسی ترجمه شده است، به سازماندهی مالی سیا برای ایجاد تغییرات و پیشبرد سیاستهای آمریکا، در جوامع مختلف اشاره میکند. بلوم در سال 1967 و به دلیل مخالفت با سیاستهای آمریکا در ویتنام، از وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد و آنگاه یکی از بنیانگذاران و سردبیران "واشنگتن فریپرس"، نخستین روزنامه مستقل در پایتخت آمریکا، شد. او در 1969، رسالهای درباره فعالیتهای سازمان سیا نوشت و در آن، نام و نشان بیش از دویست کارمند سازمان را فاش کرد. سپس به عنوان روزنامهنگار مستقل در آمریکا، اروپا و آمریکای جنوبی به کار پرداخت. وی آثاری در نقد سیاستهای آمریکا منتشر ساخت و در آخرین سالهای حیاتش، به فعالیت رسانهای و فیلمسازی روی آورد و در سال 2018 از دنیا رفت.
ویلیام بلوم در پیوست یکم کتاب سرکوب امید، نموداری با عنوان "چگونه پول دست به دست میشود؟" منتشر ساخته، که حائز اهمیت است. در توضیحات این نمودار، که منبع آن به نقل از واشنگتنپست 26 فوریه 1967 درج شده، آمده است: سازمان مرکزی اطلاعات برای رساندن پول به افراد و سازمانهای گوناگون، وجوه خود را مستقیما به تعدادی از بنیادها میپردازد. نام بنیادهای یادشده، در حلقه نخستین این نمودار ذکر گردیده است. برخی از این بنیادها، بیشتر به کارهای دیگر میپردازند و بعضی صرفا مجراهای ارتباطی سیا هستند. بنیادها نیز پول را به سازمانهای خصوصی دیگر میپردازند. نام این سازمانهای خصوصی در حلقه دوم ذکر شده است. گذشته از منبع پول، به دشواری میتوان سازمانهای مزبور را بخشی از مجراهای سیا شناخت. آنها وجوه سرّی را به گروهها، سازمانها و طرحهای مطالعاتی مشخص که به تصویب سیا رسیده و نامهایشان در حلقه آخر ذکر شده است، میرسانند. وظیفه آنان توزیع پول در میان افراد است. این نمودار دایرهای که بیش از نیمقرن پیش واشنگتنپست آن را منتشر کرده، اطلاعات قابل توجهی دارد. در هسته مرکزی این نمودار، سازمان سیا قرار گرفته و منابع مالی از حلقه اول در قالب نهادهایی همچون: بنیادها، مؤسسات خیریه و صندوقهای مختلف، به حلقه دوم که آن را اتحادیهها، انجمنها و کمیسیونها شکل میدهند، سرریز میشود. در حلقه سوم مؤسسات پژوهشی، مراکز مطالعاتی، مؤسسات مطبوعاتی، کنگرهها و کنفرانسها قرار دارند. در چهارمین و آخرین حلقه این نمودار، گروههای اثرگذار در جامعه هدف قرار دارند، که برخی از آنها عبارتاند از: دانشجویان، روزنامهنگاران، سازمان زنان، هنرمندان و نویسندگان، وکلای دادگستری، اتحادیه کارگری و...
🆔@Dailynotes20
مؤسسه فرانسوی CCFD-Terre Solidaire در گزارش خود آمار غارت و دزدی دیکتاتورهای جهان را منتشر نموده که در آن محمدرضا پهلوی با ۳۵ میلیارد دلار اختلاس (معادل ۱۵۸ میلیارد و ۵۸۰ میلیون دلار به نرخ ۲۰۲۴) رکورددار اختلاس در تاریخ جهان است.
🆔@Dailynotes20
9.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا زنهای اروپایی کمتر مورد آزار و اذیت جنسی قرار میگیرن؟!🤔
دخترا وقتی موضوع رو فهمیدن جا خوردن.
🆔@Dailynotes20
🔴غرب و «وضعیت زوگزوانگ» در مواجهه با انقلاب اسلامی
🖊حسین انجدانی
🔸در بازی شطرنج، بعضاً به دلیل انتخابهای نادرست و حسابناشده، ممکن است شطرنجباز به وضعیتی برسد که هر چند حق حرکت دارد و بالاخره باید حرکت کند، اما آرزو میکند که ای کاش چنین حقی نمیداشت و ای کاش از ابتدا به گونهای حرکت میکرد که به چنین بنبستی دچار نمیشد! زیرا هر حرکتی بکند، با حرکت بعدی حریف، مات میشود. در بازی شطرنج به این حالت «زوگزوانگ» یا «حرکت اکراهی» میگویند.
