🔻امروز کسی از تهدیدات آمریکا نمیترسد
🔹سیدعبدالملک الحوثی: حمایت عربی از مسئله فلسطین کجاست؟! آنهم وقتی رئیس جمهور آمریکا از کمک ۱۴ میلیارد دلاری به رژیم صهیونیستی سخن میگوید.
🔹 کمک جبهه های لبنان، عراق و یمن به غزه ادامه دارد. جبهه حزب الله لبنان هر روز رو به گسترش است و دشمن صهیونیستی را در هم کوبیده است.
🔹 آمریکا و انگلستان اعتراف کرده اند که جبهه یمن در تاثیرگذاری بر اقتصاد و توان دشمن صهیونیستی و حمایت از غزه موثر بوده است.
🔹 دیگر گذشت آن زمان که آمریکا تهدید کند و بقیه فقط تماشاچی باشند.
🔹 امروز کسی از تهدیدات آمریکا نمیترسد، تحولات استراتژیک جدید به نفع امت اسلامی است.
🔹 تدارکات غذایی برای دشمن صهیونیستی که از دریای سرخ و باب المندب عبور میکرد 70 درصد کاهش یافته است.
🔹 قیمت کالا در بازار اسرائیل به خاطر تغییر مسیر کشتیهایش ۳۰ تا ۵۰ درصد افزایش یافته است.
🆔@Dailynotes20
🌐 کنار طوفان در ایتا، نسیمی به دیار هم بوزید!
• مبلغین عزیزی که نگران مشارکت حداکثری هستند فقط به #طوفان_های_ایتایی(!) خود دلخوش نباشند؛ ظاهراً غالب جمعیت های ایتا رای دهنده فعال اند!
کنارش در ایام باقیمانده، حضور فیزیکی در محافل و پاسخ به پرسش ها و ابهامها را غنیمت بشمارند.
• برخی دوستان حزب اللهی حالا که رودخانه را کم آب حدس زده اند، می خواهند ماهی بگیرند! یکی دو نفری را به مجلس بفرستند. روی ذهن رای دهندگان بنشینند و رای آنها را جهت دهند.
این هم بد نیست و حتی تنور انتخابات را گرم می کند؛ لکن وظیفه اهم جلب مشارکت حداکثری و استمرار "مردم" سالاری است.
• نگرانی ام بیش از مجلس آتی، رفتن/ بردن بدنه ای از جریان حزب اللهی و مذهبی(رای دهنده های فعال) به پلنb است!
وقتی انتخابات۱۴۰۰ از متوسط مشارکت ریاست جمهوری، ۲۰٪ کاهشی باشد و این در مجلس هم تکرار شود؛ بدنه ای که از اول رای مردم را تزئینی و "شرط وجود" حکومت (اندازه آب برای وضو که لیوانی بس است و دریا نمی خواهد!) می دانستند، نظریه مردم سالاری دینی را ویرایش خواهند کرد!
تجربه نشان داده اینها کمتر مردم را می آورند؛ اما بیشتر نظریات پایه انقلاب اسلامی را تنزیل می دهند!
خواهند گفت: از اول هم شرط اکثریت و اکثریت های قاطع برای انتخاب رهبر و قوا بی مبنا بود!!!
هرکه دلش برای نظریه مردمسالاری دینی هم می تپد باید برای مشارکت بیشتر تلاش کند؛ حتی اگر انتخابات را یک جلوه مردمسالاری _نه همه آن_ بداند. یاعلی!
#مشارکت_حداکثری
#مردمسالاری_دینی
محسن قنبریان
@m_ghanbarian
🆔@Dailynotes20
🔰یادداشت انتخاباتی/چراطالوت؟
✍ سید عبدالله هاشمی
🔸معیارشناسی در گزینش، یک ضرورت است. پیش از انتخاب افراد برای تصدی یک مسئولیت، باید معیارهای انتخاب درست را شناخت تا به دنبال آن، فرد شایسته برگزیده شود.معیارهای درست، انتخاب صحیح را به ارمغان می آورد و معیارهای معیوب انتخاب نادرست را دنبال دارد.
