ترجمه صفحه◄ ٤٧٧ ►🌹سورة فصلت🌹
🌺سورة فصلت🌺
🌹بسم الله الرحمن الرحيم🌹
حم (۱) این کتابی است نازل شده از سوی خدا که رحمتش بی اندازه و مهربانی اش همیشگی است. (۲) کتابی است که آیاتش در نهایت روشنی بیان شده است، [به زبانی] فصیح و گویا برای مردمی که اهل معرفت و آگاهی اند؛ (۳) مژده دهنده و بیم دهنده است. ولی بیشتر آنان [از این دریای معارف] روی گرداندند و به گوشِ [جان] نمی شنوند. (۴) و گفتند: دل های ما از [درک] حقایقی که ما را به آن می خوانی در پوشش های سختی است، و در گوش های ما سنگینی است، و میان ما و تو پرده ای وجود دارد، بنابراین تو کار خود را انجام بده و ما هم کار خود را انجام می دهیم. (۵) بگو: من بشری مانند شما هستم، [نه از جنسی دیگر که سخنم را نفهمید] به من وحی می شود که معبود شما فقط معبود یکتاست، پس [با دوری از افراط و تفریط] به سوی او رو کنید، و از او آمرزش بخواهید، و وای بر مشرکان؛ (۶) همانان که زکات نمی دهند و آخرت را انکار می کنند. (۷) بی تردید کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، برای آنان پاداشی همیشگی است.(۸) بگو: آیا شما به کسی که زمین را در دو روز آفرید، کفر می ورزید، و برای او همتایانی قرار می دهید؟! [ساحت مقدسش از این پیرایه ها پاک است] آن [توانمندی که زمین را آفرید] پروردگار جهانیان است. (۹) و در روی زمین کوه های استواری پدید آورد، و در آن منافع فراوانی آفرید و رزق [روزی خوارانش] را در آن به مدت چهار دوره [بهار، تابستان، پاییز و زمستان] تقدیر کرد [آن هم] یکسان و به اندازه برای خواهندگان. (۱۰) آن گاه آهنگ آفرینش آسمان کرد، در حالی که به صورت دود بود، پس به آن و به زمین گفت: خواه یا ناخواه بیایید. آن دو گفتند: فرمانبردار آمدیم. (۱۱)
✅ در آستانه ی رأی اعتماد به وزیران محترم دولت چهاردهم
قابل توجه رییس محترم جمهور و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی
🔹در زمان نهضت ملی کردن صنعت نفت، دکتر مصدق یک به اصطلاح تواب (زاهدی) را مسئول یک منصب حساس و کلیدی کرده بود.
آیت الله کاشانی به ایشان نوشت اگرچه توبه کرده است ولی نباید در منصب و شغل مهم و حساس باشد.
دکتر مصدق تقریباً با این مضمون در جواب نوشته بود که « من مستظهر به پشتیبانی ملت هستم ».
🔹ولی سرلشکر زاهدی، همان به اصطلاح تواب در روز کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ جزو سران اصلی کودتا بود.
فاعتبروا یا اولی الابصار.
🔹فریب افرادی را نخورید که در مقاطع حساس فتنه ۸۸ و مجلس ششم و ۱۴۰۱ و... یا از حاکمیت خروج کردند و یا بر حاکمیت خروج کردند.
🔹حضرت علی علیه السلام در نهجالبلاغه میفرمایند:
مَا أَكْثَرَ الْعِبَرَ وَ أَقَلَّ الِاعْتِبَارَ.
﴿نهجالبلاغه/حکمت۳۰۳﴾
چه بسیارند عبرتها و چه کم هستند عبرت گیری ها.
🔹آقایان نمایندگان محترم!
دولت قوی و سالم از مجلس قوی و سالم برمیخیزد.
شما بر اساس قانون اساسی، امین و #چشمان_تیزبین_ملت هستید ؛ لطفاً مراقب باشید و بدون ملاحظات سیاسی و جناحی و یا سادهاندیشی، و تمسک به ادعاهای دروغین و بیاساس، به وظیفه شرعی و قانونی خود و قسم شرعی طبق اصل ۶۷ عمل کرده و در #امانت خیانت نکنید به هر اسمی و با هر کلاه شرعی.
🔹لطفاً در شکلدهی کابینه و رأی اعتماد به نامزدهای پیشنهادی برای وزارتخانه ها، حق را رعایت کنید و خون شهیدان پاس بدارید و اجرای قانون اساسی و شاخصهای اعلامی امامالمسلمین را نصب العین خود قرار دهید.
🔹اگرچه شفافیت آرا تصویب نشده است، ولی همه شما در #محضر_خدا هستید و از چشم خداوند هیچ چیز پنهان نیست و خداوند عالم و علام الغیوب، ذات صدور و همه مکنونات قلبی و مخفی همه را میداند.
و البته خداوند متعال در کمینگاه است. «اإِنَّ رَبَّكَ لَبِالمِرصادِ﴿فجر/۱۴﴾»
🔹بهر حال مهمترین آزمون رییس محترم جمهور و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی در همین روزها رقم میخورد.
