#قصههای_قرآنی 📖
#حضرت_زکریا
🦋سرپرستى زكريا عليهالسلام
از مريم عليها السلام🦋
💠سالها از زندگى عمران و همسرش حنه گذشت آنها داراى فرزند نشدند، حنه همچون زنان ديگر آرزو داشت كه داراى فرزند شود، و با ديدن كودكى احساساتش براى داشتن فرزند به جوش مىآمد. تا اين كه روزى در زير درختى نشسته بود، پرندهاى را ديد كه به جوجههاى خود غذا مىدهد، مشاهده اين محبت مادرانه آتش عشق به فرزند را در دل او شعله ور ساخت، و از صميم دل از خدا تقاضاى فرزند كرد، چيزى نگذشت كه دعاى خالصانه او اجابت شد و او باردار گرديد.
🔷️طبق بعضى از روايات، از سوى خدا به عمران وحى شد كه به زودى خداوند پسر پربركتى كه مىتواند بيماران غير قابل درمان را درمان دهد و مردگان را به فرمان خدا زنده نمايد به تو عنايت خواهد كرد، عمران اين مطلب را به همسرش حنه خبر داد.
🔶️حنه وقتى كه باردار شد، تصور مىكرد كه فرزند مذكور، همان است كه در رحم دارد (غافل از آن كه منظور از آن پسرى كه خداوند به عمران وحى نمود، نوه عمران به نام عيسى عليهالسلام است كه حنه براى مادر او (مريم) باردار مىباشد.)
💠به همين دليل حنه نذر كرد كه كودك پسر خود را وقتى كه بزرگ شد خدمتگزار مسجد بيتالمقدس قرار دهد.
🔷️ولى وقتى كه فرزندش متولد شد ديد دختر است، نگران شد كه چه كند، زيرا خدمتگزاران مسجد را از ميان پسران انتخاب مىكردند، از اين رو گفت: پسر همانند دختر نيست.
🔶️سپس افزود: خدايا من نام اين دختر را مريم ميگذارم، و او و فرزندش را از وسوسههاى شيطان رجيم، در پناه درگاه تو قرار مىدهم.
💠مريم عليهاالسلام به معنى زن عبادت كننده و خدمتگزار است. از آن جا كه حنه مىخواست او را خدمتگزار مسجد و عبادتكننده در مسجد بيت المقدس قرار دهد، نام او را مريم نهاد.
🔷️كم كم مريم عليهاالسلام بزرگ شد و با اين كه دختر بود، خداوند او را به عنوان خدمتگزار مسجد بيت المقدس پذيرفت.
🔶️مطابق تواريخ، عمران پدر مريم عليهالسلام، قبل از تولد مريم عليهاالسلام از دنيا رفت، از اين رو وقتى كه مريم عليهاالسلام خدمتگزار مسجد شد، نياز به سرپرست داشت، حنه مريم را كه كودك بود به بيت المقدس نزد علما و دانشمندان يهود آورد و گفت: اين كودك هديه به بيت المقدس است، سرپرستى او را يك نفر از شما بر عهده بگيرد.
💠چون آثار عظمت از چهره مريم عليهاالسلام ديده مىشد، گفتگو در ميان دانشمندان بنى اسرائيل در گرفت، هر كدام از آنها مىخواست اين افتخار نصيب او شود.
🔷️سرانجام تصميم گرفتند قرعهكشى كنند، به كنار نهرى آمدند. حضرت زكريا عليهالسلام نيز جزء آنها بود. قلمها و چوبهايى را كه به وسيله آنها قرعه مىزدند حاضر كردند، نام هر يك از داوطلبان سرپرستى مريم عليهاالسلام را روى آن چوبها نوشتند و آن قلمها را در ميان آب انداختند، هر قلمى كه در ميان آب فرو مىرفت، بازنده بود و تنها قلمى كه روى آب ماند، قلمى بود كه نام زكريا روى آن نوشته شده بود.
🔶️ به اين ترتيب سرپرستى زكريا عليهالسلام نسبت به مريم عليهالسلام قطعى شد، و در واقع حضرت زكريا عليهالسلام از همه شايستهتر به سرپرستى مريم عليهالسلام بود، زيرا علاوه بر مقام نبوت، شوهر خاله مريم عليهالسلام نيز بود.
💠حضرت زكريا عليهالسلام همچنان سرپرستى حضرت مريم عليهالسلام را بر عهده گرفت تا مريم عليها السلام بزرگ شد.
🌟🌟🌟
*شما دعوت شدیدبه کانال حامیان قران🌟🌟
*آموزش قرآن، تفسیر، لغات و نکات قرانی ،احکام الهی🌿🌻
http://eitaa.com/joinchat/1222639635C424d1b4ace
🌟آیه اول سوره مبارکه تین
🌿والتِّينِ وَالزَّيْتُونِ🌿
🌼دانشمندان ژاپنی دریافتندکه:نسبت ترکیب زیتون و انجیر برای تولید پروتئینی جهت جلوگیری از عوارض پیری مؤثر است اما معمای بزرگ دانشمندان ژاپنی این بود که برای تولید دارو از این دومیوه، به چه نسبت باید این دوماده راترکیب نمایند؟ 🤔
👌آنها دریافتند که تعداد تکرار این دومیوه بهشتی درقرآن نسبت ١ به ٧ است واتفاقا همین نسبت، بهترین نسبت ترکیب درساخت دارو بود.
👈وقتی #دانشمندان ژاپنی این مطلب رادریافت ند که حتی تکرار کلمات درقرآن کریم بی هدف نیست به حقانیت #قرآن ودین اسلام یقین پیداکرده ومسلمان شدند.
🌟🌟🌟
*شما دعوت شدیدبه کانال حامیان قران🌟🌟
*آموزش قرآن، تفسیر، لغات و نکات قرانی ،احکام الهی🌿🌻
http://eitaa.com/joinchat/1222639635C424d1b4ace
❥✦✺⃟🌹࿐ུ═✺⃟🌹࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊 #تلاوتهای_دلنشین #قران
🤗 چه وعدهای زیباتر از این؟
که کوچکترین کاریکه بکنی هدرنمیرود
🌸وعــدهی خـــدا را بـاور کنیــم🌸
🌟🌟🌟
*شما دعوت شدیدبه کانال حامیان قران🌟🌟
*آموزش قرآن، تفسیر، لغات و نکات قرانی ،احکام الهی🌿🌻
http://eitaa.com/joinchat/1222639635C424d1b4ace
🔎◀️🔍 آیات دشمن شناسی
120 آل عمران» إِنْ تَمْسَسْكُمْ حَسَنَةٌ تَسُؤْهُمْ وَ إِنْ تُصِبْكُمْ سَيِّئَةٌ يَفْرَحُوا بِها وَ إِنْ تَصْبِرُوا وَ تَتَّقُوا لا يَضُرُّكُمْ كَيْدُهُمْ شَيْئاً إِنَّ اللَّهَ بِما يَعْمَلُونَ مُحِيطٌ
اگر خوبى به شما رسد، آنان را غمگين سازد و اگر بدى به شما رسد، آنها بدان شادمان مىشوند و اگر (در برابرشان) صبر كنيد و پرهيزكار باشيد، حيلهى بدخواهانهى آنان هيچگونه آسيبى به شما نرساند. همانا خداوند به آنچه انجام مىدهند احاطه دارد.
🌟🌟🌟
*شما دعوت شدیدبه کانال حامیان قران🌟🌟
*آموزش قرآن، تفسیر، لغات و نکات قرانی ،احکام الهی🌿🌻
http://eitaa.com/joinchat/1222639635C424d1b4ace