امشب خانه دل امام حسین(ع)، چراغانی قدوم فرزندی است که هر آینه حضرت محمدمصطفی (ص) را در چهره به تصویر میکشد و هر دم صلابت علوی را به دیدگان یادآور میشود.
سبط اکبر امام حسین(ع) است که از وجود مادرانهی «لیلا»، دختر ابی مرّه، در شهر مدینه چشم به جهان میگشاید.
میآید تا در مکتب انسانساز پدر، شیوههای صحیح دفاع از مکتب، اطاعت از امامت و حمایت از آرمانهای مقدس الهی را به جان بخرد.
میآید تا در سایه کشتی نجات امام حسین علیهالسلام، پدرش، رسم شهادت بیاموزد و در عاشورایش شوری بهپا کند و نخستین جوان بنیهاشم، برای نوشیدن جام شهادت باشد.
ازین روست که ولادت این جوان رشید بنیهاشم، «روز جوان» نام گرفت و صلابت حیدریاش، نماد وزین جوانان و رهروان جدش شد.
استغفار در هر روز ماه شعبان
صلوات هر روز شعبان
مناجات ائمه علیهم السلام در شعبان
جوانی که هر کس آرزوی دیدار رسول خدا(ص)را داشت، بر چهرهاش مینگریست. در صحرای کربلا نیز سیدالشهداء(ع)، هنگامی که حضرت علیاکبر(ع)، عزم میدان نبرد کرد، فرمودند:
« خدایا شاهد باش بر این قوم که برایشان نمایان ساختم جوانی را که شبیهترین مردم است به رسول تو که هرگاه مشتاق زیارت نبی خدا میشدیم به او نگاه میکردیم.» [1]
این روز فرصتی مغتنم برای بازنگری همه بهخصوص جوانان، در زمینههای رشد و تعالی راه حضرت علیاکبر(ع) است و فتح بابی برای اندیشه و تفکر در باب جوانی و بالندگی فکر است تا این فصل از زندگی را به خزان نگذرانیم و برای بهرهگیری از لحظاتش دغدغهمند باشیم.
میلاد آینه سیمای محمدمصطفی (ص) و «روز جوان» گرامی باد.
زهرا مرادوند
بادصبا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبحتون بخیر ونیکی 🌹🌹🌹
@hamyanquran
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🔅« وَتَرَى الْأَرْضَ هَامِدَةً فَإِذَا أَنزَلْنَا عَلَیْهَا الْمَاء اهْتَزَّتْ وَرَبَتْ وَأَنبَتَتْ مِن کُلِّ زَوْجٍ بَهِیجٍ »
🍃🌺و زمین را بیگیاه می بینی، ولی همین که آب بر آن نازل میکنیم به جنب وجوش درمی آید و می پروراند و انواع گیاهان نشاط انگیز را میرویاند»
(سوره حج - آیه 5 )
@hamyanquran
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌟 ۱۰برابر آدمهای معمولی!
#استوری
@hamyanquran
.
﷽؛
🏷 حکمت تغییر هوا
🔅 #امام_صادق_علیه_السلام :
🔸 «اگر هوا هميشه صاف و آفتابى بود، زمين خشك مىشد و گياهان مىسوخت؛ آب چشمهها و رودها فرو مىرفت و به مردم زيان مىرسيد؛ خشكى بر هوا چيره مىشد و گونه ديگرى از بيمارى را پديد مىآورد».
🔹 «إنَّ الصَّحوَ إذا دامَ جَفَّتِ الأرضُ وَاحتَرَقَ النَّباتُ وَ غيضَ ماءُ العُيُونِ والأودِيَةِ فَأضَرَّ بِالنّاسِ و غَلَبَ اليُبسُ عَلَى الهَواءِ فَأحدَثَ ضُرُوبا اُخرى مَنَ الأمراضِ».
