#محتوای_تبلیغی
ویژهنامۀ «انتخاب امیدبخش۱»
انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری
کاری از:
🔹مرکز پژوهشهای معاونت تبلیغ حوزه
🔸گروه تولید محتوای فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🔹اداره راهبری محتوای تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی
🔸مرکز مطالعات و پاسخ به شبهات حوزه
ــــــــــــــــــــــــ
مبلّغان، سربازان خط مقدم جبهۀ جهاد تبیین هستند و وظیفۀ مراکز پشتیبانی این لشکر توحیدی، تولید محتوای تبلیغی و بهروزرسانی پیوستۀ روشهای نوین تبلیغی است.
ازاینرو چهار مرکز محتوایی حوزوی یعنی «معاونت تبلیغ حوزه»، «دفتر تبلیغات اسلامی حوزه»، «سازمان تبلیغات اسلامی» و «مرکز پاسخ به شبهات حوزه» در اقدامی هماهنگ تلاش کردیم در راستای منویات رهبر معظم انقلاب امام خامنهای (حفظه الله) مبنی بر تأمین محتوا و روش برای مبلّغان، ویژهنامهای برای انتخابات پیشِرو با عنوان 🌹انتخاب امیدبخش🌹 تهیه نماییم.
ویژهنامۀ انتخاب امیدبخش۱ دارای چهار بخش است:
🔵 روشهـای تبلیــغ انـتـخـاباتــی
🟠 محتوای تبلیغ در انتخابات
🔵 پاســخ بـه شـبـهـــات
🟠 احکام انتخاباتی
هدف آن است که مبلّغان گرامی با استفاده از روشهای مطلوب و متناسب با فضای انتخابات و ارائه محتوای غنی، مخاطبان خود را برای حضور گسترده در پای صندوقهای رأی تشویق کنند.
ــــــــــــــــــــــــ
برای مشاهده و دریافت ویژهنامه به نشانی زیر مراجعه نمایید:
shabaketabligh.ir/View-item-2-517
ــــــــــــــــــــــــ
همقلم
شبکۀ ملی تولیدکنندگان محتوای تبلیغی
eitaa.com/Hamghalam
#محتوای_تبلیغی
یادداشت تبلیغی «لَسنا فِی خانِ الصّعالیک!»
✍️به قلم:
حجتالاسلام محمدصادق حیدری
ــــــــــــــــــــــــ
▪️برای شما که فرقی نمیکرد. درست مثل همان موقعی که «صالحبنسعید» پیش شما آمده بود و داشت به دربار عبّاسی لعنت میفرستاد:
«فدایت شوم یا علی بن محمد! در همهی کارهایشان میخواهند نور شما را خاموش کنند و مقام شما را پایین بیاورند. بخاطر همین است که از بین تمام نقاط شهر، شما را در این محلّهی گدایان منزل دادهاند.»
شما هم با دستتان به او اشاره کردید که: «حالا نگاه کن» و صالح، حور و قصور و نعماتی را دید که چشمانش را خیره کردند. و شما گفتید: «ما هر جا که باشیم، همهی اینها برای ما مهیّاست؛ لَسنا فی خان الصعالیک... ما در سرای گدایان نیستیم.»
▪️برای شما که فرقی نمیکرد: آن گنبد طلایی بزرگ بماند و از خاک مضجع شما نور بگیرد یا اینکه تمام حرم را با خاک یکسان کنند. نعمتها و محبّتهای خدا به شما که به بودن یا نبودنِ گنبد و گلدسته وابسته نیست...
اما برای ما خیلی فرق میکرد. وقتی دیدیم که حریم شما را شکستهاند، مثل یک بچه گریه کردیم؛ بچهای که به بزرگترش اهانت میکنند و کاری جز اشک ریختن بلد نیست. جسارت ناصبیها کلّ حرم را نه روی زمین، که روی سر ما خراب کرده بود و تازه یادمان انداخته بود که چقدر در دفاع از شما ضعیفیم و بیدارشدنمان چه هزینههای سنگینی دارد.
