«دوباره فردوس»
«آقای ایرانشهر»
یکشنبه ۱۷ مهر، ششمین نمایشگاه کتاب و دستاوردهای علمی مراکز پژوهشی حوزوی که به «مشکات» معروف است، با حضور بیش از سیصد و پنجاه نفر از مدیران، اساتید، فضلا و طلاب حوزوی و مسئولین فرهنگی استان قم افتتاح شد.
امروز از چند غرفه این نمایشگاه دیدن کردم. در هر غرفه با مسئولان غرفه گپوگفت کوتاهی داشتم. از مسئول غرفه انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به مؤسسه حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری درباره جدیدترین کتاب مرتبط با خاطرات حضرت آقا، پرسیدم، قبلا در بازدیدی که از موزه عبرت داشتم، کتاب «خون دلی که لعل شد» را تهیه کردم. مسئول غرفه دو کتاب را به من معرفی کرد. اولی کتاب «دوباره فردوس» نوشته سید علیرضا مهرداد و دیگری کتاب «آقای ایرانشهر» نوشته رحیم مخدومی که همین یکشنبه ۱۷ دی در شهرستان ایرانشهر رونمایی شد.
کتاب آقای ایرانشهر روایتی از خاطرات حضور رهبر معظم انقلاب در دوران تبعید به ایرانشهر است.
و کتاب «دوباره فردوس»، روایت حضور جهادی حضرت آیتالله خامنهای در زلزله فردوس در سال ۱۳۴۷ است.
این کتاب برای اولین بار، خاطرات منتشر نشده از رهبر معظم انقلاب در موضوع حضور ایشان در زلزله فردوس را در ۲۴۰ صفحه منعکس کرده است.
جالب است که رهبری معظم به عنوان یک روحانی مردمی، پس از اطلاع از وقوع زلزله فردوس در سال ۱۳۴۷ به این شهرستان سفر میکنند و طی حضوری دو ماهه در این شهر، ضمن جمعآوری کمکهای مردمی، پایگاه امداد روحانیت را ایجاد مینمایند.
من این کتاب را با قیمت ۶۰ هزار تومان خریداری کردم. قیمت پشت جلد کتاب ۷۵ هزار تومان بود.
نمایشگاه کتاب و دستاوردهای علمی مراکز پژوهشی حوزوی تا روز جمعه ۲۲ دیماه در محل مجتمع فرهنگی امام خمینی، جنب گلذار شهدا ساعت ۹ صبح تا ۱۹ پذیرای پژوهشگران، طلاب و عموم مردم فرهنگ دوست کشورمان به ویژه ساکنین قمی است.
✍ محمد صدرا مازنی
@pavaragi
🆔@Dailynotes20
📌جناب حمید علیمی، نکته ای که دلسوزان انقلاب به شما همیشه متذکر می شوند، همان تذکر حضرت آقاست که مراقب باشید در صحبت ها و عملکردتان با دشمن مخرج مشترک نداشته باشید.
📌انتقاد ما به شما بخاطر توییتهایتان علیه گرانی و تورم و مسئولین فاسد نیست، بلکه بخاطر توئیتهای بی موقع و نادرست شما در دوران فتنه #زنزندگیآزادی بود که متاسفانه تبدیل شد به خوراک دشمن برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی، که البته مورد تحسین علی کریمی و امثالهم نیز قرار گرفت.
📌یادمان نمیرود که شما در سالگرد پیروزی جمهوری اسلامی، با توئیت جملهی «بگذرد این روزگار تلختر از زهر» به نظام و انقلاب کنایه زدید و توئیتی دیگر، ولایت فقیه را ناجوانمردانه، «بت» خطاب کردید؟!
📌دیشب شما نمونهی یک مسئول تراز انقلاب را «حاج قاسم و حاج احمد» معرفی کردید و در ادامه، جمهوری اسلامی را از دست رفته دانستید و به این نکتهی مهم توجه نکردید که از نظر همین حاج قاسم سلیمانی، جمهوری اسلامی، «حرم» است و خیمه و ستون این حرم و شرط عاقبت بخیری نیز «ولایت فقیه» است.
