🔵 گرانبهاترین ثروت ایران
🖌میشل فوکو
معلمان آبادان با کارگران نفت اعلام همبستگی کرده اند. روز سیزدهم آبان کارگران شرکت نفت ایران و ژاپن و مجتمع پتروشیمی در میتینگ مشترکی در پالایشگاه به ایشان پیوسته اند.
و از همین جاست که خروج خارجیان، چه تکنیسین های آمریکایی باشند و چه مهمانداران فرانسوی و چه کارگران افغانی، جزء درخواست های دایمی است: ما می خواهیم که کشور ما در دست ملت ما باشد.
مسئله روز این است که آیا باید این اعتصاب را که مفهوم ملی دارد به یک اعتصاب عمومی تبدیل کرد؟ هیچ حزبی قدرت این کار را ندارد. اعتصاب سراسری روز بیست و یکم آبان که پاره ای از سیاستمداران درخواست کرده بودند، بر خلاف آنچه می گویند، حتی شکست هم نخورد، چون اصلا رخ نداد.
از یک سو، نظم عجیب جنبش، در سطح محلی، بر پاره ای سازمان های مخفی پراکنده استوار است که از جنبش های چریکی مارکسیستی و اسلامی سابق، مثل اتحادیه کمونیست ها که در آبادان حرفش بود، آب می خورند و از سوی دیگر نقطه همبستگی بیرون از کشور، بیرون از این سازمان ها، بیرون از هرگونه مذاکره ی احتمالی است. این نقطه در خمینی، در سر باز زدن انعطاف ناپذیر او و در عشقی است که هر کسی در دل خود نسبت به او می پرورد.
شنیدن این حرف از دهان یک خلبان بویینگ عجیب بود که از جانب همکارانش می گفت: گرانبهاترین ثروتی که ایران از قرن ها پیش تا کنون داشته در فرانسه پیش شماست. خوب نگاه داریش کنید.
لحن او آمرانه بود. و از آن مؤثرتر حرف اعتصابگران آبادان بود: ما چندان هم مذهبی نیستیم.
پس به چه کسی اعتماد دارید؟ به یکی از احزاب سیاسی؟
نه، به هیچ کدام.
پس به یک شخص؟
به هیچ کس، جز خمینی، و فقط به او.
پی نوشت:
میشِل فوکو فیلسوف، روانشناس، تاریخدان، باستان شناس، اندیشمند و متفکر فرانسوی بود که دو بار در سال ۱۳۵۷ به ایران سفر کرد و برداشت های خود از تحولات ایران را طی مقالاتی در روزنامه فرانسوی منتشر نمود.
ایرانی ها چه رویایی در سر دارند؟، میشل فوکو، ترجمه: حسین معصومی همدانی. ناشر: انتشارات هرمس، ص 57 ـ 58
#غرب
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🆔@Dailynotes20
📌تحلیل یک کاربر عراقی ازوقایع اخیر ایران
🔹 يکشنبه 20 آذر 1401 - 19:22 مقالهای کوتاه در شبکه های اجتماعی عراق منتشر شده است که به مطالبات اغتشاشگران در ایران می پردازد. در این مقاله تاکید شده است که مسائل اقتصادی و یا اجتماعی و یا علمی در فهرست مطالبات اغتشاشگران دیده نمی شود بلکه آنها به تاسی از فرهنگ غرب فقط خواهان کشف حجاب هستند.
🔸متن کامل مقاله :
🔹معترضان هیچ بیانیه ای و یا شعاری مبنی بر بهبود خدمات عمومی از قبیل برق و گاز مطرح نکرده اند؛ زیرا تمام این موارد در کشور با قیمت پایین و با تکنولوژی های بالا فراهم و در دسترس ایرانیهاست. شهرها از نعمت لوله کشی گاز بهره مند هستند و برق هم به ندرت قطع می شود.
🔹در فهرست مطالبات اغتشاشگران، خواسته ای در خصوص آموزش و یا درمان مشاهده نمی شود؛ زیرا انقلاب اسلامی در حوزه آموزش و درمان انقلاب بپا کرده است آموزش به صورت رایگان برای عموم ملت ایران فراهم است و ایرانی ها 95 درصد از نیازهای دارویی خود را تامین می کنند و بیمارستان های ایران همه ساله از هزاران نفر از بیماران از کشورهای همسایه استقبال می کند.
