🔴 قصه ی دامنه دار "دلم سوخت"
🔻فرمود:" دلم سوخت ".
🔹این ماجرا را صرفا یک "آه پدرانه" و یک "حس عاطفی" نبینیم. ضایعه بزرگ و غم انگیز شهید جمهور را من در همین نغمه غم انگیز "دلم سوخت" می بینم. مختصری تا انتها همراه باشید؛ متن ذوقی و احساسی نیست
1⃣ یکم. روایت امام از ماجرای شهید بهشتی را ببینید؛ دیداری دارند صبح ۱۷ شهریور سال ۶۰. در جمع حزب جمهوری. ابتدای سخن شان اینطور است: "من فکر می کنم هرگاه ما چیزی از دست دادیم در ازایش چیزی دریافت کردیم." بعد مثال می زنند که اگر ۱۵ خرداد نبود به اینجا نمی رسیدیم. تا میرسند به ماجرای شهادت شهید مظلوم بهشتی. آنجا می فرمایند: "وقتی بهشتی و یارانش شهید شدند ...مردم فرق کردند... ماجرا برگشت.... یک دفعه شعارها برگشت به نفع ایشان."
حرف شان این است: با شهادت ایشان، او شناخته شد. می فرمایند" "بهشتی را من بزرگ کردم.. من او را می شناختم. اما این ماجرا باعث شد مردم هم او را بشناسند."
🔻بگذریم. با این بند برگردیم این روزها.
2⃣دوم. حکمت شهدای پرواز اردیبهشت چیست؟ نمی دانیم. اما از نوع ادبیات و رفتار رهبری انقلاب سطحی از این حکمت قابل تحلیل است. نوع مواجهه رهبری گوئی می خواهند پیامی را منتقل کنند. در همان پیام تسلیت به شکل کم سابقه ای به مظلومیت شهید اشاره می کنند: " آزردگیهایش از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانه روزیش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد." تا سخنرانی بهشت زهرای تهران که دیگر صراحت بیشتری دارد؛ هم از گلایه های رئیس جمهور فقید از بدخواهان می گویند و هم کسری رسانه ها در توجه به خدمات رئیسی. اینجاست که می فرمایند "دلم سوخت."
🔻گوئی این تصویر از مظلومیت رسانه ای شهید برای رهبرانقلاب مساله جدی است که نمی توانند و نمی خواهند از کنارش بگذرند
3⃣ سوم. رهبر انقلاب از مردم و تشییع کننده ها گفتند. اینکه این مردم با تشییع میلیونی، نشان دادند قدرشناسند. نشان دادند دل شان با ارزشان انقلاب اسلامی است. نشان دادند برخلاف القاهای دشمن رابطه شان با مسوولین مستحکم است.
فرمودند شهید خدمت از دل مردم جوشید. حال سوال اینست که آیا این مردم قبل از شهادت هم همین شناخت را داشتند؟ همین تصویر از خادم مظلوم وجود داشت؟ نداشتند. چرا باید چنین تصویری داشته باشند وقتی رسانه ها نمی گویند. اصلا نمی بینند که بگویند. می بینند و کتمان می کنند. می بینند و عکس آنرا می گویند. حال چرا مردم باید ببینند؟
🔻سخن نهائی اینجاست. خون شهید رسانه شد
4⃣ چهارم. خون شهید مظلوم روشنگر بود. خون شهید رسانه شد تا چشم ها باز شود. یک وقتی خدا نعمتی را می گیرد تا چشم ها بازشود. رئیسی رفت تا بودنش حس شود. نیست شد تا هستش درک شود. تصویر شفاف شهید خدمت، ثمره خون شهید است واگرنه تلاش شبانه روزی او در حیاتش دیده نشد؛ نگذاشتند دیده شود. دشمن که به ذاتش رفتار می کرد. اما دوست نیز کم گذاشت
5⃣ پنجم. سیاست ورزی را صرفا عرصه حذف رقیب دیدیم. از سیاست فقط دادزدن را شنیدم. عرصه کار رسانه را جز تهمت و افترا و هتک حیثیت ندیدیم. مسابقه فحاشی گذاشتیم .رفتارمان در مقابل رقبا، مدل مشمئز کننده دوقطبی های توهمی و اهریمن و فرشته است. مدل های استقلال-پرسپولیسی که هیچ آورده ای جز عصبیت ندارد.
