#انقلابیون
🔴💥دولت لیبرال روحانی مقابل ایدئولوژی انقلاب اسلامی
به گفته بسیاری از کارشناسان و حتی نمایندگان مجلس، دولت حسن روحانی لیبرال است. چنانچه این سخن صحیح باشد پس اجرای اقتصادی مقاومتی متأثر از ایدئولوژی انقلاب اسلامی در دولتی که رویکرد غرب گرایانه دارد بسیار سخت و دشوار و حتی ناممکن به نظر می رسد.بدون شک شعار حمایت از تولید ایرانی در راستای سیاست کلی اقتصاد مقاومتی است اما این سؤال که چرا رهبری در دهه اخیر مدام شعارها را از جنس اقتصادی تعیین میکنند، در ذهن شکل میگیرد. به عبارت دیگر باید مشخص شود که اقتصاد مقاومتی که در اواخر سال ۹۲ با مشورت مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشته و درنهایت توسط رهبری ابلاغ شد، ذیل کدام فلسفه یا رویکرد اقتصادی نوشته شده است؟
چنانچه به مدل حکومتداری کشورهای پیشرفته توجه کنید خواهید دید که دست از کشورها تابع یک ایدئولوژی یا نظریه غالب در حوزههای اجتماعی، سیاسی و اقتصادی بوده و در ذیل آن قوانین خود را وضع و درنهایت اجرا میکنند و با ارزیابی خروجی اجرای قوانین، ایدئولوژی خود را محک میزنند. بنابراین مدل حکومت دارای اینگونه از کشورها همواره در حال تغییر است زیرا ملاک و شاخص مدل حکومتداری بر پایه کارآمدیها و رضایت مردم خواهد بود.
چنانچه بپذیریم هر سیاست کلی ذیل ایدئولوژیها شکل میگیرد و ذیل آن شوراها و نهادهای تصمیم گیر دست به قانونگذاری میزنند و دولتها و نهادهای نیز آن سیاستها و قوانین را اجرا میکنند.سؤالی که پیش میآید اینکه وضعیت کنونی کشومان متأثر از کدام ایدئولوژی یا سیاست کلی است؟
💥اکنون شرایط کنونی کشور متأثر از مشکلات فراوان اقتصادی به نقطه خاصی رسیده است زیرا برخی از دولتمردان و حامیان آنها از دو دولت سخن میگویند. به عبارت دیگر حامیان دولت کنونی از رویاروی و جدال بین دولت انتخابی با دولت انتصابی در نظام جمهوری اسلامی سخن میگویند. حال به نظر میرسد که در داخل نظام اختلافات بنیادی در مدل حکومتداری وجود دارد از سویی دیگر هر یک از قوای مجریه، مقننه و قضائیه و نهادها و دستگاههای حکومتی بهجای اینکه بر وظایف ذاتی خود متمرکز و جوابگوی عملکرد خود باشند، همواره نهاد یا قوه دیگر را مورد هجمه و نقد خود قرار میدهند تا شاید بتوانند از مقام پاسخگویی شانه خالی کنند.
بسیاری از کارشناسان معتقدند که اصلاح کشور از بهبود روابط بین نهادها و دستگاههای حاکمیتی و دولتی شروع میشود و تا زمانی که دولتمردان و مسئولین کشور با یکدیگر اختلاف دارند نمیتوان مشکلات مردم را حل کنند. البته در آن شرایط باید معلوم شود که مجموع حاکمیت کدام ایدئولوژی را دنبال میکند و سیاستهای کلی نظام در حوزه مختلف چیست زیرا به عنوان مثال گفته میشود که رویکرد اقتصادی دولت یازدهم و دوازدهم، لیبرالی است. حال چنانچه دولت کنونی لیبرال است، مسئولین نظام باید پاسخ دهند که چرا اجازه دادهاند که رویکرد لیبرالی آن هم به صورت ناقص در کشور اجرا شود و چنانچه دولت فعلی لیبرال نیست، مشخص شود دستگاههای تصمیم گیر و تصمیمساز و مجریان قوانین دنبالرو کدام سیاست و ایدئولوژی هستند که وضعیت کنونی کشور را به این نقطه رساندهاند.
♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️
@enghellabyion
#انقلابیون
ویژه.. دکتر گنجی
🌾🌾🌾🌾🌾🌾
❌بنیان گذاران چپ وعضویت در نیروهای مسلح❌
گروه گرایی و ورود به احزاب و گروههای سیاسی از موانع اعضای نیروهای مسلح است و در وصیت نامه امام هم ذکر شده است. اصلاح طلبان برجسته ترین بخش وصیت امام را که همیشه یادآوری می کنند همین بخش است.اگر یک نفر سی سال پیش از درب سپاه رد شده باشد رهایش نمی کنند.
اگر یک نظامی بخواهد کاندیدا شود قانون معلوم کرده است که باید استعفا کند و وارد سیاست شود و... اما علیرغم این مسیر تعریف شده، به محض اظهار نظر و بدسلیقگی الله کرم، چند روز است به این پیشنهاد با حیرت و تعجب نگریسته می شود و حتی در یک روزنامه اصلاح طلب از دو قطبی نظامیان و روحانیت به عنوان دو قطبی خطرناک یاد شده است. همگان می دانند وصیت امام در سال 1361 نوشته شده و در سال 1366 نیز منع ورود نظامیان به احزاب و گروهها وجود داشته است.اما در اواخر سال1366 اتفاق جالبی برای مدعیان غیر سیاسی ماندن نیروهای مسلح افتاده است.
آیا می دانید برخی از بنیان گزاران جریان چپ همزمان عضو نیروهای مسلح بوده اند؟و نامه تشکیل تشکل سیاسی را به امام امضا نموده اند؟آیا می دانید نمایندگان وقت امام در کیهان و اطلاعات هر دو عضو موسس یک جریان سیاسی هستند ؟اما امروزه تلاش می شود نقد های شریعتمداری را با هویت نماینده رهبری در کیهان برجسته و محکوم کنند؟
آیا می دانید یکی از اعضای موسس جریان چپ دیروز و اصلاحات امروز بعداز امضا نامه ایجاد تشکل سیاسی ،از امام حکم نمایندگی ایشان در شهربانی کل کشور را گرفته است؟و عضو نیروهای مسلح شده است.
آیا ایجاد تشکل سیاسی توسط افراد حقوقی زیر خلاف نبوده است؟
سید سراج الدین موسوی مسئول حفاظت منطقۀ جماران و فرمانده کل کمیتۀ انقلاب اسلامی
علی اکبر آشتیانی، نمایندۀ امام و مسئول عقیدتی ـ سیاسی ژاندارمری جمهوری اسلامی ایران
محمدعلی رحمانی فرمانده بسیج مستضعفان
رسول منتجب نیا نماینده امام در شهربانی(پس از عضویت در تشکل سیاسی)
دو نماینده امام در دوقلوی کیهان و اطلاعات و موسس جریان سیاسی:
سید محمود دعایی، نمایندۀ امام و سرپرست روزنامۀ اطلاعات
سید محمد خاتمی، نمایندۀ امام و سرپرست مؤسسۀ کیهان
عضویت در تشکل سیاسی با مسئولیت قضایی:
مجید انصاری، رئیس سازمان زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور و نمایندۀ شورایعالی قضایی
@enghellabyion
#انقلابیون
🔴روسیه: دیر یا زود پاسخ #آمریکا را می دهیم
🔹در پی اظهارات نماینده امریکا در سازمان ملل مبنی بر اینکه امریکا بدلیل نقش روسیه در سوریه و حمله شیمیایی دوما تحریم های جدیدی را علیه مسکو وضع کرده است، معاون مدیر گروه منع گسترش و کنترل سلاح وزارت امور خارجه روسیه با تاکید بر اینکه کرملین مدافع عدالت در جهان است، گفت که کشورش در زمان مناسب پاسخ فشارهای امریکا را می دهد/ایرنا
➖➖➖➖➖➖➖
@enghellabyion