۱۱ اسفندماه سال ۱۴۰۲ سالروز شهادت بزرگترین تک تیرانداز جهان سردار شهید عبدالرسول زرین مقارن است با برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی
و چه زیبا است، تفاهم انگشت سبابه من با شهید زرین
او در زمان خود با فشار انگشت بر روی ماشه تفنگ، حماسه ها آفرید و من هم با همین انگشت حماسه می آفرینم.
آری سیبل نشانه گیری من و شهیدزرین یکی است و نتیجه حاصل پیروزی بر دشمن است.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
╭┅───────┅╮
@Sahsh1367
╰┅───────┅
🆔@Dailynotes20
هدایت شده از موکب آنلاین با ولایت تا ظهور
کار زیبای ایتا 😍
نمایش صندوق رای اطراف تو بر روی نقشه ایتا
اگر می خواهی بدونی نزدیکترین صندوق رای به شما کجاست از لینک زیر استفاده کن👇
Https://Map.eitaa.com/public
بسمه تعالی
🔻تحلیلی کوتاه از انتخابات مجلس دوازدهم:
1⃣ پیش بینی غرب و عوامل داخلی آن مشارکت ۲۷درصدی بود(عکس گاردین در همین خبر) ولی مشارکت بالای ۴۰٪ است.
2⃣ اهمیت مشارکت ۴۰درصدی (علی رغم بالا نبودن این میزان) در این است که نظام در حدفاصل دو انتخابات گذشته بحران های سختی همچون اغتشاشات سنگین ۱۴۰۱ و چندبرابر شدن برخی قیمتها را پشت سرگذاشته ولی سرمایه های اجتماعی نظام حفظ شده است.
3⃣ نتایج انتخابات و نحوه شمارش آراء و اعلام نتایج، شفافیت و سلامت کم نظیری را به دنیا نشان داد. نظام که بشدت به مشارکت مردم نیاز داشت حتی یک رأی مصلحتی به مجموع آراء و آمارها نمی افزاید.
4⃣ بیشترین ضرر و خسارت را جریان اصلاحات و تحریم کنندگان خوردند که هم کرسی های مجلس را از دست دادند و هم سرمایه های اجتماعی خود را.
5⃣ نتایج اولیه نشان می دهد مردم از لیست ها عبور کرده اند و لااقل تا زمانی که رقیب جدی با جهت گیری سیاسی خطرناکی همچون جریانات برجامی، سند ۲۰۳۰, مخالفت با محور مقاومت، اشرافی گری و... در صحنه نباشد کمتر به لیستها اتکا می کنند و ائتلافها در مواقعی که ذکر شد (احتمالا در آینده) کارکرد مؤثرتری خواهند داشت.
6⃣ ایران ستون خیمه مقاومت است. بی شک نگرانی های زیادی در سراسر محور مقاومت (غزه، دمشق، لبنان، یمن و ...) از باب افت جایگاه مردمی ایران در داخل برطرف گردید.
🆔@Dailynotes20
🟢درصد مشارکت استانی
1 فارس ۴۵/۱۱
2 مازندران ۴۵/۶۵
3 همدان ۴۴/۸۱
4 قم ۴۳/۲
5 خوزستان ۴۲/۹۶
6 کرمانشاه۴۲/۸۵
7 آذر ش ۴۲/۸۳
8 قزوین ۴۲/۱۹
9 گیلان ۴۱/۹۶
10 مرکزی ۳۹/۷۱
11 اصفهان ۳۶/۳۸
12 کردستان ۳۲/۶۵
13 البرز ۲۸/۴۱
14 تهران ۲۶/۳۴
15 ک و ب ۷۰/۶۶
16 خ ج ۶۶/۱۲
17 ایلام ۶۰/۸۹
18 س و ب ۶۰/۸۹
19 خ ش ۶۰/۶۸
20 گلستان ۵۷/۲
21 هرمزگان ۵۷/۱۵
22 چ و ب۵۲/۵۱
23 کرمان ۵۲/۳۳
24 اردبیل ۵۰/۵۶
25 زنجان ۴۸/۶۳
26 آذر غ ۴۸/۲۳
27 خ ر ۴۸/۱۷
28 یزد ۴۷/۹۰
29 لرستان ۴۷/۵۸
30 سمنان ۴۷/۴۵
31 بوشهر ۴۶/۸۱
📌 کمترین مشارکت: تهران و البرز
📌بیشترین مشارکت:کهکیلویه وخراسان جنوبی
🆔@Dailynotes20
Eitaa.apk
55.34M
⭕ نسخه جدید ایتا منتشر شد😊
👌این نسخه دارای قابلیت تماس صوتی و تصویری و در حال نوشتن است.