🔹طبیعی است که با این ذائقه خدمات را نمی بینیم. پیشرفت را به حساب نمی آوریم . ببینیم هم به بیان آن عادت نداریم. اصلا بلند نیستیم. زبان مان در گفتن داشته ها و دارایی ها الکن است. بدتر اینکه در جنگ های حیدری و نعمتی قلب واقع می کنیم. و اینهمه در حالی است که دشمن شب و روز بر سر این مردم القاهای هرز و دروغین می ریزد.
🔹لب کلام و حرف تمام است: جهاد تبیین نکنیم، بازهم هزینه می دهیم؛ حرکت انقلاب به جلو متوقف نمی شود. حرکت نیز در آگاهی مردم است. پس کم بگذاریم بازهم خون خوبان و بهترین ها این کسری را پر می کند. این سنت خداست که کفر نعمت از کفت بیرون کند.
🔻خون سدشکن است. غبارها را کنار می زند. قلب و ذهن مخاطب را توامان و پرقدرت نشان می گیرد. اما خون است. غم انگیز است؛ هنوز هم که هنوز است باورمان نیست از این فقدان.
✅ حال مرثیه "دلم سوخت" را مجدد بخوانیم؛ باهم بخوانیم.
17.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏠 لحظاتی از برخی دیدارها و گفتوگوهای شهید رئیسی با رهبر انقلاب
➕ بیانات امروز حضرت آیتالله خامنهای درباره کتمان برجستگیهای این شهید و آزردن وی
❌جلیلی، قالیباف و آزمون بزرگ ولایتمداری!
🔹از اینکه دکتر مخبر و همه آنهایی که میتوانستند اجماع ساز باشند و مسیر دولت فعلی را ادامه دهند ثبت نام نکردند حس خوبی ندارم؛ احتمالا باز هم باید شاهد رقابت بین حامیان دکتر #قالیباف و دکتر #جلیلی باشیم. هنوز تایید صلاحیت ها انجام نشده و کاندیداهای اصلاح طلبی که میتوانند رقیب جبهه انقلابی باشند مشخص نشده اند، اما امکان اینکه این انتخابات با توجه به شرایط موجود به دور دوم برود کم نیست.
🔹امروز داشتم به این مسئله فکر میکردم که هم جلیلی و هم قالیباف خود را ادامه دهنده راه #شهید_رئیسی معرفی میکنند. اگر راه یکی است و تفکرات اینقدر به هم نزدیک است، و اگر این حرف ها ادعا نیست، آیا نمیشود همانطور که یک بار قالیباف برای اتحاد جبهه انقلاب و یک بار هم جلیلی به همین منظور اعلام انصراف به نفع رئیسی کردند، این بار هم یکی از این دو عزیز پا روی نفس خویش بگذارد، اتحاد جبهه انقلاب را در نظر بگیرد، به نفع دیگری کنار برود و یک بار برای همیشه به این دو قطبی مخرب جلیلی-قالیباف خاتمه بدهد؟!
🔹فارغ از اینکه کارنامه کدام بهتر است یا برنامه کدام، این انتخابات میتواند یک آزمون تمام عیار ولایتمداری و انقلابی گری برای این دو عزیز هم باشد، هرچند که ماندن در رقابت تا پایان و خارج نشدن از آن قانونا حق آنها است. کاش شرایط به گونه ای پیش برود که بنده و امثال بنده مجبور نباشیم کارنامه، برنامه، سوابق و دستاوردهای این دو عزیز در گذشته را ورق بزنیم تا بین آنها یکی را انتخاب نماییم.
🔹بعضی تحلیل ها که حاکی از عدم رای آوری اصلاح طلبان است و به نوعی قاطعانه رئیس جمهور آینده را یک انقلابی میدانند متاسفانه ممکن است به مثابه سم عمل کند. یک انقلابی عاقل هیچگاه احتمالات خطرناک را نادیده نمیگیرد. اتحاد همچنان میتواند اتفاق بیفتد.
👈 با نزدیک شدن به زمان انتخابات این سوال در ذهن ها خطور می کند که چرا باید در انتخابات شرکت کنیم؟
👈درطول حیات ۴۴ ساله نظام مقدس جمهوری اسلامی هرگاه که مشکلاتی برای کشور حادث شده است مردم با رغبت بیشتری درپای صندوقهای رای حاضر شده تا جواب دندان شکنی به کینه های دشمنان قسم خورده نظام و انقلاب بدهند.
