ای کاش جامعهٔ مسلمین از برخی دانشجویانِ باغیرتِ آمریکا برای شرکت در کنگره حج امسال دعوت میکرد تا شاید حج ناتمام امت اسلام را در موضوع «برائت» از اسرائیل و تبرّی از نظام سلطهٔ جهانی کامل میکردند.
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
https://virasty.com/Habibollah_Babai/1717768556871552284
دولتهای تمدنی در سه سطح ظاهر میشود:
۱. دولت سرزمینی با رویکرد تمدنی
۲. دولت الگو و امالقری
۳. دولت فراسرزمینی
نوع دولتها در ایران، در هیچ یک از این سطوح فوق خود را تعریف نمیکنند.
ناهماهنگی برخی مدیران ارشد اجرایی با رهبر معظم انقلاب هم نوعا در همین سطح نگاه تمدنی ایشان و نگاه ناتمدنی آن آقایان است.
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
https://virasty.com/Habibollah_Babai/1717957423506557036
دولت تمدنی، دولتی اخلاقی است. اخلاق تمدنی دولتمردان را بیش از آنی که بخواهید در ژست شیک و خندانشان جستجو کنید، در عدالتخواهی جهانیِ آنها (اخلاق جهانی) و در تقابل سختشان با نظام سلطه، و در تعامل انسانیشان با جهانِ «ضعیفخواندهشده» (استضعاف) پی بگیرید.
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
https://virasty.com/Habibollah_Babai/1718094498742342033
🔘 کربلای جدید!
به نوشته روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال، یحیی السنوار در نامههایش از آمادگیاش «برای مرگ در میدان نبرد» مینویسد.
در نامه جدید خود نبرد کنونی در غزه را به نبرد امام حسین(ع) در کربلای معلی در قرن هفتم میلادی و شهادت ایشان تشبیه میکند و مینویسد:
«باید در همان مسیری که شروع کردهایم پیش برویم. یا بگذار #کربلای_جدیدی باشد».
پ.ن:
ابن ابی الحدید در شرح نهج البلاغه ذیل خطبه۵۱ (جلد۳ص۲۴۹)، سیدالشهداء را سید اهل اباء از ضیم (ظلم همراه با ننگ) می شمارد که به مردم مرگ زیر شمشیر را در مقابل پذیرش پستی و خفت آموخت.
* مرتبط: حسین(ع) آنجاست که "عاشورا" آنجاست!
محسن قنبریان
#غزه
#النصیرات
#اباء_از_ضیم
#سید_اهل_اباء
☑️ @m_ghanbarian
دولت تمدنی، دولتی تنوعگراست.
کسانی هستند که عرصهٔ سیاست را با عرصهٔ معرفت، آشکارا خلط میکنند و به قول آیت الله مصباح یزدی، به بهانهٔ ردّ پلورالیسم معرفتی، واقعیّت تنوعات سیاسی و اجتماعی را نادیده میگیرند. این جماعت شرط وحدت و خودی بودن را در خودِ فردیشان جستجو میکنند نه در خودِ اجتماعیشان.
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
https://virasty.com/Habibollah_Babai/1718293268381329514
بخشی از پیام امسال آقا به حجاج:
«برائت امسال باید فراتر از موسم و میقات حج، در کشورها و شهرهای مسلماننشین در همهجای جهان ادامه یابد، و فراتر از حجگزاران، به آحاد مردم تسرّی یابد.»
«شما برادر و خواهر حجگزار، اکنون در عرصهی تمرین این حقایق و معارف پُرفروغ قرار دارید.»
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
https://virasty.com/Habibollah_Babai/1718336808379423039
⚡️ تفاوت حج در اسلام سیاسی و اسلام سنتی
🔹 در حالی که قاطبه سنتی های محافظه کار و عموم سلفی های درباری قلمرو حج را به مباحث فردی، احکام و آداب حج منحصر کرده اند و نهایتا به کارکردهای فردی و باطنی حج تمسک می کنند، سردمداران اسلام سیاسی به عملکردهای سیاسی و اجتماعی حج توجه و حج عبادی- سیاسی را ترویج می کنند.
💠 به عنوان نمونه دکتر محمد مهدی عاکف مرشد عام (عالی ترین مقام) پیشین اخوان المسلمین می نویسد:
🔹 قطعاً بیدار شدن مسلمانان از خواب غفلت و رهایی آنان از تسلط هر قدرت بیگانهای محقق نمی شود مگر با اصلاح رژیم های دیکتاتوری که بر سینه آنها چنبره زده است و این امر نیز محقق نمیگردد مگر اینکه امت به عقیده و شریعت و اخلاق خود به عنوان امتی فرهیخته و عزتمند و برخوردار از امتیازات و پیشینهای تاریــــــخ افتـــــخار کند...
