📌وفاق ملی یا نفاق سری
🔸️خبر انتصابات این روزهای دولت چهاردهم، که در فضای مجازی حاشیه ساز شده است، از حضور جناب آقای ظفر قندی آغاز شد؛ مواضع ایشان در ماجراهایی مانند کوی دانشگاه و فتنه ۸۸ و نیز در سال گذشته که تمجید از سران فتنه بود، با انتخاب آقای حسین کرمانپور دردساز شد؛ وی نیز با توییتهای عموماً ضد امنیت ملی و ادعاهای بی اساس و تحریک آمیز در سال ۱۴۰۱، به عنوان یکی از مهمترین منابع تولید اخبار جعلی در حوزه بهداشت و درمان شناخته می شود.
🔸️خانم فاطمه مهاجرانی، بانوی سخنگوی دولت نیز در تجمع انتخاباتی آقای پزشکیان در اراک با اظهاراتی مانند «من به عنوان یک مادر اجازه نخواهم داد مهرشاد شهیدی دیگری بر خاک بیفتد. اجازه نمیدهیم اندکی تمامیتخواه، کوچههای ما را پر از خون جوانانمان کنند.» سبب نگرانی حامیان خط انقلاب شده است.
🔸️و اینک با انتصاب نسرین وزیری توسط فرزانه صادق، به عنوان روابط عمومی وزارت راه که در دی ماه سال ۸۸ به علت شرکت در اعتراضات به نتایج انتخابات ریاست جمهوری بازداشت و بعد از ۲۳ روز با قرار کفالت از زندان اوین آزاد شده بود، این سوال مطرح می شود که آیا چینش افرادی که مواضعی ناخوشایند، نسبت به انقلاب و نظام اسلامی داشته اند، به منظور چینش زنجیره ای ممتد در مناصب حساس دولتی خواهد بود؟! و آیا این زنجیره قرار است اهدافی همسو با اعتقادات این افراد را دنبال کند؟!
✅ و در آخر آنکه، به نظر می رسد، وفاق تعریفی در عمل ابتدایی دولت حاضر، در دایره افراد وابسته به اصلاحات، منحصر شده است!
✍🏻#فاطمه_شکیبرخ
🗒️@HamQalam
🔻نگرشهای همسوی شهیدبهشتی و علامه مصباح یزدی در نقد دکتر شریعتی
یکی از شیطنتهای رسانهای که اخیرا در جهت تخریب علامه مصباح یزدی صورت گرفت که با تقطیع سخنان شهید بهشتی و تفسیر به رأیی غیرمنصفانه مطرح شد، شبههی انتقاد شهید بهشتی از علامه مصباح به عنوان استادی لجوجپَرور بود که دیگر اندیشمندان را متهم به ارتداد میکرد!!!
💢 اگر نخواهیم برداشتی سطحی_ که حاصل از تقطیع سخنان شهید بهشتیست_ داشته باشیم، باید بگوییم که شهید بهشتی هم مانند علامه مصباح یزدی، ناقد شریعتی بودند اما در نحوهی بیان این نقد، تفاوت نظر داشتند. در نظر شهید بهشتی، نقد بیپرده، صریح و به دور از لطایف نمیتواند راهبری و هدایت به همراه داشته باشد. ایشان با نقد آثار شریعتی، اذعان دارند که مطالب تحقیقْمحور در آثار او، کمتر از آثار ذوقی و قریحهای است. همچنین وجود انحراف، خطا و ضرر در سخنان شریعتی را چنین بیان میدارد: " من میدانم که او در این برداشتهای سلیقهای و ذوقی که میتواند با خطاها و اشتباهات و انحرافات همراه باشد، ضررها هم زده و یا میزند اما در کنار این ضرر زدنها، سودها و جاذبههایی برای عده زیادی از افراد دختر و پسر جوان به سوی اسلام و تشیّع داشته و دارد. آیا از این ضرر و سود کدام بیشتر است؟ نمیدانم. این مسئله به آمارگیری احتیاج دارد. در دایره آگاهی من، کسانی که به وسیله کتابها و سخنرانیهای شریعتی با اسلام آشناتر شدهاند و به اسلام رو آوردهاند فراوانند. اما کسانی که منحرف شده باشند و انحرافشان مستند به این نوشتهها باشد، در دایره شناسایی من، چندان نیست..."
