. احتمال حمله سراسری رژیم اسرائیل به سوریه
با توجه به شکست سناریو سعودی-اسرائیلی سرنگونی دولت سوریه توسط گروه های تروریستی و نتیجه معکوس دادن آن، بطوریکه سوریه پس از جنگ ۷ ساله اکنون به خانه دوم ایران تبدیل شده است، اسرائیل امروز بیش از هر زمان دیگری ماهیت وجودی خود را در خطر میبیند و این احتمال وجود دارد که نظامیان آمریکا در شمال سوریه نیز برای عدم ورود به یک درگیری تمام عیار نظامی با ایران از شمال سوریه خارج شدند تا اسرائیل بتواند با حمایت مالی عربستان یک حمله هوایی سراسری به نقاط استراتژیک سوریه که نظامیان ایران و اتاق فکر آنها آنجا مستقر است انجام داده و آنها را به فرض خود نابود کند. روسیه نیز که سامانه های دفاع هوایی اش در سوریه مستقر است دور از انتظار نیست برای بیطرفی سیاسی غیرفعال شده تا راه برای تجاوز اسرائیل هموار گردد. لذا هدف اسرائیل میتواند از چنین حمله احتمالی برگشت توازن منطقه ای و قدرت به نفع جبهه سعودی، اسرائیلی آمریکایی باشد اما چنین اقدامی نه تنها نمیتواند موجب خروج ایرانی ها ازسوریه شود بلکه فقط درگیری های ژئوپولیتیکی منطقه را بسیار پیچیده تر وخطرناک تر خواهد کرد
@Enghellabyion
در پی ارتحال آیت الله هاشمی شاهرودی، بیت ایشان اطلاعیه ای به شرح زیر صادر کرد:
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
روح ملکوتی عالم ربانی و مجاهد و مرجع عالی مقام، حضرت آیت الله العظمی حاج سید محمود هاشمی شاهرودی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام پس از طی دوره ای از کسالت و بیماری به لقاء الله پیوست.
ضمن عرض تسلیت این ضایعه دردناک به محضر حضرت ولی عصر ارواحناه فداه، مقام معظم رهبری ( دام ظله)، مراجع عظام تقلید، عموم مومنان و ملت شریف ایران به استحضار می رساند ، مراسم تشییع و بزرگداشت ایشان متعاقبا اعلام خواهد شد.
@Enghellabyion
عبدی: عذرخواهی خاتمی و نوری فانتزی و بیفایده است!!!!!
🔴💥آیا عذرخواهی خاتمی و عبدالله نوری به عنوان دو تن از سران جریان اصلاحات میتواند به معنای اعلام اشتباهات و تجدید نگاه در این جریان سیاسی باشد؟ جریان اصلاحطلب از خرداد ۷۶ تاکنون چه اشتباهاتی داشته است؟ این جریان برای اشتباهات خود چگونه میتواند عذرخواهی کند؟
سایت فرارو ضمن طرح پرسشهای فوق نظر عباس عبدی را جویا شد. عبدی میگوید: درباره اینکه آقای خاتمی یا آقای نوری به چه اشتباهاتی ارجاع دادهاند و چه رفتارهایی را اشتباه دانستهاند وارد نمیشوم. دقیقا هم نمیدانم منظورشان چیست. به همین خاطر سلبا یا ایجابا درباره آن اظهارنظر نمیکنم. ولی اولین مسئلهای که برایم اهمیت دارد این است که اشتباه در سیاست چه معنایی دارد؟
🔅🔅🔅🔅🔅
اگر ما کاری را براساس درک و تفاهمی عرفی انجام داده و اجازه نقد آزادانه و دموکراتیک به آن را داده باشیم آن کار در زمان خودش درست است و بعدا نمیتوانیم بابت آن عذرخواهی کنیم. ولو آنکه نتیجهای متفاوت از انتظاراتمان داشته باشد. تا هنگامی که مرتکب قصور و تقصیری نشویم نمیتوانیم صرفا از نتیجه یک کار، مقدمات آن کار را تخطئه اخلاقی کنیم و بگوییم اشتباه است. وی میافزاید: ما نمیتوانیم امروز کاری را انجام دهیم و ۲۰ سال بعد از آن عذرخواهی کنیم و طی این ۲۰ سال همواره بر درستی اخلاقی آن کار نیز تاکید کرده باشیم. این حرف بیمعنی است. چطور در این ۲۰ سال متوجه آن نشدیم و بعد از ۲۰ سال که به خنسی خوردیم عذرخواهی میکنیم؟
🔅🔅🔅🔅🔅
عبدی میگوید: باید از عذرخواهیهای فانتزی عبور کرد. حتی اگر عذرخواهی میکنیم باید توضیح دهیم که درگذشته چرا این اشتباهات رخ داده است. صرف اینکه به یک اشتباه اشاره میکنیم کافی نیست. باید درباره علت آن توضیح دهیم و بگوییم از حالا به بعد چه تضمینی وجود دارد که آن اشتباهات دیگر رخ ندهد؟ آیا ما فرآیندهایی که در گذشته به آن اشتباهات منجر شده را اصلاح کردهایم یا آنکه عذرخواهی برای آن است که یک عده خوششان بیاید و بگویند این افراد چه آدمهای مسئولیتپذیری هستند؟ این عذرخواهیها دردی را درمان نمیکند.
