نوبت انتقام
اربیل، ادلب، تل آویو
🔹عملیات ضد تروریستی بامداد امروز، از ابعاد متعدد، بسیار مهم است. اما در عین حال، قدم اول انتقام خون شهدای کرمان و شهید سید رضی موسوی است، نه پایان آن.
♦️این عملیات از ابعاد گوناگون مهم است؛ دو عملیات همزمان و نقطه زنی بی عیب و نقص با تلفات سنگین، هر چند از نظر فنی به چشم رصدگران نظامی خواهد آمد، اما به همان اندازه، اِشراف اطلاعاتی درباره اهداف، حائز اهمیت است.
🔹این که از فاصله چند صد تا ۱۲۸۰ کیلومتری، نقطه زنی کنید و تاسیسات امن کارگزاران شبکه ترور در منطقه -با قدرت تمام- شخم بخورد، پیغامی به سازمان دهندگان منطقه ای و فرا منطقه ای تروریسم است.
♦️حمله موشکی امروز به پایگاه مهم موساد در اربیل عراق و مقر گروه های تروریستی در جبل السماق (ادلب سوریه)، با همه اهمیت و بی سابقه بودنش، یک دستگرمی اولیه برآورد می شود.
🔹مناطق راهبردی رژیم صهیونیستی، در صدر بانک اهداف عملیاتی قرار دارند و موشک های بالستیک نقطه زن همان گونه که توانستند بر سر فرماندهان تروریست ها در ادلب فرود آیند، قطعا به حیفا و تل آویو هم می رسند.
♦️این البته، غیر از موشک های هایپر سونیک و پهپاد های تهاجمی مرگباری است که در یک طراحی ترکیبی و چند ضلعی، به سمت صهیونیست ها -نه فقط از ایران بلکه جبهه های متوع- نشانه گیری شده اند.
🔹همان گونه که در گذشته کسی فکر نمی کرد پایگاه ها و کشتی های تجاری و جنگی آمریکا و اسرائیل در منطقه هدف حمله قرار بگیرند و اتفاق افتاد، مجازات رژیم شرور صهیونیست هم قطعی است و به عنوان یک روند چند مرحله ای آغاز شده است.
♦️مجازات کاگزاران شبکه تروریستی وابسته به موساد و سیا، کارفرمایان شبکه را به حاشیه امنیت نمی برد، بلکه فقط سر آغاز انتقام از جنایتکارانی است که زندگی نکبت خود را روی موج جنایت و ترور یکطرفه (بزن و در رو) ساخته بودند اما حالا پای شان گیر است.
عجیب و تلخ اما واقعی
🔹احتمالا درباره شرکت های کلاهبرداری که سود فریبنده ای در ازای سپرده ها می دهند، زیاد شنیده اید. معامله را چنان شیرین سازی می کنند که طرف ساده دل، همه زندگی خود را بفروشد و تحویل کلاهبرداران دهد.
♦️ابتدا وسوسه می کنند و سود خوبی هم می پردازند؛ اما مدتی بعد، پول ها را بالا می کشند و غیب شان می زند. مالباخته می ماند و سرزنش و نفرینی که نثار خود می کند.
🔹اما بعید است شنیده باشید که کلاهبرداران، وقتی اموال را بالا کشیدند، به جای گریختن، بمانند و به مالباخته بگویند: "اموال شما گروگان ماست، اگر سودش را می خواهید، باید چند برابر سپرده قبلی را به ما بدهید"!
♦️از همه بعید تر، این است که مالباخته، قیافه موفقیت و افتخار به خودش بگیرد و بگوید: "اصلا ناراحت نیستم. خیلی هم کار خوبی کردیم و برای این که سرمایه خود را احیا کنیم، باید تتمه زندگی را هم بفروشیم و دست طرف مقابل بدهیم"!
🔹متاسفانه این "کُمدی- تراژدی" از سوی تیم روحانی و ظریف اتفاق افتاد. اما آقای روحانی، پس از خسارت بزرگی که روی دست کشور گذاشت، ترجیح داد خود را نبازد و به جای شرمساری و عذرخواهی، از ضرورت قمارهای بزرگ تری که نگذاشتند انجام دهد، حرف بزند.