همچنین برخی از اشکالات نسخه قبلی برطرف شده
🔸نکاتی از نتایج انتخابات مجلس دوازدهم
🔻آمار
👈 جمعیت واجدین شرایط رای در کل کشور در انتخابات مجلس یازدهم، کمتر از ۵۸ میلیون نفر و در انتخابات مجلس دوازدهم، بیش از ۶۱ میلیون نفر بوده است که بیش از ۳ میلیون نفر افزایش داشته است که حدود همین میزان نیز رای اولی داشتهایم.
👈 مشارکت در این دوره، حدود ۴۱ درصد اعلام شده است که علیرغم افزایش جمعیت واجدین شرایط رای، اما به لحاظ درصدی تغییری نکرده است و تقریبا با دوره قبل مجلس، تفاوتی ندارد و چیزی که مشخص است، حداقل ۴۰ درصد مردم، نشان دادهاند که در سختترین شرایط، به هرشکل ممکن، پای کار نظام هستند.
👈 میانگین مشارکت در تمامی انتخابات مجلس در ابتدای انقلاب (مجلس اول ۵۲ درصد) تا کنون (مجلس دوازدهم ۴۱ درصد) حدود ۵۷ درصد بوده است و بیشترین مشارکت در انتخابات مجلس، متعلق به مجلس دوره پنجم (به ریاست ناطقنوری) با ۷۱ درصد بوده است و پس از آن در دوره اصلاحات در مجلس ششم با ۶۷ درصد بوده است؛ به عبارتی حداکثر وزن اصلاحطلبان ۲۶ درصد بوده است؛
👈 در ضمن به طور قطعی، همیشه حدود ۳۰ درصد مردم در هیچ انتخابات مجلسی شرکت نکردهاند و رقابتها بین ۷۰ درصد آرا بوده است که ۴۰ درصد آنها هم در سختترین شرایط، شرکت کردهاند؛ به عبارتی بیش از ۵۷ درصد.
👈 جمعیت واجدین شرایط رای در استان تهران در انتخابات مجلس یازدهم، بیش از ۹.۶ میلیون نفر و در انتخابات مجلس دوازدهم، بیش از ۱۰ میلیون نفر بوده است که حدود ۴۰۰ هزار نفر افزایش داشته است که حدود همین میزان نیز رای اولی داشتهایم.
👈 میزان مشارکت در استان تهران، مانند انتخابات مجلس قبل، همان ۲۶ بوده است.
👈 جمعیت واجدین شرایط رای در شهر تهران در انتخابات مجلس دوازدهم نیز، کمتر از ۷.۸ میلیون نفر بوده است.
🔻وضعیت جریانات سیاسی
👈 علی مطهری و فهرست اطلاحطلب صدای ملت، علیرغم ۳۰ نفره بودن کرسیهای تهران، حتی در ۶۰ نفر اول منتخبان تهران هم نیستند.
👈 محمدباقر نوبخت، معاون روحانی، علیرغم حمایت علی لاریجانی هم نتوانست، آرای مردمی را به خود اختصاص دهد و وزنکشی روحانی و لاریجانی انجام شد.
👈 محمدرضا باهنر و محمدرضا پورابراهیمی از حلقه کرمان نیز از راهیابی به مجلس بازماندند.
