198.2K
⭕️ سوال
❓ اینکه میگن این کار رو نکن اگه این کار رو بکنی برکت از زندگیت میره و ... قضیه چیه؟ یا مثلا فلان پول برکت نداره یعنی چی؟ یعنی مثلا باهاش برنج بخری زود تر تموم میشه؟
🔰 پاسخ
معنی این حرف این است که علاوه بر علل و اسباب مادّی که در عالَم تأثیر دارد[ علل و اسباب مثلا پول، نتیجه اش می شود برنج و وقت صرف کردن، فکر کردن، نتیجه اش می شود، حلّ مسئله.
علاوه بر این علل و عوامل مادّی، در عالَم، خداوند یک علل و اسباب معنوی هم قرار داده که آنها به حمایت از کسانی بر می خیزند که در مسیر حق، حرکت می کنند.
اگر شما در مسیر حق باشید، علاوه بر این نیروهای مخصوص مادّی که به شما کمک می کنند و در اختیار شما هستند، آن نیروهای معنوی هم کمک می کنند؛
شما می بینید که مثلا یاران پیغمبر در جنگ بدر، یک سوم قریش بودند، تشخیص نظامی شان هم خیلی کمتر از اینها بود، ولی آنها نیروهای معنوی به اینها کمک می دادند و اینها پیروز می شدند؛ هفتاد نفر از آنها را می کشند و هفتاد نفر را اسیر می گیرند و جنگ کاملا به نفع مسلمانها تمام میشود.
این را به آن می گویند برکت، این را به آن می گویند اثرِ بیشتر، که گفتیم که همان نیروهای معنوی است که به حمایت کسانی بر می خیزند که در مسیر حق عبور میکنند.
این می شود برکت روزی، برکت عمر، برکت کار.
🎙 استاد محمدی شاهرودی
🟢 ۳۰ پاداش خواندن نماز شب !
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✳️ ۱) باعث خشنودی خداوند و دوستی ملائكه است.
✳️ ۲) باعث مباهات خداوند بر فرشتگان است.
✳️ ۳) باعث درخشش برای اهل آسمان، همانند درخشش ستارگان بر زمین است.
✳️ ۴) باعث روشنی دل است.
✳️ ۵) باعث استجابت سريع دعا ست.
✳️ ۶) باعث پذيرش توبه و پاك شدن از گناهان ، از جانب حضرت حق است.
✳️ ۷) كفاره گناهان است.
✳️ ۸) باعث زيبايی صورت و شادابی چهره و نورانی شدن آن در طول روز است.
✳️ ۹) باعث سلامتی و تندرستی و رفع انواع بيماريهای جسمی و روحی است.
✳️ ۱۰) باعث از بين رفتن غم و اندوه و تقويت نور چشم است.
✳️ ۱۱ ) باعث تمسك يافتن به اخلاق انبياء و اوليای خداوند است.
✳️ ۱۲) باعث انجام دادن سنّت پيامبران و صالحان است.
✳️ ۱۳) باعث تابش نور خدا به او می شود.
✳️ ۱۴) باعث مهر و محبت و محبوب القلوب شدن ، بين مردم است.
✳️ ۱۵) باعث افزايش عمر است.
✳️ ۱۶) باعث جلب رزق و روزي فراوان و ادای قرض است.
✳️ ۱۷) نوعی صدقه است.
✳️ ۱۸) باعث نوشته شدن چهار ثواب بزرگ ، برای خود است.
✳️ ۱۹) خداوند نه صف از ملائكه ، پشت سر نمازگزار قرار می دهد.
✳️ ۲۰) كليد رفتن به بهشت و جواز عبور از پل صراط است.
✳️ ۲۱) زينت آخرت و نور مؤمن در آخرت است.
✳️ ۲۲) نماز شب ، همچون سايبانی در روز قيامت است بر سرش.
✳️ ۲۳) نماز شب ، لباس نمازگزار است
روز قيامت ، درحالی كه همه عريانند.
✳️ ۲۴) نماز شب ، روز قيامت همچون نوری در برابرش است و چشم نمازگزار نماز شب ، در روز قيامت شادمان است.
