به عشق ارباب، لات بازی تعطیل!
🔺️حکایت آیت الله مصباح یزدی(قدس سره) راه ویژه خدا برای هدایتِ گناهکاران، ۱۳۹۶/۰۸/۰۸
🏴 @mesbahyazdi_ir
بررسی نوع مواجه روشنفکران دینی با مکتب عاشورا.mp3
13.08M
#صوت | #باز_نشر
🎧 بررسی نوع مواجه روشنفکران دینی با مکتب عاشورا
👤حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی عبداللهی ،دانشیار گروه فلسفه پردیس فارابی دانشگاه تهران
🔵در این برنامه درباره تفسیرهای جدید و مدرنی که روشنفکران دینی از حادثه عاشورا ارائه می دهند صحبت نموده و نقاط ضعف و قوت آن را بیان می نمایند.
🔻 کانال رادیو فکرت:
🌐 وبگاه| ایتا | روبیکا | تلگرام | اینستاگرام
همزمان که آمریکا میخواسته برای ساپورت کشتیهاش تو تنگه هرمز هواپیمای جنگی F-16 بفرسته؛ بچه های سپاه براش موشک ابومهدی آماده کردن!
و در این نشانه هاییست برای آنان که می اندیشند!
🗣توییتر انقلابی
🆔@Dailynotes20
هدایت شده از موکب آنلاین با ولایت تا ظهور
توسل عظیم و مجرب ؛
از امام صادق علیهالسلام روایت است:
در بلا و گرفتاری توسل به علمدار سیدالشّهدا به عدد ابجد آن جناب : “ یا کاشِفَ الکَرب عَن وَجهِالحسین اِکشِف کَربی بِحَقِّ أخیکَالحسین 133 بار
(133 = عباس)
آیت الله کشمیری بعد از زیارت عاشورا تاکید فرمودند.
۱۰۰۱ کلمه علامه حسن زاده آملی
سفارش امام باقر علیه السلام برای تسلیت گویی در روز عاشورا 👇
⚫️ اَعْظَمَ اللهُ اُجُورَنا وَاُجورَکُمْ بِمُصابِنا بِالْحُسَیْنِ عَلَیْهِالسَّلامُ وَجَعَلَنا وَاِیّاکُمْ مِنَ الطّالِبینَ بِثارِهِ مَعَ وَلِیِّهِ الاِْمامِ الْمَهْدِىِّ مِنْ ال محمّد علیهمُالسّلام
مصباح المتهجد،صفحه772
#محرم
#عاشورا
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
هدایت شده از موکب آنلاین با ولایت تا ظهور
♨️ #توسل
❇️ از حضرت زینالعابدین علیهالسلام روایت شده که میفرمایند: پدرم در آن روز که به شهادت رسید (روز عاشورا) مرا به سینه خویش چسبانید و در حالی که از زخمهایشان خون، فوران میکرد و فرمود: ای فرزند! از من دعایی را که فاطمه علیهاالسلام آن را به من آموخت فراگیر و او از رسول الله صلی الله علیه و آله و آن حضرت نیز از جبرییل تعلیم یافته بود تا در حوائج، مهمّات، اندوه و حوادث تلخی که بر او وارد میشود و پیشآمدهای عظیمی که رخ میدهد بخواند.
فرمود بخوان:
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا
*به جای: «و افعل بی کذا و کذا» باید حاجات خود را ذکر نمود. #حدیث
📚«دعوات، قطب الدین راوندی، ص54»
❌یکی از سستترین شبهات هیئت و عزاداری بر حضرت #امام_حسین (علیه السلام) این است که میگویند هیئت را سیاسی نکنید!
🔹برای رد این حرف باطل تنها کافیست به یک ذکر پرتکرار در همهی هیئتها توجه کنیم؛ ذکر اللهم عجل لولیک الفرج!