♦️اصلا نمی پرسیم وعده لغو تحریم ها، بازگشت ۱۵۰ میلیارد دلار اموال بلوکه شده و جذب ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی چه شد؟ اِن قُلت نمی آوریم و خیال می کنیم برجام در دو سال اجرا، عین شیرینی و سود آوری بوده است(!)
🔹اما آیا نباید بپرسیم برآیند برجام به عنوان معامله ای "نقد- نسیه" چه بود؟ دولت اوباما از برجام، چه هدف میان مدتی را در سر داشت که تحریم های ویزا، آیسا و سیسادا را برگرداند و همزمان، دموکرات ها در کنگره، به تدارک قانون کاتسا (مادر تحریم ها) پرداختند؟!
♦️چرا طرف های تجاری ایران را تهدید کردند تا جایی که آقای ظریف، از موضع پایین، از جان کری می خواست آمریکا، نامه های آرامش بخش (تضمین) به شرکت ها بدهد؟!
🔹چرا جز شراکت محدود پژو و رنو -و فروش فقط چند فروند هواپیما- هیچ تجارت یا سرمایه گذاری حتی کوچکی اتفاق نیفتاد که یک هزارم وعده های دولت روحانی در اِزای واگذاری ۹۵ درصد برنامه هسته ای را به واقعیت نزدیک کند؟ چرا امتیازات نقد، بدون گرفتن کمترین تضمینی واگذار شد؟!
♦️امروز ۲۷ دی، در تقویم توافق، "روز اجرای برجام" است. تلخ است اما واقعیت دارد: دولت روحانی توافق کرد ظرف دو ماه (تا ۲۷ دی ۱۳۹۴)، همه تعهدات درباره واگذاری، تعلیق و اوراق کردن داشته های هسته ای را انجام دهد و پس از آن، با دست خالی، دنبال سراب وعده ها بدود.
لعنت ابدی بر روحانی و دولتش
گندهگویی نتانیابو:
کی گفته ما به ایران حمله نمی کنیم؟
ما حمله میکنیم.
ایران سر اختاپوس است، بازوهای اطراف را می بینی، هر چه می بینی، از حوثی ها گرفته تا حزب الله تا حماس، ایران پشت آن است.
ما می دانیم که با ایران درگیری داریم و به همین دلیل چیزی که ۳۰ سال است می گویم را امروز ما بیشتر می فهمیم.
تنها به اینکه ایران می خواهد با ما چه کند، ما را نابود کند، فکر نکنید، تصور کنید ایران در خاورمیانه چه کاری می تواند انجام دهد.
سرنگونی رژیم ها، کنترل گذرگاه های دریایی بین المللی،تمام دنیا را تهدید کند
ایران اکنون سلاح هسته ای ندارد، تصور کنید تلاش کند این کار را انجام دهد.
چقدر حیاتی است که ما آن را از دستیابی به سلاح هسته ای باز داریم؟
ما او را دنبال کردیم، دولت هایی که من رهبری می کردم حداقل برای چند سال خوب آنها را دنبال کردند.
برخی می گویند ده سال، اما آنها مراحل بیشتری برای طی کردن دارند و من نمی خواهم جزئیات آن را در اینجا بیان کنم.
من به عنوان نخست وزیر اسقاطیل موظف هستم برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای هر کاری انجام دهم.
نه تنها برای امنیت و هستی ما، بلکه برای امنیت کل جهان.
تمام شد؟؟🥱
خب پس همین امشب حمله کن. هرکی نکنه🥱
سگ کی باشی..
سگ آمریکا یا سگ انگلیس..؟
اربابات جلوی جمهوری اسلامی زانو زمین زدن..
یه دقیقه بابا آمریکا ولت کنه حماس که فقط یه گروه مبارزه به تنهایی میخوردت..
الانم میدونی که ما داریم شب و روز میکنیم و روز رو شب که فقط شما صهیونیست هارو نابود کنیم..
یبار گنده گوییت رو عملی کن تا درست و حسابی ببینی دنیا دست کیه..
مروری بر وضعیت اقتصاد تعطیل ایران در دهه 90
دوران ریاست جمهوری حسن روحانی به لحاظ اقتصادی، دورانی تلخ و سخت بود که یادآوری آن مایه شرمساری است. دورانی که به دهه سوخته اقتصاد ایران مشهور شده است.
