✅ دعای اجابت حوائج (دعای مباهله)
امام باقر علیهالسلام فرمود:
🔹️اگر بگویم اسم اکبر (اسم اعظم) در این دعاست درست است و اگر مردم بدانند چه اجابتی در آن نهفته است، سراسیمه به تعلیم آن روی میآورند.
🔹️من این دعا را بر حاجاتم مقدم میکنم و دعایم به اجابت میرسد.
🔹️این همان دعای مباهله است که جبرئیل [در روز مباهله] بر پیامبر صلیاللهعلیهوآلهوسلم نازل کرد.
#مباهله
#دعا
#حاجت
🆔 @hashemiolya_ir
✴️الحمدللّه على كلّ حال
🟠 یعنی در حال گرفتاری هم الحمدالله، درحال بی پولی هم الحمدالله، اصلا وقتی که انسان رفیق خدا شد، خدا او را به بلاها مبتلا می کند، ببینید امام حسین(ع) و اصحابش چقدر بلا داشتند...
#اباعبدالله_الحسین
#کربلا
#شب_زیارتی
🆔@hashemiolya_ir
❇️نصایح لقمان 4⃣
🔻"ولیکن سعیک فی فکاک رقبتک من النار ..."
تمام کوشش تو این باشد که از جهنم نجات پیدا کنی. تمام سعیت را بکن که اسیر جهنم و زندانی در جهنم نباشی. اگر مومن جهنم رفت، ممکن است بعد از مدتی از جهنم خارج شود؛ در بعضی روایات دارد که شاید 300 سال هم در جهنم بماند تا نجات پیدا کند یا به شفاعت برسد؛ به هر حال مومن بیرون میآید؛ کافر و منافق در جهنم دائمی هستند.
🔻سعی کنید که اینجا ایمان را قوی کنید؛ تقوا داشته باشید و خود را حفظ کنید که جهنم نروید و قیامت در عذاب واقع نشوید.
🔻شما در دعای جوشن کبیر هزار اسم الهی را می خوانید، بعد از آن چه میگویید؟ الغوث خلصنا من النار؛ از خدا می خواهید که شما را از آتش سوزان جهنم نجات بدهد. خدایا ما را از آتش خلاص کن. انسان باید دائما مراقبت کند به دست خود برای خود جهنم ایجاد نکند!
┄┄┅═✧❁📖❁✧═┅┄
#جهنم
#دنیا
#مباهله
#ایمان
🆔@hashemiolya_ir
107571_760.mp3
3.62M
🎙دعای فرج
❇️حضرت آیت الله هاشمی علیا(دام ظله):
ما اگر عاشق امام زمان (عج) هستیم باید روش ایشان را داشته باشیم، دوستی که تنها به کلام نیست!
#عاشق
#دعا
#فرج_امام_زمان
#آیت_الله_هاشمی_علیا
📿🙏التماس دعا
🆔 @hashemiolya_ir
لباس تقوی (4).mp3
12.93M
👈 حضرت آیت الله هاشمی علیا
🔍 #صوت_سخنرانی
🎤 لباس تقوی ◾️جلسه چهارم
🆔 @hashemiolya_ir
🔅ارزش انسان🔅
❇️انسان چقدر ارزش دارد،
چرا خود را ارزان می فروشد، چرا تامل و دقت و فکر نمی کند؟!
#ارزش
#قیمت
#دنیا
#بلا
🆔@hashemiolya_ir
◾◽ تفاوت زن و مرد
🟩«وعده بهشت» اختصاص به زنان یا مردان ندارد. قرآن کریم می فرماید:« وَعَدَ اللَّهُ الْمُؤْمِنينَ وَ الْمُؤْمِناتِ جنات...». به طور کلی در امور معنوی هیچ تفاوتی بین زن و مرد نیست مگر از حیث «**عبادت و تقوا**».
🟦تفاوت جنس «زن» و «مرد» فقط در این دنیا معنا دارد. آن هم تنها از این جهت که وظایف دینی هر یک مبتنی بر آن تفاوت ها مشخص می شود. و الا هر دو در اصل «دین داری» و «کسب تقرب»، یکسان اند.
🟥اگر در بین اطرافیان تان دیدید که زنی نسبت به همسرش تقوای بیشتری دارد، بدانید که در منظر خدای متعال، این زن از همسرش ارج و قرب بیشتری دارد.
#زن
#همسر
#ازدواج
#عبادت
🆔@hashemiolya_ir