📚 بحار الأنوار ، ج ۶۰ ، ص ۸۸
@hamyanquran
چرا سگ نجس است ولی گرگ نیست
چرا در احکام اسلامی سگ نجس العین است ولی گرگ خیر؟ در صورتی که گرگ با سگ خویشاوند بوده و بیش از 95 در صد شباهت ژنی دارد؟ و همچنین برخی نظریه ها حاکی از این است که سگ ها همان گرگ های اهلی شده اند، پس چگونه ممکن است اهلی شدن یک نوع، موجب نجاست آن بشود؟ پاسخ هایی در این زمینه شنیده ام اما آنها مرا قانع نکرده اند.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
@hamyanquran
🎤اجازه بدهید شفاف بگویم منتظر پاسخی در خصوص تحلیل بدنی و ژنتیکی میان سگ و گرگ از جانب ما که کاملا چرایی مسئله را تبیین کند نباشید، ما در خصوص بسیاری از احکام محدودیت های اطلاعاتی داریم که ممکن است در آینده برای ما روشن شود، و ممکن است حتی تا زمان ظهور برای ما کشف نشود اما این لطمه ای به اعتبار آن احکام نمی زند، چون این تعالیم از جانب یک منبع معتبر ارائه شده اند. همانطور که شما اگر دو بار با علائمی که از نظر خودتان مشابه است به یک پزشکی که به او اطمینان دارید مراجعه کنید و دو داروی متفاوت دریافت کنید، این تشابه ظاهری در بیماری، و تفاوت دارویی را به پای محدودیت های علمی خودتان می گذارید و کاملا درست هم هست.
بنابراین تبیین های علمی و تجربی احکام که از ما طلب می کنید مسئولیتی است که بر عهده دانشمندان علوم تجربی است، آنچه که بر عهده ماست صرفا اثبات عقلی منشأ صدور این تعالیم است.
فارغ از این مقدمه ای که عرض شد، به هر حال در پاسخ به سوال شما باید دو نکته عرض کنم:
نکته اول:
قطعا تفاوت میان سگ و گرگ یک تفاوت حقیقی است، نه یک تفاوت اعتباری صرف مثل اهلی سازی. همانطور که برخی تحقیقات نشان میدهد تبار سگها ۲۷ تا ۴۰ هزار سال پیش از گرگ خاکستری جدا شدهاست. اما اهلی شدن آنها در آن زمان اتفاق نیفتاده چون هیچیک از جمعیتهای امروزی گرگ خاکستری، نیای مستقیم سگها نیستند. این به معنی آن است که نسل سگها به جمعیتی از گرگها میرسد که اکنون منقرض شدهاست نه گرگ های امروزی.
بنابراین اهلی سازی سگ ها اگرچه یک تغییر ثانویه است اما تنها تفاوت نیست، بلکه بنابر تحقیقات علمی بعد از تفاوت در ژنتیک است. یعنی ابتدا یک تغییر ژنتیکی بوده استف و سپس اهلی سازی هم اتفاق افتاده است.
نکته دوم:
اینکه گرگ و سگ 95 درصد اشتراک ژنتیکی داشته باشند باز هم به اعتبار حکم فوق لطمه ای نمیزند، چون اولا در برخی پژوهشهای علمی از قرابت بالای 95 درصدی میان انسان و شامپانزهها گفته میشود، اما شما می بینید علی رغم این اشتراک ژنتیکی بالا، این تفاوت های عمیق بین آنها وجود دارد.
و ثانیا علم محدودیت های خودش را در این خصوص می پذیرد. قوانین علمی به قدری با سرعت یکدیگر را نقض می کنند که امروزه در میان اندیشه های غربی ها در حیطه فلسفه علم دیگر اثبات گرایی جایگاهی ندارد، یعنی نمی گویند فلان مسئله اثبات شده، بلکه می گویند ابطال نشده، یا می گویند با چارچوب های علمی، یا مشاهدات تجربی سازگاری بیشتری دارد، وگرنه هرگز آن را نهایت قله های علمی، و قطعی نمی شمارند.
بنابراین با این حجم از ابهام میتوان پاسخ را در قالب یک پرسش چنین ارائه کرد:
"آیا این احتمال وجود دارد که 100 سال، 200 سال، یا 500 سال آینده علم از یک تفاوت عمیق و عجیب بین سگ و گرگ پرده بردارد؟" روشن است که پاسخ مثبت است، پس با وجود چنین احتمالی به حکم اسلام خللی وارد نمیشود.
🔰 @hamyanquran