🔸نگاهی دقیق به صحنههای مختلف بینالمللی و قدرت نرم روزافزون انقلاب اسلامی نشان میدهد که رهبران آمریکا در مواجهه با انقلاب اسلامی و قدرت و خلاقیت شگفتانگیز رهبر فرزانه انقلاب اسلامی روحی لک الفداء، چنین حالتی پیدا کردهاند؛ غرب به ویژه ایالات متحده آمریکا در طول ۴۴ سال گذشته به دلیل رفتارهای ابلهانه و متکبرانه و مستبدانهای که با جمهوری اسلامی داشته است، خود را در «وضعیت زوگزوانگ» قرار دادهاند. علیرغم همه استراتژیهایی که برای مهار انقلاب اسلامی و بلکه براندازی نظام جمهوری اسلامی طراحی کردهاند، در مواجهه با انقلاب اسلامی به بنبست و ته خط رسیدهاند. آنها فقط برای حفظ پرستیژ و جایگاه بینالمللی خود میکوشند چنین وانمود کنند که در مواجهه با انقلاب اسلامی دستان پری دارند! در حالی که حقیقتاً درمانده و زمینگیر شدهاند.
🔸آنان هنوز هم هیچ فهم درستی از انقلاب اسلامی و حکمتهای الهی حکیمان فرزانه راهبر انقلاب، یعنی خمینی کبیر و خامنهای عزیز، ندارند. آنان درکی از رابطه معنوی و ملکوتی «امامت و امت» ندارند. آنان هیچ فهمی از «فرهنگ انتظار» و «نظام ولایت» ندارند.
🔸تاریخ انقلاب گواهی میدهد که پیچیدهترین نقشههای دشمن برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی با حضور غیورانه و بهنگام ملت ایران نقش بر آب شده است.
🔸قطعا حضور پرشور و متراکم آحاد ملت ایران، به ویژه زنان و جوانان و دانشجویان در انتخابات مجلس شورای اسلامی میتواند سیلی محکم و پایانی بر فتنه ترکیبی آمریکایی و اسرائیلی اخیر باشد.
#سیاست
#غرب
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🆔@Dailynotes20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆تفکر معیوب و مضحک روحانی
👌و پاسخ بسیار بسیار عالی، مستدل و عاقلانه رهبر معظم انقلاب به این اراجیف را بشنوید .......
اللهماحفظ قائدناالخامنهای
🆔@Dailynotes20
SM_Volume 3_Issue 11_Pages 171-202.pdf
590.7K
⚫️ نسخه PDF
📚 سپاه صحابه و لشکر جهنگوی نماینده افکار افراطی سلفیگری
✍ علیرضا میرزایی | پژوهشنامه نقد وهابیت
🔰 چکیده
دردهه 90 میلادی مقارن با سالهای اول پیروزی انقلاب اسلامی ایران، مولوی حقنواز جهنگوی گروهی تکفیری از مدارس مذهبی متعلق به فرقه دیوبندیه در پاکستان به نام سپاه صحابه را توسط تأسیس کرد و هدف خود را مقابله با شیعیان و عزاداری حضرت سیدالشهداء7 و تأثیرات انقلاب اسلامی اعلام کرد و به جنگ روانی، ترور، ارهاب، حذف فیزیکی شیعیان و تخریب اماکن دینی متعلق به آنان دست زد. این گروه تندرو با تأسیس شاخه نظامی به نام لشکر جهنگوی، تشکیلات خود را برای طی مسیر تعیینشده تکمیل کرد. عملکرد این دو گروه افراطی که در امتداد یکدیگرند، موجب واگرایی در جامعه مسلمانان پاکستان و تشدید فرقهگرایی و ناامنی و کشتار وسیع و توجیهناپذیر آنان شده است. در مقاله حاضر ضمن بررسی تبار و ریشههای شکلگیری، به بخشی ازجلوههای خشونت آنان به روایت اخبار و آمار پرداخته شده است.
🆔@Dailynotes20
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تعبیر جالب مجری مطرح آمریکایی از خوی اشغالگری ایالات متحده؛
ما اراذلواوباش هستیم، ما نیروی اشغالگر تروریست جهان هستیم!
👤 «جیمی دور» تحلیلگر، طنزپرداز و مجری مطرح آمریکایی:
🔺ما دو پایگاه نظامی در داخل سوریه داریم که خلاف قوانین بینالمللی و کاملا غیرقانونی هستند.
🔺ما این همه نیروی لعنتی را آنجا برای چه کاری داریم؟ ما تروریستهایی هستیم که خاورمیانه را به آتش میکشند!