🔹همچنین درخواستی در خصوص سنگفرش کردن جاده ها، احداث شبکه مترو و قطار و فرودگاه های داخلی دیده نمی شود؛ زیرا شبکه حمل و نقل در ایران از حیث وسعت و نیز از لحاظ زیبایی کم نظیر است علاوه بر آن در این کشور 70 فرودگاه داخلی وجود دارد. همچنین کسی از معترضان خواستار توسعه فضای سبز نیست؛ زیرا بسیاری از شهرهای ایران به گونه ای است که بیننده گمان می کند که وارد یک جنگل سرسبز شده است.
🔹در فهرست مطالبات معترضان حتی درخواستی مبنی بر نوسازی قوانین کار دیده نمی شود زیرا قوانین کار در ایران از بسیاری از نظامهای سرمایه داری جهان پیشرفته تر است و از کارگران حمایت می شود.
🔹تقاضایی از وزارت مسکن از سوی معترضان دیده نشده است؛ زیرا آنچه که ایران در خصوص مسکن به جوانان ارائه می دهد؛ آرزوی صدها میلیون جوان در کشورهای متعدد است.
🔹در فهرست مطالبات ایرانیان درخواستی درخصوص آزادی های فکری و سیاسی مشاهده نشده است مطبوعات ایران آزادانه می نویسند و انتقاد می کنند. همچنین کسی خواهان توسعه و ارتقای صنعت و پژوهش های علمی نیست زیرا ایران در این خصوص معجزه آفریده است. آنچه که در بازار می بینی، اغلب ساخت داخل است، حتی پروژه های عظیم و ایستگاه های استخراج نفت و دوب فلزات و ساخت خودرو به دست متخصصان ایرانی صورت میگیرد.سازوکار همه شرکت های بزرگ در ایران ملی هستند و تمام طرح ها و پروژه های خود را با ها و ابزارها و نیروهای داخلی به اجرا درمی آورند.
🔹همچنین خواسته ای مربوط به موسیقی و سینما و شعر و نقاشی و ورزش ندیدم؛ زیرا ایران در بسیاری از هنرها در آسیا سرآمد و پیشتاز است.
🔹آنچه که در فهرست مطالبات اغتشاشاگران دیده می شود آن است که این "نظام دیکتاتور اجازه بوسیدن در انظار عمومی و خلع حجاب و نوشیدن مشروبات الکلی و فسق و فجور را نمی دهد". شبکه های اجتماعی ایرانی را دنبال کنید تا به صحت سخنانم پی ببرید.
#دست_اول
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🆔@Dailynotes20
🔴نقدی بر کوتاهنوشت دکتر مصلح با عنوان «علوم انسانی اسلامی» و «آیتالله محمدتقی مصباح»
🖊احمدحسین شریفی
جناب دکتر علیاصغر مصلح استاد دانشگاه علامه طباطبائی در کوتاهنوشتی ضمن اعتراض به نامگذاری روز رحلت #علامه_مصباح یزدی (۱۲ دی ماه) به روز «علوم انسانی اسلامی»، نکاتی بیان کرده است که بررسی آنها نیازمند فرصتی فراخ است.
در عین حال، ضمن دعوت از ایشان برای حضور در یک مناظره و گفتگوی علمی در این موضوع، در هر مکانی که صلاح میدانند، به اختصار چند نکته را متذکر میشوم:
نکته اول: نوشتهاند: «آیتالله مصباح درکی سطحی و مخدوش از فرهنگ و تمدن غرب داشت» پیشفرض این سخن آن است که شرط طرح ایده #علوم_انسانی_اسلامی این است که درکی عمیق و درست از فرهنگ و تمدن غرب داشته باشیم! روشن است که این پیشفرض، بدیهی نیست! بلکه نیاز به اثبات دارد و ایشان هیچ دلیلی برای اثبات آن بیان نکردهاند! همچنین هیچ توضیحی ندادهاند که به چه دلیل و با استناد به چه شواهدی درک آیتالله مصباح را از آنچه که فرهنگ و تمدن غرب مینامند، سطحی و مخدوش میدانند! ای کاش به جای این سخنان نادقیق و ناسنجیدنی، مورد یا مواردی از سخنان ایشان را برای اثبات مدعای خود ذکر میکردند!
