eitaa logo
حزب الله هم الغالبون
4.3هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
14.1هزار ویدیو
17 فایل
﷽ ܟزࡅߺߺ࡛ߺࡉ ߊ‌ܠܠܘ ܤܩܢ ߊ‌ܠغߊ‌ܠࡅ߲‌᠀ࡍ߭ ⬅️ رهبری معظم انقلاب: با انتشار افکار صحیح در فضای مجازی به معنای واقعی کلمه جهاد کنید. 🤝
مشاهده در ایتا
دانلود
12.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸رسانه های زرد چگونه جای متن را با حاشیه عوض میکنند؟ 🔸در کار روشنگری [و ] نباید دچار حرکت های زرد شد! 🔸یکی از ضرورت های امروز جامعه ما مدل کار شهید مطلبی است! 🔹سعید جلیلی: تجویز دوباره برجام به عنوان یک راه حل یعنی یک تجربه تلخ را دوباره تکرار کردن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑اقای خامنه ای چه جور فردیه؟ 🇺🇸شبکه‌ی معاند صدای امریکا
11.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ فکر می‌کنید چرا حسن روحانی جلسات هیأت دولتش را فعال کرده است؟
🔺یکی از بیشترین تولدهای سال گذشته ، در سيستان‌ و بلوچستان بوده است.. ⚠️پ.ن : در روزگاری که رشد جمعیت شیعه در ایران ‌با سیری نزولی همراه است ، اهل سنت بشدت بر روی فرزند آوری تاکید دارند و پیش بینی ها حاکی از این است که تا چند سال آینده جمعیت اهل سنت و شیعه در ایران برابر خواهد شد!!!
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایران چطور رئیس مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد⁉️ آیا می‌دانستید همه رقبای قبلی جمهوری اسلامی در عرصه بین‌المللی از جمله عربستان ، به خاطر نقش مهم و تعاملات دیپلماتیک کشور ما در منطفه ، ایران را به عنوان رئیس مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر سازمان ملل انتخاب کردند⁉️
🔺مهمترین اخبار خوب و امیدوار کننده‌ی ۲۴ساعت گذشته=۱۴۰۲/۰۲/۲۳ 🖼تصویر : قلعه فلک الافلاک 📣انتشار به هر شکلی=جایز
♨️ ‏آفت انقلاب اسلامی این است که دچار بازیگرانی باشد که اسلام و انقلاب و هر چیزی را دکان کنند: دکان قدرت، دکان ثروت، دکان شهرت ... باید کسانی داعیان انقلاب باشند که هرچه به آنها نزدیک‌تر می‌شوید، اعتقاد شما به اسلام بیشتر شود. 🔊 شهید بهشتـــــــــی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️افشاگری علی ابراهیم زاده درباره پول‌پاشی ربع پهلوی برای جمع‌کردن طرفدار بین زندانیان سیاسی!
10.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥عصبانیت شدید شبکه اینترنشنال از شکست تلاش ۸ ماه براندازی بعد از خبر انتخاب ایران به عنوان ریاست مجمع اجتماعی حقوق بشر سازمان ملل!
🔴 تکرار کلید واژه، کار فرهنگی نیست! ♦️برخی از مسئولین که مسئولیت کارهای فرهنگی در کشور دارند به همراه عده‌ای از خواص جامعه ، با سخنان و موضع گیری های نسنجیده و عوامانه خود در حال سنگ اندازی به اقدامات قانونی علیه هنجارشکنان هستند‌. ♦️منظور ما از کار فرهنگی، اقدامات تحولی ، جهادی و سریع برای تغییر وضعیت فرهنگی به وجود آمده در کشور است؛ اما این روزها لفظ «» برای برخی افراد تبدیل شده به یک کلید واژه‌ی تکراری برای متوقف کردن یا سست کردن اقدامات قانونی و یا نهایتا انجام برخی کارهای دم دستی و معمولی فرهنگی! ⛔️با تکرار لفظ فرهنگ سازی و کار فرهنگی ، فرهنگ ساخته نخواهد شد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺وصول مالیات فقط از ۱۳۷ خانه خالی در سال ۱۴۰۰؟! 🔸انتقاد استاندار تهران از نحوه وصول مالیات از خانه‌های خالی
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☀️خورشید در امپراطوری بریتانیا غروب نمیکند! 🔺اطلاعاتی جالب درباره نظام پادشاهی بریتانیا ⁉️آیا میدانستید پادشاه انگلیس اختیارات و امتیازات بسیار عجیبی دارد که یکی از کوچکترین امتیازات او اجازه‌ی رانندگی بدون گواهینامه است؟ 📍پ.ن : همین ها با این حجم از دیکتاتوری شدید ، ایران را متهم به دیکتاتوری میکنند!