♨️ لذا میتوان نتیجه گرفت که گفتار شهید بهشتی، نه تنها در راستای تبرئهی تالیفات شریعتی از خطا و اشتباه و انحراف نیست بلکه به عکس، وجود چنین لغزش هایی را تایید میکند و تنها نوع بیان این انتقاد را نمیپسندد.
‼️ البته باید توجه داشت که علما و بزرگان، بسته به شرایط و جوّ گفتوگو و نوع مخاطب، گاهی سخنان خود را با ملایمت و نرمی و گاهی با عتاب و تندی بیان میکردند و در این بین، وجود تفاوتها در الحان و نحوهی ایراد سخن، امری طبیعی بوده و دور از انتظار نیست ضمن آنکه خطاب شهید بهشتی دربارهی پرهیز از تربیت یافتگیِ همراه با لجاجت و خشونت، متوجه علامه مصباح نبوده و مخاطب این کلام، برخی طلاب مدرسهی شهید حقانی بودند.
✍🏻#باسط
🗒️@HamQalam
سامرا، از غم تو، جامه دران است هنوز
چشم «نرگس» به جمالت، نگران است هنوز
دل شهزاده ی روم، آینه ی دلبری ت
تاک ها مست تو و این لقب عسکری ت
پسر حضرت هادی! به فدایت پدرم
پدر حضرت مهدی! به فدایت پسرم
حج نرفتی تو، ولی قبله ی حاجات شدی
تو خودت، عین صفا، مشعر و میقات شدی
کعبه، یک چاردهم، بی تو صفا کم دارد
بی تو، یک چاردهم، عطر خدا کم دارد
ماه زیبا! حسنِ دوم زهرا! برخیز
مهدی ت دل نگرانت شده، بابا! برخیز
باز هم جانِ جهان را، تو در آغوش بگیر
صاحب عصر و زمان را، تو در آغوش بگیر
روی زانو بنشان آینه ی طاها را
تو ببوس از طرف ما، پسر زهرا را
✍🏻قاسم صرافان
🗒️@HamQalam
هدایت شده از آنتی سکولار
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗣️ تشکر رهبر انقلاب از مهماننوازی موکبداران، ملت و دولت عراق در #اربعین حسینی
#کلیپ
🌐 #آنتی_سکولار را دنبال کنید👇🏻
🆔 @antisecular_ir
- زمان امام حسن عسکری علیه السلام
نقطـہی عطفی در تاریخ اسلام و بشریت بود؛
زیرا منجی انسانها در این زمان متولد
شد. امام عسکری علیهالسلام در تلاش برای فراهمنمودن امنیت فکری و زمینـہ سازی برای
دوران غیبت بودند.
•هنگام تولد حضرت مهدی عج الله تعالی امام به یاران خاص خودشان نامـہ ای نوشته و آنها را از به دنیا آمدن مهدی وعده داده شده، مطلع کردند.
• گاهی اوقات دیدارهایی بین یاران امام
حسنعسکری علیهالسلام و فرزندشان رخ
میداد تا آنها نیز امام بعدی را بشناسند و
هم چنین حضرت مهدی را را از دید نامحرمان دور نگاه می داشتند تا خبرۍ بـہ دربار نرسـد.
• امام درصدد بودند که مردم سوالات
فقهی، علمی را بدون حضور امام و از فقها
بپرسند تا به نبود امام و ارتباط با ایشان از
طریق فقها عادت کنند.
خروجی مهندسے فکری امام صیانت از
منجۍ برای شیعیان بود.
