سهراب خلیلی:
بسم الله الرحمن الرحیم
✅یادداشتی کوتاه در باب زمینه ها و عوامل بازدارنده داخلی فرهنگ حجاب و عفاف
🌑به مناسبت هفته عفاف و حجاب 🌑
در عین حال که تهاجم فرهنگی و جنگ نرم یک عامل اساسی در بروز و اشاعه ی ناهنجاری های مربوط به حجاب و عفاف به حساب می آید ،اما واقعیت این است که در داخل نیز عواملی زمینه ساز اثر بخش بودن این تهاجم و جنگ نرم بوده و یا اقدام لازم برای مصونیت بخشی و همچنین مقابله با آن را صورت نداده است.
✅مهمترین عوامل داخلی که در بروز و اشاعه ی بد حجابی و رفتار مغایر با عفاف و حیای دینی و ملی ایفای نقش کرده ،عبارتند از :
👈۱_ضعف شناخت ،باور و ایمان عمیق دینی در بین مسئولان و کارگزاران حکومتی که موجب میشود با ارزش های فرهنگ دینی اولویت دار و در شأن شایسته ی آن برخورد نکنند
🌚نکته:مثلا در حالی که در ابتدای انقلاب بحث تشکیل وزارت امر به معروف و نهی از منکر مطرح بود ،تاکنون هیچگاه جدی گرفته نشده و حتی هشدارهای امام خامنه ای مدظله العالی مبنی بر تهاجم فرهنگی به قهر خاتمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتهی شد ...
👈۲_بی توجهی به تغییرات فرهنگی و اجتماعی و به تاخیر انداختن ابعاد فرهنگی پیشرفت با ابعاد اقتصادی و سیاسی ( که متاسفانه از دوره سازندگی و جریان تکنوکرات با اولویت دادن به رشد اقتصادی)آغاز شد
.
و در دوره خاتمی (دوران توسعه سیاسی )با اولویت دادن به مسایل سیاسی ادامه یافت.و در دوره دولت بهار و اعتدال ،جبران برخی عقب ماندگی ها در عرصه معیشت و مطالبات اجتماعی و سرگرمی در مهار فتنه و....نیز چنین غفلتی را استمرار داده است.
👈 ۳_غفلت خانواده ها و مراکز آموزشی از پرورش فرهنگی و انتقال ارزشها و هنجارهای ملی و دینی که در شرایط جنگ نرم و تهاجم فرهنگی به نوعی بحران فرهنگی ناشی از تعارضات ارزشی منجر شده است.
در چنین وضعیتی نسل جوان تقلید را ساده ترین راه حل برای اخذ مدل ها و ارزشها می گیرد که با توجه به امکانات و تسهیلاتی ارتباطی از یک سو و اقدام برنامه ریزی شده دشمن شرایط ناهنجاری پیداکرده و به تقلید فرهنگی و مدگرایی منجر میشود که معمولا از مدل های غربی به صورت ناشیانه و ناآگاهانه کپی می شود.
👈۴_ناهماهنگی بین مراکز و مراجع فرهنگی و تربیتی :
متاسفانه علیرغم وجود سازمان ها ،مراکز و مراجع فرهنگی ،بین آنها هماهنگی لازم و کافی وجود ندارد که به عنوان مثال الگوهای فرهنگی ترویج شده در خانه یا مدرسه و یا الگوهای فرهنگی تبلیغی از سوی صدا و سیما با جامعه را می توان ذکر کرد که گاه به خنثی سازی و بی اعتباری یکدیگر و رها سازی مخاطبان منتهی میشود.
👈 ۵_نداشتن الگو و روش فرهنگی مناسب با تغییرات و تحولات فرهنگی و تاکید بر شیوه های سلبی و تقابلی که نمی تواند پاسخگوی روحیه ی نوگرایی و زیبا شناسانه ی نسل جدید باشد.
