eitaa logo
حـنیفـا🇱🇧🇵🇸
233 دنبال‌کننده
727 عکس
337 ویدیو
2 فایل
مَوْلَایَ‌ ارْحَمْ‌ کَبْوَتِی‌ لِحُرّوَجْهِی⬿ای‌ مولای‌ من! بر زمین‌ خوردنم‌ با‌ صورت‌ رحم‌کن ...❤️‍🩹 . لطفا لوگو از محتوا پاک نشه چون راضی نیستم🫠 . کپی؟ موردی نداره فلذا کل کانال خیر🤌🏻 . به وقت شب عرفه⬿C᭄1403/03/27
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی تو دل طبیعت🌱😁
سلام ... امروز رفته بودیم امام زاده نائب الزیاره تو و بقیه بچه‌ها هم بودم اما تو ورودی این صحنه رو دیدم و ازش عکس گرفتم و ادیتش هم زدم خواستم بزارم تو اینستا که اینستا پاکش کرد همون لحظه فهمیدم اینستا عکسای حاجی رو پاک میکنه چون یکی از بهترین عکسام بو خلاصه مجبور شدم بدون چهره پست کنم اما تمام زیبایی کار من چهره شهید سلیمانی خیلی ممنون میشم بزاری چنلت🌱❤️‍🩹
بعد ۳ روز سفر خوب کنار رفقای خوب در راه برگشت به آغوش خانوادم🥲😂
حکمت(۱۹)⬿ره آورد شوم هواپرستى "مَنْ جَرَى فِي عِنَان أَمَلِهِ، عَثَرَ بِأَجَلِهِ" آن كس كه در پى آرزوى خويش تازد، مرگ او را از پاى در آورد.
"به نامِ‌نامی‌حضرت‌حجت🌿⛅️"
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همه چیز رو آخرش خدا امضا میکنه ! باز تو بشین غصه بخور...
حکمت(۲۰)⬿روش برخورد با جوانمردان "أَقِيلُوا ذَوِي الْمُرُوءَاتِ عَثَرَاتِهِمْ، فَمَا يَعْثُرُ مِنْهُمْ عَاثِرٌ إِلَّا وَ [يَدُهُ بِيَدِ اللَّهِ‏] يَدُ اللَّهِ بِيَدِهِ يَرْفَعُهُ‏" از لغزش جوانمردان درگذريد، زيرا جوانمردى نمى‌لغزد جز آن كه دست خدا او را بلند مرتبه مى‏سازد.
حـنیفـا🇱🇧🇵🇸
#زندگی‌به‌طعم‌عسل حکمت(۲۰)⬿روش برخورد با جوانمردان "أَقِيلُوا ذَوِي الْمُرُوءَاتِ عَثَرَاتِهِمْ،
چشم پوشى از لغزش جوانمردان: امام(عليه السلام) در اين کلمه حکمت آميز به لغزش‌هايى اشاره دارد که گاه از اشخاص با شخصيت سر مى‌زند و همگان را توصيه مى‌کند از آن چشم بپوشند. مى‌فرمايد: «از لغزش هاى افراد با شخصيت (و) جوانمرد چشم پوشى کنيد، چرا که هيچ کس از آنها گرفتار لغزش نمى‌شود مگر اين که دست خدا به دست اوست و او را بلند مى‌کند» (أَقِيلُوا ذَوِي الْمُرُوءَاتِ عَثَرَاتِهِمْ، فَمَا يَعْثُرُ مِنْهُمْ عَاثِرٌ إِلاَّ وَ يَدُ اللَّهِ بِيَدِهِ يَرْفَعُهُ) «اقيلوا» از ماده «اقاله» در اصل به معناى باز پس گرفتن معامله در جايى است که خريدار، پشيمان مى‌شود، سپس به هر نوع چشم پوشى اطلاق شده است.
«مروءات» جمع «مروءه» به معناى شخصيت و جوانمردى است. «عثرات» جمع «عثره» به معناى لغزش و خطاست. روشن است که هر انسانى ـ به جز معصومان(عليهم السلام) ـ در زندگى خود گرفتار لغزش يا لغزش‌هايى مى‌شوند. اگر آنها افراد با شخصيت و نيکوکارى باشند بايد به موجب حسن اعمال و رفتارشان از اين لغزش‌ها چشم پوشى کرد، هر گونه نقل آن براى ديگران يا سرزنش يا بزرگ‌نمايى کارى است خطا و بر خلاف انصاف و جوانمردى، زيرا خدا هم مدافع اين گونه افراد است. امام مى‌فرمايد: "هرگاه يکى از اين افراد نيکوکار و با شخصيت به زمين بخورند خداوند فورا وى را از زمين بلند مى‌کند و اجازه نمى‌دهد آبروى او برود"
از اين جمله حکمت آميز دو نتيجه مى‌توان گرفت: نتيجه اول که در متن جمله آمده اين است که لغزش‌هاى نيکوکاران و افراد پاک و با تقوا را بايد ناديده گرفت و حسن ظنِ به آنها را نبايد با اين لغزش ها به سوء ظن مبدل کرد. اين همان چيزى است که در روايت معروف که به صورت ضرب المثل در آمده مى خوانيم: «اَلْجَوادُ قَدْ يَکْبُو» يا «قَدْ يَکْبُو الْجَوادُ» (اسب ارزشمند و کارآمد گاه ممکن است گرفتار لغزشى شود) و در بعضى از عبارات اين جمله به آن افزوده شده که «الصّارِمُ قَدْ يَنْبُو: شمشير برنده نيز گاهى کارگر نمى‌شود» نتيجه دومى که مى‌توانيم از آن بگيريم اين است که اگر راه تقوا و نيکوکارى و جوانمردى را پيش گيريم خداوند به هنگام لغزش ها ما را تنها نمى‌گذارد و دست ما را مى‌گيرد و از زمين بلند مى‌کند و آبروى ما را حفظ مى‌نمايد.
باتاخیر آغاز امامت صاحب‌الزمان تبریک میگم🥲