هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
💠ریل گذاری جدید و صحیح ایران در سیاست خارجی
🔻 بر طبق اعلان رسانه های خارجی معتبر ، ایران رسما درخواست حضور غیررسمی آمریکا در جلسه ۴+۱ در خصوص برجام را رد کرد . این پاسخ در واکنش به درخواست اروپا از آمریکا و موافقت ایالات متحده برای شرکت بدون لغو تحریم ها در این نشست است .
🔹 شواهد و قرائن نشان می دهد دولت بایدن از بدو روی کار آمدن ، به دنبال حفظ سرمایه به جای مانده از دولت ترامپ و بهره برداری حداکثری از تحریم های اقتصادی علیه جمهوری اسلامی و اثر منفی آن بر اقتصاد ایران است.
🔹به عبارت بهتر دولت دموکرات در تلاش است تا ساختار تحریم ها را برای فشار بر سایر مولفه های قدرت جمهوری اسلامی از جمله فناوری موشکی و منطقه ای حفظ کرده و همزمان مساعدت های قطره چکانی نسبت به اقتصاد ایران داشته باشد تا بتواند پیشروی های دیپلماتیک اش را استمرار بخشد .
🔹 اما غافل از این که ایران نیز خود را پیروز منازعه با ترامپ و سیاست فشار حداکثری او می داند و دیگر حاضر نیست در قبال اخذ ثمنی بخس ، اهرم های فشار خود را در زمینه هسته ای تقدیم طرف مقابل کند.
🔸️تهران نیک می داند که خود را با وضع کنونی وفق داده و اثر تحریم های اقتصادی آمریکا براقتصادش روز به روز کاهش می یابد و به همان نسبت و البته با شتاب بسیار زیاد برنامه هسته ای خود را توسعه خواهد داد.
🔸️ادامه این وضعیت برای غرب قابل پذیرش نیست و باید راه چاره بیاندیشد ؛ زیرا اولا آمریکا به دنبال حل مسئله با ایران و شیفت کردن به سمت چین است و نمی تواند همزمان در چند جبهه درگیر شود . دوم این که گزینه نظامی نیز به طور کامل کنار رفته است و حتی آمریکایی ها جرات ندارند از روی میز بودن همه گزینه ها صحبت کنند و مکررا بر حل مسئله از طریق دیپلماتیک اصرار دارند. و دلیل سوم اینست که غرب نمی تواند به هیچ عنوان هسته ای شدن ایران را بپذیرد .
🔸️پس باید یا از طریق وعده های زیبا و عمل نسیه به آن ، فعالیت های هسته ای ایران را فریز نماید یا این که واقعا حاضر باشد تحریم ها را عینا و بالمره لغو کند .
🔹روش اول دردوره اوباما به کار گرفته شد و در حال حاضر نیز دنبال می شود اما به نظر می رسد اجماعی درجریانات سیاسی درون نظام جمهوری اسلامی وجود دارد که دیگر جز در صورت لغو عملی تحریم ها ، ایران به برجام بازنخواهد گشت ؛ پس مسیر اول دیگر قابل ادامه نیست.
🔹اما روش دوم لغو عملی تحریم هاست که بی شک دست ایران را در ایجاد رفاه برای مردمش باز می کند، راهبرد مقاومت فعال را موفق نشان می دهد و مهم تر این که ثروتی کلان را در دستان دولت برخاسته از میان جریان ضد غرب که احتمالا درانتخابات ۱۴۰۰ پیروز خواهد شد ، قرار خواهد داد.
🔹در عدم تمایل آمریکا نسبت به گزینه دوم تردیدی وجود ندارد، لکن این مسیر برایش کم هزینه تر از جنگی است که می داند در آن نتیجه موثری نخواهد گرفت، زیرا فناوری اتمی در ایران بومی شده و حمله سخت حداکثر می تواند در روند آن اخلال چند ساله ایجاد نماید.
🔻بنابراین نگارنده باور دارد ایران در حال حاضر بهترین روش ممکن را در پیش گرفته و ریل گذاری صحیحی را در خصوص تعامل با غرب انجام داده است و تداوم چنین مسیری بی شک به کوتاه آمدن طرف مقابل خواهد انجامید.
🖌 #علیرضا_تقوی_نیا
هدایت شده از معیار
🇮🇷🍁
🍁
🌀 یادداشت
💠 موضوع: خیز بلند برای پاستور در ۱۴۰۰
✍️نویسنده: محمد گنجی
🔹🌺🔸
🔻رقابتهاي انتخاباتي جريانهاي سياسي کشور در کمتر از شش ماه مانده به انتخابات آغاز شده است و دو اردوگاه اصلي و حتي برخي گروههاي سياسي فرعي نيز در حال سامان دادن به وضعيت خود براي ورود به اين ميدان هستند.
✅نکات تحلیلی:
🔹 ۱- اين انتخابات، انتخاباتي است که در آن رئیسجمهور حاضر ديگر نميتواند نامزد انتخاباتي شود. لذا تقریباً از اين منظر شرايط يکساني براي همه نامزدهاي انتخاباتي وجود دارد.
🔸۲-- رئیسجمهور منتخب ۱۴۰۰ اين ظرفيت را دارد که براي هشت سال رياست قوه مجريه را بر عهده بگيرد. بهواقع قريب به يک دهه که مقارن با دهه پنجم انقلاب اسلامي است، اداره کشور در اختيار يک تفکر و جريان خاص قرار خواهد گرفت.