نکته دوم: گفتهاند نظرات آیتالله مصباح «درباره علوم انسانی در حدّ سفارشهایی اخلاقی یا نظراتی کلی و انتزاعی بود.» اولاً، خوب است جناب ایشان بدانند که ایده «علوم انسانی اسلامی» بحثی ناظر به «فلسفه علوم انسانی» است و نه «مسألهای از مسائل علوم انسانی»! ثانیاً نمیدانم جناب ایشان چه فهمی از «علوم انسانی» دارند و چه میزان از آثار علامه مصباح را مطالعه کردهاند که چنین قضاوتی را درباره ایدههای ایشان در علوم انسانی دارند. آیا اطلاعی از اندیشههای ابتکاری ایشان در انسانشناسی اسلامی، حقوق اسلامی، اخلاق اسلامی، تعلیم و تربیت اسلامی، مدیریت اسلامی و امثال آن دارند و با این حال همه آنها را «صرفاً سفارشهایی اخلاقی یا نظراتی کلی و انتزاعی» میدانند؟! فی المثل آیا نظریه تعلیم و تربیت اسلامی علامه مصباح را صرفاً سفارشی اخلاقی میدانند؟!
نکته سوم: گفتهاند علامه مصباح درک درستی از نظریه «ادراکات اعتباری علامه طباطبائی» نداشته است! برای اینکه میزان درستی این سخن را بتوانیم بسنجیم کمترین انتظار از جناب دکتر مصلح این است که اولاً، «درک درست» از نظریه ادراکات اعتباری علامه طباطبائی را مشخص کنند! ثانیاً «معیار درستی درک خودشان» را بیان کنند؛ ثالثاً، معیار نادرستی درکهای دیگران را تعیین کنند. رابعاً، درک علامه مصباح از این نظریه را تقریر کنند؛ خامساً، معیار درستی فهم خودشان از نظریه علامه مصباح را بیان کنند و در گام ششم مشخص کنند که درک علامه مصباح از نظریه علامه طباطبائی نادرست بوده است!
نکته چهارم: گفتهاند عنوان «علوم انسانی اسلامی» در حد یک «تمنا و درخواست» است و یا «ترکیبی متناقض»! چنین سخنی نشان میدهد که ایشان از ادبیات تولید شده درباره این ایده در چندین دهه اخیر، مطلع نبوده و نیستند. تقاضا میکنم دست کم کتاب «رابطه علم و دین» علامه مصباح را، به عنوان یکی از پرشمار کتابهایی که در این موضوع نگاشته شده است، مطالعه کنند و سپس درباره این قضاوت خود به داوری بنشینند!
نکته پنجم: گفتهاند آیتالله مصباح «تصور میکرد که با قدرت عریان و فرمایشی میتوان علوم انسانی را دگرگون ساخت و به خدمت گرفت.» این هم نشان میدهد که متأسفانه جناب ایشان هیچ (یعنی هیچ) اطلاعی از اندیشهها و اقدامات علامه مصباح درباره علوم انسانی اسلامی ندارند! این نسبت چه تناسبی با اقدامات و اندیشههای کسی دارد که نزدیک به پنج دهه از عمر خود را (از سال ۱۳۵۳ تا واپسین روزهای عمرشان) صرف تأسیس نهادهای علمی و آموزش و پژوهش و تربیت دانشجو و پژوهشگر در این موضوع کرده است؟!
نکته ششم: نوشتهاند «اگر ضرورتاً امر دائر بر تعیین روزی با عنوان روز «علوم انسانی اسلامی» باشد، حضرت آیتالله جوادی آملی احقّ عالمان معاصر برای چنین عنوانی است». این بنده مفتخر به تلمذ در محضر آیتالله جوادی آملی بودهام؛ اما این سخن نشان میدهد متاسفانه ایشان اطلاعی از اندیشههای آیتالله جوادی هم ندارند. ای کاش یک بار، فقط یک بار، مهمترین کتاب ایشان در این موضوع یعنی «منزلت عقل در هندسه معرفت دینی» را مطالعه میکردند تا متوجه میشدند اساساً ایده و دغدغه اصلی ایشان در «علم دینی»، علوم طبیعی دینی است و نه علوم انسانی دینی!
🔻مجدداً آمادگی خود را برای گفتگو و مناظرهای علمی با جناب دکتر مصلح در موضوع ایده علوم انسانی اسلامی و بررسی دیدگاههای علامه مصباح یزدی اعلام میکنم. تعیین مکان و زمان این گفتگو را بر عهده جناب دکتر مصلح میگذارم.
