💞همدلی💞
👆👆👆 با هم بخوانیم هر دو بدانیم💑 ✅همسويى بينش ها و باورهاى مذهبى يكى از شرايط #ازدواج در اسلام
👆👆👆
باهم بخوانیم هر دو بدانیم💑
✅هماهنگى ديدگاه هاى سياسى، فرهنگى و اجتماعى
از جمله عوامل مؤثر در ايجاد روابط سالم و سازنده ميان #همسران، هماهنگى و همسويى ديدگاه هاى اجتماعى و #باورهاى_فرهنگى آنان است.
به يقين، آنان كه از نظر اعتقادات و بينش هاى عميق دينى و رفتارهاى متعالى مذهبى، #همسويى كامل دارند، در نگرش ها و برداشت هاى اجتماعى و #فرهنگى نيز از انديشه و زبان مشترك برخوردار خواهند بود.
براى مثال، زمانى كه مباحثى همچون #تحصيل و كار و فعاليت اجتماعى زنان در عرصه هاى مختلف مطرح مى گردد، ايشان براساس مبانى و ارزش هاى اسلامى و معيارهاى قرانى و به دور از تعصّبات فردى و جنسيتى و مشاجرات و جدال هاى بيهوده، به صراحت و آسانى، مواضع فكرى مشترك و مشابهى اعلام مى دارند و با #صداقت و صلابت، از جايگاه و منزلت #زنان به عنوان آرامشگران كانون خانواده سخن مى گويند و بر اين باورند كه به هنگام #ضرورت و بر حسب استطاعت، زنان آماده خدمت به جامعه در عرصه هاى تعليم و تربيت و بهداشت و درمانگرى خواهند بود.
اينان هرگز #تحصيل و تحقيق را در انحصار #مردان نمى بينند و در ارتباطات اجتماعى، انتخاب شيوه زندگى و فرزندپرورى نيز آراء مشابهى دارند.
در زمينه #سياسى، افراد بعضاً خود را تابع يك «ايسم» يا يك مكتب مى دانند و حتى ممكن است در اين رابطه و در طرف دارى از آن مكتب، داغ شوند و شعارهايى نيز بدهند.
اگر طرز تفكر زوجين در مسائل #سياسى واحد نباشد، چه بسا منجر به اختلافات گرديده، اين اختلافات بر روابط #سالم آسيب وارد كند.
طرز تفكر درباره اصل حكومت و هيئت حاكمه، مسئولان اجرايى كشور، خوش بينى و يا بدبينى نسبت به آن ها، اعتقاد به درستى يا نادرستى كارگزاران #جامعه و در نهايت، #موضع گيرى هاى مثبت يا منفى در رابطه با رهبرى بايد واحد باشند.
موضع گيرى هاى سياسى، كه منشأ #عقيدتى داشته باشند، نقش مهمى در ايجاد 💞همدلى💞 و هم فكرى همسران در زندگى خانوادگى دارند.
تاريخ #انقلاب اسلامى كشورمان در اين زمينه بهترين نمونه است.
چه بسا مادرانى كه فرزندان خود را به دادگاه ها معرفى كرده، روانه زندان نموده اند و چه بسا خانواده ها كه در اثر اختلاف فكرى در رابطه با #انقلاب و رهبرى، از هم جدا شده اند.
#همسرانى كه نقطه نظرهاى #سياسى مشتركى درباره نظام و #رهبرى داشتند، در ايجاد #آرامش در محيط خانه براى همسر خود، از هيچ كوششى دريغ نمى كردند تا #همسر خود بهتر بتواند بيرون از خانه با خاطرى آسوده انجام وظيفه كند.
هماهنگى در زمينه #فرهنگى نيز در ايجاد روابط #سالم و سازنده نقش مهمى دارد.
اگر زن و شوهر هنگام #ازدواج، همان گونه كه #كفو بودن در اعتقادات #دينى را لحاظ نموده اند، #كفو بودن در فرهنگ و سطح فكر را نيز مراعات كرده باشند، يعنى با خانواده اى #ازدواج كنند كه در آن طرز فكرها و طرز تلقّى ها از امور و #حوادث و #آداب و رسوم و خلقيات و ارزش هاى مورد پسندشان شبيه به همديگر است، اختلافى نخواهند داشت.
در نظر گرفتن سطح #تحصيلات مى تواند در اين زمينه مؤثر باشد.
بعضى افراد در آغاز #ازدواج، به فكر فرداى خود نيستند. جنبه هايى را براى انتخاب #همسرى مى پذيرند كه ممكن است در آينده در روابط آنان ايجاد مشكل كند.
