غصب های متعدد مالی علاوه بر فدک پس از واقعه سقیفه
برگرفته از بیانات ارزشمند
آیت الله استاد سید احمد مددی الموسوی
بقلم:
سید محمد علوی
بسم الله الرحمن الرحيم
پیشگفتار
فدک و غصب آن، و حواشی مرتبط با این واقعه، از جمله اموری می باشد که در قرن اول هجری، باعث بروز اختلافات شدیدی فی ما بین بسیاری از بزرگان اصحاب و تابعین شده است، و به تبع در طول تاریخ اسلامی، محل و تبادل نظرات متفاوتی شده است، تا جایی که شاید بتوان اینچنین ادعا کرد که بروز این اتفاق، از جمله دلایل اصلی اختلاف بین شیعه و اهل سنت بوده است.
اما فدک، تنها غصب صورت گرفته از سوی دستگاه خلافت، بعد از رحلت رسول مکرم اسلام صلی الله علیه وآله نمی باشد، بلکه مواردی به مراتب با ارزشتر و مهمتر از زمین فدک، پس از شورای سقیفه، از اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام غصب شده است، در حالی که در بین علمای بزرگ شیعه و بزرگان حتی اهل سنت، به ندرت به این مسئله و حواشی مربوط به آن توجه شده است.
در این نوشتار، در صدد بیان برخی از زوایای پنهان این وقایع، با توجه به بیانات ارزشمند حضرت آیت الله سید احمد مددی الموسوی می باشیم، امید است که این مختصر مورد قبول اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) قرار گیرد.
✳️هادیان هدایت (آنچه مبلغین نیاز دارند)
https://eitaa.com/Hadi8243
فاطمیه حسین خانی.mp3
9M
🎙پادکست ویژه فاطمیه: سلوک تربیتی فاطمی (با تمرکز بر موضوع خانواده)
سوالات مهم این پادکست:
1. زندگي كوتاه ولی سرشار از گوهرهای الگوساز و زندگی بخش زندگی ساده و بیپيرايه حضرت زهرا چگونه ميتواند الگو برای زندگی امروزی باشد؟
2. گزاره های تاريخی كه از زندگی كوتاه حضرت زهرا نقل شده است آيا قابليت اين را دارد كه برای جنبه های متنوع زندگی راهگشا باشد؟
💠 حجت الاسلام و المسلمین هادی حسینخانی
📻 اختصاصی رادیو پاسخ
#فاطمیه #زن #خانواده
✳️هادیان هدایت (آنچه مبلغین نیاز دارند)
https://eitaa.com/Hadi8243
نشست دکتر صفری 14 آذر ماه.MP3
38.4M
چرایی وچگونگی بهره مندی از منابع اهل سنت در مطالعات تاریخ اهل بیت(ع).
🎙استاد نعمت الله صفری فروشانی
✳️هادیان هدایت (آنچه مبلغین نیاز دارند)
https://eitaa.com/Hadi8243
📆 تقویم روز
📌چهارشنبه
☀️ ۱۵ آذر ۱۴۰۲ هجری شمسی
🌙 ۲۲ جمادی الاولی ۱۴۴۵ هجری قمری
🎄 6 دسامبر 2023 میلادی
📎 #تقویم
14020906-Omm-Al-Aemmeh05.mp3
13.5M
﷽
⏺ فايل صوتي روش شناسی تحلیل مستندات شهادت صدیقه طاهره سلام الله علیها؛
✍🏻 در این برنامه به روش صحیح تحلیل مستندات تاریخی و روایی شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها اشاره نموده ایم. در خلال مباحث به مهم ترین قرائن خارجی و داخلی ادله و تاثیر آن در اثبات وقوعی حادثه اشاره کردیم.
✍🏻 مهم ترین قرائن خارجی، تحلیل بستر تاریخی شکل گیری کتب و مستندات است. این مهم را در چهار محور کلیدی واکاوی کردیم.
✍🏻 مهم ترین قرائن داخلی بررسی سندی و دلالی ادله موجود در قضیه شهادت صدیقه طاهره علیها السلام است.
✅ از خلال مباحث مطرح شده به این نتیجه رسیدیم که پژوهشگر منصف با تحلیل ادله و مستندات موجود به قطع در وقوع شهادت صدیقه طاهره سلام الله علیها می رسد.
