تحقق حجاب شرعی
امکان یا امتناع ؟
❓آیا حجاب شرعی(بسندگی به وجه و کفین) در جامعه کنونی ما قابل تحقق هست یا خیر ؟
❓چرا در این ۴ دهه در زمینه تحقق حجاب شرعی موفق نبوده ایم ؟
❓راه حل برون رفت از بحران برهنگی چیست ؟
❓چگونه مطالبه گری خنثی را به مطالبه گری فعال تبدیل کنیم ؟
✳️پاسخ به سوالات بالا را در لینک زیر بخوانید 👇
https://eitaa.com/bsmalakut/334
🆔@Dailynotes20
☑️آینده مرجعیت شیعه
🔻سید عبدالله هاشمی، طلبه درس خارج و دانشجوی دکتری مدرّسی معارف اسلامی:
انتشار یافته در «روحانیت امروز»👇👇
@rohaniyatemrooz_ir
🔸کلان ترین نظریه انقلاب اسلامی، مدیریت جامعه، مبتنی بر دین و بنیاد نظام مردمسالاری دینی است.این نظریه، الزامات فراوانی داشت؛ اما جامعه دینی نتوانست به طور کامل، به درک درست و رفتار متناسب، با این الزامات برسد. نمایان شدن برخی مشکلات و اعتراضات در جامعه فعلی ریشه در «عقب ماندگی معرفتی» آن روزها دارد.
🔸یکی از لوازم این گفتمان جدید، ارتقای کارکرد «مرجعیت» است. مرجعیت دارای دو شاخصه اساسی است. نخست، تامین آموزههای دینی، برای رشد و هدایت جامعه و دیگری مدیریتِ «قدرت دینی جامعه» و نقشآفرینی در حوادث اجتماعی است. در دوران پسا انقلاب، نهاد مرجعیت در هر دو زمینه دچار تحول شد. از سویی قدرت مرجعیت به برکت مجاهدت امام خمینی افزایش چشمگیری یافت و وارد مرحله جدیدی از تاریخ خود شد. دورانی که مرجعیت قدرت «جامعهسازی» یافت.
🔸از سوی دیگر، به تناسب قدرت ایجاد شده، پرسش دینی هم ایجاد شد. اگر تا قبل از انقلاب، افراد مسلمان از مرجعیت استفتاء میکردند؛ پس از انقلاب، یک حکومت مسلمان، با انبوهی از پرسشهای نوپدید، فوری و حیاتی، به دنبال پاسخ دین بود. بنابراین، مرجعیت الزامات جدیدی پیدا کرد، چرا که دین در جامعه نقش تازه ای یافت.
🔸رویکرد صحیح نسبت به قدرت مرجعیت، پس از انقلاب، اقتدارگرایی و تمرکز قدرت در فقیه حاکم بود. نسبت به مرجعیت علمی این نهاد نیز، رویکرد صحیح، حرکت جهادی به سمت تولید فقه حکومتی و تضحیهکردن بسیاری از داشتههای علمی و اجتماعی روحانیت بود. باید یک تقسیم کار اساسی در این نهاد شکل میگرفت. قدرت مرجعیت در ولی فقیه منحصر میشد و مرجعیت علمی برای پاسخ به نیازهای حکومت اسلامی و تولید فقه حکومتی به استوانههای تقوی و دانش در حوزه واگذار میشد و با تمرکز توان علمی مراجع، بازسازی مناسب با اقتضائات جدید در حوزه شکل میگرفت.
🔸در شرایطی که فقه شیعه توانسته است در قامت یک حکومت ظهور کند، نیاز دینی جامعه با قبل از این دوره، زمین تا آسمان، تفاوت کرده است. در این دوره، ساخت دولت اسلامی، تربیت کارگزاران مسلمان، تولید فقه حکومتی و نظریههای مدیریت اسلامی و پاسخ به هزاران پرسش نو پدید، مسالهای اساسی است. در چنین شرایطی، پرداختن به موضوعاتی که در دوران انزوا و گوشهگیری فقه شیعه، مطرح میشد، به معنای سفر به گذشته است.