🔹۳-وضعيت اقتصادي کشور در شرايط مساعدي قرار ندارد و ضرورت تحولي اساسي در کشور و به روي کار آمدن دولتي کارآمد در تراز انقلاب اسلامي بیشازپیش احساس ميشود.
🔸 ۴- ورود به دهه پنجم انقلاب اسلامي و صدور بيانيه گام دوم انقلاب اسلامي توسط رهبري، حکايت از ورود انقلاب اسلامي به مرحله نويني از تحول و تکاپو در مسير تحقق تمدن اسلامي ميدهد که ضروري است متناسب با آن شاهد تحولي مشهود در قوه اجرايي کشور و قرار گرفتن جوانان مؤمن انقلابي در رأس مديريت کشور باشيم.
🔹 ۵- مسئله مشارکت حداکثري اقشار مختلف مردم در انتخابات نيز از ديگر ضرورتهايي است که در اين انتخابات از حساسيت بيشتري برخوردار گرديده است. اين حساسيت از آنجايي است که انتخابات اسفندماه 1398 با کمترين ميزان مشارکت در ادوار چهل ساله گذشته برگزار گرديده و تکرار آن در خردادماه 1400 ميتواند تبعاتي را براي اعتبار جمهوري اسلامي داشته باشد.
💢نکته پایانی:
🔺 طبیعتاً در اين ايام بايد هر روز منتظر شنيدن نامي براي ورود به ميدان انتخابات رياست جمهوري باشيم. اين اسامي بخشي برآمده از تحرکات سياسي فعالين سياسي است که خود سوداي فتح پاستور را در سر ميپرورانند؛ و بخشي مربوط به اطرافيان فعالين سياسي که آرزومندند تا با قدرت رسيدن فرد مورد علاقه آنان، آنها نيز در قدرت سهمي داشته باشند. بههرحال اين اخبار موثق و غير موثق اين روزها با حجم زيادي منتشر میشود که نبايد آنها را چندان جدي گرفت و در حد يک گمانهزنی به آن توجه نمود و بايد منتظر بود تا بهتدریج ابعاد کار مشخص گردد و نامزدهاي اصلي از نامزدهاي بدلي جدا شوند و کار رقابتهای انتخاباتي رسميت بيشتري يابد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن #معیار
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍁
🇮🇷🍁
هدایت شده از معیار
🇮🇷🍁
🍁
🌀 یادداشت
💠 موضوع: معرکه نامزدهاي انتخاباتي
✍️نویسنده: مهدی سعیدی
🔹🌺🔸
🔻هر چقدر به روزهاي پاياني سال نزدیکتر میشویم، بهتدریج فضاي کشور بیشتر در معرض انتخاباتی شدن قرار ميگيرد؛ اخبار فعالیت احزاب و گروههای سياسي در رسانههای مختلف بازتاب داده میشود و اين روزها روزنامهای نيست که روزانه مطلبي در باب انتخابات و نامزدهای احتمالی آن نداشته باشد.
✅نکات تحلیلی:
🔹 ۱- ازجمله ويژگيهاي انتخابات 1400 آن است که برخلاف انتخابات سال 1396، در آن رئیسجمهور فعلی در عرصه رقابتهای انتخاباتي حضور ندارد. رئيسجمهورها همواره دست برتر را در انتخابات داشتهاند و در طول چهار دهه گذشته همواره پيروز انتخابات در دور دوم بودهاند. عدم حضور رئیسجمهور، توازني را در رقابتهاي انتخاباتي ايجاد ميکند و اين امر موجب شده تا موجي بلند براي ثبتنام در انتخابات از جانب فعالين سياسي جناحهای مختلف کشور براي ورود به رقابتهای انتخاباتي 1400 شکل گيرد.
🔸۲- حضور چهرههاي سياسي مختلف در انتخابات در ذات خود اقدام مثبتي است که بايد به استقبال آن رفت. هرچقدر افراد با توانمنديهاي مختلف در صحنه انتخابات حاضر باشند، حق انتخاب مردم بيشتر خواهد شد. ضمن آنکه اين تکثر خود عاملي براي رونق بخشيدن به انتخابات و کمکي براي تحقق مشارکت حداکثري است و طيفهاي مختلف بيشتري را براي حضور در پاي صندوق رأی ترغيب خواهد کرد. لذا اين حضور گسترده را در نگاه اول بايد به فال نيک گرفت و از آن استقبال کرد.
🔹۳-باید توجه نمود که بخشي از اسامي که اين روزها میشنویم، نامهايي هستند که حضور آنان نه مبتني بر خبري واقعي، که با جوسازيهاي رسانهاي بر سر زبانها افتاده است. بههرحال شايعهافکني و بازي با نامها براي برخي از رسانهها و برخي محافل سياسي منافعي دارد و علاقهمندند تا برخي نامها را مطرح کرده و اهداف خود را از طرح آن دنبال کنند.
🔸 ۴-حضور نامزدها در انتخابات با رعايت صلاحیتها معنا مييابد. کسي که در کارنامه خود عملکرد برجستهای در مديريت اجرايي کشور نداشته است، خود بهخوبی ميداند که بههیچوجه براي انتخابات رياست جمهوري تأیید صلاحيت نخواهد شد. لذا با ورودش به اين صحنه بدون شک اغراض ديگري را دنبال ميکند که بايد به آنها توجه نمود.