✍️احمد نوایی
🆔@Dailynotes20
اینستاگرام به عنوان بدترین شبکه اجتماعی ممکن برای سلامت روان خطرناک باشد. طبق آمار، کاربران این اپلیکیشن ۶۳ درصد بیشتر از بقیه احساس بدبختی میکنند. این را آماندا مکمیلان (Amanda MacMillan) نویسنده حوزه روانشناسی در مقاله ای در تایمز نوشته است؛
🌐لینک مقاله تایمز:
https://time.com/4793331/instagram-social-media-mental-health/
این مقاله البته مربوط به ۲۰۱۷ است ولی ظاهراً روند تغییری نکرده بلکه حادتر است.
@ahmad_olyaei
🆔@Dailynotes20
1402.10.17 مدار دهم استاد منافی.mp3
9M
🎧#صوت ا #مدار
☑️ زن ترازِ انقلاب اسلامی
🔻واکاوی سخنان رهبر انقلاب در دیدار زنان
با حضور
👤مهدیه منافی، پژوهشگر حوزه زنان
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
📲وبگاه | فکرت | مدرسه فکرت
ما چقدر در طراحی عملیات کم کار شده ایم
عادت کردیم عملیات پدافندی و دفاعی
تا به ما حمله نشود ، طرحی برای حمله نداریم
با تمام وجود منتظریم هجوم فرهنگی در موضوعی اتفاق بیفتد تا ما به شبهات پاسخ دهیم
از دختر آبی و شلاق خوردن این یکی
تا سکته مهسا و در چاله افتادن آن یکی
چرا ما حمله نمیکنیم به کوله بار عظیم و دهشتناک فساد و فحشا و کج روی های تمدن شیطانی و فرهنگ غرب
چرا سالها باید پاسخ گوی ارتباط ثابت نشده سعید طوسی باشیم ولی به همجنس بازی علنی و گسترده در غرب از نخست وزیر فرانسه تا اوباما رئیس جمهور ، حمله نمیکنیم
چرا باید حرف بخوریم بابت ارتباط یک زن و مرد مسئول در فلان جا
ولی به راحتی از تجاوز و تهیه فیلم از سیصد دختر هنرجو توسط کیوان امام وردی و نوشاندن شراب و تعدی به آنها توسط این شیطان صفت ، میگذریم
چرا جبهه معاندین با تصویر کودک هندی در سطل زباله بمبئی علیه نظام تصویر فقر مطلق می سازد و ما باید توجیه کنیم اما گورهای دسته جمعی بومیان کانادایی و تجاوز به کودکان در مدارس آمریکا و شهدای مظلوم و خردسال غزه و شهدای کرمان برای ما وسیله حمله به حیوانیت غرب نمیگردد
چرا ما هرروز باید ریش سفید و کدخدای دعوای فعالان مجازی و حقیقی انقلابی با هر نگرشی باشیم اما در همان لحظه شاهد وحدت یهودی و سعودی و وهابی و عبری و پهلوی و رجوی و بهائی و... در حمله به مبانی انقلاب باشیم
تا کی فقط دفاع و دفاع و دفاع
تلاش در جهت حمله چرا نه
خدایا تا کی پدافند
التماس کمی آفند
@chanel_komeil
🆔@Dailynotes20
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آمریکاییها هم بیدار شدند...
فروردین ۱۴۰۲ در برنامه جهان آرا طی مناظره با آقای مهدی طغیانی نماینده اصفهان، گفته بودم که "فروپاشی آرام آمریکا نیز از دهه ۱۹۸۰ و با اجرای سیاستهای نئولیبرال آغاز شد. درس نئولیبرالیسم این است که میتوانید بزرگترین اقتصاد دنیا هم باشید، اما ۴۲ میلیون نفر از مردمتان غذا برای خوردن نداشته باشند..."
امروز دیدم فرید ذکریا، تحلیلگر سرشناس آمریکایی، در شماره جاری مجله فارین افیرز، به همین بحث پرداخته است. آمریکاییها خودشان هم دارند بیدار میشوند. امیدوارم وقتی ما بیدار میشویم، دیر نشده باشد.
فرید ذکریا در مقاله ابرقدرت مردد: "جیک سولیوان، مشاور امنیت ملی بایدن، طی یکسخنرانی در آوریل ۲۰۲۳ سیاستهای اقتصادی بینالمللی طی چند دهه اخیر را به باد انتقاد گرفت و جهانیسازی و آزادسازی را عامل از بین رفتن پایههای صنعتی آمریکا، صادرات مشاغل آمریکا و تضعیف صنایع حیاتی این کشور دانست.
سولیوان بعدها در همین مجله (فارین افیرز) ابراز نگرانی کرد که "هرچند آمریکا قدرت برتر جهانی باقی مانده، اما تعدادی از بازوهای حیاتی قدرتش فرسوده شده است".
