🔴 با پولی که مردم به حساب سایپا ریختند، می شود یکی از شرکتهای بنز، لامبورگینی، فیات یا تویوتا را خرید
📰 روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:
🔸 چند روز پیش در یک دقیقه زمان!، شش میلیون نفر پول منتقل کردند بحساب شرکت سایپا. هر نفر ۲۵ میلیون تومان، یعنی ۱۵۰۰۰۰ میلیارد تومان.
🔸 اگر ارزش فعلی بازار آزاد دلار را اعمال کنیم میشود بعبارتی ۱۳ میلیاردلار، اگر ارزش فعلى دلار در بازار مبادلهاى را اعمال کنیم مى شود ۱۹ میلیارد دلار و اگرقیمت دلار دولتى حساب کنیم مى شود ۳۵ میلیارد دلار.
🔸 اگر ملت بخواهند در یک سرمایهگذاری بسیار سودآور سهیم باشند با همین مبلغ پول میتوانستند یکى از شرکتهای بنز، BMW، لامبورگینی، شورولت، فورد، GMC، تویوتا، KIA و فیات را بطور کامل خریداری و بصورت سینه خیز به ایران احضار کنند!، که ضمن اشتغالزائی کل بیکاران جوان متخصص و تحصیل کرده ایران، و ضمن کسب سود کلان، رونق کامل میشد و دغدغه حداقل دستمزد را هم نمیداشتیم.
🔸 از این موضوع غافل بودند که سایپا با همین پول میتواند ۱۵ بار شرکتش را شخم بزند و از نو بسازد. تولید ۹ سال شرکت پیش فروش شد و زمان تحویل هم به نرخ روز محاسبه قیمت انجام میشود! کلاه از این گشادتر!
@enghellabyion
روز گذشته عکسی کوچک و بسیار کم کیفیت که به وضوح تفاوت سبک زندگی، منش و روش برخیها را نشان میدهد، منتشر شد و واکنش کاربران در شبکههای اجتماعی را برانگیخت؛ تصویری از حضور احمد، فرزند سیدحسن خمینی در جایگاه ویژهای با دیوارههای شیشهای و کولر گازی در یک مراسم عزاداری ویژه ماه محرم و عزای امام حسین(ع)! درباره این عکس سخن و نکته بسیار است و مطالب فراوانی از مقایسه منش حضرت امام(ره) و وارثان نام ایشان تا بالانشینی در مجلس سید و سالار شهیدان وجود دارد.
@Setade_Ammariyon
بحث و نوشتن درباره توضیح و توجیه عجیب و تأسفبرانگیز وی درباره عکس مذکور نیز مسئلهای است که در فضای رسانه به آن بسیار پرداخته شده و خواهد شد؛ اما دغدغه این نوشتار فارغ از همه این مسائل و تأکید بر اهمیت و وجوب گفتن و نوشتن مکرر درباره سلوک و راه امام(ره) این است که تصاویر احمد خمینی چه آن روز که در کابین هواپیما و سوار بر اسب و... منتشر شد، چه آن روز که مراسم عجیب عمامهگذاریاش برگزار شد و...، اهمیت خاصی ندارد؛ مهمتر از آن جریانی است که این اشخاص را رشد داده است؛ جریانی که معتقد به نگاه از بالا به پایین مسئولان به مردم است، جریانی که فرزند مسئول بودن را فضیلت میشمرد، جریانی که برای خودش حق و حقوقی قائل است و سبک زندگی متفاوت از مردم، بالانشینی و غذای چربتر و تفریحات بیشتر و... را حق خود میداند! عکس منتشر شده بازتابی از آن سبک تفکر است؛ همان تفکر اشرافی که امام خمینی(ره) فرمودند: «آن روزی که دولت ما به کاخ توجه پیدا کرد، آن روز است که باید ما فاتحۀ دولت و ملت را بخوانیم. آن روزی که رئیسجمهور ما خدای نخواسته، از آن خوی کوخنشینی بیرون برود و به کاخنشینی توجه بکند، آن روز است که انحطاط برای خود و برای کسانی که با او تماس دارند، پیدا میشود. آن روزی که مجلسیان خوی کاخنشینی پیدا کنند خدای نخواسته و از این خوی ارزندۀ کوخنشینی بیرون بروند، آن روز است که ما برای این کشور باید فاتحه بخوانیم.» همان تفکری که در مقابل انقلابیگری قرار دارد و طرد و نقد آن وظیفه همه ما است.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
💥شبكهءتحليلى/سياسى #جبهه_حزب_الله
@enghellabyion
🛑🔰💠🔰🛑
#سوره_مبارکه_فرقان آیه 71
وَمَن تَابَ وَعَمِلَ صَالِحًا فَإِنَّهُ يَتُوبُ إِلَى اللَّهِ مَتَابًا
و هر كس توبه كند و كار شايسته انجام دهد، در حقيقت به سوى خدا بازگشتى پسنديده دارد (و پاداش خود را از او مى گيرد).