💢نکته پایانی:
🔺 آنچه اهميت دارد آن است که در وراي نامها، کارنامهها موردتوجه قرار گيرد و امور کشور بر عهده فردي گذاشته شود که لايقترين و باکفايتترين فرد براي سپردن عاليترين جايگاه اجرايي کشور باشد؛ که البته اين مهم در نظام مردمسالاری ديني، بر عهده مردم گذاشته شده است.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن #معیار
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍁
🇮🇷🍁
هدایت شده از معیار
hedayat 12-12-99.pdf
466.9K
🇮🇷🍁
🍁
🔰 نشريه الکترونيکي هدايت/ شماره 24
✅ چرایی تشکیل دولت کارآمد وانقلابی
🔹🌺🔸
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار #ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷🍁
🍁
هدایت شده از ۲
14.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
✅انتخابات 1400
💠روزنامه سازندگی: آذری جهرمی با سیدحسن خمینی، احمد مسجدجامعی، علی لاریجانی و حسین دهقان دیدار انتخاباتی داشته است.
🔺روزنامه سازندگی ارگان حزب کارگزاران در گزارشی پیرامون تحرکات انتخاباتی آذریجهرمی با اعلام خبر فوق نوشته:
🔺آذری جهرمی امیدوار است بتواند حمایت اصلاحطلبان و اصولگرایان میانهرو را جلب کند. به هر حال سیدحسن خمینی چهره صاحب نفوذی میان اصلاحطلبان است و دیدار با او از این جهت مهم است. به خصوص که او هنوز حواشی مربوط به بررسی صلاحیتش در فراکسیون امید و تلاش برای گرفتن رای اعتماد از مجلس دهم را فراموش نکرده و میداند چندان میان اصلاحطلبان و بدنه رای آنها محبوب نیست.
🔺دیدار با مسجدجامعی از چهرههای نزدیک به خاتمی به این جهت بوده تا به این واسطه هم از رویکرد و نگاه خاتمی نسبت به کاندیداتوریاش مطلع شود و هم لابد درخواست و انتظارات خودش را به گوش او برساند.
🔺اینکه او بتواند نظر اصلاحطلبان را جلب کند بیشتر به این بستگی دارد که اصلاحطلبان بتوانند با کاندیدای اصلی خودشان در انتخابات حاضر شوند یا خیر. اگر آنها بتوانند با محمدجواد ظریف یا گزینهای مانند او به عنوان کاندیدای اصلی خودشان وارد انتخابات شوند آذری جهرمی شانسی برای دریافت حمایت آنها نخواهد داشت اما اگر شرایط شبیه چیزی مانند سال ۹۲ رقم بخورد چه بسا او این شانس را داشته باشد.
🔺البته آذریجهرمی نمیخواهد تنها حمایت یک طیف سیاسی را داشته باشد و دیدارش با علی لاریجانی هم در این راستاست
🔺او به ائتلافهای انتخاباتی نگاه جدی دارد و دیدارش با حسین دهقان میتواند در راستای یک ائتلاف انتخاباتی باشد.
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
💠جزئیات حمله تروریستی به نیروهای مهندسی سپاه/ یک مجروح و یک نفر مفقود
🔹روابط عمومی قرارگاه منطقهای قدس نیروی زمینی سپاه: عناصر گروهکهای تروریستی طی یک اقدام ناجوانمردانه، به نیروی های مهندسی سپاه در منطقه بمپشت سراوان که در راستای محرومیت زدایی و خدمت رسانی به مردم برای احداث جادههای روستایی در حال فعالیت بودند حمله نموده، که طی این اقدام تروریستی یک نفر از کارکنان مهندسی مجروح و یک نفر مفقود شده است.
🔹گفتنی است این گونه حرکات مذبوحانه هیچ خللی در استمرار خدمت رسانی به مردم محروم این منطقه ایجاد نخواهد کرد.
هدایت شده از صدای انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 #صدای_انقلاب شماره: 207
💠 سیاست خارجی دولت بایدن در ارتباط با جمهوری اسلامی چگونه است؟
🎙 کارشناس برنامه: دکتر رضا صارمی
#بایدن
#جمهوری_اسلامی
#سیاسی
🆔 @sedayeenghelab_ir
هدایت شده از ۲
با عرض سلام و احترام و جهت استحضار خواهران و برادران گرامی ، مبلغ دویست هزار تومان در هر فصل به حساب کارت بانکی اتان واریز میگردد که جهت خرید بسته اینترنت و ایاب و ذهاب برای حضور در جلسات یا برنامه ای تدارک شده است لذا گاهی اگر گفته میشود رزمایش ثامن حتما به اینترنت مجهز بشوند و یا برای حضور در جلسات هزینه کنند تا بموقع برسند
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
💠جنجال تازه احمدینژاد؛ تهدید به ترور!
🔺احمدینژاد از جمله سیاستمدرانی است که در صدر اخبار و مرکز توجه بودن را دوست دارد. برای رسیدن به این هدف هم از هیچ کاری دریغ نمیکند حتی جنجالآفرینیهای بیمبنا و اولویت دادن حاشیه بر متن. او هر از گاهی یک اقدام یا موضع گیری خبرساز دارد. یک بار نامه مینویسد و یک بار توییت میکند. یک بار ویدئو منتشر کرده و یک بار مصاحبه میکند. یک بار از ضرب و شتم و هوادارانش گفته و یک بار هم از تهدید شدن خودش به ترور!