@ahmadhoseinsharifi
🆔@Dailynotes20
28.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بیانات آیتالله تحریری پیرامون شخصیت و کارنامه سیاسی مرجع شهید آیتاللهالعظمی علامه #شیخ_فضلالله_نوری(ره)
🔻 ایشان یکی از صالحان است که هم در زمان خودش هم بعد از آن، تاکنون، مظلوم واقع شده است.
🔻 پشتوانه انقلاب اسلامی
🔻ولایت فقیه در طول ولایت اهلبیت است.
🔻 لزوم عبرت آموزی از عرصههای تبلیغی دشمنان در مشروطه
🔻وقتی غربزدهها وارد شدند و حرکت از مسیر قانون اسلام و دین خارج شد؛ مرحوم شیخ فضلالله نوری اعلام کردند مشروطیت باید مشروعیت داشته باشد.
🔻 شیخ فضلالله نوری، میرزا ملکمها را بهعنوان طرفدار استبداد و حکومت قاجاریه که مجری استبداد بود، معرفی کرد.
🔻 شهادت شیخ فضلالله نوری، یکی از مصیبتهای بزرگ عالم اسلام است.
🔻 جامعیت علمی مرجع شهید؛ تعداد کمی از علمای حوزوی داشتیم که این جامعیت را داشته باشند.
🔻 ورود به تهران به نمایندگی از میرزای شیرازی برای دفاع از مکتب اهلبیت و جلوگیری از نفوذ بیگانگان و غربزدهها
🔻 آنچه را که نجاتبخش جامعه ماست، حاکمیت فقیه است و ایشان این معنا را با شهادتش نشان داد.
🔻 به بنبست رسیدن نهضت مشروطه در نظر شیخ فضلالله نوری بهخاطر زمامدار شدن غربزدهها بود.
🔻 نتیجه زمامدار شدن غربزدهها، بر سر کار آمدن رضاخان شد.
نسخه با کیفیت:
http://aparat.com/v/dS8KW
✳️ @ShahidRabe
🔴 چرا قیمت دلار به ۴۰ هزار تومان رسید؟
👤 #مهدی_پناهی
🔹 هدف اصلی از اتفاقات اخیر ایران مقابله با نظم نوین جهانی بود که قدرتهای منطقهای(ایران، روسیه و چین) را بهم نزدیک میکرد.
🔸 ناکامی در براندازی ج.ا آمریکا را به این نقطه رساند که حداقل ایران را ضعیف کند، هم دولت مرکزی باشد و هم نباشد!
✅ اثر اقتصادی اتفاقات اخیر در ایران غیرقابل کتمان است. هرچند تهدید حمله سایبری به شبکه بانکی و درخواست برای خروج پول از بانکها توسط معترضان اثر واقعی ندارد اما نمیتوان انکار کرد میل طبقه متوسط خرد بورژوا برای مهاجرت بیشتر شده است. میلی که از سال ۸۸ آغاز شده بود...
🔹 دو حدس عمده برای افزایش قیمت دلار میتوان مطرح کرد.
1️⃣ اولین حدس درآمدزایی دولت از افزایش قیمت ارز که با توجه به ثبات فروش نفت و حصول درآمدهای ارزی دور از ذهن است. علاوه بر این تبعات سیاسی اجتماعی افزایش قیمت ارز آنقدر برای دولت فعلی سنگین هست که از گزینههایش خارج شود...
2️⃣ حدس دوم و نزدیک به واقعیت همان مسئله فروش اموال و دارایی توسط بخشی از سرمایهداران و تبدیل آن به دلار برای مهاجرت است. این اقدام باعث افزایش تقاضا و بطبع افزایش قیمت دلار میشود. افزایش قیمت دلار تب سوداگری در میان سایر اقشار را هم داغتر میکند...