👈 قالیباف، رییس فعلی مجلس در تهران در جایگاه چهارم قرار گرفت و سید نظامالدین موسوی، سخنگوی هیات رئیسه مجلس نیز از راهیابی به مجلس بازماند.
👈 صادق لاریجانی، رئیس فعلی مجمع تشخیص مصلحت نظام، از حضور مجدد در مجلس خبرگان رهبری بازماند و رای نیاورد.
👈 محسن اسماعیلی و مصطفی پورمحمدی هم از راهیابی به مجلس خبرگان رهبری بازماندند.
👈 احمد علمالهدی، نماینده ولیفقیه در استان خراسان رضوی، نفر سوم انتخابات شد و به مجلس خبرگان رهبری راه یافت و سید احمد حسینی، عضو فقهای شورای نگهبان نیز نفر اول شد.
👈 سید ابراهیم رئیسی، با کسب ۸۲.۵۷ درصد آرا، نماینده منتخب مردم استان خراسانجنوبی در مجلس خبرگان رهبری شد که نسبت به آرای وی در مقایسه با انتخابات دور قبل مجلس خبرگان رهبری، رشد ۸ درصدی داشته است.
🔸مطلب مرتبط: طبق آمار گذشته، همیشه اقلیتی در حدود یکسوم جمعیت واجدین شرایط رای، به هیچوجه در انتخابات مجلس، شرکت نمیکنند.
مکشوفات
🆔@Dailynotes20
هدایت شده از کانال تخصصی شهید رابع علامه شیخ فضل الله نوری
انا لله و انا الیه راجعون
▪️کانال تخصصی شهید رابع ره ارتحال عالم مجاهد، انقلابی و اخلاقی،حضرت آیتالله محمد امامی کاشانی ره را به پیشگاه حضرت بقیه الله الاعظم عج، رهبر معظم انقلاب، مراجع معظم تقلید،حوزههای علمیه و ملت شریف ایران اسلامی تسلیت و تعزیت عرض مینماید.
▪️ایشان از چهرههای های ماندگار و خدوم در سنگرهای مختلف انقلاب اسلامی بود که علاوه بر عضویت در مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان رهبری،شورای نگهبان، عضویت در جامعه روحانیت مبارز تهران، امام جمعه موقت تهران و ریاست مدرسه عالی شهید مطهری در مباحث علمی و اخلاقی و تبلیغی نیز از مدرسین موفق در حوزه و دانشگاه بودند.
عاش سعیدا و مات سعیدا
✳️ @ShahidRabe
12.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هر قدمی که برمی دارید گوگل آن را ثبت میکند!😳
⭕️ نفوذ عمیق #گوگل به حریم خصوصی همه کاربران حتی در گوشیهای بدون سیم کارت و در حالت پرواز!
🆔@Dailynotes20
⚡️وضعیت اهل سنت ایران در انتخابات ۱۴۰۲
✍ به قلم: علی مقدس
▫️برخلاف تبلیغات و پالس های منفی در فضای رسانه ای و میدانی اهل سنت، آن هم با هدف ترغیب و تشویق شهروندان سنی برای تحریم انتخابات، بار دیگر اهل تسنن را بر آن داشت تا به میدان حمایت از ج.ا.ا و مخالفت با معاندین و اپوزیسیون خارجی و داخلی برخيزند. آن ها غیرت دینی و ملی خود را در پاسخ به تریبون های اجاره ای به نمایش گذاشتند و پای صندوق های رأی برای تعیین سرنوشت کشورشان حضور پیدا کردند.
▫️جغرافیای انتخاباتی اهل سنت در چهار منطقه تلفیقی: شمال، جنوب، شرق و غرب کشور، به شرح زیر رقم خورد؛
الف.شمال کشور(گیلان_گلستان_آذربایجان غربی_اردبیل)
میزان مشارکت در استان گیلان ۴۱/۹۶ و استان گلستان ۵۷/۲ و آذربایجان غربی ۴۸/۲۳ و استان اردبیل ۵۰/۵۶درصد بوده است.
