🔷 جلسه درس اخلاق
در محضر آیت الله هاشمی علیا(دام ظله)
🔹🔸هر هفته، سهشنبه از یک ساعت بعد از اذان مغرب.
📍چیذر، حوزه علمیه حضرت قائم(عج)، درب واحد برادران.
🔹🔸حضور برای عموم برادران و خواهران آزاد است.
#درس_اخلاق
#قدس
#اخلاق
#حوزه_علمیه
🆔@hashemiolya_ir
باسمه تعالی
فاجعه هولناکی که این روزها با ددمنشی رژیم جعلی و اشغالگر قدس بر مردم مظلوم فلسطین و بویژه ساکنان نوار غزه تحمیل می شود، نمایانگر چهره حقیقی و بی نقاب صهیونیستهاست. دشمن ستمگر به زعم باطل خویش و با حمایت آشکار و نهان دولتهای استکباری و در رأس آنها دولت ظالم و تروریست پرور آمریکا درصدد نابودی هسته اصلی مقاومت اسلامی در غزه برآمده و بی هیچ بیم و هراسی ابعاد جنایات خود را گسترده تر کرده است.
این جنایتها برای امت اسلامی و مردم فلسطین تازگی ندارد و آنان در طول بیش از هفتاد سال مبارزه بی امان با اشغالگران بارها و بارها اینگونه صحنه های دردناک را تجربه کرده اند و هر بار سرفرازتر و استوارتر از آن بیرون آمده اند.
شگفت است که برخی از سران کشورها و دولتهای عربی و اسلامی بجای دفاع از مظلومیت فلسطین و حفظ حرمت مسجد الاقصی، تسلیم طرح خیانت بار سازش با این رژیم کودک کش شده اند و اینک در بحبوحه نبرد نابرابر و خونینی که جان و مال و زندگی فلسطینیان را مورد تجاوز و نابودی قرار داده است، به ملامت مجاهدان و رزمندگان پرداخته اند و راه را برای جنایات بعدی صهیونیستها هموار می کنند.
البته مقاومت اسلامی با پیروی از تعالیم عالیه اسلام و قرآن کریم وظیفه خود می داند که تا آخرین نفر و آخرین نفس برای احقاق حقوق پایمال شده امت اسلامی و مردم فلسطین ایستادگی کند و با اتکال به ذات لایزال، پیروزی دیگری را در برابر چشم جهانیان به نمایش بگذارند. ما بر این باوریم که درخت تناور مقاومت بزودی بر خواهد داد و امت محمدی(صلی الله علیه و آله) تلخکامی های امروزش را با طعم شیرین پیروزی جبران خواهد کرد. روز شکست نهائی متجاوزان نزدیک است و این وعده الهی است.
ألیس الصبح بقریب
سيد علي اصغر هاشمي عليا
حوزه علميه حضرت قائم(عج) چیذر_تهران
🔍 #گزارش_تصویری
جلسه درس اخلاق
🌙 1 ربیع الثانی1445
📆 25مهرماه 1402
🕌تهران/حوزه علمیه ی قائم(عج)
🆔 @hashemiolya_ir