▫️انتخاب مصداقها به دنبال تعیین معیارها صورت میگیرد. بنابراین، بحث از معیار رتبه پیشین بر مصداق دارد. به جای تحمیل مصداقها و نامزدها باید معیارهای انتخاب درست را در جامعه تبیین نمود تا جامعه آزادانه انتخاب کند. لذا بیان معیار صحیح در شناخت شایستگان از مصادیق جهاد تبیین است.
▫️طی چند یادداشت اخیر پیرامون انتخابات به ویژه خبرگان رهبری،بدون جانبداری از مصادیق و افراد، معیارهای انتخاب درست با رویکرد حقوقی و عرفی بررسی شد.
دراین یادداشت،به دنبال شناخت معیارهای صحیح انتخاب مسئول، از منظر قرآن کریم هستیم.
🔸از نگاه قرآن، معیارهای صحیح برای انتخاب مسئول در جامعه دینی چیست؟ چه معیارهای برای انتخاب مسئول صحیح نیست و جامعه نباید براساس آن مسئولیت های اجتماعی را به افراد واگذار کند؟
به یاری خدا در یادداشتهای دیگر این موضوع از منظر تاریخی و روایی نیز بررسی میشود.
▫️ قرآن کریم در داستان طالوت، به تبیین معیارهای درست و نادرست گزینش و انتخاب یک جامعه میپردازد و نتیجه انتخاب با معیار صحیح را موفقیت و رشد اجتماعی معرفی می نماید. بازخوانی داستان طالوت برای این روزها ضروری است چرا که تدبر در آن نکات مهم و راهگشایی برای انتخابات پیش روی ملت ایران دارد.
طبق آیات 246تا 252 سوره بقره و برخی روایات تفسیری،گروهی از بنی اسرائیل به دلیل عدم اطاعت از رهبران خود در وضعیت ناگوار و جنگزده ای قرار گرفتند.این شرایط آنان را وادار کرد که برای نجات از جنگ، از اشموئیل پیامبر خود درخواست کنند تا فرماندهی برای آنان تعیین کند تا به جهاد با دشمن بپردازند و عزت گذشته خود را بازیابند.
▫️وقتی طالوت از سوی اشموئیل برای فرماندهی انتخاب شد،صدای اعتراض بلند شد که چرا طالوت؟ آنان طالوت را به دو دلیل شایسته رهبری خود نمیدانستند، نخست اینکه طالوت فردی ناشناخته،از روستایی دور افتاده بود و به اصطلاح بومی نبود برای همین میگفتند او از ما نیست که بخواهد بر ما باشد! بلکه از نسل بنیامین و ناشناس است. نکته دوم اینکه ثروت و مال چندانی نداشت. (انی یکون له الملک علینا ولم یوت سعة من المال)
▫️از نگاه آنان معیار در انتخاب افراد برای واگذاری مسئولیت، بومی بودن و بهرهمندی از ثروت زیاد است.طالوت واجد این دو معیار نبود و از نگاه آنان، طالوت فرد شایسته نیست،اما پیامبر خدا اشموئیل، بومیبودن و ثروت داشتن را معیار درستی برای انتخاب نمیدانست.
اشموئیل به مردم گفت بهرهمندی از دانش و توان جسمی معیار درست برای انتخاب فرمانده است و طالوت این دو را به صورت حداکثری دارد لذا او شایسته انتخاب است.(بسطة فی العلم والجسم)
و معیارهای حداقلی ملاک انتخاب اصلح نیست.
▫️با توجه به این هدایت قرآنی روشن می شود
1. این معیارها هستند که تعیین می کنند شایسته کیست؟
2. مسئولیت های اجتماعی را به عنوان امانت به چه کسی باید سپرد؟
3. معیارهای صحیح و ناصحیح برای شناخت شایستگان چیست؟
🔸یکی از خطاهای محاسباتی در انتخاب جامعه،عدم درک دقیق از مفهوم «آزادی» است.از نگاه اسلام انسانها آزاد هستند اما این آزادی با تعهد و مسئولیت همراه است و آزاد بودن انتخاب انسان به این معنا نیست که میتواند هرکسی را انتخاب کند بلکه باید شایستهگزینی صورت گیرد و میان خوبان بهترین، برگزیده شود.