👈اکنون که کشور به دلیل تحریمهای ظالمانه با مشکلاتی اقتصادی دست و پنجه نرم می کند و همچنین رئیس جمهور شهیدمان در راه حل مشکلات مردم و کشور با همراهان شهیدش آسمانی شدند؛ مردم انقلابی ایران اسلامی آماده اند تا بار دیگر وفاداری خود را به نظام مقدس جمهوری اسلامی در پای صندوقهای رای نشان دهند ؛ همانطور که در تشییع پیکر شهدایخدمت تاریخ ساز شدند
۱
👈 کارشناسان معتقدند انتخابات در هرکشور و مشارکت مردم منجر به #بالارفتن قدرت سیاسی آن کشور می شود و #نظامهای مردمسالار اداره کشور را از راه اتکا به آراء عمومی پیش میبرند.
👈به عقیده کارشناسان در این نظامها، #مردم یکی از پایههای اصلی اقتدار ملی محسوب میشوند و #مشارکتسیاسی بالای مردم در امور کشور و درشکل متداول آن یعنی انتخابات، تولید قدرت ملی میکند..
👈 در این شرایط پیچیده منطقه و تقابل رسمی و علنی جبهه حق و باطل و شرایط داخلی ناشی از شهادت شهید رییسی رئیس جمهور دلسوز و مردمی و همراهان و احساس همدردی رهبران جهان و همراهی مردم قدرشناس ایران؛ طبق نظرسنجی ها بیش از ۶۰ درصد در انتخابات شرکت حتمی خواهند داشت و ۲۰ درصد هنوز تصمیم قطعی نگرفته اند و بستگی به شرایط دارد که اگر این مهم انجام بگیرد و با #مشارکت_حداکثری_مردم و انتخاب #گفتمانانقلاباسلامی یقینا شرایط کشور و منطقه و جهان به نفع جبهه حق و انقلاب و مردم خواهد شد
۲
👈 #انتخابات یکی از شاخصهای مهم دموکراسی درجهان است که با حضور مردم و تعیین سرنوشتشان نمود پیدا می کند.
👈 حضور در انتخابات برای کشور ما و نتیجه آن علاوه بر کشور ؛ برای محور مقاومت و جبهه حق در منطقه در این برهه تاریخی بسیارحساس و سرنوشت ساز است
👈 البته همراهان گرامی توجه داشته باشید که همه انتخابات به واسطه اینکه مردم با حضور و انتخاب خود تصمیم می گیرند که سرنوشت جامعه را تعیین کنند مهم است؛ اما در انتخابات این دوره ریاست جمهوری بخاطر شرایط خاص داخلی و منطقه ای و جهانی ،چشمهای بسیاری در جهان به نظاره نشسته تا چگونگی برگزاری انتخابات در ایران را در این شرایط سخت، بسنجند.
۳
👈 دوستان و دشمنان امروز نگاهشان به این انتخابات است که چگونه مردم با حضورشان در آن از آرمان های انقلاب مان صیانت می کنند.
👈نکته مهم این است که ما در دهه پنجم انقلاب هستیم و به گونهای یک تغییر نسلی نیز اتفاق افتاده و تلاش برای تشکیل یک دولت قوی می تواند مسیر را برای ورود جوانان به عرصه های مدیریتی باز کرده و تحول و نگاهی نو در کشور رونق گیرد که البته باید مراقب باشیم اسیر وعدههای توخالی جریان غرب پرست مثل سال ۹۲ و ۹۶ نشویم که باعث تعطیلی و خیانت در بسیاری از عرصه ها شدیم و برای اینکه دوباره به این چرخه خیانت و دروغ و فساد دچار نشویم در قدم اول باید حتی ضعیف ترین افراد داخل جبهه انقلاب که شرایط حداقلی را داشته و توسط شورای نگهبان تایید شوند را تایید کنیم و #اتحادداخلجبههانقلاب را شکل دهیم
۴
👈 جهان بعد از کرونا و بخصوص بعد از طوفان الاقصی دستخوش تغییرات فراوانی شده است ،
حضور مردم مشروعیتی دوباره به نظام می دهد و در دو جنبه بین المللی و داخلی به کشور و نظام کمک می کند.
