شاخص ارزیابی انقلاب_در بیانیه گام دوم.mp3
6.1M
🔵 قطعه صوتی ۳ در تحلیل بیانیهٔ گام دوم | آیتالله میرباقری، ۹۷/۱۲/۹
⏺ ۳۳ دقیقه
⏺ ۵ مگابایت
🔍 در بیانیهٔ گام دوم، «شاخصهای جدیدی برای ارزیابیِ» وضعیت گذشته و حال و آینده انقلاب اسلامی ارائه شده.
🔍 براساسِ «شاخصهای جدید ارزیابی» که در بیانیهٔ گام دوم ذکر شده، انقلاب اسلامی به پیروزیها و پیشرفتهایی دست پیدا کرده که هیچ کشور دیگری (مثل روسیه و چین و ترکیه و...) به آنها دست نیافته است.
@Enghellabyion
پس از گذشت ده ماه از خروج آمریکا از برجام و وعدههای خوشرنگ و لعاب اروپاییها، سیدعباس عراقچی میگوید: «هنوز نمیدانیم که اینستکس چطور کار میکند و چگونه میتواند راهگشا باشد»!
❗❗❗❗❗❗❗
عجیبتر اینکه هنوز برخی در دولت، مجلس و... به اروپاییها امیدوار هستند و میگویند باید پالرمو و دیگر لوایح مد نظر اروپاییها را بپذیریم تا گشایشی در وضع اقتصادی کشور ایجاد شود! در روزهایی که دست اروپا دیگر کاملاً رو شده و بهرهمندی ایران از سازوکار مضحک اینستکس را هم منوط به مجموعهای از اقدامات از سوی ایران کردهاند، همچنان برخی جریانها به دنبال حفظ برجام به هر قیمتی و ایستادن در کنار اروپا هستند!
❗❗❗❗❗❗❗
اما نکته عجیبتر از این موضوع، وجود تناقض در سخنان و عملکرد دولتمردان است که هر روز در حال افزایش است! در حالی که دولتیها همه تلاش خود را برای به تصویب رساندن لوایح مورد نظر اروپاییها به کار بستهاند و از تهدید مراجع تصمیمگیر تا فضاسازیهای رسانهای را برای تحت تأثیر قرار دادن افکار عمومی در دستور کار قرار دادهاند، شخص اول دولت میگوید: «تنها گزینه ما مقاومت و ایستادگی در برابر دشمن است.»
❗❗❗❗❗❗
سؤال اینجاست که معنای این ایستادگی و مقاومت چیست؟ آیا معنایش این است که دولت همچنان در بیعملی به سر برده و نظارهگر فشار اقتصادی به مردم باشد و برای رفع مسئولیت خود از مقاومت و ایستادگی سخن بگوید؟ تلاش برای جلب نظر اروپا که همصداییاش با آمریکا کاملاً روشن شده، نامش مقاومت و ایستادگی در برابر دشمن است؟
❗❗❗❗❗❗
مقاومت زمانی معنا پیدا کرده و از کلام و سخنرانی فراتر خواهد رفت که دولتمردان وسط میدان بیایند و کسالت و تنبلی از دولت رخت بربندد. مقاومت زمانی معنا پیدا میکند که دولت به جای اصرار به تصویب لوایح مورد نظر اروپاییها برای حل مشکلات کشور، خود آستین همت را بالا بزند. چرا که به عمل کار برآید، به سخندانی نیست!
❗🔰❗🔰❗🔰❗🔰❗🔰
شبكهءتحليلى/سياسى #جبهه_حزب_الله
@Enghellabyion
12.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آ شیخ حسن!
🔹اگر جنگ شده بود، غیر از این می شد؟
🔹روحانی در گیلان با آب و تاب و افتخار میگوید: "رئیسجمهور فرانسه به من گفت ما در سال ۹۱ تصمیم به جنگ با ایران داشتیم، انتخاب شما تصمیم ما را عوض کرد."
🔹این سخن اولاند یعنی، ریاست جمهوری روحانی برای غربی ها به اندازه حمله نظامی دستآورد داشته است...
🔹هر چند ادعای اولاند، لاف در بازار مسگرهاست اما...
بیائید فرض کنیم الان سال ۹۱ است و به ایران حمله کرده اند، آیا غیر از این اتفاقات می افتاد:
🔹تاسیسات هسته ای جمهوری اسلامی را با بمب از کار می انداختند.
🔹مراکز اراک، نطنز و فردو تعطیل میشد.