مردى كه داراى #تحصيلات عالى است، با زنى بى سواد يا كم سواد #ازدواج مى كند، پس از چندى به فكر ارزيابى خود و او مى افتد و مى كوشد برترى #علمى خود را ثابت كرده، نشان دهد كه زن درك و فهم كافى و #كفويّت لازم را براى زندگى با او ندارد. همين موجب بروز درگيرهاى و خدشه دار شدن #روابط_سالم او و #همسرش مى گردد.
#ادامه_دارد...
💞🍀💞🍀💞
@Hamdeli_313
💞🍀💞🍀💞
💞همدلی💞
👆👆👆 باهم بخوانیم هر دو بدانیم💑 ✅هماهنگى ديدگاه هاى سياسى، فرهنگى و اجتماعى از جمله عوامل مؤثر د
👆👆👆
با هم بخوانیم هر دو بدانیم💑
✅گفت وگوهاى متقابل و بيان احساسات
#زوج ها بايد با كلام و با احساس، با يكديگر ارتباط برقرار سازند تا #صميمت و صفا در بين آن ها حاكم شود.
بسيارى از افراد هرگز براى همسر خود ابراز #احساسات نمى كنند، مى ترسند كه رفتارشان احمقانه به نظر برسد، فكر مى كنند كه ابراز #احساسات نوعى رفتار بچه گانه و در بعضى موارد، نوعى ريسك كردن است و با طرح #احساسات خود آسيب پذير مى شوند.
اغلب زن ها از ارتباط با #همسرشان شكايت دارند، ولى هيچ اقدامى براى بهتر شدن اين #روابط انجام نمى دهند; آنچه در درون خود دارند #بيان نمى كنند.
وقتى زن و شوهر #احساس خود را با همديگر در ميان مى گذارند، به تدريج با هم دوست مى شوند و از حالت صرفاً زن و شوهر و #عاشق و معشوق بيرون مى آيند.
اين عنصر #دوستى را اغلب زوج هايى كه با يكديگر روابط حسنه دارند به زبان مى آورند: «ما دوستان خوبى هستيم. مى توانيم درباره هر موضوعى با هم حرف بزنيم.» از آنجا كه اغلب #ازدواج ما در اثر جاذبه هاى #جنسى شروع مى شود و پاى دوستى در ميان نيست، بعضى از #زوج ها هرگز دوست خوب بودن را نمى آموزند.
دوست خوب بودن مستلزم در ميان گذاشتن نقطه نظرها، فعاليت ها و #احساسات، بدون داشتن احساس مالكيت و داورى است.
امروزه بسيارى از #زوج هاى جوان نمى خواهند پاى دوستى را به روابط #زناشويى بكشند; معتقدند كه ماهيت #دوستى تغيير مى كند و آن ها مايل نيستند كه روابط زناشويى خود را به خطر بيندازند.
متأسفانه اين باور بدى است كه بسيارى از زوج ها معتقدند #زن و #شوهر نمى توانند دوستان يكديگر باشند.
بيان #احساسات و گفت وگوهاى متقابل در #شناخت بهتر آن ها بسيار ضرورى است.
#مردى را در نظر بگيريد كه از شركت در #مهمانى ها و برنامه هاى اجتماعى متنفّر است، در مقابل، #همسر او اين برنامه ها را دوست دارد.
هر بار كه در يك #مهمانى شركت مى كنند، مرد بدون اينكه با كسى حرف بزند، تك و تنها در گوشه اى مى نشيند، ولى زن به شدت با #دوستانش گرم مى شود و بعد در راه #مراجعت به خانه زن از رفتار غير #اجتماعى شوهرش عصبانى مى گردد و #مشاجرات شروع مى شوند. اما اگر مرد احساس خود را براى #همسر خود بيان كند كه «دوست دارد او هم با ديگران رفتار گرم و #صميمى داشته باشد و به شيوه #همسرش غبطه مى خورد، ولى به علت خجالتى بودن نمى تواند اين گونه رفتار كند» چنين #مشاجراتى پيش نمى آيد.
#ادامه_دارد...
💞🍀💞🍀💞
@Hamdeli_313
💞🍀💞🍀💞
💞 این مادر است
💞 که فرهنگ و معرفت و تمدن
💞 و ویژگیهای اخلاقیِ یک قوم و جامعه را ؛
💞 با جسم خود ، با روح خود ،
💞 با خُلق خود و با رفتارِ خود ،
💞 دانسته و ندانسته
💞 به فرزند منتقل میکند .
🌹 امام خامنه ای 🌹
💞🍀💞🍀💞
@Hamdeli_313
💞🍀💞🍀💞