#پایگاه_فکری_تهاجمی
#تبلیغ_تهاجمی
#لبیک_یا_خامنه_ای
✳️هادیان هدایت (آنچه مبلغین نیاز دارند)
https://eitaa.com/Hadi8243
✨﷽✨
💠 داشتن دو دفتر حسابداری برای فرار مالیاتی
" به مناسبت ۱۵ آذر ، روز حسابدار "
🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃
#حسابدار
#فرار_مالیات
#احکام_اقتصادی
📢📢📢📢📢
✳️هادیان هدایت (آنچه مبلغین نیاز دارند)
https://eitaa.com/Hadi8243
هادیان هدایت
✨﷽✨ 💠 داشتن دو دفتر حسابداری برای فرار مالیاتی " به مناسبت ۱۵ آذر ، روز حسابدار " 🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃 #حس
❓❓پرسش:
داشتن دو دفتر حسابداری برای فرار مالیاتی چه حکمی دارد؟
🔰🔰پاسخ:
🔶امام خمینی (رحمه الله):
تابع مقررات ادارهی مالیات بر درآمد است و مخالفت مقررات جایز نیست.
شایانذکر است دروغ حرام است. (۱)
🔶مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (حفظه الله تعالی):
بهطورکلی رعایت مقررات و قوانینی که برای نظم جامعه وضع شده، ــ هرچند مربوط به کشور غیراسلامی باشد ــ لازم است و تخلف از آن جایز نیست. (۲)
🔶آیت الله العظمی سیستانی (حفظه الله تعالی):
مخالفت با چنین قوانینی اجازه داده نمیشود و مورد رخصت نیست؛ ولی میتوان در این موارد به مجتهد جامعالشرایط دیگری با رعایت الأعلم فالأعلم مراجعه نمود. (۳)
🔶آیت الله العظمی شبیری زنجانی (حفظه الله تعالی):
بهطورکلی اگر رعایتنکردن قانونی از طرف متعارف اشخاص، موجب بینظمی و هرجومرج شود، رعایت قانون لازم است، حتی اگر این شخص اطمینان داشته باشد که در موردی خاص عدم رعایت قانون از طرف وی، خللی ایجاد نمیکند. در غیر این صورت نیز رعایت قانون بنا بر احتیاط، لازم است. (۴)
🔶آیت الله العظمی مکارم شیرازی (حفظه الله تعالی):
اگر مالیات مطابق قوانین و عادلانه باشد، باید پرداخت شود. (۵)
قانون فرار مالیاتی:
نامه ی مرکز تخصصی احکام جامع به ریاست محترم اداره کل امور مالیاتی استان، و جواب ایشان در تاریخ ۱۴۰۲/۰۸/۰۸ به شماره: ۹۸۲۸/۱/۱۰۳/ص :
… چنانچه مؤدی اقدام به کم اظهاری در زمان تسلیم اظهارنامه مالیاتی نماید، مرتکب جرم مالیاتی موضوعبند (۱) ماده ۲۷۴ قانون مالیاتهای مستقیم نیز میگردد.
منابع:
(۱) استفتائات امام خمینی، ج۳، ص۴۹۴، س۳۴ و ۳۵ / استفتائات ۱۰ جلدی امام خمینی، ج۱۰، مالیات و عوارض، ص۶۲۷ و ۶۳۰ و ۶۳۳، س۱۲۵۳۸ و ۱۲۵۴۲ و ۱۲۵۵۳
(۲) اجوبة الإستفتائات، ص۵۹۸، س۱۹۸۷ / استفتاء از مقام معظم رهبری، شماره سؤال: ۴۹۷۱۰۶
(۳) توضیح المسائل جامع، ج۲، ص۲۳۷، م۵۵۴
(۴) استفتائات آیت الله شبیری زنجانی، ج۲، استفتائات خمس، موارد خمس، گنج، ص۱۷۷، س۷۰۴ / سایت رسمی آیت الله شبیری زنجانی، با استفاده از س ۱۵۴ و ۸۰۴ / استفتاء خصوصی مکتوب از آیت الله شبیری زنجانی، شماره استفتاء: ۹۴۷۰
(۵) سایت رسمی آیتاللهالعظمی مکارم شیرازی، بخش استفتائات.
✳️هادیان هدایت (آنچه مبلغین نیاز دارند)
https://eitaa.com/Hadi8243
هادیان هدایت
🛑تهديد صريح عمر خانه دردانه پیامبر حدثنا محمد بن بشر حدثنا عبيد الله بن عمر حدثنا زيد بن أسلم عن أب
⬅️ حلقۀ مفقوده در گزارش «ابن ابی شیبه» از ماجرای تهدید بیت رسالت به احراق –
┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄
↗️ در مطلب پیشین، اشاره شد که روایتی با سند صحیح در «مصنّف ابن ابی شیبه» گزارش شده است که در آن، به صراحت از تهدیدِ عمر بن خطّاب به سوزاندن بیت رسالت پرده برداشته شده بود.