🗒️@HamQalam
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️نماهنگ| امام حسن عسکری علیه السلام؛ عزیزِ غریب
🗒️@HamQalam
حکمت الهی در عصر غیبت
💢 نهم ربیع الاول، سالروز آغاز امامت امام زمان( علیهالسلام) پس از شهادت پدر بزرگوارشان میباشد.
♨️ حضرت مهدی( عجل الله تعالی فرجه الشریف ) در زمان حیات پدر، متولد شدند و به ارادهی الهی، تا کنون حیّ و زنده بوده و به دلیل قلّت یاران و کثرت دشمنان، از نظرها پنهاناند؛
💢 گرچه وجود مبارک امام زمان( عجل الله تعالی فرجه الشریف)، طبق روایات، همچون آفتابی پشت ابر، فیوضات الهی را به مردم میتاباند و ضامن بقای دنیا و اهل آن است، اما وجود مستور از دیدگان مردم، میطلبد تا نایبانی از جانب ایشان تعیین شده باشد که رهنمایی مردم را بر عهده گرفته و جامعه را در مسیر کمال و زمینهسازی ظهور، هدایت کند و إلا هدف از خلقت انسان، با ضلالت مردمان( بدون حضور امام)، محقق نشده و این مطلب، با حکمت الهی سازگاری نخواهد داشت؛ پس حکمت الهی، وجود قطعی چنین نایبانی را اقتضا دارد.
💢 تعیین نمایندگان خاص حضرت توسط ایشان در زمان غیبت صغری و نُوّاب عام حضرت_ با ذکر خصایص_ در غیبت کبری نیز در همین راستا بوده و هدف هدایت انسانها را در دوران پیش از ظهور، تحقق بخشید.
⁉️ درست است که برای ارشاد فردی و هدایت امور شخصی مسلمانان، وجود نمایندگان عام حضرت، کفایت میکند اما باید پرسید آیا در دوران عدمحضور امام عصر( عجل الله تعالی فرجه الشریف)، راهبری اجتماعی و رهبری جامعه بسوی مقصود خلقت و کمال آدمی، بدون پیشوا و متولی خواهدبود یا خیر؟
♨️ در پاسخ باید گفت قطعا بُعد اجتماعی مسلمانان در عصر غیبت نیز، محروم از حکمت الهی نبوده و از بین نُوّاب عام حضرت، فقیهی جامعالشرایط باید عهدهدار جایگاه ولایت فقیه بلکه بالاتر، ولایت مطلقه فقیه باشد تا اجتماع مسلمین را از ضلالت و انحراف محفوظ نگاه داشته و زمینه را برای برپایی دولت کریمه، مهیا سازد.
‼️ در عصر حاضر، مقام معظم رهبری، امام خامنهای( حفظهالله)، به تصدیق فقها و نایبان عام حضرت، شایسته و برگزیدهی جایگاه ولیفقیه جامعه مسلمین بوده و پیروی از ایشان، در راستای اطاعت از امام معصوم( علیهالسلام) و اطاعت از خداست.
✍🏻#باسط
🗒️@HamQalam
#ویژه_نهم_ربیع_الاول
🎙رهبر معظم انقلاب
🔴بعضیها به نام شاد کردن دل حضرت زهرا سلام الله علیها، این روزها کاری میکنند که انقلاب را در دنیا لَنگ کنند. آن کسی که امروز کاری کند که آن دشمن انقلاب، آن مامور CIAو... دلیلی پیدا کند، نواری پُر کند و ببرد اینجا و آنجا و نشان بدهد و بگوید آن که میخواهید انقلابش را قبول کنید، این است! میدانید چه فاجعهای اتفاق میافتد؟
💢اشاره رهبر انقلاب به بهانهای که برخی افراد با نام شاد کردن دل حضرت زهرا(س) دست دشمن میدهند + فیلم
https://www.yjc.ir/fa/amp/news/7130297
🗒️@HamQalam