🔸امام خمینی و پس از ایشان، مقام معظم رهبری به خوبی به چنین نیازی پیبردند و نیازها و تهدیدهای جدید را با تمام وجود درک کردند و بر ارتقای جایگاه مرجعیت اصرار کردند و راهکارهای نظری و عملی پویایی ارائه کردند اما در عمل، قدرت دینی در جامعه ما متمرکز نشد و اصلیترین نهادِ نیازمندِ تحول پس از انقلاب یعنی حوزه علمیه، به مرجعیت واگذار شد. در نتیجه نتوانست با سرعت لازم به سوی جایگاه شایسته خود حرکت کند. از سویی دیگر توصیهها ومطالبات ولی فقیه در این عرصه نیز شنیده نشد. گویا ولایت مطلقه فقیه در این عرصه مقید شد.
🔸بازخوانی سخنان امام خمینی و انتظارات برآورده نشده مقام معظم رهبری به خوبی گویای این مطلب است. اکنون یکی از ضرورتهای پیمودن گام دوم انقلاب اسلامی، پذیرش ضرورت تحول و اصلاح نسبت، دین با نیاز دنیایی است که انقلاب ساخته است. اگر واگذاری «قدرت دینی» به مرجعیت و محدودساختن اندیشه ولی فقیه در حوزه، پس از انقلاب، یک ضرورت اجتماعی بود و چارهای از آن نبود، اما با کمال تاسف، اکنون نیز، مشاهده وضعیت موجود در نهادهای علم دینی، چنین نشان میدهد که جایگاه ارتقاء یافته مرجعیت در دوران جدید عالم، هنوز با فضای ذهنی برخی از کسانی که در مظان این جایگاه هستند فاصله دارد و برخی از طواف کنندگان گرد این کعبه آمال، آن را بریده از جامعه میبینند و سرنوشت جامعه را با این نهاد گره نمیزنند. به نوعی نگاه تقلیلگرایانه به کارکرد مرجعیت و سهم آن در سرنوشت جامعه و دین مردم دارند، در عین حال نیز علاقهمند به این جایگاه به شمار میروند.
🔸با مسیر حرکتی که جامعه در پیشگرفته و جایگاهی که دین در جامعه یافته است، نهاد مرجعیت بسیار نیازمند «رشد و ارتقاء»، «همسان سازی با نیاز جامعه» و «خودیابی در دنیای جدید» است. تحول فوریترین تکلیف متولیان دین است. «والذی یسکن الفؤاد ان للبیت ربا» آنچه دل آرام من است، «خانه صاحب دارد.»
@Sahsh1367
🆔@Dailynotes20
فاز دوم فتنه!
محمدكاظم انبارلويي
🔸1- فاز اول جنگ شناختي، جنگ رواني و جنگ نرم استكبار و استبداد جهاني عليه ملت ايران در اواخر شهريور ماه 1401 با انفجار بمبهاي خوشهاي دروغ، جعل خبر و تحريف حقايق در بيش از 100 شهر ايران كليد خورد. ارتش رسانهاي دشمن در صف اين هجوم نابرابر بود.
بمبهاي شيميايي هرزهگويي و هرزهگرايي را در جاي جاي كشور منفجر كردند تا مغز، ذهن و عقل ملت ايران را مسموم كنند و به انحراف ببرند.
دشمن در فاز اول با چنين آتش تهيهاي به قرآنسوزي و مسجدسوزي، قتل و غارت و اخلال در زندگي و سلب آزادي و آسايش ملت روي آورد.
نظام با صبر راهبردي و مردم با بردباري، نزديك به سه ماه با پايداري، در برابر تبهكاريها ايستادند.
اكنون ليدرهاي آشوب شناسايي، دستگير و در انتظار مجازات قانوني هستند. كساني هم از روي جهل و غفلت در اين آشوب گرفتار شدند ، آزاد شدند.