🔹قیمت دلار تا ۱۸ هزار تومان بالا میرفت.
🔹ارزاق عمومی مانند گوشت، مرغ و... گران میشد.
🔹قیمت اجناس دیگر تا ۳ برابر میرسید.
🔹ارزش پول ملی پایین می آمد.
🔹کالاهای اساسی کوپنی میشد.
🔹خرید و فروش خانه راکد می شد.
🔹کارخانه ها تعطیل میشد.
🔹پراید ۵۰ میلیون و قیمت خودرو ۳ برابر میشد.
🔹خب جناب روحانی! با رییس جمهور شدن شما همه این اتفاقات افتاده، بدون اینکه غربی ها هزینه ای کنند، تلفاتی بدهند.
🔹آقای روحانی این ننگی که به بار آوردید افتخار دارد؟
@Enghellabyion
🔶 #قالیباف :
چه کسی گفته با دنیا کار نکنیم و دور کشور دیوار بکشیم؟/ ضعف مدیریتی را به تحریم گره نزنیم
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔸دشمن جرأت نمیکند به حریم ما تجاوز کند
🔸برای افتخارات نظام هزینه دادهایم تا امروز روی پای خود بایستیم
🔸هر کسی در دنیا خلاف مشی استکبار حرکت کند بهموجب FATF از اقتصاد جهانی محروم میشود
🔸 متخصصان و صاحبنظران با بررسی دقیق و علمی بر این باور هستند که فشارهایی که امروز بر ما وارد است- من این گزارش را مطالعه کردهام و اتفاقاً آنهایی که این گزارش را نوشتهاند چندان از نظر سیاسی نگاهشان با نگاه ما نزدیک نیست و کاملا نگاه تکنوکراتیک به موضوعات داشتهاند- 30 درصد به تحریمها بر میگردد و 70درصد این مشکلات ریشه در ضعف مدیریت و ناکارآمدی و عدم تصمیمگیری دارد.
🔸چند سال اقتصاد را منتظر نگه داشتیم، ببینیم برجام و اروپا با ما چه میکنند
🔸امروز قاچاق دوطرفه شده و قاچاق در واردات و صادرات داریم
🔸 امروز میگویند ما 10 درصد به واردات گوشت نیازمندیم و باقی تولید داخل است. پس چرا باید قیمت گوشت به اینجا برسد؟ چرا گرانی و رشد گرانی کالاهای اساسی که با ارز 4200 تومانی وارد میشوند بیشتر از کالاهایی است که با ارز 12 هزار تومانی وارد میشوند؟ آیا این ربطی به تحریم دارد؟ چرا اینها را به هم گره میزنیم؟
🔸میگویند اگر بخواهیم جواب بدهیم جواب همه این بحثها را در 5 دقیقه میدهیم. خب جوابتان حتما این است که مثل همیشه میگویید دستهای پنهانی وجود دارد که نمیگذارند ما کار کنیم. چرا این را میگویید؟ بگویید چرا گوشتی را که با ارز 4200 تومانی به قیمت 18 هزار تومان تمام میشود را در صف مردم باید حدود 50 هزار تومان بخرند؟ این مابهالتفاوت به دست چه کسی میرسد؟ اگر دست پنهانی است همینجاست.
🔸 بهجای اینکه فکر کنید، مدیریت کرده و مشکلات را حل کنید، دارید جنگ روانی میکنید. مردم به کار و تلاش نیاز دارند نه جنگ روانی.
@Enghellabyion
#تقویم_روز_یکشنبه
#یا_ذوالجلال_والاکرام
🍀🌺🍃🌸🌺🍃🍀🌸
💕✨"دعای غریق✨💕"
✨🌹«یا اَللَّهُ یا رَحْمنُ یا رَحِیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثَبِّتْ قلبی عَلی دِینِکَ»🌹✨
🍃🌸ای خدای بخشنده! ای مهربان! ای دگرگون کننده دل ها! دلِ ما را بر دینت پایدار ساز.🌸🍃
🍀🌺🍃🌸🌺🍃🍀🌸
@Enghellabyion
فرمانده جنگ اقتصادی و بازی در عملیات فریب دشمن؟
📌روزنامه ارگان دولت ایران با اشاره به اظهارات رئیسجمهور در رشت درباره فرمانده جنگ اقتصادی نوشت: «در حال حاضر در ایران تعبیر جنگ اقتصادی برای این تحریمها به کار میرود. با اینکه این مفهوم به لحاظ نظری مشکل دارد و با تئوری اقتصادی سازگار نیست اما فرض کنیم از این طرف ما هم وارد جنگ اقتصادی شدهایم. اول از همه باید پذیرفت که در جنگ نیاز به فرمانده، افسر و سرباز داریم. فرمانده جنگ اقتصادی قاعدتاً بر اساس شواهد و قرائن دکتر روحانی، رئیسجمهوری است... یکی از مواردی که افسران و سربازان سیاسی باید انجام دهند، تصویب قوانین مربوط به FATF است.
