آیتاللهِ ایستاده
در یکماه گذشته بزرگترین و باشکوهترین اتفاقات عالم در دل تلخترین حوادث دنیا رقم خورد؛ مقاومت و رشادت ملتی مظلوم و مقتدر از یک طرف و خروش و حقخواهی ملتهای آزادهی عالم از طرف دیگر، صحنههایی ناب و پرغرور و آخرالزمانی رقم زد.
اما در چند روز گذشته حادثهای رقم خورد که به اذعان بعضی رسانهها، چند میلیارد انسان را به خود مشغول کرد؛ «سخنرانی سیدحسن نصرالله.»
امواج این سخنرانی به سرعت از کشورهای عربی و اسلامی گذشت و مردمان زیادی در کشورهای غیرمسلمان را به خود مشغول کرد.
قصه به اینجا ختم نشد؛ تحلیلها و تولیدات رسانهای چندمیلیونی پیرامون این واقعه تا کنون ادامه دارد تا «سیدحسن» کماکان یکی از خبرسازترین رهبران سیاسی-مذهبی جهان باشد.
سؤال اساسی این است که علیرغم جنگ تمامعیار رسانهایِ جبههی استکبار علیه اسلام، بهویژه مکتب تشیع، این حجم از توجه عالمیان به یک «روحانی شیعه» چگونه تحلیل میشود؟
در این دو سه روز تحلیلهای فراوانی پیرامون عقلانیت، کیاست، شجاعت و جامعنگری او در این سخنرانی بیان شد؛ اما در این نوشته میخواهیم به مهمترین دلیل اشاره کنیم:
حاجقاسم عزیز گفت: «من در جایگاهی نیستم تعیین مقام فقهی کنم برای کسی. اما او[سید حسن نصرالله] «آیتالله» است. چون خیلی از نشانههای آیتالله را در مقابل دشمنان خدا دارد. او «آیتاللهِ ایستاده» در مقابل دشمنان خداست و آیتِ الهی است.»
یکی از دلایل اصلی و بلکه اصلیترین دلیل در عزیزشدن انسانها در مکتب شیعه، میزان «قیام» آنان در راه خداست و این محقق نمیشود مگر با تبعیت محض از «ولیجامعه»؛ این دقیقاً همان چیزی است که باعث عزیزشدن فوقالعادهی «حاجقاسم» هم شد.
مرحوم علامه مصباح یزدی که در چند سال اخیر قیامکنندهترینِ علماء علیه اسلام آمریکایی و در عینحال از تابعترین آیتاللهها نسبت به «ولیجامعه» بود، میگوید: «من با محبت سیدحسن نصرالله، به خدا تقرب میجویم و امیدوارم این حب سبب نجات من در روز قیامت باشد!» ایشان دلیل این محبت را «تبعیت کامل سیدحسن نصرالله از ولایت فقیه» میدانست.
حال دوباره به سخنرانی اخیر «سیدمقاومت» نگاه کنید؛ درست مثل سلوک چندین سالهاش، آیا در آن ذرهای اختلاف با مبانی فکری و عملیِ «ولی» میبینید؟!
مقدمات ظهور با «آیتاللهها و مجاهدانِ ایستاده» به سرانجام میرسد؛ ایستاده پای کار «ولی».
🖋عباس بابائی
🆔@Dailynotes20
هنر قانونگذار در کاهش بدحجابی
🔹برخی تحقیقات میدانی، ارضای نیاز ذاتی فرد به تأیید اجتماعی را مهمترین علت بدحجابی شناختهاند.
🔹 لذا نیاز به اتخاذ تدبیری تقنینی و کیفری، سازگار با این کنش روانشناختی ضرورت مییابد. هنر قانونگذار آن است که بدحجابی را تقلیل دهد، بیآنکه میان مردم و نظام اسلامی شکافی ایجاد شود.
