فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ هواپیمای کمکهای اهدایی ایران به کابل رسید
🔸 در ادامه کمکهای بشردوستانه ایران، پنجمین محموله کمکی وارد کابل پایتخت افغانستان شده است.
🔸 این محموله به وزن ۵۰ تن شامل مواد غذایی، دارو و پتو و سایر اقلام مورد نیاز مردم افغانستان است.
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ مسجد سن پترزبورگ، شمالی ترین مسجد جامع جهان
🔸 مسجد سن پترزبورگ با مناره هایی به ارتفاع ۴۹ متر و گنبد آبی ۳۹ متری، وقتی سال ۱۹۱۳ افتتاح شد بزرگترین مسجد اروپا بود، آن زمان سن پترزبورگ پایتخت تزار ها بود و هشت هزار مسلمان در این شهر زندگی میکردند. این بنای باشکوه تا پنج هزار نماز گزار گنجایش دارد.
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ با دو شیوهی انگلیس در مرزکشیها آشنا شوید
🔸 برگرفته از جلسه «شاخ آفریقا در جنگ جهانی چهارم» کلبه کرامت، مورخ ۱۳۹۰/۰۶/۰۳
@DordNevesht
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
کانال رسمی استاد حسن عباسی
۱- ایران سرک کشیدنهای رژیم صهیونیستی در اطراف مرزهای خود در #رژیم_باکو #رژیم_امارات و #رژیم_بحر
۱۶- بیش از ۱۲۰۰ سال پیش هنگامی که بیبی #فاطمه_معصومه (س) به قم وارد شد، دو خواهر دیگر امام رضا(ع) یعنی بیبی #رحیمه و بیبی #حکیمه نیز به باکو رفتند و پایگاه تشیع در قفقاز را رهبری کردند.
۱۷- پیوند کمونیستهای سابق باکو به فرماندهی #علیف با صهیونیستها در #شیعه_ستیزی راه به جایی نمیبرد. ریشهی تشیع در باکو و قفقاز قدمتی بیش از هزار و دویست سال دارد.
✍️ توئیت استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
هدایت شده از اخبار استراتژیک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نگاهی به ماجرای قطعی فیسبوک؛ واتس اپ و اینستاگرام
👤 گزارش کامران نجف زاده ...
🔺 موضوع قطعی فیسبوک از ساختمان مرکزی آن شروع شد و اعلام کردند مشکل در بروزرسانی شبکه بوده و اشتباه شده است.
🔺 گرچه هیچ سندی مبنی بر اینکه هکرها در این موضوع دست داشته اند منتشر نشده است، اما پنتاگون پس از چند ساعت قطعی فیسبوک، اعلام کرد در حال بررسی تهدید امنیتی است.
🔺 در همان ساعات قطعی فیسبوک، هفت میلیارد دلار از ثروت رئیس این شبکه اجتماعی کم شد و صدها میلیون دلار به اقتصاد جهانی ضربه خورد.
🏢 مرکز تحقیقات پیشرفته ضد تروریسم
📡 @CTU_ir
هدایت شده از اخبار استراتژیک
💢 سقوط ارزش سهام فیسبوک، پس از افشاگری و قطعی شبکه های اجتماعی
🔻روند کاهش ارزش سهام فیسبوک که از دوشنبه با افشاگری یکی از کارکنان سابقش درباره فریبکاری های این مجموعه آغاز شده بود، دیشب با اختلال در عملکرد این شبکه شدت گرفت و باوجود اتصال مجدد، همچنان ادامه دارد.
🔻بر اساس برآوردهای بلومبرگ، اختلال در اپلیکیشنهای متعلق به فیسبوک، منجر به کاهش 5 درصدی ارزش سهام و ضرر ۷ میلیارد دلاری این شرکت شد.