🔅❣🔆❣🔅
🔗ذکرروز، یکشنبه
🔗یا ذالجلال والاکرام
🔻🔸🔻
✔️٢۵شهریور ١٣٩٧
✔️٠۶ محرم ١۴٣٩
✔️١۶ سپتامبر٢٠١٨
اَللّهُمَّ ارْزُقْنی شَفاعَهَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ ...
@enghellabyion
چرا رهبر انقلاب اصرار دارند دولت بماند؟ چرا حمایت می کنند و تاکید دارند که با همین دولت باید از مشکلات بیرون آمد؟
در بخش پاسخ به پرسش های شما، بعد از سخنان حضرت آقا انقلاب در جلسه با خبرگان شبهه ای مطرح شده است که "چرا ایشان اصرار دارند دولت بماند؟ چرا حمایت می کنند و تاکید دارند که با همین دولت باید از مشکلات بیرون آمد؟"
▪️▪️▪️▪️▪️
محکمات سبک مدیریتی رهبر انقلاب
اولین مساله اینست که رهبری انقلاب ۲ اصل کلیدی را در هر برهه تاریخی و تحت هر شرایطی به عنوان محکمات اداره کشور مدنظر دارند. اول اصل مردم سالاری است تا حرمت رای مردم حفظ شود. دوم اینکه هیچ امری خارج از ساختارهای قانونی کشور اجرا نشود. چنانچه در همین جلسه نیز تاکید دارند، کار جهادی نیز درون همین دولت باید باشد و نهاد موازی در کنار دولت نیز نباید تشکیل شود.
▪️▪️▪️▪️▪️
۲ پرسش مجدد
اما ممکن است سوال شود که امروز مردم از رای شان پشیمان شدند و یا اینکه رای مجلس به عدم کفایت رئیس جمهور نیز خارج از قانون نیست و اصلاح از طریق همین ساختار های موجود است.
پرسش اول یک اشکال برآوردی دارد. سوال اینست که از کجا متوجه شدیم که اکثریت مردم از رای شان پشیمان شدند؟ آیا ملاک متقنی وجود دارد؟ با این مکانیزم بعد از هر انتخاباتی یک نفر ممکن است مدعی شود که مردم از رای شان برگشتند. آیا باید تمکین کرد؟ بله مردم اعتراض دارند، اما بدین معناست که پشیمانند؟ با کدام حجت؟ کدام ارزیابی قابل اعتماد؟
و اما سوال دوم؛ بله مجلس حق قانونی دارد دولت را با طرح عدم کفایت کنار بگذارد. اما باید دید این تصمیم چه میزان در بهبود شرایط موثر است؟ ببینیم تدبیر رهبری چیست.
تصویر متفاوت رهبر انقلاب از صف بندی دشمن
▪️▪️▪️▪️▪️
رهبرانقلاب در سخنان شان یک نکته بسیار کلیدی را گوشزد کردند و آن اینکه امروز درگیر دو جنگیم. یکی جنگ اقتصادی و دومی جنگ رسانه ای، که خیلی اوقات از آن غفلت داریم. سپس تعبیرشان اینست که جنگ رسانه ای زمینه ساز تاثیر جنگ اقتصادی است.