▪️اما خب! شما به بیآبروییِ ما راضی نشدید و نگذاشتید که مومنین از یک سوراخ دو بار گزیده شوند. دستی به سرمان کشیدید تا از بچگی دربیاییم و دعوای عرب و عجم را فراموش کنیم و بخاطر شما دور هم جمع شویم. این طور شد که «حاج قاسم»های ایرانی و عراقی مفتخر به دفاع از حرم شما شدند و وقتی بنیعبّاسِ این دوران، دوباره خواستند حرم شما را به سرای گدایان شبیه کنند، به اندازهی پولخُردهای جیب یک گدا هم، چیزی دستشان را نگرفت... یعنی عملیاتی به اسم «تطهیر عاصمه بنی العباس من الرافضه الانجاس» را شروع کردند تا به خیال خودشان پایتخت بنی عباس را از وجود رافضیهای نجس پاک کنند، اما دست قدرت خدا از آستین جمهوری اسلامی بیرون آمد و آنها را در نجاسات خودشان غوطهور کرد.
◾️با این همه هنوز باید بزرگتر شویم، چون حرم فقط سامرّا نیست. حرم، تمامی حریمهای سیاسی و فرهنگی و اقتصادیِ شیعه است که هر روز در خطر حملهی کفر و نفاق است...
🖤 چند سال پیش وقتی داشتم این متن بالایی را مینوشتم، هنوز «ابومهدی» را نمیشناختم. ولی میدانستم که کار «حاج قاسم» در عراق پیش نمیرود مگر این که عراقیهایی شبیه به او دورهاش کرده باشند. بخاطر همین نوشتم «حاج قاسمهای ایرانی و عراقی»... حالا این نوشته ناقابل را تقدیم میکنم به «ابومهدی بزرگ»؛ به این امید که ما را دعا کند و پیش حضرت هادی شفیعمان شود که مثل خودش شویم. مثل خودش طوری به کار بیاییم و پنجه بر حلقوم دشمن بگذاریم که حضرت رهبری بگوید: «من هر شب شما را به اسم دعا میکنم؛ ابومهدی!»، طوری که خونمان به دست شقیترینها به زمین بریزد... از قدیم گفتهاند: آرزو بر جوانان عیب نیست... راستی... «کیف تکون یا اخا العرب»؟
◀️پینوشت:
حدیثِ ابتدای متن، که شیخ کلینی آن را در کافی شریف، باب مولد ابیالحسن علیبنمحمد علیهماالسلام نقل کرده، همینطور قاطعانه و پولادین تمام میشود: لَسنا فی خان الصعالیک
ــــــــــــــــــــــــ
جهت مشاهدۀ سایر نوشتهها به نشانی زیر مراجعه نمایید:
https://eitaa.com/HossiniehAndisheh
ــــــــــــــــــــــــ
همقلم
شبکۀ ملی تولیدکنندگان محتوای تبلیغی
eitaa.com/Hamghalam
#کرمان
💪💪👊👊 بامدادِ #بیست_و_ششمِ_دیماه
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محتوای_تبلیغی
«برترینهای اعتکاف»
کاری از:
دفتر نشر معارف
وابسته به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها
ــــــــــــــــــــــــ
📚نام کتاب: اعتکاف، آداب و آثار آن
📌بررسی آثار معنوی و آداب و احکام اعتکاف
✍️ مصطفی خلیلی
📚نام کتاب: نامه های امام صادق (ع) به شیعیان
📌نامههای اخلاقی و عرفانی
✍️ زینب مهاجری
📚نام کتاب: چنین گفت خدا
📌حدیث معراج پیامبرگرامی اسلام (ص)
✍️ محمدمهدی رضایی
📚نام کتاب: بوی باران
📌گلچینی از توصیههای اخلاقی و عرفانی
✍️ حسن قدوسیزاده
ــــــــــــــــــــــــ
🌐 برای مشاهده و دریافت کتب به نشانی زیر مراجعه نمایید:
🆔 @nashrmaref
ــــــــــــــــــــــــ
همقلم
شبکهٔ ملی تولیدکنندگان محتوای تبلیغی
eitaa.com/Hamghalam
#محتوای_تبلیغی
کتابکار «سه روز تا بینهایت»
کاری از:
جبهۀ فرهنگی «میقات ظهور»
ــــــــــــــــــــــــ
💢تجربهنگاری برگزاری اعتکاف دانشآموزی
🔹ویژگیهای محل بـرگزاری
🔸ویـژهبرنامـههای تربیتـی
🔹روایتگری دانشآموزی
🔸ریزبرنامـههای اجرایـی
🔹محصـولات فرهنـگی
🔸معاونتهای اجرایی
🔹برنامههای فرهنگی
🔸سخنـرانی مکتـوب
🔹بازیهای اعتکاف
🔸مخاطبشناسی
ــــــــــــــــــــــــ
برای دریافت کتاب به نشانی زیر مراجعه نمایید:
https://shabaketabligh.ir/View-item-2-519
ــــــــــــــــــــــــ
همقلم
شبکۀ ملی تولیدکنندگان محتوای تبلیغی
eitaa.com/Hamghalam
#محتوای_تبلیغی
یادداشت تبلیغی «جمیع خیر الدنیا و جمیع خیر الآخره!»