✳️ ۲۵) نماز شب ، ميان شخص نمازگزار و آتش جهنم ، همچون حائلی فاصله می اندازد.
✳️ ۲۶) ميزان اعمال خوب نمازگزار در روز قيامت ، سنگين است.
✳️ ۲۷) نماز شب ، همچون تاجی در روز قيامت است بر سرش.
✳️ ۲۸) چراغی است برای تاريكی قبر و بر طرف كننده وحشت قبر است.
✳️ ۲۹) نماز شب ، همچون مشعلی نورانی است در تاريكي قبر.
✳️ ۳۰) نماز شب ، نمازگزار را از عذاب قبر ايمن می كند و برات آزادی از آتش جهنم است.
📚 نورالثقلین ج ۳
@dars_akhlaq.mp3
963.5K
✨🍃کلیپ صوتی|پیشنهاد ویژه دانلود😍
🔴👈 عاقبت اذیت کردن #مومن
💐آیت الله استاد ناصری (ره)
#درس_اخلاق #تهذیب_نفس
✅ارسال به دیگران فراموش نشود🙏
═══✼🍃💖🍃✼══
🔸اول خانمَت!
شما اگر استخری باشد و بتوانید بروید، یک مقدار از هزینههایتان صرفه جویی کنید و بروید. اما توصیه میکنم اینطور نباشد که مرد برود استخر و خانم نرود! او واجبتر از شما است. بسیاری را من دیدهام که خودشان [تفریح و استخر و ...] میروند اما برای خانوادهشان فکر نمیکنند.
🍃⚡️ اول مال آنها را درست کنید. چرا؟ مگر این روایت را نداریم که وقتی چیزی می آوردید در خانه اول به خانمها و خواهرها بدهید؟ نص روایت است، معتبر است.
🍃⚡️ پسر داری، دختر داری، اول به دختر بده؛ چرا این هست؟ یعنی اگر خواستی استخر بروی، اول آن را بفرست بعد اگر خودت خواستی برو.
🔹آیت الله استاد حائری شیرازی (ره)
═══✼🍃💖🍃✼══
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ جالب پاکبان مشهدی به طالبان😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مولا رضا
دوست دارم صدات کنم مولا رضا
⭕️ شبکه های اروپا با نشان دادن این تصاویر از مردم خواستند برای خالی شدن بار مغناطیسی بدن و جلوگیری از سرطان این حرکات را روزی ۱۰ دقیقه انجام دهند.
فقط نمیگن اسمش نمازه
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
شانزده فضیلت امیرالمومنین علی بن ابیطالب علیه سلام*
*1یَعسوبُ المُؤمنین علی بن ابی طالب رئیس مؤمنین است*
*📚 امالی(طوسی)،ص521*
*2.یزهر لاهل الجنّه على بن ابی طالب(علیه السلام ) براى اهل بهشت مىدرخشد.*
*📚 کشف الغمۀ،ج1،ص53*
* 3.عَلِی وَ شِیعَتُهُ هُمُ الْفَائِزُونَ یوْمَ الْقِیامَهِ. علی و شیعیانش در قیامت رستگارانند*
*📚کشف الغمۀ،ج1،ص53*
* 4.إِمَامُ الْمُتَّقِینَ وَ قَائِدُ الْغُرِّ الْمُحَجَّلِین.پیشوای متقین و رهبر پیشانی سفیدان و روسفیدان. الیقین باختصاص مولانا علی علیه السلام*
*📚بإمره المؤمنین،ص493*
*5.عَلِی مَوْلَى مَنْ کُنْتُ مَوْلَاهُ علی مولا و سرپرست کسی است که من سرپرست او هستم*
*کشف الغمۀ،ج1،ص318*
* 6.عَلِی مِنِّی وَ أَنَا مِنْهُ وَ هُوَ وَلِی کُلِ مُؤْمِنٍ بَعْدِی. علی از من است و من از اویم و او مولا و صاحب اختیار هر مومنی بعد از من است*
*📚مناقب ابن شهر آشوب،ج3،ص51*
* 7.عَلِی مِنِّی وَ أَنَا مِنْ عَلِی. علی از من است و من از علی هستم*
