مشق مادر.pdf
4.06M
#فاطمیه
#شهادت_حضرت_زهرا
#طرح_درس
مشق مادری
طرح درس فاطمیه س
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
تبلیغ ویژه کودک و نوجوان
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔰 سرفصل جلسات:
✅ جلسه اول: موضوع اهمیت و ضرورت قدرشناسی
✅ جلسه دوم: تبیین جایگاه مادر
✅ جلسه سوم: حقوق مادر
✅ جلسه چهارم: بالاتر از وظیفه
✅ جلسه پنجم: مهربان مثل مادر
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
1_1173982699.mp3
5.29M
🌷🌿🌷
🌿🌷
🌷
#شکر_در_سختی_ها 9
👈مشکلات مثل یه دیوارند!
💠میتونی با دیدنش؛
خودتو تهِ یه بن بست ببینی!
یا میتونی از این دیوار بالا بری
وبه نور برسی!
بستگی داره
خودت،برای خودت چقدر می ارزی؟
🌷🌿🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹عالم عامل شهیدآیت الله دستغیب
♦️ خدا لعنت کند هر عمامه سری را که از رهبری اطاعت نکند.رهبر یکی است، امام یکی است و نائب امام هم یکی است.تا زمانی که حسن (علیه السلام) امام بود حسین(علیه السلام) امام نبودوای بر ملتی که از رهبر خود فاصله بگیرد.
♦️مواظب باشید گرگ ها شما را از رهبر الهی جدا نکنند.شما را گروه گروه نکنند.شما را طعمه خودشان قرار ندهند.وسیله پیشرفت دشمن نشوید.شما الان در جبهه جنگید.در جبهه جنگ دینی هستید.
🌹20 آذر سالروز شهادت
🕊شادی روح بلندشان صلوات
❓#پرسش_های_احکام
❓پرسش: در نماز فرادا بهتر می توانیم به مستحبات عمل کنم، باز هم جماعت را توصیه می کنید؟
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
✅ پاسخ: بله، نماز جماعت مختصر از نماز فرادایی که طول داده شود، بهتر است.
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
📝 فتوای آیات عظام: خامنه ای، سیستانی، مکارم
📗 منبع: فقه همراه، صفحه ١۴٨
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ لَيَجْمَعَنَّكُمْ إِلَىَ يَوْمِ الْقِيَامَةِ لَا رَيْبَ فِيهِ وَمَنْ أَصْدَقُ مِنَ اللَّهِ حَدِيثًا
نساء-87
خداوند، معبودی جز او نیست! و به یقین، همه شما را در روز رستاخیز -که شکی در آن نیست- جمع میکند! و کیست که از خداوند، راستگوتر باشد؟
پیام ها:
- مبدأ و معاد هر دو به دست یك خداست. «اللّه لااله الا هو لیجمعنكم...»
- قیامت روز جمع شدن همه براى حسابرسى است، پس باید در راه جلب رضاى او كوشش كرد و تنها او را پرستید. «لیجمعنّكم الى یوم القیامة»
- با آن همه دلایل بر معاد (مثل عدالت خدا، حكمت او، نشانه هاى رستاخیز در طبیعت و حیات آن پس از مرگ در زمستان، خواب و بیدارى، تجدید سلول هاى بدن و ...) جایى براى تردید در قیامت نیست. «لاریب»
- هرجا كه غفلت بیشتر باشد، مربّى باید هشدارهاى قاطع ترى دهد. (نشانه هاى تأكید در آیه: حرف لام، نون تأكید ثقیله، جمله «لاریب»، جمله «اصدق حدیثاً»، همه به خاطر غفلت انسان از قیامت است.)
📖#دائره_المعارف_قران_کریم 📖
🅰 #آرامش>
◀️ #انواع_آرامش
🔶آرامش، خود #ماهیّتى روحى و روانى دارد؛ امّا از آنجا که عوامل پدیدآورنده آن و موانع به هم زننده آن ممکن است ماهیّتى #اعتقادى، روانى یا طبیعى داشته باشند مىتوان به #تنویع و تقسیم آن پرداخت .
👈1. #آرامش_اعتقادى
🔷تقاضاى #ابراهیم از خداوند براى مشاهده نمونهاى کوچک از #رستاخیز، براى دستیابى به نوعى آرامش اعتقادى بوده است.
🔶او به این #وعده الهى، ایمانى کامل و محکم داشت؛ امّا ذهن انسان به طور طبیعى #باورهاى غیر محسوس را به سان باورهای محسوس پذیرا نگشته ، همواره #پرسشهایی در باره ماهیّت و کیفیّت انها در پندار می آفریند .
🔷این پرسش ها آرامش و ثبات #اعتقادی انسان مومن را از او میگیرد ؛
از این روی ابراهیم برای #رهایی از این حالت ، خواهان مشاهده چگونگی تحقق آن #فعل الهی میشود . ( بقره ۲۶۰ )
🔶#حواریون عیسی نیز بنا به دیدگاه برخی تفاسیر از عیسی #مائده_ای آسمانی طلبیدند تا به وسیله آن ، پیامبری او و درستی ادعاهایش برایشان #آشکار شود یا با خوردن آن به #آرامش اعتقادی دست یابند . ( مائده ۱۱۲ - ۱۱۴ )
ادامه دارد ........
(آيه ٢٩)
-بستگى سلامت اجتماع به سلامت اقتصاد!
اين آيه در واقع زير بناى قوانين اسلامى را در مسائل مربوط به «معاملات و مبادلات مالى» تشكيل مىدهد، و به همين دليل فقهاى اسلام در تمام ابواب معاملات به آن استدلال مىكنند، آيه خطاب به افراد با ايمان كرده و مىگويد: «اى كسانى كه ايمان آوردهايد! اموال يكديگر را به باطل (و از طرق نامشروع) نخوريد» (يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَأْكُلُوا أَمْوالَكُمْ بَيْنَكُمْ بِالْباطِلِ) .
بنابراين، هر گونه تجاوز، تقلب، غش، معاملات ربوى، معاملاتى كه حد و حدود آن كاملا مشخص نباشد، خريد و فروش اجناسى كه فايدۀ منطقى و عقلايى در آن نباشد، خريد و فروش وسايل فساد و گناه، همه در تحت اين قانون كلى قرار دارد. در جملۀ بعد به عنوان يك استثناء مىفرمايد : «مگر اين كه (تصرف شما در اموال ديگران از طريق) تجارتى باشد كه با رضايت شما انجام مىگيرد» (إِلاّ أَنْ تَكُونَ تِجارَةً عَنْ تَراضٍ مِنْكُمْ) .
در پايان آيه، مردم را از قتل نفس باز مىدارد و ظاهر آن به قرينۀ آخرين جملۀ آيه نهى از خودكشى و انتحار است، مىفرمايد: «و خودكشى نكنيد، خداوند نسبت به شما مهربان است» (وَ لا تَقْتُلُوا أَنْفُسَكُمْ إِنَّ اللّهَ كانَ بِكُمْ رَحِيماً) .
در حقيقت قرآن با ذكر اين دو حكم پشت سر هم اشاره به يك نكتۀ مهم اجتماعى كرده است و آن اين كه اگر روابط مالى مردم بر اساس صحيح استوار نباشد و اقتصاد جامعه به صورت سالم پيش نرود و در اموال يكديگر به ناحق تصرف كنند، جامعه گرفتار يك نوع خودكشى و انتحار خواهد شد، و علاوه بر اين كه انتحارهاى شخصى افزايش خواهد يافت، انتحار اجتماعى هم از آثار ضمنى آن است.
برگزیده تفسیر نمونه - 1، صفحه 393
🌟🌟🌟
*شما دعوت شدیدبه کانال حامیان قران🌟🌟
*آموزش قرآن، تفسیر، لغات و نکات قرانی ،احکام الهی🌿🌻
http://eitaa.com/joinchat/1222639635C424d1b4ace