✍️به قلم:
حجتالاسلام محمدصادق حیدری
ــــــــــــــــــــــــ
🔸درست است که اعمال زیادی برای ماه رجب وارد شده، ولی ما بیشتر با «یا من أرجوه» انس گرفتهایم و به عطر عطا و احسانی که از این دعا به مشام میرسد، خو کردهایم. با این حال، وسط خواندن آن فقرههایی که فقر ما را فریاد میزد، خوددرگیریهای ذهنم ول نمیکرد که: «حالا قبول! خدا خیلی مهربونه و به کسایی هم که چیزی ازش نمیخوان و حتی قبولش ندارن، عطا میکنه. ولی مگه میشه جمیع خیر الدنیا و جمیع خیر الآخره رو خواست؟! همهی خیرها؟! چه خبره؟ میدونی چقدر خیر و خوبی و اوصاف حمیده و درجات قرب وجود داره؟! واقعا ممکنه که آدم همهی اینها رو بخواد؟! اینهمه رو صاحب بشه؟!»
🔹 آن اولها بیخیال این سوال میشدم و خودم را به تضرع زیبایی که در آخر دعا تعبیه شده بود، مشغول میکردم و دست به محاسن میشدم.
بعدها «جامعهی کبیره» بود که به کمکم آمد. آنجا که حضرت هادی داشت رابطهی پدران و پسرانش را با «خیر» توضیح میداد: «إن ذُکِر *الخیر* کنتم اوله و اصله و فرعه و معدنه و مأواه و منتهاه، اگر یادی از خیر و خوبی به میان آید، شما اول و ریشه و شاخه و سرچشمه و جایگاه و پایان آن هستید.» انگار کلماتِ این زیارت، انگشت اشارهشان را به سمت شما گرفته بودند تا معلوم شود «جمیع خیر دنیا و آخرت» در کجا جمع شده.
حقش هم همین است که این همه کثرت به وحدت برسد اما نه در ذهن و انتزاع ما؛ که در واقعیت و عینیت. یعنی نظم و نظام حکم میکند که همهی خوبیها به یک محور و یک نقطهی واحد بازگردند...
🔸ما هر روزِ ماه رجب و هر روزِ هر ماهِ دیگری، باید شما را بخواهیم که «جمیع خیر» هستید و مظهر ارادهی خدا. اما ارادهی خدا در یک فضای رها و بیبلا جاری نمیشود، چون ائمّهی کفر و سران نفاق هم ارادهی خودشان را در این عالَم جریان دادهاند و میلیاردها انسان و دهها امّت را دور خودشان جمع کردهاند و «جمیع شر الدنیا و الآخره» را حول یک محور، به وحدت رساندهاند. به همین خاطر، برنامهی اصلیِ «دعائم الاخیار» این است که به «محور شرارت» ضربه بزنند؛ یعنی موج خیری که از دریای وجود شما بر میخیزد، کاری ندارد جز اینکه هر چند وقت یکبار، اردوگاه الحاد و التقاط را یک قدم عقب براند تا دستگاه ایمان یک گام به جلو بردارد و مومنین بزرگتر و بالغتر شوند.
🔹این وسط، هر کس خودش را در مسیر این موج قرار بدهد، در حمله به «مراکز تولیدِ شرور» با شما همراه شده و رنگِ «جمیع خیر» گرفته. بنا به: « *خیرک* مبذول للطالبین» که در دعاهای ماه #رجب آمده، کسانی به این مقام میرسند که طالبِ شما باشند و نترسند و بخواهند که در این درگیری سهمی داشته باشند و بلا و مصیبتهای آن را به جان بخرند.