این عبارات، یک انتقاد رایج و آشنا درباره عصر نئولیبرال است، عصری که در آن عده معدودی به نان و نوا رسیدند و اکثریت عقب ماندند".
@syjebraily
🆔@Dailynotes20
♦️پشت به زین یا زین به پشت
🔹این موضوع خارج از فضای رسانهای از جهات متعددی قابل نقد و بررسی است. اولین سوالی که اینجا مطرح میشود این است که اولویت این مطالبه تا چه حد است و چند درصد از جامعهی زنان را به خود اختصاص میدهد؟ به فرض برطرف شدن موانع قانونی موتورسواری زنان تا چه اندازه به تبعات اجتماعی این تصمیم اندیشیده شده است؟ با توجه به این سخن رهبر انقلاب که « حق کرامت الهی زن، بالاترین حقوق زن است» آیا در جامعهای که از نظر ساختارهای اقتصادی گرفتار سیاستهای نئولیبرالی و سرمایهداری است، بسترسازی برای پیک موتوری شدن زنان، میتواند تکریم زن محسوب شود یا به نفع لیبرالهای سرمایهدار است؟ مگر نه این است که جریان سرمایهداری ید طولایی در ساخت نقشهای کاذب اجتماعی برای زنان دارد و آنها را به سمت کالا شدن سوق میدهد. آیا پذیرش این موضوع، زنان را به پیکهای ارزانقیمت رستورانها، فستفودها و اسنپ موتوری بدل نمیکند؟ آیا چنین شغلی مناسب ویژگیهای جسمی و روحی زن است یا آنها را به پادوهای زیردست مردان تبدیل میکند؟ موقعیتی که بر طبق بیانات رهبر انقلاب حالت تکبر زن در برابر نامحرم را از بین برده و تسلط مردانه بر او را به دنبال خواهد داشت.
🔸 ممکن است با این توجیه که «بخشی از زنان این شغل را پذیرفتهاند، پس باید بستر را فراهم کرد» مواجهه شویم. اما در جواب به این توجیه، باید گفت کدام سیاستهای اقتصادی و فرهنگی زنان را به این وادی کشانده است؟ آیا بهتر نیست پای صحبت این زنان نشست و با طرحهای اقتصادی صحیح و کارآفرینی درست آنها را به سمت بسترهایی هدایت کرد که هم کرامت آنها را حفظ کند و هم امنیتشان را؟ اما فارغ از بحث اشتغال، باید به این موضوع از منظر شرعی و فقهی هم نگریست؛ البته نه فقه فردی که فقه اجتماعی. وقتی نظام اسلامی در مواجهه با تکثرهای اجتماعی با ناسازگاری بین امیال و خواستههای مردم و احکام شرعی مواجهه میشود، فقه نظام چه پاسخی برای آن دارد؟ آیا برای تصویب این قانون هیچ پیوست تحلیلی در نظر گرفته شده است که با توجه به بستر کنونی جامعه که در خدمت کشف حجاب است، این قانون قرار است تکمیلکنندهی کدام پازل و پیشبرندهی اهداف کدام جریان فرهنگی باشد؟ این سوال وقتی جدیتر میشود که نیم نگاهی به تاریخ موج اول جنبش فمنیسم داشته باشیم.