🆔@Dailynotes20
#یادداشت | #اختصاصی
🔻مراجعه به تصویر
♦️اقتدار مردان را دریابیم
🔹امروز که در عصر رسانه به سر میبریم و اذهان به امتداد شبکههای اجتماعی تبدیل شده یا محصور تبلیغات رسانهای هستند و یا در حال الگوگیری از سریالهای شبکهی خانگی و فیلمهای سینمایی، شاهد فرهنگسازی غلط در راستای تضعیف جایگاه مرد و پدر در خانواده و همچنین بازنمایی نادرستی از چهرهی مردان هستیم. به عنوان مثال مدتی قبل تبلیغی از رسانهی ملی پخش شد که در آن زن با لحن طلبکارانه در مقابل پسر بزرگ خانواده به همسرش میگفت: «نمیشد یخچال بزرگتر بخری؟» مرد که با ایما و اشاره تلاش میکرد به زن بفهماند رعایت حالش را مقابل فرزندش بکند، میگفت: «میدونی که پول نداریم!» زن با حالتی متکبرانه پاسخ میداد: «این شد دلیل؟» این سیاستهای تبلیغی سرمایهسالارانه علاوه بر اینکه مروج مصرفگراییاند، ذبحکنندهی اخلاق و مدارای زنانه در محیط خانواده هستند که در نهایت منجر به درهم شکستن اقتدار مردانه میشوند. چنین راهبردی با آموزههای دینی ما نیز کاملا در تضاد است. امیرالمؤمنین علی علیهالسلام در وصف حضرت فاطمه(س) فرمودند: «خدا میداند که فاطمه در تمام مدت زندگی ....برای خود از من چیزی نخواست، مبادا که من نتوانم آن را فراهم کنم و شرمنده شوم..» بر مبنای این سیره زن و مرد میبایست در شرایط سخت زندگی حامی یکدیگر باشند. زن بیش از توان مرد توقع نداشته باشد.
🔸چندی پیش نیز به منظور معرفی یک جعبه بیسکوییت، پیامی بازرگانی از رسانهی ملی پخش شد که در آن شاهد بازنمایی چهرهای حیوانی از مردان بودیم. دراین تبلیغ، مردی همچون خرس گرسنه با شکستن در وارد خانه میشد، با رفتاری درنده خویانه غذا میخورد. در پارهای از تبلیغات نیز شاهد جابجایی نقش زن و مرد در خانواده هستیم؛ زن شاغل و مرد خانهدار. این در حالی است که بر طبق آیهی «الرجال قوامون علی النساء» و به فرمودهی رهبر انقلاب: «مرد باید برود کار کند. معیشتِ خانواده به عهدهی اوست.» ایشان در جای دیگری میفرمایند: «بعضی از مسلکهای غلط که مخصوص زنها هم نیست ـ مردها هم گاهی همان مسلکها را دنبال میکنند ـ دنبال این هستند که بگویند: نه! بیاییم اجناس این ترازو (نقشهای زن و مرد) را جابهجا کنیم. گاهی اتفاق میافتد مرد در خانه نقش زن را پیدا میکند. زن حاکم مطلق میشود و به مرد دستور میدهد این کار را بکن، آن کار را نکن. مرد هم دست بسته تسلیم است. خب چنین مردی دیگر نمیتواند تکیهگاه زن باشد. زن یک تکیه گاه خوب را دوست میدارد.»
🔹در سینمای خانگی اوضاع بدتر از این است. مردان یا عموما هوسبازند یا طماع. فیلم برادران لیلا که در عریانترین شکل ممکن با ارائهی تصویری به غایت چرک از مفهوم پدر و بیعرضگی برادر، حمایت و قوامیت مردانه را به بدترین شکل ممکن لگدمال کرد. در حالیکه جایگاه پدر در نظام الهی، با مفهوم مقدس «ولایت» عجین گشته است. در کتاب اهل بیتیها در رابطه با جایگاه پدر میخوانیم: «پدر در نظام تکوینی خانواده، واسطهی رساندن رزق خدای سبحان به بندگان خودش میشود؛ از این رو در نظام تشریع خانواده، به او ولایت دادهاند و اهل خانواده را نسبت به پدر واجبالنفقه قرار دادهاند. همین پدر در خانواده مظهر اسمای الهی است؛ به گونهای که مظهر خالقیت، قدرت، متانت، رازقیت و ...در نزد فرزندان است.» غفلت در بازنمایی چهرهی مرد در رسانه را حتی در تدوین لایحهی ارتقاء امنیت زنان نیز شاهدیم. در مادهی 10 این لایحه که سازمان صدا و سیما در راستاي آگاهی بخشی و ارتقاي فرهنگ عمومی مکلف به اموری چند گانه شده، آمده: «تهیه، تنظیم و اجراي شاخصهاي عملیاتی در راستاي حفظ منزلت زنان و مادران و تکریم و حفظ امنیت آنها و تحکیم خانواده و ترویج نقش موثر زن در خانواده سالم به تفکیک در رسانه ملی و شبکه خانگی و نظارت بر آنها» اما هیچ تکلیفی متوجه این سازمان در جهت ترویج نقش موثر مرد در خانواده نشده است. حفظ اقتدار مرد، یکی از عوامل افزایش امنیت زنان است. همانطوری که زن به محبت نیاز دارد تا بتواند روحیهی شادابش را حفظ کند، مرد نیز نیازمند اقتدار است.