🔅🔅🔅🔅🔅
درگذشته خیلی از کارهای انجام شده که براساس فهم آن موقع قابل دفاع است. مسئولیت اجتماعی و اخلاقی هم حکم میکرد که همان کارها را انجام میدادیم ولو آنکه به نتیجه هم نرسیدند.
عبدی میگوید: مسئله کلیدی این است که دراینباره صحبت کنیم که یک تصمیم سیاسی، یک کنش سیاسی درست در لحظه تصمیمگیری چه ویژگیهایی دارد؟ آیا در تصمیمات گذشته این ویژگیها رعایت شدهاند یا خیر؟ اگر رعایت شدهاند تصمیمات درستی بودهاند و نیازی به عذرخواهی نیست ولو آنکه نتایج ناخوشایندی داشته باشند. اما اگر این ویژگیها رعایت نشدهاند اشتباه است حتی اگر در کوتاهمدت نتیجه مثبتی هم داشته باشند. ما باید همان موقع از آن اشتباهمان عذرخواهی میکردیم و یا اگر چنین نکردیم تضمین کافی دهیم که در آینده چنین اشتباهی مرتکب نخواهیم شد و از این پس آن مقدمات را برای تصمیم درست رعایت میکنیم. اما اینکه به طور کلی در گذشته یک سری اشتباهاتی وجود داشته و بخواهیم برای آن عذرخواهی کنیم دردی را از جامعه درمان نمیکند.
@Enghellaby
یادآور میشود عبدالله نوری اخیراً مدعی شده بود که در دهه ۷۰ متوجه شده به فکر مصالح حاکمیت و حفظ نظام بوده و کمتر به مردم فکر کرده است. این ادعا در حالی است که وی در همان دهه ۷۰ در تدارک خرید کارخانه ایران الکتریک رشت با ثمنبخس و زدن آن به نام همسر خود و چند تن از دوستانش بوده است.
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
شبكهءتحليلى/سياسى #جبهه_حزب_الله
@Enghellabyion
روند رو به افول آمریکا سبب شده است بیشتر اندیشکدههای آمریکا در پی بررسی علل و چرایی افول کشورشان باشند. بررسی این اندیشکدهها در گذشته بیشتر در زمینه اقتصادی بوده است؛ چرایی تأثیر نگذاشتن آمریکا بر اقتصاد جهان همانند سالهای گذشته، چرایی ناتوانی آمریکا در مدیریت اقتصادهای مستقل و نوظهوری مانند اقتصاد چین و...، از جمله نگرانیهای اندیشکدههای ایالات متحده بوده است.
✅✅✅✅✅✅
اما اکنون علاوه بر آن خروج یکباره همه نظامیان آمریکا از سوریه و نیمی از نظامیان این کشور از افغانستان سبب شده تا مراکز پژوهشگاهی آمریکا نسبت به این موضوع به شدت حساس باشند، به گونهای که در آخرین اظهار نظرشان اعلام کردند آمریکا نه تنها از نظر اقتصاد نسبت به یک دهه گذشته به شدت افول کرده، بلکه این کشور از نظر نظامی نیز در سراشیبی افول قرار گرفته است. در چنین شرایطی توجه به نکات زیر اهمیت دارد؛
✅✅✅✅✅✅
1️⃣ با توجه به اینکه آمریکاییها پس از جنگ سرد تصور نمیکردند هیچ کشوری در جهان بتواند با قدرت نظامی این کشور به مقابله برخیزد؛ ولی برنامههای دفاعی مدرن و پیشرفته امروزی در روسیه و چین و پیشرفتهای اخیر جمهوری اسلامی ایران به شدت آمریکا را شکننده کرده است و این کشور دیگر نمیتواند به تنهایی در جهان تأثیرگذار باشد که سوریه نمونه بارز این ادعاست.