🔹روزنامه گاردین در مقالهای با عنوان «چگونه دوچرخه به نماد آزادی زنان تبدیل شد» مینویسد: « صد سال پیش، آلیس هاوکینز، به عنوان یکی از فمنیستهای طرفدار حق رأی زنان، در اطراف شهر لستر انگلستان، سوار بر دوچرخه اقدام به تبلیغ جنبش حقوق زنان کرد. او به عنوان اولین بانویی که در این شهر جوراب شلواری پوشید، خشم عمومی را برانگیخت. در طول مبارزه برای به دست آوردن حق رای، دوچرخه نه تنها به یک ابزار، بلکه نمادی برای رهایی زنان تبدیل شد.» در واقع دوچرخه از یک سو ابزاری برای تغییر پوشش و رهایی زنان از لباسهای بلند آن زمان بود و از سویی دیگر نمادی برای آزادی بیشتر. در ادامهی همین مقاله نقل قولی از سوزان بی آنتونی، رهبر حقوق مدنی آمریکا در سال 1896آمده که میگوید: «من فکر می کنم [دوچرخه] بیش از هر چیز دیگری در دنیا برای رهایی زنان موثر بوده است. هر بار که زنی را با دوچرخه میبینم خوشحال میشوم. وقتی زن سوار بر دوچرخه میشود، به او احساس اعتماد به نفس و استقلال دست میدهد و به دوردستها میرود. تصویری از زنانگی بی بند و بار و رها»
|@asrezanan_ir
🆔@Dailynotes20
هدایت شده از موکب آنلاین با ولایت تا ظهور
🔴 ﺩﻋﺎﻱِ ﻣﻬﻢّ ﺍﻣﺎﻡ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﺮﺍﻱ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩﻩ ﺷﺪﻥ ﺣﺎﺟﺖﻫﺎ
🔵 ﺳﻴّﺪ ﻋﻠﻲ ﺧﺎﻥ ﺩﺭ ﻛﺘﺎﺏ ﺷﺮﻳﻒ «ﺍﻟﻜﻠﻢ ﺍﻟﻄﻴّﺐ» ﻣﻲﮔﻮﻳﺪ: ﺍﻳﻦ ﺩﻋﺎﻱ ﺍﺭﺯﺷﻤﻨﺪﻱ ﺍﺳﺖ ﺍﺯ ﺍﻣﺎﻡ ﺯﻣﺎﻥ(ﻉ) ﺑﺮﺍﻱ ﻛﺴﻲ ﻛﻪ ﭼﻴﺰﻱ ﺍﺯ ﺍﻭ ﺿﺎﻳﻊ ﮔﺸﺘﻪ ﻳﺎ ﺣﺎﺟﺘﻲ ﺩﺍﺭﺩ؛ ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﻳﻦ ﺷﺨﺼﻲ ﻛﻪ ﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﻳﺎ ﻣﺸﻜﻞ ﻣﻬﻤّﻲ ﺩﺍﺭﺩ، ﺑﺎﻳﺪ ﺍﻳﻦ ﺩﻋﺎ ﺭﺍ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺑﺨﻮﺍﻧﺪ:
🔺 ﺑِﺴْﻢِ ﺍﻟﻠﻪِ ﺍﻟﺮَّﺣْﻤٰﻦِ ﺍﻟﺮَّﺣﻴﻢِ.