*📚امالی(صدوق)،ص9*
* 8.عَلِی مِنِّی بِمَنْزِلَهِ هَارُونَ مِنْ مُوسَى. علی نسبت به من به منزله هارون نسبت به موسى است.*
*📚 کشف الغمۀ،ج1،ص337*
* 9.عَلِی مِنِّی بِمَنْزِلَهِ رَأْسِی مِنْ بَدَنِی. على نسبت به من به منزله سر من براى پیکرم است.*
*📚 امالی(طوسی)،ص353*
* 10.عَلِی مَعَ الْقُرْآنِ وَ الْقُرْآنُ مَعَ عَلِی. علی با قرآن است و قرآن با علی است.* *📚امالی(طوسی)،ص479*
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
* 11.خُلِطَ لَحْمُهُ بِلَحْمِی وَ دَمُهُ بِدَمِی. گوشت على از گوشت من و خون او از خون من مخلوط شده است.*
*📚التحصین،ص629*
* 12.عَلِی مَعَ الْحَقِ وَ الْحَقُ مَعَ عَلِی. علی همیشه با حق است و حق هم همیشه با علی است.*
*📚 کفایۀ الاثر،ص20*
* 13.قَسِیمُ الْجَنَّهِ وَ النَّار. تقسیم کننده بهشت و جهنم است.*
*📚امالی(صدوق)،ص89*
* 14.حُبُّهُ إِیمَانٌ وَ بُغْضُهُ کُفْر. دوست داشتن علی(علیهالسلام) ایمان است و بغض و کینه او کفر است.* *📚کنزالفوائد،ج2،ص13*
* 15.طَاعَتَهُ طَاعَتِی وَ مَعْصِیتَهُ مَعْصِیتِی. فرمانبری ازعلی علیه السلام فرمانبری از من است و نافرمانی از دستور او نافرمانی از دستور من است.*
*📚 فضائل(ابن عقده)،ص54*
*16.رَایهُ الْهُدَى وَ مَنَارُ الْإِیمَان. علی علیه السلام پرچم هدایت و نشانه ایمان است.*
〽️〽️〽️〽️〽️〽️〽️〽️〽️〽️
*🌹الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ*🌹🌹🌹🌹🌹
15.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تفسیر قطره ای قرآن کریم
#مائده آیه ۸۲
لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُوا ۖ وَلَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ قَالُوا إِنَّا نَصَارَىٰ ۚ ذَٰلِكَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسِينَ وَرُهْبَانًا وَأَنَّهُمْ لَا يَسْتَكْبِرُونَ ﴿٨٢﴾
یقیناً سرسخت ترین مردم را در کینه و دشمنی نسبت به مؤمنان، یهودیان و مشرکان خواهی یافت. و البته نزدیک ترینشان را در دوستی با مؤمنان، کسانی می یابی که گفتند: ما نصرانی هستیم. این واقعیت برای آن است که گروهی از آنان کشیشان دانشمند و عابدان خدا ترس اند، و آنان [در پیروی از حق] تکبّر نمی کنند. (۸۲)
(آيه ٨٢) -
شأن نزول:
نخستين مهاجران اسلام! در شأن نزول سلسله آيات ٨٢ تا ٨٦-نقل كردهاند كه اين آيات در بارۀ نجاشى زمامدار حبشه در عصر پيامبر صلّى اللّه عليه و آله و ياران او نازل شده است.
آنچه در بارۀ اين موضوع نقل شده، چنين است: در سالهاى نخستين بعثت پيامبر صلّى اللّه عليه و آله و دعوت عمومى او، مسلمانان در اقليت شديدى قرار داشتند، قريش به قبائل عرب توصيه كرده بود كه هر كدام، افراد وابسته خود را كه به پيامبر صلّى اللّه عليه و آله ايمان آورده است تحت فشار شديد قرار دهند و به اين ترتيب هر يك از مسلمانان از طرف قوم و قبيلۀ خود سخت تحت فشار قرار داشت.