2️⃣ خروج بخشی از نیروهای آمریکایی نشان میدهد این کشور درصدد است در رویکرد جدید با کاهش نقش مستقیم و فیزیکی خود در منطقه، بحرانها را از طریق همپیمانان خود در کشورهای عربی همچون امارات و عربستان سعودی، گروههای شبهنظامی و تروریستی و همچنین شرکتهای خصوصی پیش ببرد. چنگ زدن آمریکا به ریسمان عربستان و امارات همانند فردی است که در یک باتلاق گیر کرده است و هر چه دست و پا بزند زودتر نابود خواهد شد. بنابراین، گره زدن امنیت آمریکا به کشورهای مرتجع عربی نشان دیگری از افول آمریکاست.
3️⃣ در پیش گرفتن یک سیاست عقلانی در منطقه از سوی جمهوری اسلامی ایران میتواند علت اصلی کوچ آمریکا از منطقه باشد. شکست آمریکا در سوریه و عراق در مقابل محور مقاومت، به نتیجه نرسیدن معامله قرن، شکست آلسعود و به تبع آن ایالات متحده آمریکا در یمن، از جمله دلایل دست و پا زدن آمریکا در منطقه است.
شبكهءتحليلى/سياسى #جبهه_حزب_الله
اَللّهُمَّ اخْذُلِ الْکُفّارَ وَالْمُنافِقینَ بِالْقُرآن
@Enghellabyion
. 🔴خیانت آشکارتر ازین؟
علیرغم خارج شدن اروپا و آمریکا از برجام اما جریان مدیریتی غربگرا میخواهند به هر قیمتی شده کشور ما را در برجام و محدودیت های هسته ای نگه دارند . فریبکاری جدید آنها ترساندن مردم از حمله نظامی است.
ظریف امروز گفته بود هدف برجام اقتصاد نبوده است.
آیا نباید به ماهیت این جماعت و خیانت های آشکار آنها به ملت شک کرد؟
@Enghellabyion
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️رهبرانقلاب: اگر حوزه قم #انقلابی نماند، نظام در معرض انحراف از انقلاب است..
🔹 #علامه_مصباح: علت محدثه انقلاب روحانیت است؛ علت مبقیه هم روحانیت است
🔻تحول در فکر روحانیت، عامل انقلاب اسلامی
#حوزه_ا
@Enghellabyion
خواب! (گفت و شنود)
گفت: روزنامه آمریکایی واشنگتنپست خطاب به مردم آمریکا نوشته است؛ از خواب غفلت بیدار شوید، ارتش آمریکا دیگر شکستناپذیر نیست.
گفتم: مردم آمریکا که این روزها دارند کمکم و به تدریج از خواب بیدار میشوند، باید به دولتمردان آمریکایی از جمهوریخواه و دموکرات که سر و ته یک کرباسند نهیب بزند و بگوید از خواب بیدار شوند و اینهمه رجز الکی نخوانند!
گفت: این جماعت اگر اهل بیدار شدن بودند تا حالا با مشاهده شکستها و ناکامیهای فراوان آمریکا و متحدانش در منطقه بیدار شده بودند!
گفتم: ایول! یارو توی سینما به رفیقش گفت؛ ببین! این بغل دستی تو وسط فیلم خوابش برده. رفیقش با عصبانیت گفت؛ به دَرَک که خوابش برده، چرا منو بیدار کردی؟!
@Enghellabyion
هنوز چند ساعتی از ارایه بودجه ی پرحرف و حدیث سال ۹۸ توسط دولت روحانی به مجلس لاریجانی نگذشته است که ابهامات و سوالات بسیاری پیرامون آن در رسانه ها مطرح شده است. کشور با سوءمدیریت جماعت غربزده ی سازشکاری که با فریب افکار عمومی به قدرت رسیده، در بی سابقه ترین رکود تورمی قرار دارد؛ کسب و کارهای مختلفی به تعطیلی کشیده شده، اجناس و مایحتاج مردم به صورت روزانه و بعضا ساعتی تعیین قیمت می شود و هیچگونه ثبات اقتصادی در شرایط فعلی حکمفرما نیست؛ اما همزمان، افراد ناکارآمد ولی پرمدعا که در درون باند خود نیز دچار انواع تفرقه و تشتت و جدایی شده اند، بی توجه به آنچه که بر کشور و ملت تحمیل کرده اند، همچنان نسخه های مردم آزاری برای اقتصاد ایران می پیچند.