🔹خدایا #امام_زمان ما را برسان... امام زمان را برساند که بروند سلاطین متکبر جهان و دشمنان اسلام و انسانیت را موعظه کنند و از آنها خواهش نمایند که انسان باشند و بر اساس عدالت حکومت کنند؟
⛔️خیر... ایشان را برساند تا ایشان با بهرهگیری از قدرت منطق و مناظره برای حق جویان و قدرت جنگ و مبارزه برای مفسدان حق ستیز، جامعهی جهانی را آماده نمایند برای تشکیل یک حکومت الهی و عدالت محور،که در آن حکومت انسان را به بالاترین درجات انسانیت برسانند!
🔹اگر میخواهید هیئت را سیاسی نکنید، برای ظهور هم دعا نکنید چون کار ظهور حضرت با سیاست و حکومتداری گره خورده است!
🔹اگر میخواهید هیئت را سیاسی نکنید حتی از حضرت سیدالشهدا (علیه السلام) هم دم نزنید چون ایشان با حکومت ظالم زمان خود به مخالفت پرداختند و این کار از بزرگترین فعالیت های سیاسی محسوب میشود!
✍میلاد خورسندی
🆔@Labkhandghalam🏴
⚫️ چرا پیام امام حسین(ع) محوشدنی نیست؟
🔹 امام حسین(ع) پیام خونین خودش را روی صفحه لرزان هوا ثبت کرد، ولی چون توأم با خون و رنگ قرمز بود، در دلها حک شد. امروز شما میلیونها افراد از عرب و عجم را میبینید که پیام امام حسین را میدانند: «انّی لا ارَی الْمَوْتَ الّا سَعادَةً وَ لَاالْحَیوةَ مَعَ الظّالِمینَ الّا بَرَماً»؛ آنجا که انسان میخواهد زندگی کند ننگین، آنجا که میخواهد زندگی کند با ظالم و ستمگر، آنجا که میخواهد زندگی فقط برایش نان خوردن و آب نوشیدن و خوابیدن و زیر بار ذلتها رفتن باشد، مرگ هزاران بار بر این زندگی ترجیح دارد. این پیام شهید است.
🔹 امام حسین(ع) که مهاجم است و منطقش منطق شهید، آن روزی که پیامش را در صحرای کربلا ثبت میکرد نه کاغذی بود نه قلمی، همین صفحه لرزان هوا بود. ولی همین پیامش روی صفحه لرزان هوا، چرا باقی ماند؟ چون فوراً منتقل شد روی صفحه دلها؛ روی صفحه دلها آنچنان حک شد که دیگر محو شدنی نیست. هر سال که محرم میآید میبینیم امام حسین از نو طلوع میکند.
📗 استاد مطهری، حماسه حسینی، ج۱، ص۱۳۶
🆔@Dailynotes20
باسمه تعالی
جناب آقای مرتضوی
استاندار محترم اصفهان
با سلام
عکسی که میبینید، ابراهیم حامدی خواننده طاغوتی و همسرش را نشان می دهد که بر سر مزار محمدرضا پهلوی در مسجد رفاعی مصر حاضر شده اند. نکته جالب اینجاست که همسر وی هیچگاه حجاب ندارد اما چون وارد یک مسجد شده (ولو برای حضور بر سر مزار فاسدی مثل شاه) قوانین آنجا را رعایت کرده.
اما دو ماه قبل که به اصفهان آمدم، در مسجد شیخ لطف الله و امام خمینی خلاف این را دیدم. یعنی برخی گردشگران بدون حجاب در مسجد می چرخیدند و عکس می گرفتند و اگر هم تذکر ملایمی از سوی انتظامات آنجا دریافت میکردند، بی توجه به کار خود ادامه میدادند.
غرض اینکه در همه جای دنیا، قوانینی وجود دارد که بدون ضمانت اجرا، پشیزی نمی ارزد. لذا به عنوان یک شهروند از شما میخواهم تا بدون توجه به هیاهوهای کاذب، از نهادهای زیر دست خود در استان بخواهید تا قانون حجاب حداقل در سطح مسجد رفاعی مصر که شاه در آنجا مدفون شده اعمال شود!
