eitaa logo
🇮🇷 حَنــــون¹¹⁰
342 دنبال‌کننده
212 عکس
179 ویدیو
20 فایل
﷽ ـ و برآنیم که بی حب علی(ع) شیخ شدن جایز نیست♡ ـ حَنون: دلسوز و مهربان....✨ ـ دنیا مهربان تر از امیرالمؤمنین(ع) را به خود ندیده و نخواهد دید.... ـ کپی هم واجبه:)🤝🏻 ـ حجره طلبگیِ ما☕ @hojre_110_b
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺فدک در قرآن و فدک در تاریخ هم آمادست مطلبش قرار بود امشب بگم ولی چون محفل طولانی دوست ندارید. انشالله فرداشب میگیم اون دوتارو🌸 خوشحال میشم نظراتتون رو در مورد محفل امشب بهم بگید🌸👇🏻 https://daigo.ir/secret/8540881916
|بِسـم‌ اللّٰھ|
@Hanun110دعای عهد.mp3
زمان: حجم: 2.4M
ـ اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ،:)💚 اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یاخَلیفَةَ الرَّحْمانِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یاشَریکَ الْقُرْآنِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یاقاطِعَ الْبُرْهانِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یاإِمامَ الْإِنْسِ‌وَ الْجانِّ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَعَلى آبائِکَ الطَّیِّبینَ وَ أَجْدادِکَ الطَّاهِرینَ.
ـ وَمَن يَكسِب خَطيئَةً أَو إِثمًا ثُمَّ يَرمِ بِهِ بَريئًا فَقَدِ احتَمَلَ بُهتانًا وَإِثمًا مُبينًا 📜 و هر كه خطا یا گناهی كند، سپس آن را به بی‌گناهی نسبت دهد، زیر بار بهتان و گناه آشكاری رفته است‌ 📚 سوره نساء آیه ۱۱۲ ـ
روز جمعه زمان خوبیه تا به نعمت هایی که خدا بهمون داده یه نگاهی بندازیم و خداروشکرکنیم:) 🌸
ـ خدا مارو آزاد دوست داره... ولی ما اسیر شدیم. اسیر دنیا..... ـ
|بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ|
" اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ"
فدک در قرآن خداوند متعال در آیه ۶و۷ سوره حشر میفرماید:«وَمَا أَفَاءَ اللَّهُ عَلَىٰ رَسُولِهِ مِنْهُمْ فَمَا أَوْجَفْتُمْ عَلَيْهِ مِنْ خَيْلٍ وَلَا رِكَابٍ وَلَٰكِنَّ اللَّهَ يُسَلِّطُ رُسُلَهُ عَلَىٰ مَنْ يَشَاءُ ۚ وَاللَّهُ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ... مَا أَفَاءَ اللَّهُ عَلَىٰ رَسُولِهِ مِنْ أَهْلِ الْقُرَىٰ فَلِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ وَلِذِي الْقُرْبَىٰ وَالْيَتَامَىٰ وَالْمَسَاكِينِ وَابْنِ السَّبِيلِ كَيْ لَا يَكُونَ دُولَةً بَيْنَ الْأَغْنِيَاءِ مِنْكُمْ ۚ»
🇮🇷 حَنــــون¹¹⁰
➕فدک در قرآن خداوند متعال در آیه ۶و۷ سوره حشر میفرماید:«وَمَا أَفَاءَ اللَّهُ عَلَىٰ رَسُولِهِ مِنْ
معنی👈🏻آنچه خدا از اموال آنان به غنیمت داد متعلق به رسول است که شما سپاهیان اسلام بر آن هیچ اسب و استری نتاختید ولکن خدا رسولانش را بر هر که بخواهد مسلط می گرداند و خدا بر هر چیزی تواناست. و آنچه خدا از اموال کافران آن دیار به رسول خود غنیمت داد متعلق به خدا و رسول، خویشاوندان، رسول (ائمه) و یتیمان و فقیران و درماندگان است این حکم برای آن است که غنایم دولت توانگران را نیفزاید.»
فیء مشتق از «فاء یفیء» به معنای رجوع است و مقصود از آن، غنیمتی است که پیامبر(ص) در زمان حیاتش بدون جنگ و اسب و رکاب به آن دسترسی پیدا کرده و متعلق به آن حضرت(ص) بوده و بعد از حیاتش برای «ذوی القربی» حق هرگونه تصرفی را در آن دارند و آن هرگز داخل بیت المال مسلمین نشده و به مسلمین باز نمی گردد.