👈 در مقوله #بین المللی به واسطه تنش های زیادی که ما با کشورهای سلطه طلب داریم بخصوص بعد از تنبیه رژیم صهیونیستی با وجود حمایت آمریکا و اروپا و برخی کشورهای خودفروخته منطقه و شرایط مرگ و زندگی برای هر دو جبهه حق و باطل؛ این حضور حداکثری می تواند پشتوانه ای برای #دیپلماسی_خارجی باشد که سیاسیون ما با دست پر و حمایت کامل برای احقاق حقوق ملت ایران بر سر میز مذاکرات در مجامع جهانی حاضر شوند.
👈 #بحث داخلی برای حل مشکلات اقتصادی و اجتماعی حضور پرشور مردم مایه دلگرمی دولتمردان در انجام وظایف خود و همچنین مبارزه با فساد و مافیای قدرت و ثروت خواهد شد.
۵
👈تعیین سرنوشت مردم بایستی با شرکت و انتخاب خودشان اتفاق بیفتد و هر تغییری فقط از مسیر صندوق رای میسر است.
👈مردم باید با چشم باز برنامه های کاندیداها را رصد کنند و به مطلوب ترین برنامه ها با توجه به مشکلات کشور و منطقه رای دهند.
👈مردم درعرصه های مختلف سیاسی همواره حامی نظام بوده اند و امید داریم بار دیگر با حضور پرشور خود در انتخابات پیش رو، مانع سوء استفاده وبهره برداری دشمنان شوند.
👈 نظام جمهوری اسلامی ایران بر پایه مردم سالاری دینی بنا شده و امام خمینی (ره) بارها تاکید داشتند که میزان رای ملت است و رهبر معظم انقلاب نیز بر حق الناس بودن آرای انتخابات تاکید فراوان داشته و دارند.
👈این بیانات ارزشمند رهبر معظم انقلاب نشانگر اهمیت و نقش مردم در تصمیم گیری های کلان کشور است چرا که مردم در عرصههای مختلف با حضور حماسی خود سرنوشت کشور را مشخص کردند.
۶
👈مردم هیچگاه از نظام فاصله نگرفتند چرا که خود را از بدنه نظام جدا نمی بینند؛ اگر چه در این سال ها مردم با مشکلات متعددی مواجه هستند اما بی شک از این پیچ سخت نیز عبور میکنیم، همانگونه که رژیم پهلوی و آمریکا را از کشور بیرون کردیم.
👈 انتخابات مظهر مردم سالاری است و مردم باید با حضور پرشور در این انتخابات در سرنوشت خود سهیم شوند
👈دشمنان نظام برای کمرنگ کردن انتخابات از هر ابزاری استفاده می کنند ولی مردم ایران نشان داده اند که هیچگاه پشت نظام را خالی نخواهند کرد.
👈به طور حتم به اتفاق خانواده در انتخابات پیش رو شرکت میکنیم تا وفاداری خود را به کشور و رهبری اعلام کنیم...
۷
👈ما برای تنومند شدن درخت انقلاب خونهای فراوانی را نثار کرده ایم.
👈این انقلاب به آسانی به دست نیامده است و برای تداوم آن از موانع متعددی عبور کرده ایم بنابر این برای همیشه پای آرمانهای نظام خواهیم ماند.
👈 رسانه ها و شبکه های معاند تبلیغات شرکت نکردن در انتخابات راه انداخته اند پس حضور نیافتن مردم در انتخابات برایشان بسیار مهم است به همین دلیل مردم ایران باز هم در مقابل آنها خواهند ایستاد ؛ کما اینکه در سه سال گذشته با آن همه هجمههای ناجوانمردانه به شهید رئیسی ؛ مردم با حضور پرشور و حماسی در تشییع پیکر پاک شهدای گرانقدرمان رفراندوم شهیدانه را به نمایش جهانی گذاشتند
۸
👈 مشکلات اقتصادی در کشور ساخته دست دشمنان خارحی و عوامل داخلی است پس مردم نباید این موضوع را فراموش کنند و درجهت منافع آنها گام بردارند.
👈 انتخابات در ایران مظهر مشارکت مردم در سرنوشتشان به معنی واقعی کلمه است.
👈 در کشورهای داعیه دموکراسی فقط اسم انتخابات هست ولی در ایران انتخابات برگزار میشود و مردم هم در تعیین سرنوشت خود در این انتخابات شرکت کرده اند.
👈 مردم ایران فراموش نمی کنند که کشورهای مدعی به اصطلاح حقوق بشر حتی دارو را از مردم ایران دریغ کردند پس هرگز به شعارهای تحریک آمیز آنان توجه نمی کنند.
۹