🔸2- آتش آشوب فروكش كرده است. دستگاههاي اطلاعاتي و انتظامي به تعبير آتشنشانان مشغول لكهگيري هستند، تا دوباره برخي آتشهاي زير خاكستر زبانه نكشد. اكنون حباب لشكرسازيهاي كاذب دشمن تركيده است.
كساني كه مرتكب قتل شدند در انتظار قصاص هستند آنها كه مردم را با پيامهاي دروغين فريب دادند مشغول جبران هستند. دشمن فاز دوم را كليد زد.
🔸3- فاز دوم فتنه چيست؟! فاز دوم فتنه با پيام خاتمي با ناكامي فراخوانهاي ۱۴، ۱۵ و ۱۶ آذر آغاز شد. درحاليكه شعار «زن، زندگي، آزادي» از رنگ و روي و رمق افتاده، او اين شعار كه زينتبخش گروههاي تجزيهطلب است را سردست گرفت و شعار جريان اصلاحطلبان اعلام كرد. همزمان با اين پيام، موسوي و كروبي كه در فاز اول فتنه سكوت كرده بودند در مقام دفاع از محاربين برخاستند و از كساني كه مرتكب قتل وغارت شدند رسما دفاع كردند!
🔸4- ميگويند فلاني كه قمه به دست به خيابان آمده بود براي تهديد و ارعاب ، مگر كسي را كشته بودكه بايد اعدام شود. اگر واقعا به حقانيت اين سؤال معتقدند، بايد پاسخ بدهند پدر و مادر و برادر آرتين كسي را كشته بودند كه بايد به همراه 13 نفر ديگر در حرم شاهچراغ قتلعام شوند؟! چرا شما آن وقت بيانيه نداديد از خون شهداي شاهچراغ دفاع نكرديد؟!
مگر آرمان عليوردي كسي را كشته بود يا حتي زده بود كه به وضع فجيعي او رابه شهادت رساندند؟!
مگر حسين زينالزاده و دانيال رضازاده به كسي آسيب رسانده بودند كه هر دو را سلاخي كردند؟!
قاتل اين دو تن در دادگاه مشهد در برابر گريههاي مادران اين دو شهيد اقرار ميكند: «برادركشي كردم كار من دور از انسانيت است براي قصاص هم عجله دارم و براي مجازات هم آمادهام.» اما ميرحسين موسوي و مهدي كروبي وقيحانه در بيانيههاي خود رسما از اغتشاشگران و اوباشان محارب حمايت كردند!!
مردم از خود سؤال ميكنند خاتمي، موسوي و كروبي چرا الان وارد ماجراي فتنه جديد شدهاند؟ پاسخ روشن اين است ، دشمن در جنگ شناختي كم آورده سربازان ذخيره خود را احضار كرده است. آنها هم به اين احضار پاسخ مثبت دادهاند كه خللي در كاهش توليد محتوا ، روي آنتن آشوبطلبي پديد نيايد!
حالا اين افاضات را اضافه كنيد به واكنش آقاي معين ، وزير علوم دولت اصلاحات كه محسن شكاري محارب و معدوم را ، شجاع و معترض به ظلم و تبعيض معرفي كرده و به خانواده او تسليت گفته و براي آرامش روح او فاتحهاي هم قرائت فرموده است!! اين كنش يا واكنش سياسي آن هم در وسط معركه فتنه جديد يعني ورشكستگي سياسي و حراج سرمايه اجتماعي يك جماعتي كه روزگاري مردم چشم ياري از آنها داشتند.
اين در حالي است كه وي در مورد هيچ يك از شهداي مظلوم فتنه جديد و حتي شهداي مظلوم شاهچراغ صدايي، پيامي و ندايي سر نداده است!