❗❗❗❗❗❗
📌رئیسجمهوری بارها در سخنرانیهایشان تأکید کردند که در تصویب FATF همکاریهای لازم صورت گیرد. حال اگر این لوایح تصویب نشود، عملاً افسران پشت فرمانده خود را خالی کردهاند. وقتی فرمانده میگوید قانونهای مورد نیاز تصویب شود و افسران همکاری میکنند، در حقیقت فرمانده را تقویت میکنند و او میتواند استراتژی خود را با موفقیت پیش ببرد. اگر چنین اتفاقی رخ ندهد به منزله اخلال در پشت جبهه است و بیانگر تعارض در درون نیروهای خودی است. این امر به ضرر منافع ملی است.»
❗❗❗❗❗❗
📌این موضوع در شرایطی از سوی روزنامه دولت مطرح میشود که وعدههای دولت برای معامله و بستن با غرب، کاملا وارونه از آب درآمده و آنها بر خلاف ما به تعهدات خود عمل نکردهاند. این واقعیت را صاحبنظران فراوان و به ویژه رهبر انقلاب بارها پیشبینی و هشدار داده بودند. آقای روحانی اگر بخواهد صادقانه رفتار کند، باید بپذیرد که به هر دلیلاشتباه کرده و در عملیات فریب دشمن گرفتار شده است.
❗❗❗❗❗❗
📌اما دولتمردان برای نپذیرفتن و جبران اشتباه، مرتکب خطایی بزرگتر میشوند و آن،ضریب دادن و وزن بخشیدن به تهدیدهای دشمن است که حتی تا مرز ادعای معجزهگری FATF و ارزان کردن اجناس هم پیش میرود!آیا این ادبیات، جز موجب تشجیع دشمن در میانه جنگ است؟ این رفتارها واقعا از سر ندانم کاری است؟ برای فرار از مسئولیت است؟هر چه هست، جفا در حق ملت است.فرمانده غیور نباید به لشکر خود خیانت کند.
❗🔰❗🔰❗🔰❗🔰❗🔰
شبكهءتحليلى/سياسى #جبهه_حزب_الله
@Enghellabyion
آن روز را به یاد آورکه... (بهجای گفت و شنود)
امروز که با سالروز شهادت مظلومانه امام هادی علیهالسلام همزمان است و دلهای امت داغدار و دیدهها در سوگ حضرتش اشکبار است، این ستون را به نقل چند حدیث از آن بزرگوار اختصاص میدهیم و از خداوند تبارک و تعالی توفیق پیروی راهش را مسئلت میکنیم؛
* در پاسخ به این سؤال یکی از اصحاب که «چرا قرآن با مرور زمان و زياد خواندن و تكرار، كهنه و مندرس نمىشود؛ بلكه هميشه حالتى تازه و جديد در آن وجود دارد»؟ فرمودند: «برای آنكه خداوند متعال قرآن را براى زمان خاصّى و يا طايفهاى مخصوص قرار نداده است؛ بلكه براى تمام دورانها و تمامى اقشار مردم فرستاده است، به همين جهت هميشه حالت جديد و تازهاى دارد و براى جوامع بشرى تا روز قيامت قابل عمل و اجرا مىباشد».
* براى خداوند بقعهها و مكانهایى است كه دوست دارد در آنها خدا خوانده شود تا آنكه دعاها را مستجاب گرداند. يكى از بُقْعهها حائر و حرم امام حسين عليهالسلام است.
* به ياد آور آن حالت و موقعى را كه در ميان جمع اعضای خانواده و آشنايان قرار مىگيرى و لحظات آخر عمرت سپرى مىشود و هيچ پزشكى و دوستى و ثروتى نمىتواند تو را از آن حالت نجات دهد.
* علم و دانش بهترين يادبود براى انتقال به ديگران است، ادب زيباترين نيكىها است و فكر و انديشه آئينه صاف و تزئينكننده اعمال و برنامهها است.