ولی ما که طالب نبودهایم، باید فکر کنیم به همهی رجبها و شعبانها و رمضانهایی که هدر دادهایم و تمام ادعیهی این ماهها که حفظشان بودهایم اما حیفشان کردهایم و به شب قدری که نزدیک است؛ شبی که شما در آن، دست اهل طلب را میگیرید...
◀️ پینوشت:
"جاهلیّتِ امروز، در روح و معنا، همان جاهلیّت دوران پیغمبر است؛ البتّه با ابزارهای جدید، با شاکلهی جدید، با تدابیر جدید. این [وضعیّت] یک وظیفهای را بر عهدهی همهی مسلمانها و بر همهی امّت اسلامی مسلّم میکند و متحتّم میکند؛ وظیفه وظیفهی *مقابله* است... و این حرکت امّت اسلامی... با تشکیل نظام جمهوری اسلامی در دنیا آغاز شده است ... نصرت اسلام و نصرت مسلمین در نهایت قطعی است، منتها ما وظیفهای داریم... هرکدام به وظیفهی خودشان عمل کردند، پیش خدای متعال مأجورند، عمل هم نکنند «فَسَوفَ یَأتِی اللهُ بِقَومٍ یُحِبُّهُم وَ یُحِبُّونَه»، بار خدا زمین نخواهد ماند، این راه ادامه پیدا خواهد کرد. امیدواریم انشاءالله ما جزو کسانی باشیم که این بار را هرگز بر زمین نگذاریم". (سید علی خامنهای ۱۳۹۵/۲/۱۶)
ــــــــــــــــــــــــ
جهت مشاهدۀ سایر نوشتهها به نشانی زیر مراجعه نمایید:
https://eitaa.com/HossiniehAndisheh
ــــــــــــــــــــــــ
همقلم
شبکۀ ملی تولیدکنندگان محتوای تبلیغی
eitaa.com/Hamghalam
#محتوای_تبلیغی
پرونده ویژه اعتکاف
کاری از:
مرکز تخصصی تبلیغ دارالحکمه
ــــــــــــــــــــــــ
🔻کتاب:
🔹شکوه امر خدا(به ضمیمه یادداشتی برای معتکفین)
🔸نگاهی به رابطۀ عبد و مولا
🔻متن:
🔹هدف از عبادت نه آدم شدن است نه آرام شدن...
🔸شرایط امروز ما دارد شبیه جنگ حُنین میشود
🔹یادداشتی برای معتکفین: "اقامت در خانۀ خدا"
🔻کلیپ:
🔹اعتکاف چیزی از جنس کربلا
🔸دیگر نباید شبها خوابید
🔹وقتی همه خوابند
🔸شباهت اعتکاف و کربلا
🔻صوت:
🔹تقرب به خدا و چالشهای آن
🔸اعتکاف؛ فاصله بین دو عملیات
🔹افزایش لذت معنوی
🔸جلوه هایی از لطف خدا در آخرالزمان
🔹چگونه با خدا حرف بزنیم؟(25جلسه)
ــــــــــــــــــــــــ
جهت مشاهدۀ موارد بیشتر به نشانی زیر مراجعه نمایید:
https://eitaa.com/Hawzah_Panahian/468
ــــــــــــــــــــــــ
همقلم
شبکۀ ملی تولیدکنندگان محتوای تبلیغی
eitaa.com/Hamghalam
ارزش پدر بودن(1).pdf
453.1K
ارزش پدر بودن
ــــــــــــــــــــــــ
به بیان: استاد علیرضا پناهیان
ــــــــــــــــــــــــ
❤️ محبت مثالزدنی پدر در بهترین قصههای قرآن
🍀 در میان افکار عمومی، محبت مادر به فرزند ضربالمثل است، اما در احسنالقصص قرآن نمونه اعلای محبت، محبت پدر به فرزند است.
🔻 میلاد امیرالمؤمنین علیهالسلام
🔻تبیین جایگاه پدری
🔻روز پدر
#محتوای_تبلیغی
ــــــــــــــــــــــــ
همقلم
شبکۀ ملی تولیدکنندگان محتوای تبلیغی
eitaa.com/Hamghalam