#دعا | 📅 روز چهارم ماه رمضان
🔸 بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ قوّنی فیهِ على إقامَةِ أمْرِکَ واذِقْنی فیهِ حَلاوَةَ ذِکْرِکَ وأوْزِعْنی فیهِ لأداءِ شُکْرَکَ بِکَرَمِکَ واحْفَظنی فیهِ بِحِفظْکَ وسِتْرِکَ یـا أبْصَرَ النّاظرین.
🔹 خدایا نیرومندم نما در آن روز به پا داشتن دستور فرمانت وبچشان در آن شیرینى یادت را ومهیا کن مرا در آنروز راى انجام سپاس گذاریت به کـرم خودت نگهدار مرا در این روز به نگاه داریت وپرده پوشى خودت اى بیناترین بینایان.
▫️هیئت عاشقان ثار الله
▪️ @heyat_tbzmed
#در_محضر_عشاق | #قرآن_مایهی_قوت
🔸 همه شما برادران و خوهران باید هر روز قرآن بخوانید و سعی کنید با آن مأنوس شوید و آن را بیاموزید و دریابید. مهم، قطع رابطه نکردن با قرآن است. چه نیم صفحه و یک ورق بخوانید، چه «یک حزب» و یا «یک جزء»؛ #رابطه نباید قطع شود. به هر حال همه هر چقدر وقت، همت و حوصله دارند، باید قرآن بخوانند. بعضی فقط در ماه رمضان قرآن میخوانند؛ این خطاست؛ هر روز باید قرآن بخوانید.
▫️هیئت عاشقان ثار الله
▪️ @heyat_tbzmed
🔸 دعای مؤمنان با تقوا در قرآن
🌱{…رَبَّنَا إِنَّنَا آمَنَّا فَاغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا وَقِنَا عَذَابَ النَّارِ}
💟«پروردگارا! به راستی ما ایمان آورده ایم، پس گناهان ما را بیامرز، و ما را عذاب آتش نگاه دار»
📙(عمران/۱۶)
▫️هیئت عاشقان ثار الله
▪️ @heyat_tbzmed
#داستان | حضرت داوود (علیهالسلام)
🔸 روزی حضرت داود (ع) از حضرت حق خواست که قضاوتی را به او کمک کند که اگر خدا بود چنین قضاوتی بین دو شاکی میکرد.
🔹 حضرت حق فرمود: «ای داود از این سودا و تقاضا درگذر و بر اساس آنچه میبینی قضاوت کن.» اما داود نبی (ع) اصرار کرد.
روزی حضرت حق جلجلاله به او فرمود:
«فردا نزد تو پیرمردی با جوانی برای دادرسی مراجعه خواهند کرد، بین آن دو قضاوت نکن تا من قضاوتی بکنم که در روز رستاخیز در بین مردم خواهم کرد.»
🔸 صبح روز بعد شد و پیرمردی، جوانی را نزد داود (ع) آورد و گفت:
«این جوان این انگور را از باغ من دزدیده است. جوان بیچونوچرا دزدی از باغ این پیرمرد را پذیرفت.»
جبرییل نازل شد، در حالیکه مردم شاهد قضاوت داود (ع) بودند به داود (ع) امر کرد، از کمر خنجر خود را در بیاور و به دستان این جوان بسپار تا پیرمرد را بکشد و سپس جوان را آزاد کن.
🔹داود (ع) از این قضاوت الهی ترسید؛ ولی چون خودش خواسته بود، تسلیم امر حق شد.
در پیش چشم مردم! دستان پیرمرد را گرفت و خنجر به جوان داد و امر کرد جوان سر پیرمرد را برید. مردم از این قضاوت داود (ع) آشفته شدند و حتی دوستان او، او را رها کردند.
مدتی گذشت، همه داود (ع) را به بیدینی و بیعدالتی متهم کردند.
🔸 داود نبی (ع) سر در سجده برد و اشکها ریخت و از خدا طلب کرد تا شایعات را از او دور کند.
ندا آمد: «ای داود! مردم را به باغی که برای این پیرمرد بود ببر. به مردم بگو این قضاوت، امر من بود. آن پیرمرد قاتل پدر این جوان بود و این باغ ملک پدر این جوان. پس پسر٬ قاتل پدر را قصاص کرد و به باغ خود رسید. گوشه باغ را بکَن خمرهای طلا خواهید دید که برای این پسر است. به مردم نشان بده تا باور کنند این قضاوت از سوی من و درست بود.