برخی میگویند چرا با گذشت دو سال و نیم از آغاز به کار دولت سیزدهم همچنان از خسارات دولت قبل میگویید. سخنان روحانی ملعون در هفتمین سالگرد درگذشت هاشمی رفسنجانی ملعون، پاسخ این سؤال را داد. وقتی با امثال او طرف هستید باید هر روز و شب از اجحافی که به ملت روا داشتهاند بگویید تا واقعیت را تحریف نکنند. دلیل این یادآوریها، سخنان امثال روحانی است که به هر مناسبتی آمارهایی از دهه 90 ایران ارائه میدهند که متعلق به هر جا باشد مربوط به ایران دهه 90 نیست!
روحانی ملعون در مراسم هفتمین سالگرد درگذشت رفسنجانی ملعون گفت: از ۹۲ تا آخر ۹۹ قیمت کالا و خدمات چهار و دو دهم برابر شد. حقوق کارکنان پنج و یک دهم برابر شد. حقوق کارگران ۵.۵ برابر شد. حقوق بازنشستگان ۷.۷ برابر شد. حقوق افراد تحت پوشش 12 و هفت دهم برابر شد. تورم ما 36 و چهار دهم رشد اقتصادی ما چهار درصد بود. سه ماهه اول ۱۴۰۰ رشد اقتصادی ما شش وهفت دهم درصد بود. هنوز در این چند سال به این میزان رشد نرسیدند.
یادآوری یک روزگار تلخ و سخت
دوران ریاست جمهوری حسن روحانی؛ یادآور روزگاری تلخ و سخت و مایه شرمساری است. حسن روحانی در حالی دولت را در سال 92 تحویل گرفت که دلار 2900 تومان بود اما در مرداد سال 1400 به نرخ 27 تا 33 هزار تومان تحویل داد و رفت. قیمت کالاها هم برابر همین مقدار یعنی حدود 11 برابر شد. قیمت مسکن، طبق آمارهای مختلف از هشت تا 10 برابر افزایش یافت و مسکن به رؤیایی دست نیافتنی برای طبقات ضعیف و متوسط تبدیل شد و کالاهایی که با ارز 4200 تومانی وارد میشد با نرخ آزاد به دست مردم میرسید. این در حالی است که 18 میلیارد دلار و 60 تن طلا صرف این تدبیر خسارت آفرین برای کشور شد. تبعات فرهنگی – اجتماعی این توزیع رانت و حرام که سالها در کشور میماند به کنار.
بیبرقیها و صفهای مرغ و روغن، شبیه دهه 60 دوباره تکرار شد. اقتصاد کشور عملا 40 سال به عقب برگشت و سلطنت طلبها را امیدوار کرد که عقبتر هم میرود اما با درایت رهبر معظم انقلاب، جانفشانی حاج قاسم و یاران و حضور مردم در صحنه، این خواب شتریِ سلطنت طلبان به کابوس تبدیل شد.
کسری بودجه 480 هزار میلیارد تومانی، بدهی 54 هزار میلیارد تومانی خزانه، انبارهای خالی از کالاهای اساسی، فقدان منابع برای پرداخت حقوق کارمندان دولت، هزینه تمام بودجه سالانه 1400 برای واردات کالاهای اساسی در چهار ماه و نیم، تولید و صادرات پایین نفت و میعانات مانده روی دریا با هزینه سالانه 450 میلیون دلار، تورم 60 درصدی که رکورد تورم در کشور را شکست و... و آمارهایی که تکرار فهرست وار آن به چند روزنامه کامل نیاز دارد.
روایت بانک جهانی
از دهه سوخته اقتصاد ایران
بانک جهانی رشد اقتصادی ایران در دهه 90 را حدود یک درصد اعلام کرده است. به همین دلیل فرار سرمایه از ایران در دهه 90 افزایش یافت و مستقیم و غیرمستقیم دهها میلیارد دلار از کشور خارج و هر کالایی به نام صادرات، وسیله انتقال ارز شد و بیشتر ارز آن هم بازنگشت و در کشورهای دیگر سرمایهگذاری شد.