نسلی که دغدغههای امنیتی و حتی امنیتی نسل گذشته را نداشته و در جستجوی برآوردن نیازهای جدید و فرامادی است که اگر به صورت منطقی و هدایت شده برآورده نشود و به بیراهه و انحراف می رود.
از این رو مقام معظم رهبری دراین مورد می فرمایند : «مد گرایی و نو گرایی اگر افراطی نباشد ،اگر روی چشم و هم چشمی رقابت های کودکانه نباشد ،عیبی ندارد.»
👈۶_تردید در برخورد قاطع با مظاهر فساد ،بد حجابی و نقص عفت عمومی که متاسفانه گاه با بازی های سیاسی نیز آلوده شده است.
در حالی که کشف باندهای مروج بد حجابی و نافی عفاف و هم چنین تلاش برخی گروه های ضد فرهنگی و ضد انقلابی برای استفاده ابزاری از آن به عنوان شیوه ی مبارزه منفی با نظام اسلامی تاکید بر برخورد قاطع و بدون اغماض با سلب کنندگان امنیت عمومی و متظاهرین به فسق و فجور دارد.
امام خامنه ای مدظله العالی در جمع فرماندهان نیروی انتظامی تاکید فرمودند:«با افرادی که تعمدا یا از روی بی توجهی چهره ی جامعه را از لحاظ دین ،نجابت و عفاف خارج می کنند نیز باید برخورد قوی و صحیح انجام شود.
سهراب خلیلی
۲۴ تیر ۱۴۰۱
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | شکست سفر بایدن‼️
🍃🌹🍃
🔻روزنامه «کیهان» با طرح این سوال که «چرا سفر بایدن به رژیمصهیونیستی شکست خورد؟» نوشته است: «به جز همان جمله تکراری و همیشگی «از شما حمایت میکنیم»، سفر بایدن به فلسطین اشغالی هیچ دستاوردی نداشت.
🔹حتی پیش از آغاز سفر بایدن به فلسطین اشغالی، بسیاری از کارشناسان این سفر را از پیش شکست خورده عنوان کرده بودند. از جمله «مزین قمسیه»، نویسنده کتاب «مقاومت مردمی در فلسطین» گفته بود: " وقتی ردپای رؤسای جمهور قبلی آمریکا از هری ترومن تا دونالد ترامپ را در فلسطین دنبال میکنیم، بیشتر این سفرها را بینتیجه میبینیم و سفر بایدن به فلسطین هم تمرینی برای بیهودگی است."
🔺سیاست خارجی آمریکا هنوز به جای منافع ملی، توسط لابیها هدایت میشود.» ... دکتر «الیزابت سندرز»، استاد علوم سیاسی دانشگاه کرنل در نیویورک در گفتوگو با کیهان به این موضوع اشاره کرده بودند که لابیگری در سیاست خارجی آمریکا بسیار زیاد است و حتی در مواردی این لابیگری به صورت غیررسمی و ثبت نشده از طریق روابط شخصی دنبال میشود.»
#روشنگری | #ثامن | #عید_غدیر
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | بایدن باید غرور خود را ببلعد
🍃🌹🍃
🔻 تحولات به وجود آمده پس از جنگ اکراین شرایطی را به ایالات متحده تحمیل نموده است که برای رهایی از آن پیرمرد هفتادساله کاخ سفید حالا ناچار شده است تا در خاورمیانه دوره بیفتند تا مزیت استراتژیکی رو به افول امریکا را احیاء نماید.
🔸 بایدن اکنون بهشدت درگیر این چالش است که چگونه اسب اقتصاد ۱.۷ تریلیون دلاری روسیه را بدون آسیب رساندن به اقتصاد اروپا و آمریکا از پای درآورد. بایدن میداند که تلاش بیش از دو دههای ایالات متحده برای ادغام روسیه در اقتصاد جهانی با این ایده که اشتراک منافع اقتصادی با روسیه میتواند کرملین را مجبور به مماشات کند با شکست مواجه شده است.
