هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
4_5922249568874922896.pdf
259.1K
🔖تئوریسین دولت «سید جواد طباطبایی» اعتقاد دارد و رسما در مصاحبه اعلام کرده است که «اسلام مرده است»!
کانال رسمی استاد حسن عباسی
🌐 @hasanabbasi_ir
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
🔺 #لیبرالیسم_آخوندی
🔺 #جواد_طباطبایی معتقد است و رسماً هم اعلام کرده است که:
«اسلام مرده است»👇
👉 eitaa.com/Hasanabbasi_ir/663
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
🔴 هدف پروژه فکری طباطبایی چیست؟
❓پرسش این است که پروژه فکری #جواد_طباطبایی در صدد چیست؟
پاسخ به این پرسش نیازمند بررسی دقیق تمام آثار اوست اما آنچه که به صورت مجمل در این کوتاه نوشت مطرح می شود و می توان آن را به مثابه روح تمام آثار طباطبایی در نظر گرفت نکته ای است که اجمال آن در کتاب "جدال قدیم و جدید: از نوزایش تا انقلاب فرانسه" مطرح شده است.
🔺طباطبایی در مقدمهی مفصل این کتاب با اعراض از روندی که روشنفکران ایرانی (اعم از سکولارها و دینیها) در تلاش برای مدرن سازی ایران داشتند، این تلاشها را سطحی و بینتیجه میخواند چرا که به تعبیر او: «هواداران تجدد ایرانی، سنت را مرده ریگ منسوخ میدانستند»
🔺او معتقد است مدرنیته که اقتضای لا مفر زمانه ماست هنگامی در ایران ریشه میدواند که بر گرده نسلی از سنت استوار شود. طباطبایی با این ادعا درصدد است که خوانشی از سنت (به معنای اعم که فرهنگ و دین و... را دربر می گیرد) ارائه کند تا بتوان از رهگذر آن، مدرنیته غرب را در ایران استوار ساخت. این مسیر همانی است که سردبیر نشریه #سیاست_نامه در شماره اول آن تعبیر راه چهارم را درخصوصش به کار برد.
#ایران_شهر
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @hasanabbasi_ir
@ebteda_ir
🔺روزهای سختِ «حسنین»
اواخر دههی هفتاد بود که فایلهای صوتیِ جلسات سخنرانی #حسن_عباسی در محافل دانشجویی به دستم رسید. در شرایط خاصِ آن روزگار، که جریان انقلابی، تحتفشار جریانهای جدید، بهشدت دچار تشتت و انفعال بود، ظهور او، امیدبخش و راهگشا بود. طرح جذاب و شورانگیزِ مباحث بنیادینِ متصل به مسائل جاریِ جامعه، مخاطب را همراه میکرد. بهتدریج، در سراسر کشور، هواداران پرشماری یافت. او، قطعاً یکی از تکیهگاههای اصلی نیروهای نورسیدهی انقلاب در دههی خاص و سختِ هشتاد بود. اگر آن روز، امثال حسن عباسی نبودند، معلوم نبود آنهمه انرژی متراکم و آن حجم آرمانخواهی، در چه مسیری قرار میگرفت. او، کمترین خدمتش این بود که این انرژیها را رو به آرمان نگه داشت و در مسیر انقلاب اسلامی، سامان داد. به تعبیری، در محاصرهی تجدیدنظرطلبها، دو «حَسن» علمدارِ بی توقعِ جبههی فکری و فرهنگی انقلاب اسلامی بودند: #حسن_عباسی و #حسن_رحیمپور.
«حسنینِ» جبههی فرهنگی انقلاب اسلامی، همچنان در مسیر سخت و صعب، با انواع موانع پیش میروند. مباد که فراموششان کنیم.