مهمترین اثر بی اعتنایی به این جنگ رسانه ای چیست؟ همین که بخش قابل توجهی از جامعه، کشور را در شرایط بحرانی می دانند و حال آنکه رهبری معتقدند بحران نیست. جامعه تحلیلش را از رسانه ها و شبکه های اجتماعی می گیرد که صدق و کذب آن درآمیخته و بیان مشکلات با بزرگنمایی های پریشان ساز همراه است.
▪️▪️▪️▪️▪️
احساس بحران؛ اثر جنگ رسانه ای
اما رهبرانقلاب معتقدند، احساس بحران، ناشی از جنگ رسانه ایست نه جنگ اقتصادی. پس همزمان باید با تدابیر اقتصادی برای جنگ رسانه ای نیز تمهید کرد و یا حداقل پازل عملیات دشمن را در این جنگ تکمیل نکرد.
ما در شرایط بحرانی قرار نداریم، اما آنچه بیش از هر چیز کشور را بحرانی تصویر می سازد، جنگ رسانه ای دشمن است که مشکلات اقتصادی را چندین برابر موثرتر کرده است .
▪️▪️▪️▪️▪️
اثر جنگ رسانه ای بر جنگ اقتصادی
امروز دشمن اصلی کشور ناامیدی و احساس بن بست است که این احساس را جنگ رسانه ای فراهم می سازد. جامعه ای که "احساس" نااطمینانی نسبت به آینده دارد، همواره نگران است و حتا به تصمیمات حاکمیت نیز بی اعتماد است. به تعبیری بهترین دولت هم در شرایط بدبینی و بی اطمینانی و ناامیدی، نزد مردم بی اعتبارست و تصمیماتش در بالاترین سطح کارشناسی موثر نخواهد بود. شرط اول در توفیق تصمیمات حاکمیت، اعتماد مردمست. آنچه اعتمادسوزست، عدم پیش بینی آینده است که ناشی از ترس و ناامیدی است. چنین سرمایه اجتماعی متزلزلی، برای هر دولتی با هر سطحی از کارآمدی و کارشناسی توفیق نخواهد گذاشت.
ماجرای پیشنهاد احمدی نژاد
▪️▪️▪️▪️▪️
با این مقدمه، تغییر دولت، تکمیل این پازل روانی در جنگ رسانه ای است تا ترس از آینده و تشتت و هراس چندین برابر شود. برای همین بود وقتی آقای احمدی نژاد گفت که این دولت باید کنار رود، رهبری فرمودند: "این حرف عمل در چارچوب نقشه دشمن است"
کنار گذاشتن دولت به بهانه جنگ اقتصادی، بالاآوردن دستها در جنگ رسانه ایست و برنامه دشمن در بهم زدن آرامش روانی جامعه را محقق می سازد تا جنگ اقتصادی موثرتر افتد.
▪️▪️▪️▪️▪️
تدبیر رهبر انقلاب
تدبیر حضرت برای عبور از مشکلات اقتصادی، همزمان شکست عملیات دشمن در جنگ رسانه ایست تا تصمیمات اصلاح گرایانه موثر افتاد. آرامش و سکینه اجتماعی ایجاد شود و مردم اعتماد کنند، خواهیم دید که با همین دولت نیز می توان در جنگ اقتصادی توفیق داشت.
💠💠💠💠💠
💥شبكهءتحليلى/سياسى #جبهه_حزب_الله
@enghellabyion
🔴چه پازل قشنگی!
۱. مجرم اصلی انفجارِنخست وزیری، منافقین هستند
۲. بهزاد نبوی، چهره مشکوک انفجار نخست وزیریست
۳. "یارانِ بهزادنبوی" مافیای خودروسازی ایران را تشکیل دادهاند
۴. صنعت خودروی ایران، به واسطه یارانِبهزاد! وابسته فرانسویهاست
۵. و فرانسه حامی اصلی منافقینه
#قلهکی
➖➖➖➖➖➖➖➖
@enghellabyion
⭕️ نامه علی علیزاده (کارشناس BBC) به ارژنگ امیر فضلی
آقای ارژنگ امیرفضلی.