🔸5- فارغ از اينكه فتنه جديد چيست؟ جنگ ادراكي و جنگ شناختي كدام است؟ يك حادثه مهم و يك رويداد مهم حقوقي در حال اتفاق است! آن هم اينكه يك قرائت جديد از كاپيتولاسيون توسط ارتش رسانهاي غرب با نمايندگي از سوي اصلاحطلبان درداخل در حال شكلگيري است! اين قرائت آن است؛ اگر كساني مرتكب قتل، محاربه، بغي و تجاوز به حقوق شهروندان ايراني بشوند آزاديخواه تلقي ميشوند و احدي حق اعتراض به آنها را ندارد. اگر به چنگال قانون و عدالت سپرده شوند مقابله با يك جنبش مردمي تلقي مي شوند و اينها از هرگونه مجازات و تعقيب و رسيدگي حقوقي مصون هستند!
قبلا ميگفتند؛ خود آمريكاييها مصونيت دارند، الان ميگويند؛ پيادهنظام آمريكا مصونيت دارد و احدي حق تعقيب و مجازات آنها را ندارد. اصلاحطلبان با راهبرد خاتمي ، موسوي و كروبي مأمور به حمايت از چنين قرائتي از كاپيتولاسيون هستند!!
@dasteavval
🆔@Dailynotes20
🌐 بسته خبری
📍افزایش فروش نفت با وجود تحریم/
اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد: درآمد نفتی ۳۴ میلیارد دلاری ایران در ۷ ماهه سال جاری میلادی تنها ۵ میلیارد دلار از کل درآمد نفتی ایران در سال ۲۰۲۱ کمتر است که این مسئله از تحلیل رفتن اثر تحریمها حکایت دارد. بر این اساس متوسط درآمد ماهانه ایران از فروش نفت در سال گذشته میلادی 3/25 میلیارد دلار بوده است اما ایران در ۷ ماهه امسال به طور متوسط ماهانه 4/85 میلیارد دلار درآمد نفتی داشته است که نشاندهنده رشد ۴۹ درصدی است.
📍 شعارهای دروغین/
محمد صرفی روزنامهنگار با انتشار عکسی از شهادت دختر ۱۶ ساله فلسطینی در توئيتی نوشت: «دختر ۱۶ ساله فلسطینی با هفت گلوله ارتش کودککش رژیم صهیونیستی در جنین به شهادت رسید. سیاستمداران آمریکایی و اروپایی برای او مرثیهسرایی میکنند؟ عکس و داستانش تیتر رسانههایشان میشود؟ از سازمانهای حقوق بشری صدا و حرکتی برمیخیزد؟ #زنـ زندگیـ آزادی! یکی از شعارها و عملکرد دوگانه غربیهاست.»
📍 پاسخ به یک چرایی/
«حکمت محمدکریم»، معروف به ملا بختیار، عضو اتحادیه میهنی اقلیم کردستان عراق به مجری شبکه ضد ایرانی که پرسید چرا ایران در سلیمانیه اقلیم کردستان نفوذ دارد؟ پاسخ داد: وقتی آمریکا از فاصله چند هزار کیلومتری به اینجا آمده و نفوذ دارد، ایران که بغل گوش ماست چرا نفوذ نداشته باشد؟
📍 کاهش 8/5 درصدی نرخ رشد نقدینگی/
حجم نقدینگی در مهر ماه امسال با رشد 24/3 درصدی نسبت به سال قبل به ۵ هزار و ۶۷۶ هزار میلیارد تومان رسیده است. رشدنقدینگی در مدت مشابه پارسال 42/8 درصد بوده است که در سال جاری 8/5 درصد کاهش داشته است.
📍 افغانستان بزرگترین تولیدکننده مواد مخدر جهان/
با گذشت سالها از اشغال افغانستان توسط آمریکا و هشت ماه از صدور دستور ممنوعیت کشت و تولید مواد مخدر در افغانستان توسط طالبان، این کشور همچنان بزرگترین تولیدکننده مواد مخدر جهان است.
📍 جمعیت افزایش نیابد دچار بحران میشویم/
عیناللهی وزیر بهداشت گفت: مسئله سالخوردگی جمعیت یکی از مشکلات پیش روی کشور است و اگر در مدت ۷ سال افزایش جمعیت نداشته باشیم دچار بحران میشویم.
📍 جنگهای دروغ/
جولین آسانژ، روزنامهنگار، برنامهنویس و از بنیانگذاران ویکیلیکس گفت: هر جنگی که در ۵۰ سال گذشته شروع شده، نتیجه دروغ رسانهها بوده است.