🔹 ای داود (ع) دیدی! من نخواستم قضاوتی به تو نشان دهم٬ به اصرار تو این کار را کردم. چون نمیخواستم در بین مردم به بیدینی و ناعدالتی متهم شوی. چنانچه بسیاری از مردم چون از کارهای یکدیگر بیخبر هستند و علم ندارند مرا به بیعدالتی متهم میکنند و از من دور میشوند. در حالیکه اگر از عمق افعال من باخبر شوند هرگز در مورد من چنین گمان نمیکنند و مرا دوست میدارند.
🔸ای داود خواستم بدانی این انسان با جهل خود چه ظلمی در حق من روا میدارد و از نادانی، مرا به بیعدالتی متهم میکند، مگر کسانی که مرا به توحید راستین شناخته و باور کردهاند. نزد من محبوبترین بنده کسی است که مرا به جمیع صفات توحید بشناسد و یقین بر پاکی من کند.»
▫️هیئت عاشقان ثار الله
▪️ @heyat_tbzmed
10.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موشنگرافی | احکام روزه
نیت (قسمت دوم)
▫️هیئت عاشقان ثار الله
▪️ @heyat_tbzmed
#باسواد | ⚔ جنگ شناختی (Cognitive warfare)
(قسمت ۶)
🔹 تعریف علوم شناختی [Cognitive Science]
🔸 در اینجا اهمیت دارد که علوم شناختی نیز مورد تعریف قرار گیرد که خوانندگان گرامی اصطلاح علوم شناختی با جنگ شناخت را تمییز دهند.
🔸 علوم شناختی [Cognitive Science] مطالعهی علمی #ذهن است. در این تعریف منظور از ذهن مجموع هر آن چه که نمودهای هوشمندی و آگاهی هستند. مانند #تفکر، #ادراک، #حافظه، #احساس، #استدلال و نیز تمام روندهای #ناآگاهانه شناختی است. گاهی علوم شناختی را به صورت «مطالعهی علمی شناخت» نیز تعریف میکنند.
🔸 شناخت را میتوان مجموع حالتها و فرآیندهای روانی مانند #تفکر، #استدلال، درک و تولید زبان، دریافت حواس پنجگانه، آموزش، آگاهی، احساسات و… در نظر گرفت.
🔸 به طور کلی پرسشهایی مانند این که ذهن چگونه #کار میکند یا مغز چگونه #هوشمندی را ایجاد میکند، از جمله پرسشهایی هستند که در این شاخهی علمی بررسی میشوند.
🔸علوم شناختی یک میانرشته [Interdisciplinary] است و شاخههای روانشناسی، علومعصبی، علومرایانه، انسانشناسی، زبانشناسی، فلسفه و… را دربر میگیرد. واضح است که این علوم در کنار ذهن به موضوعهای دیگری نیز میپردازند. بنابراین آن بخش از این علوم که به نوعی به موضوع علوم شناختی بپردازند جزو علوم شناختی محسوب میشود.
🔸 برای نمونه در مورد علومرایانه پژوهشگرانی که در حوزهی #هوشمصنوعی کار میکنند را میتوان دانشمندان شناختی بهشمار آورد. همچنین آوردن این نکته نیز مهم است که در منابع گوناگون از شاخههای گوناگونی (از علوم تربیتی گرفته تا زیستشناسی) به عنوان زیرشاخههای علوم شناختی یاد شده است./آرما(آرمان ناتمام)
ادامه دارد ...
▫️هیئت عاشقان ثار الله
▪️ @heyat_tbzmed
#امید بخش ترین پیام اللّه تعالی🍂
با نیکی کردن...!
بدی ها را از بین ببریم.!
«با نیکی کردن و خوبی کردن گناهان خود را مثل پاک کنی که اثر مداد رو پاک میکند..!
گناهان خود را پاک کنیم».
«إِنَّ الْحَسَناتِ یُذْهِبْنَ السَّیِّئاتِ»
«همانا نیکی ها بدی ها را از بین میبرند»
(هود/114)
🌹أََسْتَغـــــــــــــــْفِرُ اللــهَ وَأَتـُوبُ إلَیْـــہ
▫️هیئت عاشقان ثار الله
▪️ @heyat_tbzmed
#دعا | 📅 روز پنجم ماه رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
🔸 اللهمّ اجْعَلْنی فیهِ من المُسْتَغْفرینَ واجْعَلْنی فیهِ من عِبادَکَ الصّالحینَ القانِتین واجْعَلْنی فیهِ من اوْلیائِکَ المُقَرّبینَ بِرَأفَتِکَ یا ارْحَمَ الرّاحِمین.
🔹 خدایا قرار بده در این روز از آمرزش جویان و قرار بده مرا در این روز از بندگان شایسته و فرمانبردارت و قرار بده مرا در این روز از دوستان نزدیکت به مهربانى خودت اى مهربانترین مهربانان.
▫️هیئت عاشقان ثار الله
▪️ @heyat_tbzmed