🔸 امروز شعار آزادی داده میشود اما هیچ کشوری مثل ایران آزادی را به رهاشدگی نرسانده است. کدام کشور در شرایط جنگ اقتصادی اجازه میدهد هرکسی تقاضا ارز داشته باشد و بطبع ارزش پول ملی کاهش یابد؟ به روسیه نگاه کنید، با مدیریت تقاضا نه تنها جلو کاهش ارزش پولش را گرفت که افزایش هم داد
✅ مالیات بر عایدی سرمایه ابزار مرسوم در جهان برای کنترل سوداگری و کسب سودهای بادآورده به قیمت آسیب به منافع عمومی است اما در ایران همچنان جز آرزوهای دست نیافتنی است! اگر از دولت توقع کنترل قیمت ارز را داریم باید دقیقا اجرای طرح مالیات بر عایدی سرمایه را مطالبه کنیم...
🔹 افزایش قیمت دلار توهم اثرگذاری به براندازان ندهد، چون استفاده از ابزار اغتشاش در جهان مرسوم است.
💢 همین الان اردن بدون تحریم و بخاطر رکود و تورم جهانی قیمت سوخت را زیاد کرده و درگیر اعتراضات مردمی است، عربستان هم برای مقابله با طرح بایدن بدش نمیآید بر آتش اعتراضات بدمد!
🆔@Dailynotes20
⭕ تا دیر نشده این تصور را بشکنید!
🔹در ایام انتخابات ریاست جمهوری،بارها به همراه دوستانم،در قالب برگزاری تریبون های آزاد، به میان مردم رفتیم.تریبون آزادهایی که از بهمن آغاز شده بود و هر چه به ایام انتخابات نزدیک تر می شد حرارت بیشتری می یافت.بعد از ظهر روزی که نامزدهای تایید صلاحیت شده اعلام شد، ما در منیریه تهران تریبون آزاد داشتیم.فضا کاملا امنیتی.چرا؟ چون اسامی نامزدهای برگزیده انتخابات اعلام شده بود! یعنی احتمال داده بودند برخی از مردم بریزند بیرون و اعتراض کنند، از همین جهت تریبون ما نیم ساعتی بیشتر دوام نیاورد و جمع مان کردند. در اون تریبون و تریبون آزاد های بعدی تا انتخابات،از میان مردمی که دغدغه انتخابات داشتند یک نکته بارها گفته شد؛«انتخابات نیست انتصاباته»،«رئیسی رئیس جمهوره دیگه»،«رئیسی گزینه خودشونه»،«چرا انتخابات برگزار می کنید؟ خب بگید رئیسی برندس دیگه». اینها کسانی بودند که توجه ای به صحنه و انتخابات داشتند، بقیه که کلا نمی خواستند رای بدهند و داد و بی داد می کردند و قس علی هذا.
🔸غرض از بیان این خاطره چیست؟ خوشبختانه یا متاسفانه باید بپذیریم دولت سیزدهم حداقل در بخش کثیری از افکار عمومی گزینه انتخاباتی نظام و حاکمیت تلقی می شود. گزینه ای که برای روی کار آمدنش حاکمیت بسیاری را رد صلاحیت کرد، نامزد پوششی فرستاد و در نهایت در رقابت با آرای باطله و در یک مشارکتی حداقلی پیروز شد.
🔸گزینه ای که آنقدر همچون سوپرمن تصویرش کرده ای که از ریاست یک قوه به ریاست قوه ای دیگر سوقش می دهی. یعنی قحط الرجال است و این آخرین تیر من است.
تلقی این بدنه عمومی آن است که از صدر تا ذیل حاکمیت بسیج شدند تا رئیسی رئیس جمهور شود. تلقی که اتفاقات، فعل و انفعالات، مواضع و اقدامات برخی مسئولین نظام، آن را در اذهان تقویت کرد.
🔸 خواسته یا ناخواسته امروز دولت سیزدهم معادل با بسیاری از مفاهیم و اشخاص تعریف می شود. معادل انقلاب اسلامی، معادل جمهوری اسلامی، معادل اسلام، معادل مذهب، معادل رهبری، معادل تمامی شعارها و آرمانهای انقلاب،معادل بسیجی ها و هیأتی ها و...
در این معادل سازی هم تلقی کننده های این گزاره بالا مقصر اند و به خطا تحلیل می کنند و هم نیروهای ذیل گفتمان انقلاب که در ایام انتخابات به هر دلیلی خواسته یا ناخواسته این برداشت را جا انداختند و دولت سیزدهم و رئیس جمهورش را مساوی و معادل با کل ارزشها و شخصیت ها و مجموعه های نظام کردند.