جالب آنکه در همان سفر وقتی با برخی از مغازه داران میدان نقش جهان صحبت میکردم، یکی از مهم ترین مطالباتشان این بود که وضعیت بی بند و باری در میدان نقش جهان را در برنامه جهان آرا مطرح و پیگیری کنیم. حتی یکی شان می گفت شورش های اخیر یک رفراندم بود و نشان داد اکثریت زنان ایرانی حاضر نشدند روسری از سر بر دارند اما دلیل این همه تساهل از جانب حاکمیت در برابر عده قلیلی که میخواهند کشف حجاب کنند را نمی فهمد.
در هر صورت حیف از اصفهان، پایتخت تمدن وفرهنگ ایران است که به واسطه انفعال برخی مدیران میانی، چهره ای ضدفرهنگی پیدا کند.
با احترام
امیرحسین ثابتی
🆔@Dailynotes20
«رسالة الحقوق» امام سجاد (ع) در سه کتاب «تحف العقول» اثر ابن شعبه حرّانی (381 ق)، «من لا یحضره الفقیه» و «الخصال» اثر محمد بن علی بن بابویه معروف به صدوق(382ق) ذکر شده است. شروحی نیز بر این رساله نوشته شده است.
امام سجاد(ع) در این رساله دربارهی پنجاه حق میگوید. به شهادت صاحبنظران میتوان آن را جامعترین بستهی حقوقی دانست که در متون دینی به صورت یکجا بیان شده است.
درمیان این50 حق یکی از حقوقی که توجهم را به خود جلب کرد حق کسی است که به شما بدی کرده باشد.این حق با این عبارت شروع میشود «وَ أَمَّا حَقُّ مَنْ سَاءَكَ الْقَضَاءُ عَلَى يَدَيْهِ». امام(ع) دراینباره میفرمایند:
حق کسى که با دست و یا زبانش به تو بد کرده این است که اگر آگاهانه بوده، بهتر است از او درگذرى تا هم ریشهى شر برافتد و هم به ادب رفتار کرده باشى این گذشت بهرههاى اخلاقى بسیار دیگرى نیز دارد.
خداوند مىفرماید: «بر آنها که چون ستم بینند و انتقام جویند، هیچگونه مؤاخذهای نیست... (وَلَمَنِ انْتَصَرَ بَعْدَ ظُلْمِهِ فَأُولَٰئِكَ مَا عَلَيْهِمْ مِنْ سَبِيلٍ؛ شوری/41 و نیز مىفرماید: « اگر مىخواهید انتقام بگیرید، باید به قدر ستمى باشد که بر شما رفته است و اگر صبر کنید، البته براى صابران بهتر است(وَإِنْ عَاقَبْتُمْ فَعَاقِبُوا بِمِثْلِ مَا عُوقِبْتُمْ بِهِ وَلَئِنْ صَبَرْتُمْ لَهُوَ خَيْرٌ لِلصَّابِرِينَ؛ نحل/16)» و [بعد در اهمیت صبر و گذشت از انتقام به کلام خدا استناد میکنند که:] این نشان کارهاى بسنده است (لَمِنْ عَزْمِ الْأُمُورِ؛ شوری43)؛ و اگر[بدی بر تو] آگاهانه نبوده است، نباید در فکر انتقام باشى و آگاهانه کار ناآگاهانه را کیفر دهى، باید با او مدارا کنى و تا مىتوانى با لطف و نرمش او را بازگردانى...(تحف العقول)
این قسمت حدیث در «مواعظ العددیه» به نحو دیگرى نقل شده است که مىتواند، به روشنى، جاى عفو و انتقام را بیان کند و تفسیر آیاتى باشد که در این زمینه وارد شدهاند و اما ترجمه آن: حق کسى که به تو بد کرده این است که از او بگذرى، و اگر مىدانى که عفو به حالش زیان دارد، یعنى موجب چیرگى و دلیرى او و گسترش بیشتر ظلم است، انتقام بگیرى، که خداوند مىفرماید: « آنها که چون ستم بینند انتقام گیرند راه تعرضى بر آن ها نیست». (این مضمون این شبهه را که دستور عفو باعث توسعهى ظلم و تربیت افراد ستم کش است، به خوبى دفع مى نماید.)
#پاورقی
#محمدصدرامازنی
@pavaragi
🆔@Dailynotes20