بانک جهانی، دهه 90 را دهه سوخته اقتصاد ایران نامیده است. بسیاری از کارشناسان اقتصادی هم به عنوان دهه از دست رفته از آن یاد میکنند. به گفته کارشناسان، بازگشت به شاخصهای سال 1390 که آرزوی همه اقتصاددانان و فعالان اقتصادی کشور است شش تا 16 سال طول
میکشد.
عامل مهم عقبماندگیها
رهبر انقلاب، در دیدار 10 بهمن 1400 کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانشبنیانها گفتند: ما احتیاج داریم به رشد سریع و مستمر؛ علت هم این است که عقبافتادگی داریم. ما در دههی ۹۰ یک عقبماندگی و به اصطلاح تعطیل نسبی مسائل اقتصادی داشتیم به دلایل مختلف... آمارهای اقتصادی دهه 90 آمارهای اقتصاد کلان کشور- حقّاً و انصافاً خرسندکننده نیست آمار مربوط به رشد تولید ناخالص داخلی، آمار مربوط به تشکیل سرمایه در کشور، آمار مربوط به تورّم، آمار مربوط به رشد نقدینگی؛ اینها خرسندکننده نیست.
ایشان افزودند: آمار مربوط به تأمین ماشینآلات به هیچ وجه مطلوب نیست یا مسکن و امثال اینها. اینها حقایقی است که اگر مسئولان میتوانستند وضعیّت را در جهت این آمارها به شکل بهتری هدایت کنند، یقیناً وضع اقتصاد کشور امروز خیلی بهتر بود. خب، آثار این حقایق در زندگی مردم هم نمود پیدا کرده. اینکه درباره معیشت مردم اظهار نگرانی میکنیم مربوط به همین چیزهاست. عامل این مشکلات هم صرفاً تحریم نیست؛ البتّه تحریم بلاشک مؤثّر بوده امّا صرفاً تحریم نیست؛ بخش مهمّی ناشی از برخی تصمیمگیریهای غلط یا کمکاریها و امثال اینها است؛ میتوانست این جور نباشد.
*🔴استفاده از انواع ابزارها برای مهار انقلاب ایران*
*🔴*میدان و دیپلماسی قوی* 👈مکتب شهید سلیمانی*
از فردای پیروزی انقلاب الهی ایران ، استکبار جهانی و ایادیش ، شروع به انواع توطئه ها ، فتنه ها ، جنگها و...برای در نطفه خفه کردن انقلاب صور گرفت ، که بخشی از آن ایجاد ده ها پایگاه نظامی آمریکا در کشورهای همسایه ایران ، بوده ، که نمونه استقرار پایگاه موساد ، در اربیل کردستان عراق ، و تاسیس گروه طالبان که از اقوام شمال پاکستان هم مرز با افغانستان بودند ، که در اوایل قرن بیست و یکم میلادی با هماهنگی سازمانهای اطلاعاتی و جاسوسی پاکستان ، انگلیس ، آمزیکا و عربستان به وجود آمد و بعد از حدود دو دهه جنایت آمریکا در افغانستان با برنامه از پیش تعیین شده ، افغانستان را در اختیار گروه طالبان قرار دادند و...؟؟!!
لذا راه اندازی گروهک ریگی و ...در مرزهای شرقی کشور ایران و داعش در غرب ایران ، کاملا حساب شده و در جهت مهار انقلاب ایران صورت گرفته و همچنان ادامه دارد ...و اگر نیروی قدس سپاه و شهید سلیمانی نبود ، استکبار جهانی به رهبری آمریکا ، انگلیس و....نقشه های شوم خود را در منطقه عملیاتی کرده بودند و...
جالب توجه آنکه هر یک از رهبرانی که ماموریت خود را به خوبی انجام ندادند ( از جمله صدام حسین ، ابو بكر البغدادي الحسيني القريشي 👈 مليت: ظاهرا عراقی ولی مشکوک ؟؟!! رهبر القاعده ، که گفته می شود هنوز در عراق مستقر است و...؟؟؟!! به اشکال مختلف یا سرشان را زیر آب کردند و یا ماموریتهای جدید به آنها واگذار نمودند و ....نمونه دیگر 👈عبدالمجید ریگی (۱۳۶۲ – ۳۰ خرداد ۱۳۸۹) مشهور به عبدالمالک ریگی؛ رهبر پیشین گروه جندالله بود که علیه نظام جمهوری اسلامی ایران فعالیت مسلحانه میکرد.