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰 راز يک دورهای شدن علی عسگری
✍ علیرضا معاف
1⃣ بخش نخست
🔻 با انتصاب پرمعناي پيمان جبلي، بازسازي ساختارهاي فرهنگي و رسانهاي، از صدا و سيما آغاز شد
الف) انتصاب پرمعنا
۱. حکم رسا، رسانا، پرمضمون، پرمغز، چگال و غليظ رهبر معظم انقلاب در انتصاب رئيس جديد رسانه ملي بايد خوانش و تحليل شود تا از راهبردهاي مندرج در آن بتوان راهکنش و راهکار عملياتي براي ايجاد تحول انقلابي در صدا و سيما استخراج کرد.
۲. رهبر حکيم انقلاب به اقتضاء گام دوم انقلاب اسلامي، نظريه مترقي حضرت امام خميني مبني بر درک جايگاه صدا و سيما به مثابه دانشگاه را به يک نظريه چهار وجهي و چهارضلعي ارتقاء دادند؛ نظريه اي که در آن صدا و سيما به مثابه: دانشگاه، آوردگاه، قرارگاه و آسايشگاه فهم و درک مي شود.
🔴 دانشگاه؛ براي ارتقاء سطح آگاهي و معرفت عمومي
🟡 آوردگاه؛ براي مقابله با امواج خصمانهي تحريف و تفتين
🟠 آسايشگاه؛ براي بهرهمندي چشم و دل همگان از جلوههاي زيبائي و هنر
🟢 قرارگاه؛ براي پراکندن اميد و نشاط در فضاي عمومي کشور
شايد بتوان گفت اين چهار ضلعي با چهارضلعي «اميد، اخلاق، دين و آگاهي» که در حکم انتصاب مجدد مهندس ضرغامي به رياست صدا و سيما در سال ۱۳۸۸ از سوي رهبر انقلاب بيان شده بود، قابل انطباق است و به نحوي تفسير عملياتي همان است. امام خامنه اي در آن حکم فرمودند: « سفارش اساسي اينجانب نزديک کردن و رساندن اين رسانهي فرهنگساز، به طراز رسانهئي است که دين و اخلاق و اميد و آگاهي، بارزترين نمود آن باشد و رفتار اجتماعي مخاطبان و نيز نهاد حساس و مهمي چون خانواده بر اساس آن شکل گيرد و هنر و شيوههاي گوناگون حرفه ئي و آزموده شده يا نوپديد، يکسره در خدمت رشد اين شاخصها در آيد.»
۳. رهبر انقلاب هفته گذشته با انتصاب مهم و پرمعناي رئيس جديد رسانه ملي، عملا مساله «بازسازي انقلابي ساختارهاي فرهنگي و رسانه اي» را که در اولين ديدار با دولت حجت الاسلام رييسي بيان فرمودند، از صدا و سيما کليد زدند. اين جابجايي مهم و حساس در راستاي هدف بلند "بازسازي انقلابي ساختارهاي فرهنگي" قابل فهم و درک است. انشاءالله صدا و سيما ديدني تر از قبل شود و شاهد تحولات روي آنتن باشيم.
۴. با توجه به مشکلات نرم افزاري، فکرافزاري و مغزافزاري فراواني که صدا و سيما دارد، معناي روشنِ عدم تمديد دوره آقاي علي عسگري (علي رغم همه تلاشهاي خوب صورت گرفته)، عدم رضايت رهبر انقلاب از وضعيت رسانه ملي و قصد و مطالبه ايشان براي تحقق برنامه هاي تحولي صدا و سيماست.
۵. گزينه جديد رياست صدا و سيما وانتخاب شخص آقاي جبلي هم، انتخابي معنادار است؛ تلاش خالصانه چند ماه قبل او در اواخر دولت روحاني در خنثي سازي پروژه خطرناک غربگرايان در وين، خدمات او در جنگ سي و سه روزه و تبديل شبکه تلويزيوني العالم به مرجع خبري جنگ که به تقدير ويژه سيد حسن نصرالله از جبلي انجاميد، خدمات اخير او در افغانستان و دهها کار مخلصانه ديگر از ديد رهبر انقلاب پنهان نمانده و موجب جلب اعتماد ايشان شده است.