آن روز تعداد مسلمانان براى دست زدن به يك «جهاد آزاديبخش» كافى نبود، پيامبر صلّى اللّه عليه و آله براى حفظ اين دستۀ كوچك، و تهيۀ پايگاهى براى مسلمانان در بيرون حجاز، به آنها دستور مهاجرت به حبشه داد. يازده مرد و چهار زن از مسلمانان راه حبشه را پيش گرفتند، و اين در ماه رجب سال پنجم بعثت بود، و اين مهاجرت، مهاجرت اول نام گرفت. چيزى نگذشت كه «جعفر بن أبو طالب» و جمعى ديگر از مسلمانان به حبشه رفتند و هستۀ اصلى يك جمعيت متشكل اسلامى را كه از ٨٢ نفر مرد و عدّۀ قابل ملاحظهاى زن و كودك تشكيل مىشد بوجود آوردند. طرح اين مهاجرت براى بتپرستان سخت دردناك بود، و براى به هم زدن اين موقعيت دست به كار شدند، و دو نفر از جوانان با هوش و حيلهگر و پشت همانداز يعنى «عمرو عاص» و «عمارة بن وليد» را انتخاب كردند و با هداياى فراوانى به حبشه فرستادند، اين دو نفر با مقدماتى به حضور نجاشى بار يافتند. «عمرو عاص» با نجاشى چنين گفت: «ما فرستادگان بزرگان مكّهايم، تعدادى از جوانان سبك مغز در ميان ما پرچم مخالفت برافراشتهاند و از آيين نياكان خود برگشته و به بدگويى از خدايان ما پرداخته و آشوب و فتنه به پا كرده و از موقعيت سرزمين شما سوء استفاده كرده و به اينجا پناه آوردند، ما از آن مىترسيم كه در اينجا نيز دست به اخلالگرى زنند، بهتر اين است كه آنها را به ما بسپاريد تا به محل خود بازگردانيم. . . .» اين را گفتند و هدايايى را كه با خود آورده بودند تقديم داشتند. نجاشى گفت: تا من با نمايندگان اين پناهندگان به كشورم تماس نگيرم نمىتوانم در اين زمينه سخن بگويم!
روز ديگرى در يك جلسۀ مهم كه اطرافيان نجاشى و جمعى از دانشمندان مسيحى و جعفر بن أبي طالب به عنوان نمايندگى مسلمانان، و نمايندگان قريش، حضور داشتند، نجاشى پس از استماع سخنان نمايندگان قريش رو به جعفر كرد و از او خواست كه نظر خود را در اين زمينه بيان كند. «جعفر پس از اداى احترام چنين گفت: نخست از اينها بپرسيد آيا ما جزء بردگان فرارى اين جمعيتيم؟
عمرو گفت: نه شما آزاديد. جعفر-و نيز سؤال كنيد آيا آنها دينى بر ذمۀ ما دارند كه آن را از ما مىطلبند؟ عمرو-نه ما هيچ گونه مطالبهاى از شما نداريم.
جعفر-آيا خونى از شما ريختهايم؟ كه آن را از ما مىطلبيد؟
عمرو-نه چنين چيزى در كار نيست.
سپس جعفر رو به نجاشى كرد و گفت: ما جمعى نادان بوديم، بتپرستى مىكرديم، گوشت مردار مىخورديم، انواع كارهاى زشت و ننگين انجام مىداديم، قطع رحم مىكرديم و نسبت به همسايگان خويش بدرفتارى داشتيم، و نيرومندان ما حق ضعيفان را مىخوردند! ولى خداوند پيامبرى در ميان ما مبعوث كرد كه به ما دستور داده است هر گونه شبيه و شريك را از خدا دور سازيم و فحشاء و منكرات و ظلم و ستم و قمار را ترك گوييم، به ما دستور داده نماز بخوانيم، زكات بدهيم، عدالت و احسان پيشه كنيم و بستگان خود را كمك نماييم. نجاشى گفت: عيساى مسيح نيز براى همين مبعوث شده بود!
سپس از جعفر پرسيد: آيا چيزى از آياتى كه بر پيامبر شما نازل شده است حفظ دارى؟ جعفر گفت: آرى! و سپس شروع به خواندن سورۀ «مريم» كرد.
برگزیده تفسیر نمونه - 1، صفحه 548