و درآمد او از محل انواع «قاچاق مواد مخدر، سوخت ، آدمربایی ، ترور و...بود از جمله مردم عادی و نظامیان ایرانی به ویژه اعضای سپاه پاسداران» و... ریگی در اسفند ۱۳۸۸ توسط وزارت اطلاعات ایران دستگیر شد و پس از آن گروه جندالله، محمدظاهر بلوچ را به عنوان جانشین وی معرفی کرد
لازم به یاد آوری است ، صدها نفر دیگر در لیست ، شورای امنیت سازمان ملل متحد قرار دارند ، که در اصل همان پنج کشور دارای حق وتو هستند ، که جهان جنگی و جنگلی را بعد از حنگ جهانی اول و دوم طراحی و عملیاتی کردند اسامی کامل آنها در اختیار می باشد ...
..............................................................
۲۸ دی ۱۴۰۲
🔴کاردار پاکستان به وزارت امور خارجه احضار شد.
در پی حمله بامداد امروز از سمت پاکستان به روستایی مرزی در استان سیستان و بلوچستان کاردار پاکستان در تهران برای ادای توضیح در باره این حادثه به وزارت خارجه فراخوانده شد.
ایران خواستار توضیح فوری مقامات پاکستان درباره این حادثه است.
شایان ذکر است، ساعت ۴:۰۵ صبح امروز پنجشنبه، صدای چند انفجار در محدوده شهرستان سراوان به گوش رسید که بنا بر گفته «علیرضا مرحمتی» معاون امنیتی-انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان پس از بررسیهای انجام شده، مشخص شد پاکستان یکی از روستاهای مرزی ایران را با موشک مورد هدف قرار داده است.
#یادداشت_وارده
💢برجام بی فرجام
📢 امروز ۲۷ دی، سالگرد اجرای برجام در سال ۱۳۹۴ است
نه به بعضی از بزرگنمایی و دروغ پردازیهای دیماه ۹۴توسط سیاستمداران و رسانه های اصلاح طلب و نه به عقب نشینی سه سال بعد یعنی سال ۹۷ و الان که اصلا در هیچ یک از روزنامه های این غرب باوران اشاره ای هم به برجام نشده است.
الف)تیتر رسانه های اصلاح طلب در آغاز اجرای برجام
اعتماد:صبح بدون تحریم
ایران:فروپاشی تحریم
همدلی:تحریم تمام شد
شرق:پیروزی بدون جنگ
قانون:خلاص شدیم
ابتکار:آغاز عصر ایرانی
آفتاب:ایران فردا
آرمان:تحریمها بتاریخ پیوست
ب)نقطه نظرات سیاستمداران و رسانه های اصلاح طلب سه سال بعد از اجرای برجام
«عباس عراقچی» معاون وزیر امورخارجه – ۵ آذر ۹۷- در سومین سمینار همکاریهای هستهای ایران و اتحادیه اروپا گفته بود: «مزایای برجام نزدیک به صفر شده است».
«محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه نیز- ۲۴ آذر ۹۷- در نشست بین المللی دوحه گفته بود: «نتایج برجام روی هواست».
رسانههای اصلاح طلب که پیش از این برای بزک برجام سنگ تمام گذاشته بودند، حالا که تشت رسوایی این توافق از بام افتاده است، برای نقدبرجام با یکدیگررقابت میکنند!این رسانههابه دولت توصیه میکنندکه آبی از برجام گرم نمیشودوبایدازاین توافق خارج شد.
روزنامه شرق نیز که تیتر تاریخی «امضای کری تضمین است» را در دی ماه ۹۴ منتشر کرده بود- ۲۷ آبان ۹۷- در مطلبی نوشته بود:
«تاکنون سه کشور اروپایی امضاکننده برجام، آلمان، بریتانیا و فرانسه نشان دادهاند که تمایلی به میزبانی کانال مالی ندارند…اتریش و لوکزامبورگ و بلژیک نیز پذیرش ندادهاند.