🔸این معادل سازی آگاهانه یا ناآگاهانه منجر به فاجعه ای بزرگ خواهد شد. فاجعه ای که اگر جلوی آن گرفته نشود سرمایه اجتماعی گفتمان انقلاب اسلامی روز به روز لاغرتر می گردد. این معادل سازی چند نتیجه را به همراه دارد.
1️⃣ این همانی صورت گرفته راه پرسش گری و نقد را می بندد و شخص رئیس جمهور و دولت سیزدهم را در هاله ای از قداست می برد. قداستی که خط قرمزساز است. خط قرمزی که اگر توسط نیروی انقلابی زیرپا گذاشته شود، کانه که گناهی بزرگ مرتکب شده است و باید بابت این انتقاد و پرسشگری اش توبه و انابه کند.
2️⃣ هرگونه خطا، ناکارآمدی، فساد، قصور و تقصیری توسط دولت مردان، به پای همه چیز نوشته خواهد شد. به پای نظام، رهبری، انقلاب، شهدا، بسیجی ها، مسجدی ها، مقدسات، اسلام و..
3️⃣ در این تلقی سازی دولت مردان آخرین شانش ها و داشته های جمهوری اسلامی معرفی می شوند. یعنی اگر اینها هم نتوانستند کاری کنند، پس مشکل از جای دیگر است. به قول ضد انقلاب؛«مشکل ریشه ای است و باید ریشه را قطع کرد». این یعنی شما هیچ حالت جایگزینی را برای نسخه موجود در چنته نگذاشته اید تا اگر روزی این دولت هم در اذهان عمومی ناکارآمد فهم شد، نسخه بدیل و جایگزین بدهید. با زبان بی زبانی به مردم می گویید تمام ما همین است. اگر شد که شد اگر نشد... اگر نشد چی؟ پاسخی دارید؟
🔺 چاره چیست؟
اولا جریان انقلابی باید تصورش را از رئیس جمهور و مسئولین دولت سیزدهم اصلاح کند. یعنی به آنان صرفا به چشم یک کارگزار معمولی جمهوری اسلامی نگاه کند و نه چیز دیگری. عینک جناحی، باندی، قبیله ای را باید برداشت. این افراد مسئولینی هستند که صرفا باید آنان را براساس خروجی و کارآمدی شان قضاوت کرد و نه اعتقادات و خلقیات و روحیات شخصی و شخصیتی شان.
🔺ثانیا اینکه جریان انقلابی باید علمدار پرسش گری، مطالبه گری و بیان مشکلات و معضلات مردم باشد. صدای گرونی ها، کم کاری ها، بی عُرضگی ها و بی تدبیری ها باید همان کسانی باشند که در ایام انتخابات با صدای بلند گفتند مردم به فلانی رای دهید. اگر مردم این سکوت کَر کننده را ببینند دیگر گوش شان برای هیچ، تاکید میکنم برای هیچ صدای دیگری شنوا نخواهد بود. کمااینکه بسیاری از آنان امروز هم به این بلیه گرفتار شدهاند.
🔺راهی نیست جز آنکه این تصور غلط را بشکنیم. که اگر نشکنیم قمار بزرگی را آغاز کرده ایم. قمار بر سر مجریان.
#علی_ریاحیپور
🆔@Dailynote
🔴گویا برای برخی دیوار سفارت اجنبی از درب مسجد مقدستره!
🗣شیخ شبانی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
مسجد را آتش و سفارت نیرنگ را رنگ میکنند.
نفاق عریان تر از این؟!!!
🔻🔻🔻🔻🔻
@Sahsh1367
12.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 ببینید | #کلیپ_تصویری
🔶 سفارت خود فروخته ها
🔺 ننـگ با رَنـــگ پــاک نـمیشود!
👈🏻 کسانی که نه به کشورشان وفادارند، نه به پرچم، نه به #دین و نه به ملت و نه هیچ پیمان دیگری! اینها حاضرند #دیوار_سفارت دشمن را پاک کنند تا بگویند ما خود باختهایم، هیچ عهدی نداریم، هیچ آبرویی نداریم...
⚠️ #سفارت_انگلیس
✅ مرکزتنظیمونشرآثاراستادعابدینی
🌐 TAMHIS.IR | @Abedini
🆔@Dailynote
پرچم آسیدعلی آقا.mp3
2.2M
خدا میخواد پرچم آسیدعلیآقا رو برافراشته کنه!
سردار حاج حسین یکتا
🆔@Nabzghalam