دیدم کوچک شدن مرزهای ایران را مسخره کرده و به صورت ضمنی گفتهاید جمهوری اسلامی دریای خزر را هم واگذار کرده.
🔹نمیدانم نیت تان چه بوده.اما مطمئنم منبع اطلاعات و تحلیلهایتان یا مستقیما آمدنیوز و بیبیسی و منوتو بوده یا کسانی که متاثر از گفتمان اینها هستند. کاش حالا که مغز خود را در اختیار دشمن قرار دادهاید، حرف دشمنان را به زبان اصلی بخوانید. تمام اتاق فکرهای سعودی، اسراییلی، امریکایی و بریتانیایی میگویند ایران هرگز در تاریخ دویست و پنجاه ساله تا این حد از نظر دفاعی قوی نبوده و نفوذ منطقهای نداشته. یک مقاله به انگلیسی، عربی، عبری یا فرانسوی بخوانید که اغلب تحلیلگران جهانی میگویند ایران عملا مرزهای امپراطوری صفوی را احیا کرده.
🔹جناب امیرافضلی. با شما هیچ خصومت شخصی ندارم. اما صریح بگویم شرم بر رفتار شما باد. که این رفتار یک رانت خوار بی مسئولیت است نه یک شهروند مسئول. شهروند مسئول میپرسد من برای ایران چکار کردهام و یا در این روزهای سخت جنگ روانی و اقتصادی چه میتوانم بکنم. نه اینکه به جمعیت اذهان تحریک شده توسط دشمن بپیوندد و سنگی به وطن بیاندازد، و هنرش را در خدمت تحریک بیشتر افکار عمومی برای سنگ اندازی نامنصفانه قرار دهد.
🔸آقای امیرفضلی. مرزهای واقعی ایران در دویست و پنجاه سال گذشته هرگز اینگونه وسیع نبوده. و ما در چند صدسال اخیر هرگز به مدیترانه متصل نبودهایم که امروز به واسطه عراق و سوریه و لبنان هستیم. و بواسطه متحدانمان هرگز دروازه ورودی دریای سرخ را کنترل نکرده بودیم. یک سفر به لبنان و عراق و سوریه بروید تا مرزهای واقعی ایران را ببینید.
🔹آقای امیرفضلی! مرزهای ایران اما اگر وسیع است، بواسطه دویست و بیست هزار شهیدی است که دست خالی جنگیدند تا صدام یک متر خاک نگیرد و مدافعان حرمی که هیچ جایی در سخن شما ندارند. اگر به احترام قهرمانان وطن نمیایستید استقلال و اقتداری که محصول خونشان است را تمسخر نکنید.
🔹 میدانید که امروز دشمن دورتادور اذهان ایرانیان را محاصره کرده. میدانید که ترامپ و بن سلمان و نتانیاهو رسما از تحمیل جنگ روانی و رسانه ای به ایران سخن میگویند و شما دقیقا در زمین
دشمن بازی میکند.
🔸 دشمن که تا دو سال پیش از نبودن ازادی سبک زندگی و دموکراسی میگفت حالا جنگ را هوشمند تر کرده و از نبودن استقلال و توان دفاع از مرزها میگوید تا دلهای مردم داخل را سرد کند. شرم بر شما که روزی که کشورتان نیازمند دفاع سربازهایی مثل شماست، نیازمند دفاع روانی و رسانهای و هنری است، از پشت به ان خنجر میزنید. #علی_علیزاده
@enghellabyion
🔰💠🔰
#سوره_مبارکه_فرقان آیه 72
وَالَّذِينَ لَا يَشْهَدُونَ الزُّورَ وَإِذَا مَرُّوا بِاللَّغْوِ مَرُّوا كِرَامًا
و (بندگان خدا) كسانى هستند كه در مجلس (گفتار و كردار) باطل حاضر نمى شوند و چون بر لغوى عبور كنند كريمانه بگذرند.
🔅❣🔆❣🔅
🔗ذکرروز، دوشنبه
🔗یا قاضي الحاجات
🔻🔸🔻
✔️٢۶شهریور ١٣٩٧
✔️٠٧ محرم ١۴٣٩
✔️١٧ سپتامبر٢٠١٨