روزنامه سازندگی - متعلق به حزب کارگزاران- و از حامیان پرو پاقرص برجام- ۳ دی ۹۷- در مطلبی تحلیلی نوشته بود:
«امروز فقط یک کشور به صورت عملی پایبند به توافق بوده است؛ ایران.
رئیس جمهور اسبق حسن روحانی ملعون تاریخ ۱۹بهمن۹۴ در مراسم تجلیل از دست اندرکاران برجام : "میگویند با برجام دولت برای ملت رفاه بیاورد،مگر مابرجام را آوردهایم؟ ما خادم مردم هستیم، برجام را خدا آورد.
روحانی ملعون- ده آبان ۹۶
امروز آمریکاییها به بعضی از کشورهای شرق آسیا پیغام مذاکره میدهند که با ما مذاکره کن؛ مگر دیوانه شدند که با شما مذاکره کنند؛ شما مذاکره دیروز را علنی زیر پا میگذارید و به مذاکره امضا شدهای که به تأیید شورای امنیت سازمان ملل رسیده بیاعتنا هستید.
روحانی- ۱۰دی ۹۷-در جمع وزیر، معاونان ومدیران وزارت نیرو دریک موضع گیری عجیب گفته بود:
«برجام یکی از خیرات دولت یازدهم است که حسنه آن مداوم بوده و برای همیشه باقی میماند و مانند کار خیری است که پایان ندارد»!
ج)بخشی از مواضع امام خامنه ای در موضوع برجام
سؤال میکنیم:مشکل با آمریکا چه جوری حل میشود؟ با نشستن و مذاکره کردن و از آمریکا تعهّدگرفتن مشکل حل میشود؟[اینکه] بنشینیم با آمریکا مذاکره کنیم، تعهّد بگیریم که شما باید فلان کارها را بکنید، فلان کارها را نکنید، مشکل حل میشود؟در قضیّهی بیانیّهی الجزایر، سر قضیّهی آزادی گروگانها در سال ۶۰،شمانشستیدباآمریکاصحبت کردید. .
قرارداد گذاشتند، تعهّدهای متعدّدی گرفتند که ثروتهای ما را آزاد کنید، تحریمهای ما را بردارید، در امور داخلی کشور ما دخالت نکنید، و ما هم از این طرف گروگانها را آزاد میکنیم. گروگانها را آزاد کردیم، آیا آمریکا به آن تعهّدات عمل کرد؟ آیا آمریکا تحریم را برداشت؟ آیا آمریکا ثروتهای مسدودشدهی ما را به ما پس داد؟ نه، آمریکا به تعهّد عمل نمیکند؛ خیلی خب، این هم مذاکره و نشستن با آمریکا. یا در برجام؛ گفتند که [اگر] شما فعّالیّت صنعتی هستهای را کم کنید ــ حالا جرئت نکردند بگویند تعطیلِ تعطیل ــ به این مقدار فروکاهی کنید، ما این کارها را انجام میدهیم؛ تحریمها را برمیداریم، این کار را میکنیم، آن کار را میکنیم؛ کردند این کارها را؟ نکردند دیگر. مذاکره مشکل ما را با آمریکا حل نمیکند ۱۴۰۱/۰۹/۰۵
✅نتیجه گیری
با توجه به پایان حاکمیت غرب باوران و روی کارآمدن دولت انقلابی کنونی و با توجه به شروع دوران افول غرب و جنگ اوکراین و بحران موادغذایی و سوخت دراروپا و رویارویی رزمندگان حماس علیه رژیم صهیونیستی در عملیات طوفان الاقصی بنظرمی رسد همانطور که آقا فرمودندبدون عجله و راستی آزمایی عملی تعهدات غرب،گام به گام بدون گره زدن معیشت مردم با برجام باید پیش رفت و در عین حال باهوشیاری،وحدت وامیدآفرینی نسبت به آینده مراقب فتنه های جدید طراحی شده توسط امریکا و کشورهای همراه و شبکه ارتباطی وابسته و عناصر خائن داخلی استکبار بود.