۶. در پايان يادآور مي شوم که حوزه فرهنگ و رسانه، حوزه «منابع انساني» و «آدمها» است و به قاعده " التزام به شي، التزام به لوازم آن است"، آقاي جبلي بايد عناصر مومن، منضبط، اصول مند، پخته، پرورده، باسواد، ايده پرداز، رسانه فهم، رسانه شناس، اهل ذوق، متخصص و ويژه دان، چيره دست و انقلابي را به جمع سياستگذاران، سياست پژوهان، سياست نويسان و مديران و مسوولان فعلي صدا و سيما بيفزايد تا در سرخرگ و شريان صدا و سيما خون تازه و گرم جريان، سريان و سيلان يابد تا بتوان تحولي عميق، دقيق، انقلابي، عقلاني، مبتکرانه و مبتني بر درک صحيح از زمان، مخاطب، دنياي کنوني و آينده نگري ايجاد کرد.
⬅️ ادامه در پست بعدی...
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰 راز يک دورهای شدن علی عسگری
✍ علیرضا معاف
2⃣ بخش دوم
ب) چرا علی عسگری يک دورهای شد؟ اولويتهای جبلی چيست؟
🔹 بالاخره گمانه زنيها پايان يافت و پيمان جبلي رئيس رسانه ملي شد. علي عسگري که در حکم اوليه مدت زمان مديريتش نامشخص بود، بالاخره يک دوره دوام آورد. مديريت علي عسگري بر سازمان بزرگ صدا و سيما انتقادات زيادي را به ويژه از سوي جريانات انقلابي به همراه داشت.
🔹 انتقاداتي که پرداختن به آن سرفصلهاي متعددي را شامل مي شود. اکنون که براي اولين بار رئيس صدا و سيماي منصوب رهبري، يک دوره اي شده خوب است به طور خلاصه به گوشه اي از اين انتقادات اشاره کنيم. انتقاداتي که رفع و توجه به آنها مي تواند اولويتهاي دوره مديريت جبلي را تعيين کند و عدم توجه به آنها درد وره علي عسگري سبب يکدورهاي شدن دوران مديريت او شد.
۱. در وضعيت فعلي صدا و سيما مشخص نيست هدف و غايت کنشها و رفتارهاي رسانه ملي چيست؟! اين مهم را در موارد عديده ميتوان ملاحظه نمود؛ همچون سردرگمي در دوگانه هاي مختلف. في المثل رسانه ملي در اينکه صداي مردم باشد يا روابط عمومي دولت، تکليفش با خودش مشخص نيست! يا سردرگمي ميان اين دوگانه که دانشگاه عمومي باشد يا سخيفترين ابزار سرگرمي.
۲. فقدان هرگونه ارتباط معنيدار و سيستمي ميان راهبردهاي کلان نظام و رفتارهاي رسانه ملي در ساحات فرهنگي و سياسي.
۳. وجود انگيزههاي شخصي و جناحي در پس قاطبه تصميمات سازماني. اين اتفاق تلخ عمدتاً از انتساب تيم مديريتي کنوني به يک جريان سياسي محافظهکار در کنار فقر شديد، تخصص و سابقه رسانهاي و قشريت غيرقابل انکار اين عزيزان نشأت گرفته است.