🔺تازهترین اظهارنظر جنجالی او در واقع همین ادعای تهدید شدن به ترور است. همشهری آنلاین در این باره نوشته است: محمود احمدینژاد در پاسخ به سوالی درباره تهدیدش به ترور گفت: ستاد درست می کنند، برنامه تبلیغی درست می کنند برای تخریب دیگران. خوشبختانه سهم من خیلی زیاد است، از زمین و زمان می زنند! چه خبر است؟ چه شده است؟
وی گفت: من هم معتقد هستم که بحث ترور جدی است. خودشان می کشند، خودشان هم مراسم عزاداری برپا می کنند و بعد دیگران را متهم می کنند!
🔺رئیس جمهور سابق گفت: البته من یک جان ناقابلی دارم که فدای ملت ایران است. پای ملت ایران ایستاده ام، پای حقوق ملت ایران ایستاده ام، کوچک ملت ایران هستم.
🔺وی گفت: البته من مسائل را گفته و تشریح کرده ام چون اطلاع دارم که کجاها، چه کسانی می نشینند و چه تصمیماتی می گیرند. اینها را گفته ام، ضبط کرده ام و در چندین جای مطمئن قرار داده ام. همان هایی را که نوشته ام دنبال کنید، می توانید متوجه بشوید که وابسته به کجاها هستند.
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
⭕️«نقدی بر پروپاگاندای نظامی هراسی»⭕️
«بخش اول»
برخی از جریانات سیاسی ماها قبل از انتخابات، با بهره گیری از رسانه و کاربست عملیات روانی، تبلیغات دامنه داری را آغاز کرده اند تا به جای پاسخگویی به مردم در مورد عملکرد افتضاح خود، بار دیگر با رقیب هراسی، افکار عمومی را چنان مشوش کنند که در یک فضای غبار آلود، مردم برای چندمین بار گول پروپاگاندای آنان را بخورند و برای خلاصی از یک ترس کاذب و ساختگی، به جماعت مدعی اصلاح طلبی و تدبیر رای دهند .
🔷این گروه با نادیده گرفتن عملکرد افتخار آمیز نظامیان و مجاهدان در عرصه های مختلف (دفاعی ، برقراری امنیت ، دستگیری جاسوسان و اختلاسگران، مجرمین فراری ، سازندگی، خودکفایی، کمک رسانی به مردم در حوادث گوناگون، سد سازی، آب رسانی، جهاد سلامت، صنایع ریلی و مترو ، صنایع موشکی، هسته ای، ماهواره، سیاست منطقه ای و دفاع از مظلومین و...) در هراس از اینکه شاید یکی از نظامیان، خود را در معرض آرء عمومی بگذارد و مردم نیز با شناخت ازفرزندان خدوم و مخلص خود به آنان رای دهند ، شروع به سم پاشی علیه رقیب احتمالی کرده اند .
♦️هر چند تا این زمان دقیقا مشخص نیست که آیا یک یا چند نظامی برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام می کنند و اگر ثبت نام کنند، آیا تایید صلاحیت می شوند یا نه ؟ ولی با توجه به حجم گسترده مصاحبه ها و مقالات جناح غرب زده علیه کاندیدای احتمالی نظامی(بویژه سپاهی)، مناسب است نکاتی در این زمینه بیان شود :
1️⃣حضور نظامیان در انتخابات از نظر قانون
در هیچ یک از کشورها از جمله در قوانین جمهوری اسلامی، هیچ منعی برای حضور افراد با سابقه نظامی یا امنیتی در انتخابات و تصدی مسئولیت های اجرایی و تقنینی وجود ندارد . چنان که از اول انقلاب تاکنون نظامیان زیادی برای جایگاه های مختلف نامزد شده و با رای مردم انتخاب شده اند .
🔻استناد به فرمایش امام خمینی و مقام معظم رهبری مبنی «بر عدم دخالت نظامیان در سیاست» در این زمینه، یک مغلطه است که ربطی به مسئولیت پذیری ندارد چنان که در زمان خود امام هم نظامیان کاندیدای انتخابات می شدند.
تصدی مسئولیت و خدمت به مردم، فرصتی است که هیچ صنف و گروهی به طور مطلق از آن محروم نشده اند مگر اینکه شرایط مصرح در قانون را نداشته باشند که از این بابت هیچ فرقی بین نظامی و غیر نظامی نیست .
یا غرب گرایان قانون را نمی دانند و یا به روش روحانی ( در تفسیر تاریخ ) قانون و فرمایش امام خمینی (ره)را تفسیر به رای می کنند.
این بحث ادامه دارد ⏬
#نظامی_هراسی
#انتخابات1400
دکتر امیر حمزه مهرابی
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
⭕️«نقدی بر پروپاگاندای نظامی هراسی»⭕️
«بخش دوم»
♦️حضور نظامیان در انتخابات از نظر تاریخ
🔹الف: در خارج کشور
طبق اسناد تاریخی، تحولات اساسی درتاریخ بشر ( نظریه های روانشناسی،جامعه شناسی ، واکسیناسیون، پیشرفت های پزشکی، اختراعات در صنایع حمل و نقل ، پل سازی، ارتباطات ،ماهواره و... )ریشه در سازمانها و فعالیت های نظامی داشته است.