🔹بایدن بیش از گذشته درگیر چالش با ایران است. چالش بزرگ این است که چگونه #سپاه پاسداران را در لیست تروریسم نگه دارد بدون آنکه سربازانش در منطقه آسیب ببینند، #برجام را فریز کند و دیپلماتهای ایرانی را سر بدواند بدون آنکه برنامه هستهای این کشور از کنترل خارج شود، فروش نفت ایران را محدود کند. او میگوید میخواهد از نفوذ ایران در غرب آسیا بکاهد و در این راه از زور بهعنوان آخرین راهحل برای دور نگهداشتن ایران از سلاح هستهای استفاده خواهد کرد.
🔺رفتار متناقض بایدن در سفر خود به غرب آسیا نشان داد او از قبل میدانست که پای در میدان مین گذاشته است. میدانی که هرگونه اشتباه سر او را یک گام به فرورفتن در باتلاق غرب آسیا نزدیکتر خواهد چراکه نه توافق ابراهیم و اعتمادبهنفس کاذب رژیمصهیونیستی میتواند ایران را کنترل کند و نه شرایط عربستان بهگونهای است که خلأ انرژی را برای او جبران کند. به نظر میرسد او اکنون چارهای ندارد جز اینکه غرور آمریکایی خود را ببلعد و واقعیت قدرت را بپذیرد.
✍حسین حسینی نژاد
#روشنگری | #ثامن | #عید_غدیر
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
🖼#پوستر | پویش بزرگ #لبیک_یا_خامنه_ای
🍃🌹🍃
🌺 تغییر پروفایلها در شب عید غدیر، عید بیعت با ولایت
#روشنگری | #ثامن | #عید_غدیر
🆔 eitaa.com/meyarpb
⭕️ بسم الله الرحمن الرحیم⭕️
#بیانیه_گام_دوم (۹۴)
⚪️ اقتصاد البّته هدف جامعه ی اسلامی نیست ،
امّا وسیله ای است که بدون آن نمیتوان به هدفها رسید.
تأکید بر تقویت اقتصاد مستقلّ کشور که مبتنی بر
تولید انبوه و با کیفیّت ،
و توزیع عدالت محور،
و مصرف به اندازه و بی اسراف،
و مناسبات مدیریّتی خردمندانه است
و در سالهای اخیر از سوی اینجانب بارها تکرار و بر آن تاکید شده ، به خاطر همین تاثیر شگرفی است که اقتصاد میتواند بر زندگی امروز و فردای جامعه بگذارد .⚪️
♨️ صدو پنجمین جلسه گفتگوی زنده تصویری گروه بصیرتی اهل البصر:
موضوع : بررسی مسائل سیاسی روز
🌏سخنران این جلسه :
استاد گرامی جناب آقای غلامرضا آملی
کارشناس مسائل سیاسی
زمان: سه شنبه بیست و هشتم تیرماه ساعت ۲۲:۰۰
🎥پخش لایو جلسه در کانال اهل البصر روبیکا :
https://rubika.ir/ahlolbasar
#روشنگری | #ثامن
سوره مبارکه مائده آیه ۵۵-۱۳.m4a
4.95M
به نام، یاد و توکل بر او
سلام و هر شب ۵ دقیقه با قران
🌹سوره مبارکه مائده آیه شریفه ۵۵-۱۳
آیه شریفه ولایت. قسمت سیزدهم و یک قسمت مانده به آخرین قسمت. #بازپخش بمناسبت عید بزرگ غدیر خم
#الحمدلله_عیدالله_الاکبر_هم_رسید
#مبارکباد_الهی
🌴 کریمی مهرجردی
هرشب ۵ دقیقه با قرآن را اینجا 👇👇جستجو بفرمایید.
اللهم صل علی محمد و آل محمد 👇و عجل فرجهم و فرجنا یهم
@roshana_esfahan