«ﺃﻧْﺖَ ﺍﻟﻠﻪُ ﺍﻟَّﺬﻱ ﻟٰﺎ ﺇﻟٰﻪَ ﺇﻟّﺎ ﺃﻧْﺖَ، ﻣُﺒْـﺪِﺉُ ﺍﻟْﺨَﻠْﻖِ ﻭَﻣُﻌﻴﺪُﻫُﻢْ ﻭَﺃﻧْﺖَ ﺍﻟﻠﻪُ ﺍﻟَّﺬﻱ ﻟٰﺎ ﺇﻟٰﻪَ ﺇﻟّﺎ ﺃﻧْﺖَ، ﻣُﺪَﺑِّـﺮُ ﺍﻟْﺎُﻣُﻮﺭِ، ﻭَ ﺑٰﺎﻋِﺚُ ﻣَﻦْ ﻓِﻲ ﺍﻟْﻘُﺒُﻮﺭِ، ﻭَ ﺃﻧْﺖَ ﺍﻟﻠﻪُ ﺍﻟَّﺬﻱ ﻟٰﺎ ﺇﻟٰﻪَ ﺇﻟّﺎ ﺃﻧْﺖَ ﺍﻟْﻘٰﺎﺑِﺾُ ﺍﻟْﺒٰﺎﺳِﻂُ، ﻭَ ﺃﻧْﺖَ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﻟَّﺬﻱ ﻟٰﺎ ﺇﻟٰﻪَ ﺇﻟّﺎ ﺃﻧْﺖَ، ﻭٰﺍﺭِﺙُ ﺍﻟْﺄﺭْﺽِ ﻭَﻣَﻦْ ﻋَﻠَﻴْﻬٰﺎ. ﺃﺳْﺌَﻠُﻚَ ﺑِﺎﺳْﻤِﻚَ ﺍﻟَّﺬﻱ ﺇﺫٰﺍ ﺩُﻋﻴﺖَ ﺑِﻪِ ﺃﺟَﺒْﺖَ، ﻭَﺇﺫٰﺍ ﺳُﺌِﻠْﺖَ ﺑِﻪِ ﺃﻋْﻄَﻴْﺖَ ﻭَ ﺃﺳْﺌَﻠُﻚَ ﺑِﺤَﻖِّ ﻣُﺤَﻤَّﺪٍ ﻭَ ﺃﻫْﻞِ ﺑَﻴْﺘِﻪِ، ﻭَ ﺑِﺤَﻘِّﻬِﻢُ ﺍﻟَّﺬﻱ ﺃﻭْﺟَﺒْﺘَﻪُ ﻋَﻠﻲٰ ﻧَﻔْﺴِﻚَ ﺃﻥْ ﺗُﺼَﻠِّﻲَ ﻋَﻠﻲٰ ﻣُﺤَﻤَّﺪٍ ﻭَ ٰﺎﻝِ ﻣُﺤَﻤَّﺪٍ، ﻭَ ﺃﻥْ ﺗَﻘْﻀِﻲَ ﻟﻲ ﺣٰﺎﺟَﺘﻲ، ﺍﻟﺴّﺎﻋَﺔَ ﺍﻟﺴّﺎﻋَﺔَ، ﻳٰﺎ ﺳَﻴِّﺪٰﺍﻩُ، ﻳٰﺎ ﻣَﻮْﻟٰﺎﻩُ، ﻳٰﺎ ﻏِﻴٰﺎﺛٰﺎﻩُ، ﺃﺳْﺌَﻠُﻚَ ﺑِﻜُﻞِّ ﺍﺳْﻢٍ ﺳَﻤَّﻴْﺘَﻪُ ﺑِﻪِ ﻧَﻔْﺴَﻚَ، ﻭَﺍﺳْﺘَﺄْﺛَﺮْﺕَ ﺑِﻪِ ﻓﻲ ﻋِﻠْﻢِ ﺍﻟْﻐَﻴْﺐِ ﻋِﻨْﺪَﻙَ ﺃﻥْ ﺗُﺼَﻠِّﻲَ ﻋَﻠﻲٰ ﻣُﺤَﻤَّﺪٍ ﻭَ ٰﺎﻝِ ﻣُﺤَﻤَّﺪٍ، ﻭَ ﺃﻥْ ﺗُﻌَﺠِّﻞَ ﺧَﻠٰﺎﺻَﻨٰﺎ ﻣِﻦْ ﻫٰﺬِﻩِ ﺍﻟﺸِّﺪَّﺓِ، ﻳٰﺎ ﻣُﻘَﻠِّﺐَ ﺍﻟْﻘُﻠُﻮﺏِ ﻭَﺍﻟْﺄﺑْﺼٰﺎﺭ، ﻳٰﺎ ﺳَﻤﻴﻊَ ﺍﻟﺪُّﻋٰﺂﺀِ،ﺇﻧَّﻚَ ﻋَﻠﻲٰ ﻛُﻞِّ ﺷَﻲْﺀٍ ﻗَﺪﻳﺮٌ، ﺑِﺮَﺣْﻤَﺘِﻚَ ﻳٰﺎ ﺃﺭْﺣَﻢَ ﺍﻟﺮّﺍﺣِﻤﻴﻦ.
📚 ﺍﻟﻜﻠﻢ ﺍﻟﻄﻴّﺐ، ﺹ ۱۴
#امام_زمان
#ادعیه_مهدوی
#توسلات_مهدوی
⭕️ «بدترین اسارت، "اسارت فرهنگی" است. استعمار برای ایجاد وابستگی فرهنگی، سیری را شروع میکند و آن را قدم به قدم پیش میبرد...»
سیر "استعمار"؛ "تحقیر"، "تحبیب"، "توافق" ، "خودباختگی" ، "بردگی و اسارت فکری" ، "پذیرش قراردادهای بیگانه".
🔰مرحوم علامه سیدمنیرالدین حسینی هاشمی
♦️"استعمار" ابتدا میبایست دست به "تحقیر" بزند، یعنی زمینه خودباختگی با "تحقیر" شروع میشود؛ "تحقیر" چگونه است؟ "تحقیر" مرتباً به صورت غیرمستقیم شخص را در شرایط تلقینی خاص قراردادن است که انسان احساس حقارت کند و خودش را ناچیز بداند. اگر تحقیر ادامه پیدا کند، وقتی به نهایت پیچیدگی و اوج خودش رسید همچون یک عقدهای که مراحل نهایی خودش را میگذراند تبدیل به یک انفجار میشود.
