کانال رسمی استاد حسن عباسی
✅ غدیر، لولای دو تاریخ است،
🔸از آدم تا خاتم(ص)
🔸از علی(ع) تا آخرالزمان
💠 حلقهی وصل نبوت و امامت
✊️ غدیریام، پس انقلابیام؛ چون غدیر یعنی قیام برای اقامهی طرح نهایی خدا برای انسان. سال دهم هجری بود؛ بشر به آن بلوغ لازم دست یافته بود بنابراین نبوت ختم میخورد چون قرآن به طور کامل نازل شده؛ طرح، تکمیل شده و حالا نیاز به معمارانی برای پیاده سازی دارد..
⭕️ اما شیطان همانطور که عمدهی انبیا را ناکام گذاشت، این بار نیز از اطرافیان پیامبر استفاده کرده و کودتایی را صورت داد تا غدیر محقق نشود.
🔺 در غدیر، دین کامل شد؛ اما دینِ کامل شده، محقق نشد!
پس کار به جایی رسید که دیگر امکان حیات مادی امام شیعه نبود؛ پس حضرت حجت(عج) از نظرها غایب شدند و ۶۱ زعیم خود را در هزار سال گذشته یک به یک پیش بُردند تا اسلام عزیز به اقتدار امروز در صحنهی منطقه و بینالملل دست یابد.
🔸انقلاب اسلامی نه از ۱۵ خرداد سال ۴۲ با امام(ره) علیه شاه، بلکه با علی(ع) در صدر اسلام و در عدم تحقق #غدیر آغاز شد؛ و امروز ما در #زعامت نفر شصت و یکم (امام خامنهای) هستیم.
🔸امام خامنهای میراثدار همهی شصت نفر قبلی هستند. با نهضتی علمی، سیاسی، فرهنگی، نظامی و ساخت تمدن نوین اسلامی.
📷 llink.ir/8r62
#غدیری_ام
🔶🔸عید #غدیر، بر امام خامنهای نایب شصت و یکم امام عصر(عج) و بر تمامی عاشقان #ولایت تبریک و تهنیت باد🌹
کانال رسمی استاد حسن عباسی
@Hasanabbasi_ir
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 انتشار #نهضت_موسوی 📷 با کیفیت مطلوب ببینید: 👉 yaghin.org/dacisfiles/Document/3465-3958-V1.jpg ک
❇️ امام موسی صدر، احیاگر #مکتب_موسوی
🔶🔸تقارن میلاد مبارکِ امام موسی کاظم(ع) امام هفتم شیعیان و سالروز ربوده شدن امام موسی صدر، یادآور یک نقطهی طلاقیست:
💠 هجرتِ تمدنساز
🔺جامعهی بحران زدهی اسلام پس از وقایع کربلا، نیاز مبرم به احیا داشت؛ امام سجاد (ع) با هدایت آرامش و بسط اسلام به طریق عبادی، زمینه را برای نهضت علمی امامان بعد از خود آماده ساختند. امام باقر (ع) به عنوان شکافندهی علم، دست به تولید علم زدند و سپس امام صادق (ع) اسلام را با تربیت چهار هزار شاگرد در #کرسی_نظریه_پردازی و آزاد اندیشی و با بنیانگذاری #فقه_جعفری بسط دادند.
🔻روی کار آمدن عباسیان و ترس هارونالرشید، از ادامه کرسیهای نظریهپردازی امام صادق(ع) موجب شد تا امام موسی کاظم (ع) را زندانی کند.
❇️ امام کاظم (ع) ۳۷ دختر و پسر داشتند. (نوزده دختر و هجده پسر) که از این تعداد، ۲ تن در مصر، یکی در یمن، و ۳۴ تن دیگر در فلات ایران هستند؛ اگر از بالاترین مرقد مطهر ایشان تا پا یینترین نقطه و از شرق تا غرب، دو خط افقی و عمودی به شکل «بهعلاوه + » هر یک به طول سه هزار کیلومتر ترسیم کنیم، محدودهی مزار مطهر این ۳۴ فرزند امام موسی کاظم (ع) در فلات ایرانِ هزار و دویست سال قبل است.