#یادداشت | وحیده علیمیرزایی، پژوهشگر حوزه زن و خانواده
iqna.ir/00HWuJ
🆔@Dailynotes20
هدایت شده از دورهها و کلاسهای آموزشی
✍کانال زیبای لبخند قلم
شعر و نثر ادبی،اشعار آیینی و...
جهاد روایت،تبیین و آگاهی
متون فوقالعاده و خواندنی👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/4034854925C40d0f1cb92
11.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عکسی که
خیلی زود درتاربخ فراموش شد
🆔@Dailynotes20
🔻نشریه آمریکایی هیل: تا این لحظه حماس و ایران برنده جنگ غزه هستند
#طوفان_الأقصى
#مقاومت #غزه
🆔@Dailynotes20
فرقه ی حلقه1.mp3
4.74M
#پرونده_ویژه
#سیرتاپیاز_عرفان_حلقه
#محمدعلی_طاهری
♦️قسمت اول1️⃣
🎙#سیدفخرالدین_موسوی
يجاهدون في سبيل الله ولا يخافون لومة لائم |
سیدفخرالدین موسوی
عرفان حلقه2.mp3
6.04M
#پرونده_ویژه
#سیرتاپیاز_عرفان_حلقه
#محمدعلی_طاهری
♦️قسمت دوم2️⃣
🎙#سیدفخرالدین_موسوی
يجاهدون في سبيل الله ولا يخافون لومة لائم |
| سیدفخرالدین موسوی
🆔@Dailynotes20
بازدید مجازی
📷 ببینید | برای بازدید مجازی از نمایشگاه کارتون و کاریکاتور امریکای لاتین، این پیوند را باز کنید.
https://s1.negarestan.hozehonari.ir/tehran/mouzehonarhayemoaser/gallery1-2-3/
🔶 این نمایشگاه تا ۲۸ آبان در موزهی هنرهای معاصر تهران برپاست.
🆔@Dailynotes20
اسامی بیش از ۱۰ هزار شهید مظلوم غزه در صفحه نخست روزنامه وطن امروز
🆔@Dailynotes20
هدایت شده از موکب آنلاین با ولایت تا ظهور
#تقویم_شیعه
🔴 ۲۲ #ربیع_الثانی سالروز ارتحال فرزند امام جواد ، جناب #موسی_مبرقع " سلام الله علیهما "
▪️نام: موسی، کنیه: ابوجعفر، لقب: مبرقع که از فرط زیبائی بر جمال مبارک نقاب می زد. نام پدر: جواد الائمه علیه السّلام و مادر آن حضرت کنیز بود.
▪️ایشان از اولین سادات رضوی بود که در سال 256 ه’ وارد قم گردید. او دائماً بر صورت خود برقعی داشت، ولی مردم عرب ساکن قم او را از قم بیرون کردند، و او به کاشان رفت و در آنجا مورد احترام قرار گرفت.
▪️بعد از آمدن ابوالصدیم حسین بن علی بن آدم و مرد دیگری از رؤسای قم، عربهای قم متوجه شدند موسی چه کسی بوده است، و آن بزرگوار را به قم باز گرداندند و خانه ای برای او آماده کردند. همچنین در روستاهای متعدد زمین و باغ برای او خریدند و خواهرانش زینب و امّ محمّد و میمونه، دختران حضرت جواد علیه السّلام به قم آمدند، و بر او وارد شدند.
▪️هنگامی که جناب موسی مبرقع در قم از دنیا رفت، امیر قم عباس بن عمرو غنوی بر او نماز خواند، و در محل کنونی که در قم معروف است و قبلاً خانه محمّد بن حسن بن ابی خالد اشعری ملقب به شنبوله بود، دفن شد.
▪️ #شیخ_کلینی رحمه اللَّه در کافی به سند معتبر نقل کرده که جناب موسی مبرقع تولیت اوقاف را از جانب امام علیه السّلام داشته اند.
📚کافی: ج 1، ص 261
📚تقویم شیعه / بندانی نیشابوری / ۲۲ ماه ربیع الثانی
شادی روح مطهرشون حمدو صلوات