هدایت شده از رابطین مساجد وهیاتهای مه ولات
ایستگاه #صلواتی کسبه خیابان امام و پذیرایی از همشهریان در شب #ولادت_امام_رضا علیه السلام
📷 :روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی
هدایت شده از رابطین مساجد وهیاتهای مه ولات
جشن ولادت باسعادت #هشتمین اختر آسمان امامت و ولایت #آقا_علی_ابن_موسی_الرضا_(ع)
در هیت #رضوی فیض آباد
📷 :روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی
هدایت شده از یا زهرا (س)
با سلام و عرض تبریک
# ماهنامه مرداد
# پایگاه الزهرا سلام الله علیها
انقلابیم:
🔴آنان که #خواب_نابودی ایران را دیدند
🔻اظهارات غیراصولی پمپئو یادآور سخنان وزیر دفاع اسبق دولت ریگان، کاسپار واینبرگر در سال ۱۳۶۶ است. او در آن سال صراحتا اعلام کرد: ریشه ایرانیان را خواهد خشکانید! از آن روز تاکنون ۳۱ سال میگذرد. کاسپار واینبرگر مغرور در سال ۱۳۸۵ درگذشت ولی ملت ایران همچنان پابرجاست و نفوذ منطقهای آنان تا سواحل مدیترانه گسترده شده است.
🔹دراینباره نکات زیر درخور توجه است:
1⃣ زمانی که اسکندر مقدونی تصمیم به حمله به ايران گرفت، هرگز فکر نمیکرد بعد از مدتی جانشینانش با خفت و خواری توسط اشکانیان شکست را پذیرا باشند. سلوکیان رفتند اما ايران و ایرانی ماند.
2⃣زمانی که سه سردار روم باستان همقسم شدند تا جهان خود را رومیزه کنند، کراسوس عازم جنگ با ایران شد و دو سردار دیگر رومی، ژولیوس سزار و پمپئوس، رهسپار شاخ آفریقا و شرق مدیترانه شدند. هرچند این دو نفر پیروز شدند ولی کراسوس توسط سورنا، سردار دلاور ایرانی، زمینگیر شد و شکست سنگینی را تحمل کرد.
3⃣دوران نفوذ و سلطه قدرتهای استعماری در ۲۰۰ سال اخیر با پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ به سر آمد و ایرانی پس از سالها مرکز تصمیمگیری را به تهران منتقل کرد. اما باز هم مهرهای مثل صدام تکریتی، جنگ دیگری را به ایرانیان تحمیل کرد. وی که خواب فتح هفتگی خوزستان را میدید، فقط در خرمشهر ۵۰ روز زمینگیر شد و سرانجام پس از نرسیدن به خواستههایش خواهان صلح شد. سالهاست که از دارزدن او میگذرد
4⃣توصیه میشود پمپئو کمی تاریخ ایران را بخواند یا اینکه حداقل به سرنوشت کاسپار واینبرگر بیندیشد تا بیش از این آبروی خود را نبرد. ایران ریشهدار و اصیل است.
👌آری درست گفت؛ با #دم_شیر نباید بازی کرد؛ واقعا عاقبت خوبی ندارد!
#شرق
هدایت شده از سیدجعفر صفا
برگزاری جلسه هفتگی قرآن در محل منزل حاج حسینعلی ابراهیمی قرائت جزء 20با حضور روحانی مستقر در روستای خیرآباد.
هدایت شده از سیدجعفر صفا
تجلیل از دو نفر از خادمین بازنشسته استان قدس رضوی که سی سال افتخار پوشیدن لباس خادمی امام رضا علیه السلام را داشتند در بین نمازگزاران مسجد جامع روستای خیرآباد توسط روحانی مستقر در روستای خیرآباد.
هدایت شده از سیدجعفر صفا
قرائت زیارت امین الله توسط خادم بازنشسته بارگاه رضوی بعداز نماز مغرب و عشاء در محل مسجد جامع روستای خیرآباد.
⭕️تجربه مربی:
#ایده_صالحینی😍
یکی از آسیب های کار فرهنگی بویژه کار تربیتی اینه که مربیان معمولا کارهای انجام شده را مستندسازی نمی کنند و همه موارد را به حافظه می سپارن و اگر به هر دلیلی مربی عوض شود، تقریبا ًهمه آنچه بین او و متربی گذشته و همه فراز و فرودها و ارتباطات باخانواده و ... ازبین می رود و مربی بعدی روز از نو و روزی از نو.
بهتراست بصورت مدون برای هر متربی پرونده ای داشته باشیم (البته محرمانه) و حداقل کلیات روند کار با او ثبت شود.
می توان از یک دفتر یا سر رسید هم استفاده کرد برای همه متربیان. و این مستندات از اموال پايگاه محسوب شده و بایگانی گردد.