✅ در واقع #طرح_استراتژیک_امام_کاظم (ع) با علم به وقایع پیش رو و پس از خود، چنین بود که فرزندان پرشمار ایشان ( ۱۹ دختر -که همگی مجرد ماندند- و ۱۸ پسر ) در یک حرکت گسترده نهضتی، در بازه زمانی محدود به ایران تا یمن سرازیر شوند. با این طرح استراتژیک محیط مدار که امام کاظم (ع) و فرزندانشان برای ما به ارمغان آوردند، شیعه در ایران نُضج گرفت. پیش از آن، تشیع در منطقه طبرستان تا بخشهایی از سیستان، ظهور و بروز داشت؛ اما تثبیت آن و شکلگیری یک ایران شیعه در دورهی امام هفتم (ع) بود؛ فرزندان ایشان همگی در یک جاده به دنبال امام رضا (ع) نرفتند بلکه در سراسر ایران توزیع شدند و دست به تبلیغ زدند تا جایی که ضریب نفوذشان بالا رفت و شهید شده یا از دنیا رفتند؛ و مشهدِ هر کدامشان زیارتگاه و عنصر قوام و دوام فرهنگ ایرانی و شیعی است. هر کدام هرکجا بودند، #تشیع را در آن جا نهادینه کردند . یکی از عوامل پیدایش #انقلاب_اسلامی در ایران و این که ایران، اسلامی متفاوت از مهد خود یعنی عربستان دارد، این ۳۷ خواهر و برادر هستند. اگر امروز قم، قلب تپندهی حرکت مرجعیت شیعه است، و با نجف رقابت میکند، این موقعیت را یک دختر جوان امام هفتم (ع) ایجاد نموده است. پراکندگی جمعیت این بزرگواران در ایرانِ آن زمان، پراکندگیِ نهضتیست؛ الگوی انحصاری شیعه در ایجاد جنبش چریکی:
🔸در پهنای سه هزار در سه هزار کیلومتر توزیع شده و وارد ایران شدند.
🔸به صورت قبیلهای در یک مکان توقف نکردند بلکه گسترش پیدا کردند.
🔸مستقر شدند و محیط را برای شیعه تثبیت کردند.
🔸در آن مکان باقی ماندند، تبلیغ کردند تا ضریب نفوذشان بالاتر رفت و به شهادت رسیدند.
🔸اثرشان تا پیش از شهادت اگر «یک» بود، بعد از شهادتشان «نهصد و نود و نه» شد. بیش از هزار سال است که هر یک همچون ستارهای پرفروغ در آن مکانها میدرخشند.
💠 بهرهگیری از همین الگو بود که #امام_موسی_صدر به لبنان #هجرت کرد؛ که اثر آن بعد از انقلاب اسلامی در سید حسن نصرالله و حزب الله لبنان متجلی شد.
📷 llink.ir/8ri0
✅ جلسه ۲۱۷ #کرسی_نظریه_پردازی #کلبه_کرامت با موضوع 《جغرافیای نهضت موسوی》برگزار شده در اردیبهشت ۸۹ را در همین باره ملاحظه نمایید:
▶️ kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/44
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
14.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸و آنچه یک پدر معصوم و ۳۷ فرزند دختر و پسرش برای صدها سال پس از خود به یادگار گذاشتند...
✳ #جغرافیای_نهضت_موسوی
✅ جلسه ۲۱۷ #کلبه_کرامت - اردیبهشت ۸۹:
👉 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/44
21.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید|
🔻 #انگلیس، چطور ۱۱۴ برابر وسعت خود را فقط از دو قاره آمریکا و اقیانوسیه تصاحب کرد؟
#روز_مبارزه_با_استعمار_انگلیس
💻 جلسه ۶۲ #کلبه_کرامت (مهر۸۶):
👉 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/626
💠 @Hasanabbasi_ir
❇️ رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب در دیدار ییس جمهور روسیه و هیأت همراه:
🔹همکاری ایران و روسیه در موضوع سوریه یک نمونه برجسته و یک تجربه بسیار خوب از همکاری دو جانبه است که به معنی واقعی کلمه، هم افزایی است
🔹رهبر انقلاب اسلامی، با تأکید بر اینکه همکاریهای دو جانبه ایران و روسیه می تواند در مسائل جهانی نیز گسترش یابد، افزودند: یکی از مواردی که دو طرف می توانند با یکدیگر همکاری داشته باشند، مهار امریکا است زیرا امریکا یک خطر برای بشریت است و امکان مهار آن نیز وجود دارد.
🔹حضرت آیت الله خامنه ای قضایای سوریه را یک نمونه موفق از مهار امریکا برشمردند و خاطرنشان کردند: امریکاییها اکنون در سوریه شکست واقعی خورده اند و به اهداف خود نرسیدند.
🔹ایشان با تشریح اهداف امریکا در ابتدای قضایای سوریه بویژه بعد از سرنگونی حکومتهای وابسته به امریکا در مصر و تونس گفتند: امریکاییها قصد داشتند با استفاده از شرایط بهوجود آمده در آن زمان در کشورهای عربی، ضربه وارده در مصر و تونس را در سوریه و با سرنگونی حکومت طرفدار مقاومت جبران کنند اما اکنون کاملاً شکست خورده اند.
🔹رهبر انقلاب اسلامی تحریم ایران، روسیه و ترکیه از جانب امریکا را یک نقطه اشتراک بسیار قوی برای گسترش همکاریها دانستند و افزودند: جمهوری اسلامی ایران و روسیه باید ضمن گسترش همکاریهای سیاسی و اقتصادی، توافق های انجام گرفته در نشست تهران را با جدیت پیگیری کنند.
🔹حضرت آیت الله خامنه ای همچنین بر انجام مبادلات و معاملات اقتصادی خارج از چارچوب دلار تأکید کردند.
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @hasanabbasi_ir