✅✅✅✅✅✅
نمونه ای از این موضوع را می توان در بودجه پیشنهادی دولت برای سال ۹۸ مشاهده کرد. جایی که بودجه دفاعی کشور به نصف تقلیل یافته اما بودجه نهاد ریاست جمهوری افزایش پیدا کرده است!اما آنچه که موضوع این مطلب است، به اظهارات عجیب و اعصاب خردکن محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت روحانی، در گفتوگوی ویژه خبری شبکه دو سیما بازمی گردد. او در پاسخ به سوال مجری درباره چگونگی محاسبه مالیات سال ۹۸ اعلام کرد: "درآمدهای مالیاتی در بودجه سال آینده ۱۱ درصد رشد خواهد داشت"! نوبخت البته این اعتراف را به زبان آورد که ۵۰ هزار میلیارد فرار مالیاتی در کشور وجود دارد!
رئیس سازمان برنامه و بودجه در توجیه چرایی افزایش مالیات در شرایط وجود رکود شدید، به آمار و ارقام اقتصادی و... اشاره کرد و اصرار داشت این موضوع را به مخاطب بفهماند که چون آمار اعلام شده توسط او همه چیز را مثبت نشان می دهد(!) پس باید مالیاتی که از مردم و کسبه و بازار گرفته می شود، را افزایش داد!
اگرچه این سخنان با شعارهای انتخاباتی حسن روحانی که ادعا کرده بود "معیار اصلی تورم جیب مردم است نه بانک مرکزی و مرکز آمار"، در تضاد کامل است، اما حتی یک عقل اقتصادی مختصر و چند روز زندگی با عامه مردم، به ویژه کاسبان خرد، این حقیقت را برای تصمیم گیران مشخص می کند که شرایط اقتصادی کنونی کشور هرگز ظرفیت چنین تصمیمات اعتراض برانگیزی را ندارد.
دولت چگونه می خواهد از مغازه دارانی که به دلیل رکود و به هم ریختگی بازار اقتصادی هر روز بر تعداد تعطیلشدههای آنها افزوده می شود، ۱۱درصد مالیات اضافه بر سال جاری دریافت کند؟ همچنین، در شرایطی که انواع مایحتاج مردم از قبیل مسکن، پوشاک، مواد غذایی و... بدون هیچگونه نظارت موثر، قیمت های لحظه ای به خود گرفته اند، با کدام منطق می تواند از حقوق کارمندان و... ۱۱ درصد مالیات بیشتر از سال ۹۷ کسر کند؟ این ماجرا برای تولیدکنندگانی که با انواع مشکلات در حال جدال هستند، نیز به شکل جدی تری صدق می کند.
آیا این نوع از رفتار، در راستای دامن زدن به اعتراضات مردمی و بالابردن سطح عصبانیت و خشم آنها نیست؟ آیا این دولت ضعیف که دارای کمترین پایگاه اجتماعی است، توان پاسخگویی به تبعات ناشی از تصمیمات در حال اتخاذ خود را دارد؟
جالب اینجاست که غربگرایان سازشکار خود به فرار مالیاتی ۵۰ هزار میلیاردی معترف هستند، اما شجاعت اعتراف به ناتوانی در دریافت آن را ندارند و به جای فشار به سرمایه داران زالوصفتی که به ملت و دولت و کشور بدهکار هستند، می خواهند بساط زندگی مرفه آنان را با جیب مردم عادی کوچه و خیابان فراهم کنند.✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅
شبكهءتحليلى/سياسى #جبهه_حزب_الله
@Enghellabyion
#امروز پنجشنبه ۶دی۱۳۹۷
⬅️ ۱۹ربیعالثانی۱۴۴۰
✨ نامهای از #نهجالبلاغه ...
📖 موضوع: انسان و مقدرات الهی.
➖➖➖➖➖➖➖
(نامه به عبد اللّه بن عباس)
⭕پس از #ياد_خدا و درود !
🔸تو از #أجل خود پيشى نخواهى گرفت،
🔹و آنچه كه #روزى تو نيست به تو نخواهد رسيد،
◀و بدان كه #روزگار_دو_روز است:
➖روزى به #سود ،
➖و روزى به #زيان_تو ،
🔸و همانا #دنيا خانه دگرگونى هاست،
⬅و #آنچه كه به سود تو (و از آن تو) است
➖هر چند #ناتوان باشى
➖خود را به تو خواهد #رساند ،
⬅و آنچه كه به #زيان تو است
➖هر چند #توانا باشى
➖#دفع آن نخواهى كرد.
📚 نامه۷۲_ ( اخلاقی )
🙏 ترجمه مرحوم استاد محمد دشتی.
@Enghellabyion