لعنت خدا بر خائنین
12.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پرسش
شما تو سوریه چه کردید؟
گوش کن تا بفهمی که چه کردیم
پاسخ شما که مذاکره کردید چه کردید..فقط جاسوس و اختلاس گر تحویل مردم ایران دادید
📌ابزارهاي جنگ نرم
🔸اعمال قدرت، مستلزم در اختيار داشتن ابزارهاي لازم و متناسب با ويژگيها و مختصات مربوط به آن است. بديهي است بدون داشتن اين ابزارها، نميتوان در فرآيند اعمال قدرت به موفقيت مطلوب و مورد نظر رسيد.
در فرآيند اعمال قدرت سخت، به آنچه پيش و بيش از ديگر ابزارها توجه ميشود، ابزار نظامي است كه با توجه به هزينههاي بالاي آن در مقايسه با منافعي كه به دست ميآيد، چندان منطقي و توجيهپذير نيست.
در جنگ نرم از ابزارهاي فرهنگي استفاده ميشود. اگر جنگ نرم را فرايند رقابت بر سر قدرت بسيج اجتماعي ميان دولت و گروههاي غيردولتي بدانيم، هر عاملي كه بتواند ميزان قدرت دولت را به نفع گروههاي خواهان تغيير نظام سياسي كاهش دهد، ابزار قدرت نرم به شمار ميآيد. اين ابزارها عبارتاند از:
يك ـ سازمانهاي غيردولتي همگرا؛
دو ـ رسانهها (فضاي مجازي، شبكههاي ماهوارهاي، شبكههاي اجتماعي سينما و مطبوعات)؛
سه ـ نخبگان سياسي، علمي و اجتماعي؛
چهار ـ پتانسيل واگرايي موجود در جامعه (مانند اقوام و اقليتهاي گوناگون اجتماعي)؛
پنج ـ جنبشهاي اجتماعي، مانند جنبش زنان، دانشجويان و...؛
شش ـ اپوزيسيون خارج از حاكميت به عنوان عوامل ابزاري و موقتي.
كشورهاي غربي افزون بر بهرهگيري از موارد بيانشده، از ابزارهاي ديگري نيز براي اثرگذاري بيشتر در ايران استفاده ميكنند كه عبارتاند از: اثرگذاري بر نخبگان، افزايش مطالبات دانشجويان، برجستهسازي كاستيهاي اجتماعي ـ اقتصادي، ايجاد شكافهاي مذهبي، برجستهسازي فعاليت گروههاي اپوزيسيون، حمايت از مخالفان نظام با عنوان پروژه حمايت از مردمسالاري، هنجارشكنيهاي اجتماعي همچون روابط پسر و دختر پيش از ازدواج، تلاش براي شكلگيري اجماع جهاني بر ضد ايران و سياهنمايي آينده كشور.
📌 جنگ نرم رسانهای یعنی:
🔹به حمایت از سگ های ولگرد، گوسفندان را میکشند، میریزند جلوی سگها،
بعد میان در فضای مجازی مینویسند که:
«بجای کشتن گوسفندان، درخت بکارید.»
🔹با پولشون میرن برای سگ ها غذا میگیرند، بعد در فضای مجازی مینویسند:
«بجای نذری و هیئت برید به فقرا و بیماران کمک کنید.»
⬅️ گوسفندان، درختان، فقرا، بیماران، بچه هایی که توسط سگ ها خورده شدن، بهم ریختن اکوسیستم و ...
↩️ همه و همه فدای سگهای ولگرد...
📌كاركردهاي جنگ نرم
🔸كنشها و رفتارها در سطوح خرد و كلان، همواره معطوف به دستيابي به مطلوبيتهايي است كه از پيش براي آنها تنظيم و اولويتبندي شده است. به عبارت ديگر، اهداف هر كنش را بايد در كاركرد آن جستوجو كرد؛ چرا كه كاركردها بيانگر اهدافي است كه در فرآيند تصميم و اجرا پيشبيني شده است.
فرآيند قدرتسازي با رويكردهاي متفاوت سخت و نرم، از اين قاعده مستثني نيست و هر كدام متناسب با اهداف مورد نظر، كاركردهايي دارد كه توانايي و قابليتهاي آن را مشخص ميسازد.