♦️اگر جهت و کانال انحرافی پیدا کند نوبت به "تحبیب" میرسد. "تحبیب" چگونه است؟ "تحبیب" دست را به طرف او درازکردن و زندگی مصرفی را در مقابلش قراردادن است.
♦️پس از تحبیب نوبت به "توافق با محیط" میرسد، ولی نه توافق از موضع قدرت، بلکه حلشدن. اینجا مرحله خودباختگی پیش میآید و تکرار میشود.
♦️پس بنابراین تحقیر و پس از آن تحبیب و آنگاه پیدایش توافق و خودباختگی. پس از پیدایش مرحله خودباختگی آنوقت زمینه بردگی فکری پیش میآید؛ یعنی پس از اینکه پذیرفت که فقیر باشد برای دلدادن به آن، تمنّیات و لذایذی را در اختیارش قرار میدهند، به نرخ احساس حقارت، به نرخ خودکمبینی و نرخ کوچکبودن و پذیرش این کوچکی.
♦️آن وقت نوبت به این میرسد که اندیشهاش را یعنی روابط فکریاش را از او بگیرند و زمینه متکیبارآوردنِ مغزش را فراهم کنند تا کاملاً اسیر بشود و افتخار به اسارت کند؛ همین که به این مرحله رسید یعنی به اسارت افتخار کرد آنگاه قراردادهای اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و نظامی از طرف بیگانه تشدید میشود.
♦️در مرحله بردگی فکری، قدرت موضعگیری، قدرت انتخاب و حق مقابله شخص با محیطش را از او سلب میکنند و پس از اینکه این حق سلب شد یعنی انسانیّتش شکسته شد، حیات فکریاش سلب شده، پس طبیعی است که میبایست قراردادها را بپذیرد و افتخار هم کند به پذیرش آنها.
♦️در عمق نهاد فرهنگ این ملت، قدرت و تواناییای وجود داشته که استقلالِ سیاسی را بحمدالله در این مقطع به دست آورده است و ضرورتاً انقلاب فرهنگیای را لازم است پیگیری کند تا این وابستگیِ فرهنگی که پیچیدهترین وابستگیهاست، این را بشکند و پاره کند.
@AndisheMonir
🆔@Dailynotes20
هدایت شده از موکب آنلاین با ولایت تا ظهور
آمریکا اولین جمعه در آستانه ماه رجب به یمن🇾🇪 حمله کرد ، غافل از اینکه که اولین جمعه ماه رجب ، زمان مسلمان شدن یمنی ها به دست امیرالمومنین علی بن ابیطالب (ع) است...
باید بدانند که فرزندان حیدر و ارادتمندان علی (ع) چون او فاتح خیبری خواهند شد که یهودیان در آن پناه گرفته اند و مشرکان از آن حمایت می کنند...
بسم الله الرحمن الرحیم
#یمن
هدایت شده از موکب آنلاین با ولایت تا ظهور
🔴 نماز شب اول ماه رجب برای آمرزش همه گناهان
🔵پیامبراکرم صل الله علیه و آله و سلم فرمودند:
🟡 هركس در شب اول ماه رجب دو ركعت نماز بخواند در رکعت اوّل سوره «حمد» و سپس سوره «ألم نشرح» و سه مرتبه سوره «توحيد» را بخواند و در رکعت دوّم سوره «حمد» و سوره «ألم نشرح» و سوره توحيد» و سوره «فلق» و سوره «ناس» را بخواند. و چون سلام نماز را داد سى مرتبه لا إِلَهَ إِلا الله و سى مرتبه صلوات بفرستد تا حق تعالى گناهان او را بيامرزد مانند روزى كه از مادر متولد شده است.
📚 اقبال الاعمال ج ۲ باب هشتم
🟢 چه خوب است که این نماز پرفضیلت را به امام عصر ارواحنا فداه هـدیه کنیم.
#امام_زمان
#ماه_رجب
34.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پیشگوییهای عجیب از اتفاقات مهم سال ۲۰۲۴
در یک سال آینده چه اتفاقاتی در انتظار است !؟
بسیاری از پیشگویان مشهور از جمله نوستراداموس و باباوانگا اتفاقات هولناکی را برای سال ۲۰۲۴ میلادی پیش بینی کردهاند ...
برخی پژوهشگران دینی نیز با بررسی روایات مختلف و نشانههای آخرالزمانی، سال ۲۰۲۴ میلادی را سالی سرنوشتساز برای جهان میدانند ...
🆔@Dailynotes20