۴. مغايرت يا مخالفت با منويات رهبري در حوزه امنيت ملي. صداوسيما در مواضع مرتبط با برجام و مذاکرات هسته اي نه تنها منويات صريح رهبر انقلاب (اعم از خطوط قرمز، مطالبات و دستورالعملهاي مکتوب) را پيگيري نکرد، بلکه به شکلي غيرقابل کتمان تمام سخنرانيهاي رهبري را پس از روز بيانات با ارسال به آرشيوي اختصاصي، بايکوت کرد و حق بازخواني آنها توسط ملت را به شکلي از مردم ايران سلب نمود که سيل شبهات مرتبط با ارتباط رهبر انقلاب و برجام به جايي انجاميده که به رغم تصريحات اکيد و خط قرمزهاي مصرح، بخش زيادي از مردم با فراموشي آن مواضع در کنار پمپاژ بيسابقه توپخانه رسانهاي دشمنان تصور ميکنند عدول از خطوط قرمز و نيل به ناکجاآباد در دولت قبل، محصول همنوايي پنهان رهبر انقلاب با کساني است که تعمدا چرخ اقتصاد ملي را فلج کرده و انقلاب اسلامي را به سمت استحاله در نظام سلطه پيش بردند!
۵. کاوش در دادههاي رصدي صداوسيما از ميزان جذب مردم به برنامههاي اين رسانه حاوي حکايتي بسيار مهم و البته تاسفبار است. در صدر مفاخر رسانه ملي اين گزاره وجود دارد که «قاطبهي مخاطبان تلويزيون را بينندگان برنامههاي حوزه سرگرمي و اصطلاحاً FUN تشکيل ميدهند.» توليداتي همچون خندوانه، دورهمي، پايتخت، نود و امثالهم به اقرار صريح صداوسيما طي سالهاي اخير با اختلافي فاحش در صدر پرمخاطبترين توليدات صداوسيما بوده است.
در واقع راهبرد نانوشته صداوسيما که مديران قبلي آن هرگز حاضر به دفاع علني از آن نبوده و نيستند؛ جذب مخاطب به هر قيمتي بوده و اين سوگيري آشکار، منتهي به اين درد بيانتها گشته است که اکنون به اقرار مديران اين رسانه؛ عُمدهي مخاطبانش، يک هزارم آن ميزاني که نياز هذل و هجو و شوخي خويش را با صداوسيما ارضاء ميکنند، عنايتي به بخشهاي جدي رسانه ندارند.
در مقابل هيچ راهبرد روشني در صدا و سيما براي توليد برنامه هاي فاخر و جذاب و هدفمند در دفاع از نظام، آرمانهاي نظام و سياستهاي کلان آن وجود ندارد.
۶. نارضايتي تمام طيفهاي سياسي، فرهنگي و اجتماعي از عملکرد و مواضع رسانه ملي در دوره مديريت علي عسگري، يکي از نقاط تاريک وضعيت کنوني صداوسيماست. بدين معني که اگر هر کدام از رسانههاي رقيب يا دشمن، مخاطبيني براي خود انباشتهاند که به هر دليلي از عملکرد آن رسانه راضياند؛ در اينجا هيچ طيفي از مخاطبين صداوسيما از عملکرد اين رسانه رضايت ندارد. از ضدانقلاب تا انقلابي؛ هيچکدامشان نميتوانند صداوسيماي جمهوري اسلامي را صداي رساي تفکر خود تلقي نمايند. اين اتفاق نتيجه فقدان پايبندي ايدئولوژيک به راهبردهاي انقلاب اسلامي و محصول حاکميت نگاه غيرانقلابياي است که همواره در پي ساکت نگاه داشتن خط نفاق داخلي است. ظاهرا راهبرد صدا و سيما در اين دوره اين بود که نه خواست صداي ضدانقلاب باشد و نه البته مي خواست صداي انقلاب باشد.
⬅️ ادامه در پست بعدی...