علاوه بر این، پیشرفتهای شگرف بسیاری از کشورها از جمله آمریکا و کره جنوبی، به دست نظامیان صورت گرفته است و اکثر روسای جمهور آمریکا نظامی بوده اند (از ۴۶ رئیس جمهور تاریخ آمریکا ۳۱ نفر دارای سوابق نظامی هستند و بیش از 20 نفرشان در ارتش این کشور به شکل قرار دادی خدمت کرده اند)
که از بین اینها 12 نفر ژنرال بوده اند و ۳ نفرشان بالاترین درجه نظامی کشورشان را در زمان خودشان داشته اند ( جرج واشنگتن، آیزنهاور (ژنرال ۵ ستاره) و گرانت (ژنرال ۴ ستاره) )
اینکه چرا در نظر غرب پرستان، نظامیان در ایران« بد» ولی در آمریکا «خوب» هستند ، تناقضی است که در اغلب رفتاراین جماعت مشاهده می شود
دیگر اینکه چرا از یک رئیس جمهور نظامی در کشورمان تا این حد می ترسند؟ جواب می تواند کارآمدی و محبوبیت نظامیان نزد مردم باشد که ترس از شکست مفتضحانه در انتخابات آتی ، آنان را به این تناقض گویی دچار کرده است .
🔹ب: در ایران
بعد از انقلاب اسلامی که آراء مردم تعیین کننده شده است افراد زیادی از نظامیان در انتخابات نامزد شده و مسئولیت های مختلفی نیز پذیرفته اند و منحصر به مقطع کنونی نیست . از جمله ؛
دریادار مدنی(کاندیدای اولین دوره ریاست جمهوی)، سردارمحسن رضایی (کاندیدای چند دوره ) سرهنگ علی لاریجانی(رئیس سابق مجلس و کاندیدای چند دوره ) ، سردارقالیباف (رئیس کنونی مجلس و کاندیدای چند دوره ) حسن روحانی(نیروی نظامی- امنیتی و رئیس جمهور فعلی) ، دریابان شمخانی و تعداد زیادی از نمایندگان مجلس، سابقه نظامی یا امنیتی دارند.
پس کسانی که مخالف حضور نظامیان در انتخابات این مرحله هستند نه از قانون اطلاعی دارند و نه از حافظه تاریخی مناسبی برخوردارند .
این بحث ادامه دارد ⏬
#نظامی_هراسی
#انتخابات1400
#دولت_انقلابی1400
دکتر امیر حمزه مهرابی
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
⭕️«نقدی بر پروپاگاندای نظامی هراسی»⭕️
«بخش سوم»
🔷جایگاه نظامیان در فرهنگ اسلامی
نظامیان، جهادگران ، مجاهدان و مرزداران در فرهنگ و آموزه های اسلامی از جایگاه رفیعی بر خوردارند. مدال افتخار خدای سبحان به مجاهدان با آیه « فضل الله المجاهدین علی القاعدین اجرا عظیما » گویا ترین معیار تعیین جایگاه این قشر از جامعه می باشد. خداوند ضمن اعلام برتری مقام مجاهدان ، به رسولش دستور جهاد و مجاهدت می دهد (یا ایّها النّبى جاهد الکفّار و المنافقین واغلظ علیهم) و در جایی حتی به جرقه سم اسب مجاهدان راه خدا را قسم می خورد.
قدر و منزلت نظامیان و مجاهدان در سیره نظری و عملی پیامبر مکرم اسلام(ص) و سایر معصومین(ع) به حدی زیاد است که در این زمینه کتابها نوشته شده و جا دارد کتابهای فراوانتری نگاشته شود.
❗️اینکه لیبرالها و غرب گرایان، دو تابعیتی ها و کسانی که در دوران دفاع مقدس مشغول عیش و نوش و خوش گذرانی در غرب بودند را بر نظامیان ، مجاهدان و ایثار گرانی که از حیثیت و شرف این ملت دفاع می کردند، ترجیح می دهند و از هر فرصتی برای کوبیدن سپاهیان بهره برداری می کنند، نشان از بی اعتقادی آنان به آموزه های اسلام و قرآن و بیگانگی این جماعت نسبت به غیرت و شرف دارد.
♦️تکرارگفتمان سقیفه
جرم انگاری جهاد در راه خدا و خفیف شمردن قدر و شان مجاهدان و رزمندگان ، گفتمانی است که در سقیفه برای کنار زدن ابرمرد تاریخِ جهاد و شهادت امام علی(ع) و محروم ساختن مردم از نعمت وجودی جانشین به حق پیامبر(ص)، از آن بهره بردند.
بهانه دنیاپرستان سقیفه این بود که چون علی سردمدار جنگهای بدر و احد و خندق و ... بوده و سران بسیاری از قبایل به دست او کشته شده اند، شایستگی و مقبولیت خلافت و ریاست بر جامعه را ندارد و با این ترفند مردم را از حکومت علوی به هراس افکندند و شد آنجه نباید می شد .
در زمان فعلی نیز جماعت غرب گرا با همان «شگرد سقیفه ای» چنان از نظامیان و نظامیگری یاد می کنند که گویا کسانی که در دوران دفاع مقدس و بعد از آن و در مرحله دفاع از حریم ولایت از جان عزیز خویش گذشتند و در همه صحنه های خدمت رسانی جها کرده و می کنند، جرمی نابخشودنی مرتکب شده اند که باید مهر خیانت بر پیشانی آنها زده و از صحنه روزگار محو شوند!!
غافل از اینکه مردم به خوبی می دانند شخص رسول خدا (ص)فرماندهی اغلب جنگها را بر عهده داشته و نظامی ترین فرد جهان اسلام محسوب می شود. اگر جهاد و نظامی گری جرم است، پس ازنظر این گروه، انبیاء و معصومین (ع) خصوصاً امام علی (ع)همگی مجرمترین هستند . (العیاذ بالله)
❗️معلوم نیست این جماعت به کدام دین اعتقاد دارند و به کدام مرام و آیین پایبندند ؟ حتی اگر اینان پیرو فرهنگ آمریکا باشند، در آنجا نظامیان و کهنه سربازان جنگ جهانی و سایر جنگهای تجاوز گرانه، از اعتبار و امتیازات ویژه ای برخوردارند ولی در ایران قهرمانان و مدافعان دین و میهن فحش می خورند و شهدا و خانواده آنان تحقیر می شوند .(جای شهید و جلاد عوض می شود) !
این بحث ادامه دارد ⏬
#نظامی_هراسی
#انتخابات1400
#دولت_انقلابی1400
دکتر امیر حمزه مهرابی
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
💠ریل گذاری جدید و صحیح ایران در سیاست خارجی
🔻 بر طبق اعلان رسانه های خارجی معتبر ، ایران رسما درخواست حضور غیررسمی آمریکا در جلسه ۴+۱ در خصوص برجام را رد کرد . این پاسخ در واکنش به درخواست اروپا از آمریکا و موافقت ایالات متحده برای شرکت بدون لغو تحریم ها در این نشست است .
🔹 شواهد و قرائن نشان می دهد دولت بایدن از بدو روی کار آمدن ، به دنبال حفظ سرمایه به جای مانده از دولت ترامپ و بهره برداری حداکثری از تحریم های اقتصادی علیه جمهوری اسلامی و اثر منفی آن بر اقتصاد ایران است.
🔹به عبارت بهتر دولت دموکرات در تلاش است تا ساختار تحریم ها را برای فشار بر سایر مولفه های قدرت جمهوری اسلامی از جمله فناوری موشکی و منطقه ای حفظ کرده و همزمان مساعدت های قطره چکانی نسبت به اقتصاد ایران داشته باشد تا بتواند پیشروی های دیپلماتیک اش را استمرار بخشد .
🔹 اما غافل از این که ایران نیز خود را پیروز منازعه با ترامپ و سیاست فشار حداکثری او می داند و دیگر حاضر نیست در قبال اخذ ثمنی بخس ، اهرم های فشار خود را در زمینه هسته ای تقدیم طرف مقابل کند.
🔸️تهران نیک می داند که خود را با وضع کنونی وفق داده و اثر تحریم های اقتصادی آمریکا براقتصادش روز به روز کاهش می یابد و به همان نسبت و البته با شتاب بسیار زیاد برنامه هسته ای خود را توسعه خواهد داد.
🔸️ادامه این وضعیت برای غرب قابل پذیرش نیست و باید راه چاره بیاندیشد ؛ زیرا اولا آمریکا به دنبال حل مسئله با ایران و شیفت کردن به سمت چین است و نمی تواند همزمان در چند جبهه درگیر شود . دوم این که گزینه نظامی نیز به طور کامل کنار رفته است و حتی آمریکایی ها جرات ندارند از روی میز بودن همه گزینه ها صحبت کنند و مکررا بر حل مسئله از طریق دیپلماتیک اصرار دارند. و دلیل سوم اینست که غرب نمی تواند به هیچ عنوان هسته ای شدن ایران را بپذیرد .
🔸️پس باید یا از طریق وعده های زیبا و عمل نسیه به آن ، فعالیت های هسته ای ایران را فریز نماید یا این که واقعا حاضر باشد تحریم ها را عینا و بالمره لغو کند .
🔹روش اول دردوره اوباما به کار گرفته شد و در حال حاضر نیز دنبال می شود اما به نظر می رسد اجماعی درجریانات سیاسی درون نظام جمهوری اسلامی وجود دارد که دیگر جز در صورت لغو عملی تحریم ها ، ایران به برجام بازنخواهد گشت ؛ پس مسیر اول دیگر قابل ادامه نیست.
🔹اما روش دوم لغو عملی تحریم هاست که بی شک دست ایران را در ایجاد رفاه برای مردمش باز می کند، راهبرد مقاومت فعال را موفق نشان می دهد و مهم تر این که ثروتی کلان را در دستان دولت برخاسته از میان جریان ضد غرب که احتمالا درانتخابات ۱۴۰۰ پیروز خواهد شد ، قرار خواهد داد.
🔹در عدم تمایل آمریکا نسبت به گزینه دوم تردیدی وجود ندارد، لکن این مسیر برایش کم هزینه تر از جنگی است که می داند در آن نتیجه موثری نخواهد گرفت، زیرا فناوری اتمی در ایران بومی شده و حمله سخت حداکثر می تواند در روند آن اخلال چند ساله ایجاد نماید.
🔻بنابراین نگارنده باور دارد ایران در حال حاضر بهترین روش ممکن را در پیش گرفته و ریل گذاری صحیحی را در خصوص تعامل با غرب انجام داده است و تداوم چنین مسیری بی شک به کوتاه آمدن طرف مقابل خواهد انجامید.
🖌 #علیرضا_تقوی_نیا
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
بصیر 12 بهمن .pdf
1.22M
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
عبدالرضا داوری
💠مهمترین اختلاف نظر بنده با آقای احمدینژاد که از ماهها پیش در جلسات خصوصی یا کاری مطرح میشد شیوۀ سیاستورزی ایشان است. نوع سیاستورزی احمدینژاد، که بدون هر نوع تفاهم با نهادهای حاکم میتوان دولتهای نهم و دهم را بازتولید کرد، از اساس خطاست. بنده بارها این نظر را مستدلا در جلسات خصوصی و کاری با خود آقای احمدینژاد بیان کردم اما متاسفانه توجهی به حرفم نشده است. نه تنها توجه نشده، بلکه در یک ماه اخیر، روند حرکت آقای احمدینژاد به سمت افزایش تضادها و تنش با نهادهای حاکمیتی پیش رفته است.