➖➖➖➖➖
🆔 @Salehin_razavi
هدایت شده از یا زهرا (س)
جشن میلاد حضرت معصومه (س) و روز دختر به همراه اهدای کتاب به حلقه صالحین نوجوانان # پایگاه الزهرا سلام الله علیها
# مهد قرآن حضرت زینب
# با تاخیر در ارسال عکسها
هدایت شده از کلام ناب معصومین علیهم السلام
🔸امشب طولانیترین ماه گرفتگی قرن رخ میدهد
🔹طولانیترین ماه گرفتگی قرن ۲۱ در شامگاه جمعه ۵ مرداد ۱۳۹۷ اتفاق میافتد و این رویداد نجومی مهم و زیبا در بخشهای بزرگی از ایران، استرالیا، آسیا، آفریقا، اروپا و آمریکای جنوبی قابل رویت است.
🔹این خسوف در ساعت ۲۱:۴۴:۴۷ جمعه ۵ مردادماه آغاز خواهد شد و مدت زمان گرفت کامل ۱۰۳ دقیقه خواهد بود.
🆔 @kalam_masoom
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
عدم اعتماد به دشمن یکی از شاخصه های انقلابیگری است
[سوره الأنفال (8): آيه 56]
الَّذِينَ عاهَدْتَ مِنْهُمْ ثُمَّ يَنْقُضُونَ عَهْدَهُمْ فِي كُلِّ مَرَّةٍ وَ هُمْ لا يَتَّقُونَ (56)
(بدترين جنبندگان نزد خداوند،) آنانند كه از ايشان پيمان گرفتهاى، سپس پيمان خود را در هر بار مىشكنند و (در وفادارى و حفظ پيمان،) اهل تقوا و پروا نيستند.
آیه 56 با ذکر آیه 57 و 58 معنی پیدا می کند .
فَإِمَّا تَثْقَفَنَّهُمْ فِي الْحَرْبِ فَشَرِّدْ بِهِمْ مَنْ خَلْفَهُمْ لَعَلَّهُمْ يَذَّكَّرُونَ وَ إِمَّا تَخافَنَّ مِنْ قَوْمٍ خِيانَةً فَانْبِذْ إِلَيْهِمْ عَلى سَواءٍ إِنَّ اللَّهَ لا يُحِبُّ الْخائِنينَ ...
«پس اگر در جنگ بر آنان (عهدشکنان) ، دست یافتی ، کسانی را که در پیش آنان هستند تار و مار کن باشد که عبرت گیرند ، اگر از خیانت یکی از آنها بیم داری ، پیمانشان را به سوی خودشان بینداز...»
ماجرای تاریخی از این قرار است که خداوند درباره پیمان شکنان به پیامبر می فرماید : اگر در جنگ بر آنان دست یافتى که خواهى یافت چنان بر ایشان سخت گیر که مایه عبرت کسانى شوند که درپی تکرار این خیانت ها هستند تا ترس و نگرانى بر آنان حاکم شود و دیگر براى نبرد با مؤمنان همداستان نشوند، باشد که بفهمند پیمان شکنى و ستیزه جویى با مؤمنان چه فرجام شومى دارد.
و اگر از قومى که با آنان پیمان بسته اى بیم خیانت در پیمان دارى، پیمانشان را به سویشان بیفکن و لغو آن را به ایشان اعلام کن تا شما و آنان در آگاهى از لغو پیمان یکسان باشید، و بدان که اگر به آنان اعلام نکنى مرتکب خیانت شده اى و خداوند خیانتکاران را دوست نمى دارد.
این آیات خود بیانگر دستور خداوند و سیره پیامبر اکرم (ص) در برابر عهد شکنانی است که سابقه اعمال آنها بیانگر غیرقابل اعتماد بودنشان است!
🌹🌹🌹بیانات امام خامنه ای در دیدار مسئولان نظام؛1395/3/25) »
قرآن می فرماید اگر دشمن نقض عهد کرد، باید آن قرارداد را پرتاب کنید طرف خودش!
«سند [برجام] - همانطور که عرض کردم- یک خلل و فُرَجی دارد، یک زوایای پرابهامی دارد که اینها موجب شده است که دشمن بتواند سوء استفاده کند، طرف مقابل بتواند از آنها سوء استفاده کند. ما البتّه برجام را ابتدائاً نقض نخواهیم کرد؛ این را همه بدانند! ما نقض نمی کنیم برجام را؛ لکن اگر طرف مقابل نقض کند که حالا همین طور این کسانی که نامزد ریاست جمهوری آمریکایند، مدام دارند تهدید می کنند که ما می آییم پاره می کنیم، نقض می کنیم، اینها اگر پاره کردند،ماآتش می زنیم. اینکه حالا نقض نمی کنیم، متّکی است به دستور قرآن: «اَوفوا بِالعَهد» (اسراء: 34)
بالاخره یک معاهده ای است انجام داده ایم، نمی خواهیم معاهده را ما به هم بزنیم؛ و آنکه اگر آنها نقض کردند، ما هم نقض خواهیم کرد، این هم متّکی است به آیه ی قرآن: «وَ اِمّا تَخافَنَّ مِن قَومٍ خِیانَةً فَانبِذ اِلَیهِم عَلی سَوآء» (انفال:58)
اگر آن طرف نقض کرد، نقض کن. «فَانبِذ» یعنی پرتاب کن طرف خودش؛ رد کن. بنابراین ما تابع اصول قرآنی هستیم؛ هم در این طرف قضیّه، هم در آن طرف قضیّه.»
تدوین : رجبعلی بازیاد