ب.جنوب کشور( هرمزگان_ بوشهر_ فارس)
درصد مشارکت در استان هرمزگان۵۷/۱۵، استان بوشهر۴۶/۸۱ و فارس ۴۵/۱۱ درصد گزارش شده است.
ج.شرق کشور( سیستان و بلوچستان_ خراسان رضوی_ خراسان شمالی و خراسان جنوبی )
درصد مشارکت در سیستان و بلوچستان۶۰/۸۹، خراسان رضوی۴۸/۱۷، خراسان شمالی ۶۰/۶۸ و خراسان جنوبی۶۶/۱۲ عنوان شده است.
د.غرب کشور( کردستان_ کرمانشاه)
درصد مشارکت در استان های کردستان۳۲/۶۵ و کرمانشاه۴۲/۸۵ درصد اعلام شده است.
▫️میزان مشارکت نشان می دهد در استان های تلفیقی و جمعیت قابل توجه سنی نشین، استان سیستان و بلوچستان علی رغم مشکلات سیل و ...با ۶۰/۸۹ درصد بالاترین میزان رأی دهی را به خود اختصاص داده است. همچنین استان هرمزگان با ۵۷/۱۵ رتبه دوم و استان گلستان با ۵۷/۲ درصد رتبه سوم را کسب نموده و استان های کرمانشاه با ۴۲/۸۵رتبه چهارم و استان کردستان با ۳۲/۶۵ رتبه پنجم را از آن خود ساخته اند.
▫️در بین کاندیداهای مجلس و خبرگان از ماموستا گرفته تا مولوی و شخصیت های دانشگاهی و غیر دانشگاهی سنی، مورد انتخاب مردم قرار گرفتندکه با رأی اعتماد آن ها به مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری راه یافتند.
▫️اهل سنت ایران در شرایطی پای صندوق های رأی خوش درخشیدند که برخی جریان های سنی در غرب و شرق و بعضاً در جنوب کشور، علاوه بر اِعمال ماه ها عملیات روانی، رأی دهندگان را مورد تحقیر و تهدید قرار دادند. حال چه جریان هایی که شعار دموکراسی و مردم سالاری دینی در غرب و شرق سر می دهند و چه جریان هایی که دموکراسی و مردم سالاری دینی را بدعت و شرک برمی شمارند.!
▫️انتخابات ۱۴۰۲ نشان داد برخی جریان ها که در غرب و شرق، شعار دموکراسی و مشارکت سر می دهند، در عمل اعتقادی به این شعارها ندارند بلکه این شعارها بعضاً برای دریافت امتیاز و اخذ مجوزها از ج.ا.ا و یا جاده صاف کن و پوششی برای فعالیت گفتمان حزبی و جریانی بوده و یا شعار خویش را فدای مصالح حزبی خود نمودند. همانگونه که پیش از این شعارحمایت از فلسطین را فریاد می زدند اما در عمل نه تنها اعتقادی به روز قدس نداشتند بلکه در هیچ راهپیمایی روز قدس حضور پیدا نمی کنند و عدم حمایت از طوفان الاقصی و پیشنهاد صلح با اسرائیل، از جمله شواهد موجود بر این مدعا می توان ذکر کرد.
◀️مطالعات اخوانالمسلمین
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
🆔@Dailynotes20
🔴امام خامنه ای :
♦️دکتر مصدّق به آمریکاییها اعتماد کرد؛ برای اینکه بتواند خود را از زیر فشار انگلیسها نجات بدهد، به آمریکاییها متوسّل شد؛ آمریکاییها به جای اینکه به دکتر مصدّق که به آنها حسن ظن پیدا کرده بود کمک کنند، با انگلیسها همدست شدند، مأمور خودشان را فرستادند اینجا و کودتای ۲۸ مرداد را راه انداختند.
♦️مصدّق اعتماد کرد، کتکش را [هم] خورد؛ حتّی کسانی که با آمریکا میانهشان هم خوب بود و به آمریکا اعتماد کردند، ضربهاش را خوردند.
🗓14 اسفند سالروز فوت مصدق
🆔@Dailynotes20