در 1400 با توجه به شرایط کشور، دولتی بر سر کار خواهد آمد که مهمترین ویژگیاش نه تنها هماهنگی بلکه یکآهنگی با نهاد رهبری خواهد بود و کشور وارد یک دوران ثبات خواهد شد. طبیعی است که شخصی مثل آقای احمدینژاد که در دوران ریاست جمهوریاش رفتارهای تنشآلود داشته، اگر میخواهد به این مسیر بپیوندد، باید این تصویر را از خودش ارائه دهد که به ایجاد "جریان ثبات" در کشور کمک خواهد کرد. اما این تصویر از طرف آقای احمدینژاد در سالهای اخیر القاء نشده است.
ایشان باید سر چند پروژه مشخص با حاکمیت تفاهم میکرد و وارد صحنه میشد. اما آقای احمدینژاد این کار را انجام نداد و با گفتارهای رادیکال تصویری از خودش ترسیم کرد که برهمزنندۀ ثبات است. این امر دلایل رد صلاحیت وی را، که قبلا هم صورت گرفته، تشدید کرده است. خود آقای احمدینژاد هم میداند که حتما رد صلاحیت خواهد شد ولی تحلیلش این است که شرایط تغییر میکند و در اثر این تغییر شرایط تا اردیبهشت ماه، نظام ناچار خواهد شد او را تایید صلاحیت کند. اما قطعا چنین اتفاقی نخواهد افتاد.
آقای احمدینژاد، بخصوص از سال 96 به بعد، همواره منتظر یک اتفاق است. البته من ماهیت این اتفاق را نمیدانم ولی ایشان همیشه به ما میگفتند در ماههای آینده اتفاقاتی میافتد و شرایط تغییر میکند. اما هیچ وقت آن اتفاق رخ نداد و شرایط تغییر نکرد. من دقیقا نمیدانم ایشان منتظر چه نوع اتفاق یا بحرانی است که به وسیلۀ آن اتفاق یا بحران، زمینۀ حضور مجدد ایشان در راس دولت فراهم شود.
تلقی احمدینژاد این است که به صرف اقبال عمومی میتواند حاکمیت را وادار کند که تصمیمش را در قبال موضوع تایید صلاحیتش تغییر دهد. ولی تجربه چنین چیزی را نشان نمیدهد. آقای احمدینژاد تصور میکند اگر در انتخابات رد صلاحیت شود، مشارکت کاهش خواهد یافت ولی این تصور بسیار نادرست است زیرا انتخابات شوراها و انتخابات ریاست جمهوری با هم تقارن دارند.
آقای احمدینژاد فرد ساختارشکنی نیست. شاید مواضع ساختارشکنانه بگیرد اما رفتارهای ساختارشکنانه ندارد و به سمت تحریک مردم نخواهد رفت. اصولا آقای احمدینژاد به لحاظ رفتاری، فرد محافظهکاری است. احمدینژاد مشغول زندگی و فعالیتهای دانشگاهیاش است و بعد از رد صلاحیتش در انتخابات 1400، با توجه به سنش، که دیگر 65 ساله شده است، و نیز با توجه به نوع سیاستورزیاش که فارغ از تعامل با نهادهای قدرت است، به تدریج موج احمدینژاد هم فروکش خواهد کرد. / جمهوری ایرانی
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
💠حداقل آتش به دلها نزنید‼️
🔻چرا رئیس جمهور محترم بعضا آتش به دلها میزند؟ چه لزومی دارد در این شرایط سخت و شرمنده ساز بگوییم: "به قولمان در مورد عمل همزمان(چرخش)چرخ اقتصاد و(چرخش) سانتریفیوژ عمل کردیم"
🌱 ممکن است اونها که روی زمین زندگی میکنند گمان کنند درکشان نادیده گرفته میشود. لااقل بفرمایید تلاش کردیم نشد
🖌 #عبدالله_گنجی
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
💠چک بی محل را
چند بار می شود خرج کرد؟! -۱
🔹آقای روحانی امروز گفت:
🔻اینکه گفتیم هم چرخ سانتریفیوژ بچرخد و هم چرخ اقتصاد، هر روز به قولمان عمل کردیم، سانتریفیوژ می چرخد و چرخ اقتصاد هم می چرخد.
🔻همه کشورها تلاش می کنند رتبه بالاتری را در FATF کسب کنند، ولی ما ایستادیم، تماشا می کنیم.
🔻وقتی عدد ریسک کشور از شش به هشت میرود، یعنی مردم باید از جیبشان بیشتر پول دهند و برای نقل و انتقالات مالی، پول بیشتری باید پرداخت کرد.
🔻"مجمع"، قدرت خودش را برای حل معضلات مالی مردم نشان دهد. دولت از مقام معظم رهبری درخواست کرد تا زمان تصویب FATF را تمدید کنند و ایشان نیز لطف کردند و تمدید کردند.
🔻 اگر هرچه زودتر تصویب شود، به نفع مردم و کشور هست. FATF هیچ ربطی به برجام ندارد. مانند دو پنجره است که اگر هر دو را باز کنیم دو برابر هوا وارد میشود
🔻تحریم باید برداشته شود. اگر یک ساعت برای برداشتن تحریم تعلل کنیم و امروز و فردا کنیم، حقوق مردم را پایمال کردیم.