قبل از رأی به نامزدهای انتخاباتی باید معیارهای درست انتخاب را شناسایی کنیم و به آنان رأی بدهیم بعد معیارها را در نامزدها شناسایی کنیم.متناسب با وظیفه و مسئولیتی که قرار است به افراد واگذار شود، باید شایستگیهای آنان بررسی شود.
نامزدهای انتخاباتی و ستادهای تبلیغاتی آنان برای دفاع از خود، نباید معیارهای ناصحیح را برجسته کنند، بلکه معیارهای صحیح و شایستگیها را تبیین کنند و در فضای آزاد و بدون هیجان فرصت انتخاب صحیح برای مردم را فراهم کنند.
🆔@Dailynotes20
هدایت شده از موکب آنلاین با ولایت تا ظهور
12.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨ مولودی لس آنجلسی ممنوع
روایت میثم مطیعی از صحبت های مقام معظم رهبری درباره شادی هیئات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بعد میگویند چرا بچهها بیدین شدهاند
به پاسخهای خانم گلستانی توجه کنید، کدامشان با فرهنگ ایرانی و اسلامی ما سنخیت داشت ؟ آیا واقعا دستان ما خالی از آموزههای تربیتی برای فرزندانمان است ؟ آیا نساختهایم و خانم گلستانی حق دارد ؟ا آیا ساختهایم و سلبریتها نادیده میگیرند؟ هرچه که هست بچهای که شاکله شناختی او بر اساس این همه کارتن خارجی شکل میگیرد چه جایی برای حفظ تمدن ایرانی اسلامی خواهد داشت ؟
🆔@Dailynotes20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 نقدی صحيح بر برنامه خوب حسینیه معلی/ حاج محمود کریمی
🔹 این برنامه خوبی هست و الگوهای خوبی ارائه میدهد اما گاهی با افراطهایی نیز همراه است.
_ کِل کشیدن خانمها جلوی دوربین و در مجلسی با حضور مردان!!!
_ روبرو بودن زنان و مردان (میتوانستند قسمت جلو دو طرف آقایان بنشینند و قسمت عقب بانوان)
_ استفاده از آهنگهای تند در برخی برنامهها
_گاهی عدم رعایت احترام نسبت به بزرگتر مثلا شوخیهای بیش از حد با نزار قطری از طرف برخی جوانترها
🆔@Dailynotes20
ترامپ مدام به خاطر مسائل مختلف توسط دادگاه آمریکا احضار و محاکمه شده ... اما حسن روحانی و وزرای او (عباس آخوندی و ...)، حتی برای ادای توضیح هم احضار نشدن ...
#ارز
🆔@Dailynotes20
هدایت شده از موکب آنلاین با ولایت تا ظهور
مناجات شعبانیه.mp3
6.99M
مناجات شعبانیه
التماس دعای فرج...
هدایت شده از موکب آنلاین با ولایت تا ظهور
🔴 فقط خدا میداند که :
مولایمان امام حسن عسکری از بیمهری
و بیوفایی مردم چه دیده بود
که در آخرین روزهای عمر خود
این گونه به پسرش مهدی وصیت کرد :
🔹🔹در میان مردم نمان ، و در کوههای صعب العبور و سرزمینهای خالی از سکنه اقامت کن😭😭
انقلاب به جاهای خوبِش رسیده(۸)
حسینعلیها را حسنعلی بخوانید
🔺مجللالدوله(حسینعلی دولتشاهی) اصرار بر وکیلشدن از حوزه گلپایگان داشت! تیمورتاش که مسئول انتخابات بود، دستور انتخاب او را داد و آراء بهنام او در صندوق ریختهشد!
🔺وقتی خبر به تهران رسید، شاه از دست تیمورتاش ناراحت شد و او مجبور شد کاری کند!
🔺به فرماندار گلپایگان دستور داد آرائی که با نام «حسینعلی» خواندهشده، با نام «حسنعلی» ثبت کنند!!
🔺مشکل حل شد و «حسنعلی دولتشاهی» برادر مجللالدوله که در وزارت دارایی کار میکرد و روحش از همهجا بیخبر بود، «وکیلمردم» شد!!!
(کتاب شش سال در دربار پهلوی، محمد ارجمند ص۱۳۴)
✍عباس بابائی
#انتخاب_وظیفه_من_است
#انتخاب_حق_من_است
@abas_babaeii
🆔@Dailynotes20