🔹در سال 1954 شبکه تلویزیونی سی بی اس آمریکا، در برنامهي «پدر بهتر از همه میداند»، بر نقش موثر پدر در خانواده تأکیـد میکرد. به مرور زمان و با شروع فعالیت مخرب فمنیستها خصوصا رادیکالها، این جایگاه تضعیف شد و اثرات مخرب آن در جامعهی غربی نمود یافت که تبعاتی چون افزایش انحراف و جرایم فرزندان را به دنبال داشته است.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصرزنان
🌐 |@asrezanan_ir|
🆔@Dailynotes20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌در غرب راجع به شرکت نکردن در انتخابات چه می گویند؟ ⁉️
✍ اگر رای نمیدی حق اعتراض هم نداری
🆔@Dailynotes20
🔴ما اهل کوفه هستیم!
🔹️در 2 دیدار از 5 دیدار اخیر رهبر انقلاب، وقتی جمعیت شعار داد «ای رهبر آزاده آمادهایم آماده» رهبری در یکی از دیدارها پاسخ دادند:
«این آمادگیها باید بیشتر شود»
و در دیدار دیگر گفتند: «این آمادگیها باید به مرحله عمل برسد.»
🔸شما را نمیدانم اما من، از این دو جمله، «گلایه» میفهمم. گلایهای که میگوید «شعار بس است امت حزب الله! یک اقدامی بکنید!»
🔹شما را نمیدانم اما من از 5 دیدار اخیر رهبری، «خواهش» و «تمنّا» میفهمم! که آقایان! بانوان! علمای اسلام! خطر مشارکت پایین در این انتخابات وجود دارد...
🔸️احساس میکنم اصلا خیلیها دیدارهای اخیر را ندیدند و برایشان فرمایشات زعیم شیعیان مهم نیست! و نگرانی را در صدای آقا نشنیدند. که اگر دیدیم و شنیدیم و هنوز با خیال راحت، مشغول کارهای روزمرهای هستیم که اسمش را به هر طریقی گذاشته ایم «وظیفه و تکلیف»، خیلی نامردیم.
این چه تکلیفی است که ما را از امر مستقیم و قطعی نائب امام زمان(عج) باز میدارد؟؟
🔹️در حالی که دغدغه اصلی آقا در شرایط کنونی افزایش مشارکت است، ما هیچ برنامه و طرح و ارادهای برای آن نداریم.
دقیقا مثل دهها مطالبه بر حق ولی امر در دهها مورد متفاوت از ما که با شعار خواستیم تحقق ببخشیم!!
🔸🔸🔸خدا رحمت کند حاج قاسم را که در وصیتنامه اش نوشت: «من حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای را خیلی مظلوم و تنها میبینم. او نیازمند همراهی و کمک شماست.»
🔹با هر جمله رهبری در دیدارهای اخیر، این ندای امیرالمومنین علیه السلام خطاب به مردم کوفه در گوشم نواخته میشد:
«شما را براى جهاد با دشمن دعوت کردم امّا كوچ نكرديد، حق را به گوش شما خواندم ولى نشنيديد، و در آشكار و نهان شما را دعوت كردم اما اجابت نكرديد؛ صاحب شما خدا را اطاعت میکند اما شما از او حرفشنوی ندارید
و صاحب اهل شام معصیت خدا را میکند اما او را اطاعت میکنند.» (نهج البلاغه، خطبه97).
گاهی گفتید هوا گرم است گاهی گفتید سرد یا گفتید زمان کشت و کار.
ما اهل کوفه نیستیم؟
#عالمانبیعملنباشیم
✍خیمهگاه ولایت
🆔@Dailynotes20
آیت الله حائری شیرازی ره
⭕️معیار مهم در رأی دادن به نماینده:
میخواهید نماینده انتخاب کنید اول به ایمان باالله اش نگاه میکنید یا به کفر به طاغوتش؟
🔺 اگر کفر به طاغوتش را احراز نکردی، هرچه خوبی هم داشته باشد ول معطل است.
🔺 اول چیزی که در او بررسی میکنی ، کفر به طاغوتش باشد. نبضش را بگیر ببین کفر به طاغوتش میزند یا نمیزند؟
🔺 اگر دیدی این نبض نمیزند رأی خودت را برای کسی که این نبضش نمیزند حرام نکن ، فردا هم برای خودت وزر و وبال درست نکن.
📗تمثیلات سیاسی واجتماعی، ج۱، ص۷۸
#انتخابات
🆔@Dailynotes20