* ولايت ما اهلبيت براى شيعيان و دوستانمان پناهگاه امنی است كه چنانچه در همه امور به آن تمسّك جويند، بر تمام مشكلات
(مادّى و معنوى) فايق خواهند آمد.
@Enghellabyion
هدیه به خوانندگان
حضرت امام خمینی(ره): با زندگی اشرافی و مصرفی نمیتوان ارزشهای انسانی- اسلامی را حفظ کرد.
@Enghellabyion
لزوم نیاز جامعه به رهبری (پای درس علی(ع))
امام علی(ع): «آری (سخن خوارج لاحکم الالله) درست است، فرمانی جز فرمان خدا نیست. ولی اینها میگویند زمامداری جز برای خدا نیست، در حالی که مردم به زمامداری نیک یا بد، نیازمندند، تا مومنان در سایه حکومت، به کار خود مشغول و کافران هم بهرهمند شوند، و مردم در استقرار حکومت زندگی کنند.»نهجالبلاغه- خطبه 40
@Enghellabyion
سلطه ناخشنودی مردم پس از به خشم آوردن خدا(چراغ راه)
قال الامام الهادی(ع): «من اسخط الخالق فقمن ان یسلطالله علیه سخط المخلوق»
امام هادی(ع) فرمود: هر کس خدا را به خشم آورد، سزاوار است که خداوند خشم و ناخشنودی مردم را بر او مسلط سازد.(1)
ـــــــــــــــــــــــــــــ
1- اصول کافی، ج1، ص 187
@Enghellabyion
هیچ دوستی بهتر از قرآن نیست (حدیث دشت عشق)
شهید علی رضائیان به سال ۱۳۲۶ هجری شمسی در خانوادهای مذهبی در «فیروزآباد» تهران بهدنیا آمد و پس از مدتی همراه خانوادهاش به شهر اصفهان عزیمت و در آنجا سكنی گزید. او به دلیل مشكلات اقتصادی روزها كار میكرد و شبها به تحصیل میپرداخت و این روال را تا پایان دوره ابتدایی ادامه داد.
شهید رضائیان در سال ۱۳۶۰ به جبهه دارخوین اعزام شد، كه بر اثر جراحت شدید به پشت جبهه منتقل گردید.
قبل از مرحله سوم عملیات «والفجر ۴» (آبانماه ۱۳۶۲) هنگامیكه برای شناسایی و بررسی منطقه عملیاتی به همراه چهار تن از فرماندهان و مسئولین قرارگاه به دامنههای جنوبی ارتفاعات لری رفته بودند، در حین صعود به قله ارتفاع لری به علت عدم پاكسازی كامل منطقه، روی مین رفته و به شدت مجروح شدند. او را به سختی به پشت جبهه منتقل كردند. در بیمارستان بود كه به آرزوی دیرینه خود رسید و شهید شد.
بخشی از وصیتنامه شهید:
این همه خونی كه برای اسلام ریخته شد و این همه جوانانی كه فدای اسلام شدند را دستكم نگیرید و بدانید كه سستی و كاهلی نزد خداوند متعال مسئولیت دارد. سعی كنید دوستی و دشمنی شما بر اساس حق باشد. از تقصیر افراد، زود درگذرید و زیاد سختگیر نباشید.
هیچ دوستی بهتر از قرآن نیست، رفاقت با او را ترك نكنید، سعی كنید آن را خوب فرا گیرید، خوب تلاوت كنید، خوب عمل نمایید و خوب به دیگران یاد دهید، حتی اگر یك نفر باشید.
@Enghellabyion
هم نفت میفروشند، هم آبرو (درمکتب امام)
اگر اين كشورهاى اسلامى، همين كشورهاى منطقه، اگر همين كشورهاى خليج و منطقه ده روز جلوى نفتشان را بگيرند، دنيا به صدا در مىآيد، دنيا تسليمشان مىشود. لكن اينها نفتشان را تقديم مىكنند، آبرويشان را تقديم مىكنند، كشورشان را تقديم مىكنند، ملتشان را تقديم مىكنند، براى چه؟ براى يك هواى نفس باطل. دنيا را اين هواى نفس دارد از بين مىبرد. هواى نفس است كه وادار مىكند كه اينها براى خاطر اينكه چهار روز زندگى مرفه به خيال خودشان بكنند، ملتهاى خودشان را اينطور تحت ستم قرار مىدهند.
صحیفه امام؛ ج18؛ ص238 | جماران؛ 16 آذر 1362
@Enghellabyion