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰 راز يک دورهای شدن علی عسگری
✍ علیرضا معاف
3⃣ بخش سوم و پایانی
۷. حذف هدفمند، برنامهريزي شده و تعمديِ سخنگويان و کارشناسان فاضل منتسب به جبهه انقلاب اسلامي از تريبون صداوسيما؛ نظري ساده به وضعيت کارشناسان و تريبونداران کنوني صداوسيما به وضوح حکايت از ممنوعيت استراتژيک حضور کساني بر روي آنتن تلويزيون دارد که پيگير مطالبات و منويات رهبر انقلاب در حوزههاي فرهنگي و سياسي هستند.
همچنين حذف هوشمند و برنامهريزي شدهي قاطبهي نيروهاي انقلابي منتقد وضع کنوني فرهنگي کشور به ويژه منتقدان صدا و سيما در همين راستاست.
۸. بحران ديگري که زيرساخت آن غلبه مديريت غيرانقلابي در رسانه ملي است؛ دوگانهي «خضوع مديريتي در مقابل سلبريتيها، شِبهروشنفکران و غربزدگان» در کنار «کشيدن تيغ سانسور و حذف و بايکوت بر کارشناسان و نخبگان انقلابي» است. اکنون شاهد ميدانداري مجريان و برنامهسازاني در رسانه ملي هستيم که اگر به هر دليلي از آنتن تلويزيون کنار گذاشته شوند جيغ بنفش بيبيسي و صداي آمريکا و راديواسرائيل و منوتو و ايران اينترنشنال و راديوفردا و... به آسمان برخواهدخاست. بدتر آنکه همين مجريان فعلي در فضاي مجازي و خارج از قاب تلويزيون به راحتي مواضع ضد نظام و همسو با رسانه هاي دشمن مي گيرند و هيچ واکنشي از سوي مديران صدا و سيما اتفاق نمي افتد.(مانند مواضع يکي از مجريان پرحاشيه در ماجراي سقوط هواپيماي اوکرايني)
۹. برخي حواشي مربوط به فرزند آقاي علي عسگري و انتصاب افراد نزديک به او در سازمانهاي مرتبط که فضاي سنگيني عليه اين سازمان ايجاد کرده است.
۱٠. عدم خلاقيت و ابتکار در برنامه ها و مناسبتهاي مهم انقلابي و ملي مانند انتخابات و اصرار بر برنامه هاي کليشه اي و قديمي
۱۱. مشکل بزرگ ديگر صدا و سيما عقب ماندن از فضاي رسانه اي و فضاي مجازي در دنياي امروز است. به گونه اي که در بسياري از حوادث فرهنگي و اجتماعي مرجعيت صدا و سيما براي مردم از بين رفته يا در حال از بين رفتن است. در حالي که در کشورهاي ديگر دنيا چنين وضعيتي را شاهد نيستيم و تحولات دنياي مجازي نافي نقش مديريت رسانه و تلويزيون در عرصه هاي اجتماعي و فرهنگي نيست.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
📢 #اطلاع_رسانی
➖ برنامه سخنرانی استاد حسن عباسی
🔺 موضوع: معراج نادر از انوشیروان عادل یا آدمیرال چندلر؟
🔸 به مناسبت سالگرد شهادت شهید نادر مهدوی
📌 بسیج دانشجویی دانشگاه خلیج فارس بوشهر
🗓 جمعه ۱۶ مهر ۱۴۰۰
⏰ ساعت ۲٠:۳٠
📲 #پخش_زنده از: اینستاگرام | یوتیوب | روبیکا | آپارات | سروش
▫️ Instagram.com/Hasanabbasi.live
فهرست پخش زنده (Live) برنامههای استاد حسن عباسی را در آدرس زیر ببینید:
sn.andishkadeh.ir
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
✅ قلعه توحید
🔸 امام رضا (علیهالسلام) فرمود: «لا إلهَ إلّا اللّهُ حِصنی»؛ كسی كه در #دژ_توحید قرار گرفت نه چیزی را از دست داده است تا غمگین باشد و نه چیزی را از دست می دهد تا هراسان باشد.
📚 کتاب ولایت در قرآن، ص۴۷
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir