9.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لحظاتی پس از انفجار و ترور
🌹20 شهریور سالروز شهادت #آیتالله_مدنی، فقیه، عارف و مجاهد خستگی ناپذیر گرامی باد...
#جنایت_منافقین
#همراه_شهدا
@Hamrahe_Shohada
🌷دستِ داوود بصائری (شهید سمت راست) را گرفتم و در دست رفیق دیگرمان اکبر قهرمانی گذاشتم؛ به اکبر هـم سفارش کردم مراقب داوود باشد.از نقطه ی رهایی باید عازم خط میشدیم؛ خداحافظی کردیم و از یکدیگر قول شفاعت گرفتیم.
🌷 صبح روز بعد، پاتک سنگین دشمن روی کانال ۱۱۲ آغاز شد. حجم آتش به قدری شدید بود که از گرمای انفجارهای مداوم در داخل کانال، احساس میکردیم پوست بدنمان دارد میسوزد و ریه هایمان داغ شده است.
🌷زیر آن آتش باران شدید، ناگهان داوود و اکبر را دیدم که کنار هم به دیوار کانال تکیه داده بودند. با دیدن این دو بچه محل در آن وادی آتش و خون، کلی خوشحال شدم؛ آنها هم با دیدن من خیلی ذوق کردند. دستی برایشان تکان دادم که به یکباره گلوله ی توپ ۱۲۰ نزدیک آنها به زمین خورد. گرد و خاک که فرو نشست،دیدم سر داوود به روی شانه اکبر افتاده و همینطور کنار هم به شهادت رسیده اند. قلبم داشت از حرکت می ایستاد با حسرت نگاهشان کردم و در دل از خدا خواستم شفاعتشان را شامل حال من گرداند.
📚 زمینهای مسلح / گلعلی بابایی
"روایتی از حمـاسـه والفـجر ۱"
پیکر مطهرشان تا سال ۷۳ به همین شکل در منطقه فکه، زیارتگاه ملائکة الله بوده.
#همراه_شهدا
@Hamrahe_Shohada
🥀#مــادر_شهید_بهــروز_صبــورے
آرزوے من این است ڪـــہ بعد از این همــہ سال تنها 🥀
#یڪ_بند_انگشت از فرزندم براے من بیاورید . . .🥀😭
#همراه_شهدا
@Hamrahe_Shohada
همراه شهدا🇮🇷
🔺مرد سیبیلوی بلوچ به آرزویش رسید #شوق_دیدار #همراه_شهدا
📸 از پربازدیدترین قاب های امروز دیدارمردم سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی با رهبری
#شوق_دیدار
#همراه_شهدا
@Hamrahe_Shohada
♦️مصرف باقی مانده اموال عزاداری برای زائران اربعین
⁉️ مقداری برنج با نرخ دولتی برای مراسم محرم و عزاداری امام حسین(علیه السلام) به هیئتهای مساجد داده شده است؛ آیا میتوان در ایام اربعین برای زائرانی که به عراق میروند، آن را مصرف کرد؟
✅ جایز نیست و باید در همان هیئتهای مساجد برای مراسم محرم و عزاداری مصرف گردد.
#استفتائات
#همراه_شهدا
@Hamrahe_Shohada
گیر کار کجاست؟.mp3
2.17M
گیر کجاست که کار خرابه؟
🎙حاج حسین یکتا
#همراه_شهدا
@Hamrahe_Shohada
♦️رسانه های صهیونیستی: هکرهای ایرانی موفق شدند به بیش از 30 شرکت در «اسرائیل» که در زمینه های مختلف فعالیت می کنند نفوذ کنند.