در فرآيند قدرت سخت، چرخهاي از رفتارها شامل، اجبار، ارعاب، تهديد، اعمال زور و قدرت با بهرهگيري از عناصر و ابزارها، تجهيزات و امكانات نيروي نظامي، به كاركردهايي در قالب حاكميت ديپلماسي تهديد، اجبار، جنگ، پيمانسازي و ائتلافسازي چشم دوخته است. اما در فرآيند قدرت نرم، رفتارها اساساً بر جذب و تنظيم اولويتها مبتني است كه با بهرهگيري از عناصر ارزشي، فرهنگي، سياسي و نهادي، به كاركردهايي در قالب شكلدهي و صورتبندي ديپلماسي عمومي، ديپلماسي دوجانبه يا ديپلماسي چندجانبه معطوف است. كاركردهايي كه از چرخه گفتماني فرآيند توليد و بازتوليد قدرت نرم ميتوان به دست آورد، عبارتاند از:
يك ـ تصويرسازي ذهني مثبت نسبت به اعمالكننده قدرت نرم در نظر مخاطب آن؛
دو ـ ايجاد رضايتمندي در افكار عمومي؛
سه ـ افزايش و ارتقاي سطح اعتبار اعمالكننده قدرت نرم نزد مخاطب خود؛
چهار ـ به تمكين واداشتن جامعه هدف قدرت نرم، بدون به كارگيري اهرمها و ابزارهاي قدرت سخت.
💥 دوزیست های همیشه طلبکار‼️
🔻دیشب رفته بودم میوه فروشی. عزیزی حدوداً ۵۰ ساله اومد با لحن طلبکارانه و صدای بلند به فروشنده و بقیه میگفت : یه جو عقل تو سر این مسئولین و سپاه نیست! آخه چرا پاکستان زدن ؟ الان پاکستان هم چند ایرانی را زده؟ و....
🔹برگشتم و بهش گفتم: نقد کن ولی عالمانه نا غیرآگاهانه و با هوچی گری؛ اما اولاً کشته های اخیر اتباع پاکستانی بوده اند (گرچه محکوم است) و ثانیا سپاه برای امنیت ایران عزیز و امنین من و تو و آن دخترک معصوم و مظلوم بلوچ زده؛ وقتی که ماه قبل از خاک همین پاکستان تروریست ها اومدن و ۱۱ نفر مامورنیروی انتظامی را در راسک شهید کردند و علیرغم صبر راهبردی و درخواست های دیپلماتیک و تذکرات چندساله از دولت پاکستان، هیچ برخوردی نشده، ایران و سپاه هنوز باید منتظر بمانند تا تروریست های جیش الظلم دوباره در آشیانه های تروریستی شون فربه بشن و بیان چند نفر دیگر شهید کنند!!؛ واقعا اگر فرزند خودت بین شهدای راسک و شهدای حوادث تروریستی چندسال اخیر بود همین طور فریاد میزدی!!
🔹برگشت و گفت : کی ۱۱ شهید داده ایم!. چرا ما نشنیدیم و ندیدیم؟!!
وقتی عکس های شهدای آذرماه راسک بهش نشون دادم. گفتم هنوز چهلم اینها نشده و هنوز داغ مادران اینها سرد نشده! چه زود اینها را فراموش کردید؟
عینکش برداشت و گفت : خداییش من تازه اینو را میبینم😳🤔
گفتم: ولی چرا شما ندیدید به خاطر اینکه اربابان ماهواره نخواسته اند شما اینها را ببینید.
🌱 بله؛ دوستان از این جماعت و قماش چشم بسته ولی زبان گشاده در فضای حقیقی و مجازی بیشمارند کسانی که در جنگ شناختی ، افکار و باورهایشان ترورآنلاین شده و در مقام دلسوزی با پُز روشنفکرنمایی فقط با آروغ های متعفن شان فضای روانی جامعه را آلوده میکنند... ؛ این جماعت دوزیست، اگر سپاه بزند میگویند بی عقل چرا زد؟ اگر نزند مدعی میشوند ترسوها چرا نزدند؟
✔️ آری؛ تکرار تلخ تاریخ است!؛ مگر علی نماز میخواند!!. بوده اند و خواهند بود😔