⬅️ حال به گوشهای از یافتههایمان در منابع زیدیان اشاره میکنیم.
🟢 دانشمند سرشناس زیدیه، «سیّد ابو العبّاس احمد بن ابراهیم حسنی» (ت ۳۵۳ هـ)، در کتاب خود با عنوان: «المصابیح، ص۲۵۹ - ۲۶۰، ح۱۱۲، مؤسّسة زيد بن علي الثقافية»، با سند خود از اسحاق بن راهویه، و دقیقاً از طریق همان سلسله راویانی که در روایت «مصنّف ابن ابی شیبه» بودند (= محمّد بن بشر، عبید الله بن عمر، زید بن اسلم، اسلم)، قسمتی از سخنان «اسلم» را نقل کرده که امروز در منابع پیروان سقیفه یافت نمیشود.
←مطابق با این نقل، «اسلم» گفت: «من، از جمله کسانی بودم که هیزم درِ خانۀ امیر المؤمنین علیهالسلام بردند. عمر گفت: ای علی! به خدا قسم اگر از خانه خارج نشوی، این خانه را با تمام کسانی که در آن هستند، خواهم سوزاند‼️».
⭕️ «ابو العبّاس حسنی»، بلا فاصله و با سندی متفاوت، گزارش دردناک دیگری را از «اسلم» نقل میکند که گفت:
«عمر بن خطّاب را در روزی که میخواست خانۀ فاطمه علیها السلام را بر سرش بسوزاند، دیدم که گفت: اگر نخواستند از خانه بیرون آمده و با ابا بکر #بیعت کنند، خانه را بر ایشان خواهم سوزاند. پس به عمر گفتم: در این خانه، فاطمه است❗️آیا او را میسوزانی⁉️ عمر گفت: به زودی، خودم با فاطمه روبهرو خواهم شد‼️».
✅🔚 این دو گزارش که هماکنون در میراث «ابو العبّاس حسنی» برجای مانده، در منابع متعدّدی از آثار زیدیان در قرنهای مختلف نقل شده است؛←به عنوان مثال، عالم بزرگ و نامدار ایشان، «المنصور بالله عبد الله بن حمزه بن سلیمان» (ت ۶۱۴ هـ)، این دو روایت را به نقل از «ابو العبّاس حسنی» در کتابِ خود: «الشافی، ج۴، ص۴۷۴ - ۴۷۵، مکتبة أهل البیت علیهمالسلام» و با ذکر سلسله سند کامل، نقل کرده است.
📝 اطّلاعات جدیدی که مطابق با این دو گزارش و در تکمیل روایت «مصنّف ابن ابی شیبه» اهمّیت دارد، از این قرار است:
1⃣ «اسلم قرشی عدوی»، غلام عمر بن خطّاب، در زمان حادثۀ تهدید حضور داشته است.
2⃣ این شخص، نهتنها شاهد مستقیم حوادث بوده؛ بلکه خودش از زمرۀ هیزمکشان برای سوزاندن بیت رسالت بوده است‼️
3⃣ یک غلام، قطعاً بدون فرمان آقا و مولایش، اقدام به کاری نخواهد کرد که از همینجا ثابت میشود: عمر بن خطّاب نهتنها تهدید لسانی به سوزاندن خانه کرده؛ بلکه همراهان او با خودشان هیزم نیز آورده بودند.
4⃣ وقاحت سخن عمر بن خطّاب در تهدید به آتشزدن خانه، به حدّی غیر قابل پذیرش بود که حتّی غلامش اسلم، با تعجّب از عزم عمر برای این کار سؤال پرسید و او هم بیپروا، بر قصد و نیّتش پایفشاری کرد‼️
5⃣ گزارش اصلی «اسلم» از حوادث روزِ تهدید، دارای جزئیات و مطالب فراوانی بوده که بارها و بارها در منابع مکتب سقیفه، تحریف و دستکاری شده و حتّی گزارش «ابن ابی شیبه» هم از این تحریفات سالم نمانده است. با این وجود، چطور اهل سنت، انتظار دارند که تمام حوادث و مصائب فاطمی، با ذکر جزئیات و بدون #تحریف و سانسور، به دستشان رسیده باشد⁉️‼️
- اسکن بالا: گزارش «ابو العباس حسنی» از جزئیات حادثهی تهدید بیت رسالت به احراق، به نقل از اسلم، غلام عمر بن خطاب
- اسکن پایین: نقل دو روایت پیشین توسط «المنصور بالله» با سند کامل
🔻حلقه مفقوده گزارش ابن ابیشیبه از غلام عمر بن خطاب در ماجرای احراق بیت فاطمی سلام الله علیها و جسارت به ساحت والای سیده زنان عالم