🔸... و هـــمه ایـــنها در مناســــــــــک حـــــــــج نـــمود پـــــیدا می کند، اجتماع عظیمی که به ما یادآور می شود که ما امتی هستیم که به ابراهیم و اسماعیل و رسول خاتم علیهم السلام میرسیم. خداوند تبارک و تعالی از زبان ابراهیم می فرماید: پروردگارا! ما را فرمانبردار خودت قرار ده، و از فرزندانمان امتی فرمانبردار خود (پدید آور). و امتی اینچنین، شایسته است که دنیا و مافیها را فدای عزت ربانی خود کند.
🏷 #اسلام_سیاسی #اسلام_سنتی #حج
💥 مسْلِمْنا (کانال علمیتخصصی مسائل جهان اسلام) در تلگرام، ایتا:
ʲᵒᶦⁿ↷
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
در ادامۀ یادداشتهای آمریکا (قسمت ۷۳)
(دو نکته اخلاقی در انتخابات سال 2008 آمریکا)
حضور من در دانشگاه ویرجینیا همزمان بود با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2008. کم و بیش پیگیر انتخابات بودم و گفتگوها و مناظرات رقبای ریاست جمهوری را پی میگرفتم. یکی از نقطههای قابل توجه در این رقابت سیاسی، اخلاق حرفهای و عُرفی کاندیداهای ریاست جمهوری بود که به نظرم برای ما هم این ایام میتواند در خور تأمل باشد:
1. قبل از ترامپ، انتخابات در آمریکا «موجی» نبود. فرایند عقلانی و کارشناسی در انتخابات به جهت طولانی بودن زمان فرایند انتخابات، و نیز به جهت حضور مباشر و مستمر کارشناسان و اساتید دانشگاه در مراحل مختلف انتخابات مخصوصا در مناظرهها و نقد بههنگام و سریع کاندیداها، امکان دروغگویی کاندیداها را از بین میبرد و از ایجاد التهاب کاذب در فضای سیاسی جامعه و بدنۀ تودگان جلوگیری میکرد. یکی از این عرصههای مهم در فرایند رقابت کاندیداها، شبهای مناظره (Debate Nights) بود که در دانشگاههای مهم با اجرای اساتید برجسته دانشگاهی (نه مجریان و کارشناسان خبری) برگزار میشد. چالشهای بنیادین مجریان با کاندیداها آنها را به خوبی غربال میکرد و امکان هوچیگری را از آنها میستانید. (شایان ذکر است که هرچند آمریکاییها به غیر آمریکاییها فراوان دروغ میگویند آنهم دروغهای بسیار بزرگ، لیکن در درون خودشان و برای یکدیگر نمیتوانند به آسانی دروغ بگویند).
2. نکته دوم اخلاقی که در انتخابات سال 2008 نظرم را جلب کرد، کنش اخلاقی دو کاندیدای رقیب بعد از پیروزی اوباما و شکست جان مککین بود. بعد از اعلام نتیجه انتخابات و اعلان پیروزی اوباما در شامگاه همان روز انتخابات، نخست مککین در کمپ انتخاباتی خود شروع کرد به سخنرانی، تا اینکه به اسم باراک اوباما رسید. هواداران او شروع کردند به هوو کردن و اهانت به اوباما. مککین همان لحظه در برابر وفاداران و طرفداران خود ایستاد و به صراحت گفت: «اوباما رقیب دیروز من، و رئیس جمهور امروز من است». همین تذکر به موقع، فضای التهاب سیاسی در کمپ شکست خورده جمهوریخواه را آرام کرد. بعد اوباما در کمپ خود شروع کرد به سخنرانی، تا به اسم «مککین» رسید. اغراق نمیکنم اگر بگویم که اوباما شاید نزدیک به دو دقیقه در مورد خدمات مککین به آمریکا (در جنگ ویتنام که منجر به زخمیشدن و اسارت وی به دست ویتنامیها شد)، سخنرانی کرد و مککین را برای طرفداران خودش که بسیاری ازآنها آفریقایی ـ آمریکایی بودند و دل خوشی از مککین و برخی طرفداران نژادپرست، همجنسباز و سیاهستیزِ او نداشتند، بزرگ نشان داد.
بههرحال، همین رویکرد کم و بیش در دوره ریاست جمهوری اوباما ادامه پیدا کرد و دولت اوباما از او و تجربۀ او در راستای سیاستهای استکباری آمریکا در دنیا استفاده کرد.
این نکته را البته باید گوشزد کنم که جان مککین یکی از سیاستمداران ایرانستیز آمریکایی بود. او همواره هراسان بود از خیز قدرتمندانۀ ایران در جهان. او با نگرانی چیرگی ایران بر منطقه را به درازای تاریخ میدانست.
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
🕋 لبیک؛ اللهم لبیک...
مرگ بر اسرائیل؛
مرگ بر اسرائیل؛
مرگ بر اسرائیل؛
مرگ بر اسرائیل؛
مرگ بر اسرائیل؛
مرگ بر اسرائیل؛
مرگ بر اسرائیل.
👈 پیوستن به پویش #رمی_اسرائیل
khl.ink/f/56704