🔹ان شاالله با هماهنگی و همدلی و البته رعایت اصول و معیارهای انقلاب اسلامی ، شاهد شکل گیری یک دولت قوی باشیم و حاصل مجاهدت های دولت و مجلس ، نزول رحمت الهی و انوار هدایت حضرت حق برای سعادت و سرافرازی ملت عزیزمان باشد.
"وَالَّذينَ جاهَدوا فينا لَنَهدِيَنَّهُم سُبُلَنا ۚ وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ المُحسِنينَ﴿عنکبوت/۶۹﴾
کسانی که در راه ما مجاهده میکنند، حتما راه های خود را به ایشان نشان میدهیم؛ و خداوند حتما با نیکو کاران است."
🔹شاخصها را ملاک تشخیص و رأی اعتماد قراردهید.
✅ روحانی: به قالیباف پیشنهاد دادم رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست بشود گفت اگر شورای شهر مرا به عنوان شهردار انتخاب نکرد، به دولت میآیم
🔹حسن روحانی در بخشی از خاطراتش که مربوط به روزهای تعیین کابینه در تابستان ۱۳۹۲ است ماجرای پیشنهادش به قالیباف برای حضور در دولت را بیان کرده است.
🔹روحانی نوشته است:
به آقای محمدباقر قالیباف پیشنهاد کردم معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان حفاظت محیطزیست شود.
🔹ایشان در ابتدا این پیشنهاد را قبول کرد، اما گفت منتظر تصمیم شورای شهر است و اگر شهردار تهران بماند، میتواند بیشتر به دولت کمک کند، اما اگر شهردار نشد به هیأت دولت میآید. آقای قالیباف ضمناً بدون آنکه من بحثی کنم گفت در دوره آینده نامزد ریاستجمهوری نخواهد شد!
🔹در نهایت پس از شهردار شدن آقای قالیباف خانم معصومه ابتکار که سابقه ریاست این سازمان را داشت به معاونت رئیسجمهور و ریاست حفاظت محیطزیست انتخاب کردم. البته اول فکر کردم در صورت پذیرش ریاست این سازمان از سوی آقای قالیباف، خانم ابتکار را به معاونت علمی و فناوری رئیسجمهور منصوب کنم.
تو خود حدیث مفصل بخوان ...
هدایت شده از کانال شهید سید حسن روح الامینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️۲۶ مرداد سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی گرامی باد .
#سالروز_بازگشت_آزادگان
#الگوهای_صبر_و_شکیبایی
🇮🇷
8.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فوری
❌ افشاگری و شفافسازی در مورد :
🔻محسن پاک نژادوزیرپیش نهادی نفت به مجلس
حتماببینید.....
یک روز با مسئولین
یک روز با امام حسین
یک روز با شیطان
یک رو با روحانیون
یک روز با دختران
یک روز در جلسات نظام
یک روز در ماشین ها و مهمانی های لوکس!!
واقعا آدم به شدت نگران میشه از اینکه اینا کی ان ؟ اینارو کیا معرفی کردند ؟
مگه میشه با معرفی چنین افراد مساله داری قصد و نیت خیر در قبال ملت و مملکت داشته باشن ؟
این آقا رو کی پیشنهاد داده ؟؟😡🪰🙈
هدایت شده از کانال شهید سید حسن روح الامینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بازگشت پرستوها
🔹 به مناسبت ۲۶ مرداد سالروز آغاز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی
🔹 ستاد رسیدگی به امور آزادگان که در ۲۲ مرداد ۶۹ تشکیل شده بود و با همراهی دیگر دستگاه ها، تبادل حدود ۴۰ هزار آزاده را با همین تعداد اسیر عراقی انجام داد.
📌انتشار به بهانه سالروز بازگشت #آزادگان به میهن
🕹 سوال عجیب نماینده صلیب سرخ از اسرای ایرانی به هنگام آزادی
🔻دکتر علی هادیتبار که از ۱۷ سالگی تا ۲۴ سالگی در اردوگاه های بعثی به سر برد، در بخشی از خاطراتش در کتاب «شهر که آرام شد برمیگردم» می گوید:
🔻روز آزادی، نام و شماره مرا که خواندند جلو رفتم. یک دست لباس و کفش کتانیام را گرفتم، لباسهایم را عوض کرده و رخت نو را پوشیدم. کمی آن طرفتر میزی بود که چند نماینده صلیب پشت آن نشسته بودند. اسیران قبل از خروج در مقابل آن میز لحظاتی میایستادند و به سؤالی پاسخ میدادند. نمیدانستم این گفتگوی کوتاه چه هست، تا وقتی نوبتم رسید. سؤال این بود: «آیا میخواهی به ایران برگردی یا میل داری به عراق و یا هر کشور دیگری پناهنده شوی؟»
🔻سؤال بسیار مسخرهای بود. ولی من که نمیتوانستم همه احساسم را نسبت به این سؤال بیان کنم، لبخندی زدم و جواب منفی دادم و از پای آن میز هم گذشتم...
🗓۲۶ مرداد ۱۳۶۹؛ بازگشت نخستین گروه آزادگان به کشور