🆔@Dailynotes20
هدایت شده از موکب آنلاین با ولایت تا ظهور
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#روایتگری_شهدایی
🎥 شهیدی که حضرت فاطمه زهرا(س) را
در بیداری ملاقات کرد...
#امامزمانعج
#لبیکیاخامنهای
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج🌱
✅شعار «جان فدا» برای فدایی ملت/
«جان فدا» به عنوان شعار سومین سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی انتخاب شد.
هدایت شده از مشاور حقوقی آنلاین
⚖امکان اخذ طلب در فرض فوت مدیون :👇
اگر از فردی طلبکار هستید که فوت کرده و از اموال شخصی فوت شده اطلاعاتی ندارید؛
می توانید برای شناسایی اموال متوفی، دادخواست تحریر ترکه به شورای حل اختلاف تقدیم نمایید.
البته اگر برای شخص متوفی، گواهی انحصار وراثت صادر نشده بود زحمت آن با شماست و قبل از دادخواست تحریر ترکه میبایست گواهی انحصار ورثه صادر شده و پیوست دادخواست تحریرترکه باشد.
#پاسخگویی به سوالات شما در
@Moshaveronline110
#خبر_خوب
کتاب ایستاده در مه بهدست کتابخوانها رسید
📚کتاب ایستاده در مه، به قلم لیلا گودرزیانفرد عضو هیات تحریریه بانو مجتهده امین
🔅«ایستاده در مه» خاطراتی از روزهای مه گرفته کرونایی، روایتی از جهادگریهای جهادگران طلاب در تغسیل اموات کرونایی است.
🔅دخترانی که در دل مرگ ایستادند و حرمت میت مسلمان را حفظ کردند.
🔅در بخشهایی از کتاب میخوانیم:
«در لحظات اول، نفس کشیدن درمحیط غسالخانه آن هم با آن همه پوشش برایم سخت بود. گرمای نفسم به صورتم میخورد، عینکم بخارمیکرد و به سختی میشد اطراف را دید. چاره ای نبود باید تحمل میکردم. در این فضای غبارآلود کرونایی درخط مقدم ایستاده بودم. مرگ بازیچه دستانم شده بود. قطرات عرق از سر و رویم جاری میشد، حتی نمیتوانستم آن را پاک کنم. چند لحظه از حضورم در آن محیط نگذشته بود که فهمیدم مهمان داریم، مهمانی که باید پاکیزه می شد تا به دیدار معبودش برود...»
🔅این کتاب توسط انتشارات حماسه ماندگار در سال ۱۴۰۰ به چاپ رسیده است.
#پویش_نوشتن
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🆔@Dailynotes20
😁 تنظیمات روزانه. ۳۴
زلف بر باد مده...
رعایت حجاب و عفاف از دیرباز نه تنها از منظر متون دینی بلکه در بیان هر انسان فرزانه و غیرتمندی مورد توجه بوده و دانشمندان و شعرای نامی این مهم را تبیین! و بر یاران جان و دوستان گرمابه و گلستان نیز تاکید فرموده اند.
به عنوان مثال جناب لسان الغیب خواجه حافظ شیرازی ده نکته از بانوان و دختران این مرز و بوم به زبان زیبای شعر درخواست نموده که بسیار دارای اهمیت است؛
۱. زُلف بر باد مده
۲. ناز بنیاد مکن
۳. می مخور
۴. زلف را حلقه مکن
۵. طره را تاب نده
۶. یار بیگانه مشو
۷. غم اغیار مخور
۸. شمع هر جمع مشو
۹. یاد هر قوم مکن
۱۰. شهرهی شهر مشو...
خلاصه اینکه؛
بانوان گرامی و دختران ایرانی!
لطفا توصیه های جناب خواجه را به کار ببندید تا رستگار شوید.
#طنز
✍ هادی_حمیدی
بیش فعال فرهنگی و سیاسی
🆔@Dailynotes20