🔹اولا سانتریفیوژ، دیوانه نیست که بی هدف بچرخد. می چرخد تا غنی سازی اورانیوم انجام دهد و سپس چرخه فعالیت های هسته ای، به مقیاس صنعتی مانند تولید انرژی و... ارتقا پیدا کند؛ ماموریت بزرگی که با آمدن روحانی و برجام، مدت هاست متوقف شده.
🔹سانتریفیوژ، حتی اگر اسب عصاری هم باشد، اگر چه دور خود می چرخد، اما چرخ آسیاب را به حرکت در می آورد. این که با چرخش یک دهه ای سانتریفیوژها، 10 هزار کیلوگرم اوروانیوم غنی شده تولید شود و دولت برجام، 9700 کیلو از این دسترنج داشمندان هسته ای را بار بزند و به خارج بفرستد، فعالیت هسته ای مفید نیست؛ همچنان که با مازاد سقف سیصد کیلو گرم همین کار می شود!
🔹ثانیا چرخ اقتصاد، گرفتار بی سابقه ترین رکود تورمی چند دهه اخیر شده و نمی چرخد. تا جایی که برخی مقامانات دولتی آرزوی بازگشت به شرایط اقتصادی سال 92 یا 90 را مطرح می کنند و کارشناسان همسو می گویند شش سال طول می کشد تا به اقتصاد پیش از برجام برگردیم!
🔹ثالثا آقای روحانی با این کژ کارکردی، چگونه رویش می شود وعده های بلا محل برجامی را دوباره خرج بزک FATF کند؟! مگر یک چک بی محل را چند بار می شود خرج کرد؟!
🔹اگر FATF همان است که روحانی ادعا می کند، چرا اجرای 39 بند از 41 بند تعهد پنهانی (غیر قانونی) دولت به این کارگروه طی چهار سال گذشته، تاثیری جز افزایش تحریم ها نداشت؟!
🔻ادامه دارد
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
💠چک بی محل را
چند بار می شود خرج کرد؟!-۲
🔹رابعا آمریکا و برخی کشورهای اروپایی، به عنوان موسسان و گردانندگان FATF، برخوردی کاملا "ابزاری" با این کارگروه، و "گزینشی" با دولت ها دارند. چنان که مثلا پاریس به عنوان میزبان FATF، میزبان گروه تروریستی منافقین هم هست؛
♦️آمریکا و چند کشور اروپایی، میزبان 76 درصد کل پولشویی ها در جهان، اما معاف از بازخواست FATF هستند؛ عربستان و رژیم صهیونیستی هم به عنوان سرقفلی داران تروریسم در جهان، عضو FATF هستند که می توانند درباره قبول یا رد عضو جدید نظر بدهند!
🔹با مزه تر این که با وجود انجام آن 39 تعهد (یا 41 تعهد)، موضوع عضویت ایران به هیچ عنوان مطرح نیست و مافیای گرداننده FATF، با ایران به عنوان متهم(!) برخورد می کند؛
♦️ضمنا بنابر اعلام مقامات خزانه داری آمریکا، FATF به عنوان ابزار دیدبانی برای تحریم دقیق تر عمل می کند تا آمریکا بتواند راه های دور زدن تحریم را از طریق خود اظهاری دولت ایران، شناسایی و مسدود کند!
🔹اگر دولت روحانی رکورد تورم 52 درصدی را برجا گذاشته، در کنار عامل سوء مدیریت، به خاطر اجرای یکطرفه برجام و 39 تعهد اکشن پلن FATF بدون مطالبه انتظارات مشروع ایران است.
♦️این موجب شده، فشار تحریم ها چند برابر شود. دشمن به اعتبار انفعال روحانی، تشجیع شد به جای برداشتن تحریم ها (وعده روحانی در تیر94 هنگام اعلام برجام)، بر فشارها بیفزاید.
🔹اما عامل اصلی نابسامانی اقتصاد، ناتوانی و لجبازی مدیریت اشرافی، نسبت به ظرفیت های انبوه اقتصادی در دو مقیاس ملی و بین المللی است. عباس آخوندی و برخی مدیران چند صد یا چند هزار میلییاردی دیگر، مجسمه این بی کفایتی و خیانت هستند.
♦️اگر به ظرفیت تولید میلیونی مسکن در هر سال دهن کجی نمی شد، هم می شد چرخ 250 شاخه صنعتی و شغلی را به حرکت درآورد و میلیون ها جوان راصاحب شغل کرد، و هم نقدینگی سرگردان (ویرانگر) را که در دوره روحانی شش برابر شده، در خدمت رونق اقتصاد قرار داد؛
🔹هم مشکل مسکن میلیون ها نفر را برطرف کرد، هم تورم را تا زیر 20 درصد کاهش داد، و هم برای مشکل ازدواج چاره جویی موثر کرد. اما این خدمت بزرگ از مردم دریغ شد تا فقط در سال جاری، 127 درصد بر نرخ مسکن و اجاره افزوده شود. ده ها اقدام شدنی از این نوع برای رونق اقتصاد، چه دخلی به برجام و FATF داشت؟!
♦️خامسا، رهبری مهلت "بررسی" لوایح مربوط به FATF را در مجمع تمدید کردند، نه "زمان تصویب" را! بر اساس ملاحظات بارها عنوان شده رهبری و نیز، تجربه خسارتبار پنج سال تعامل یکطرفه با غرب در چهارچوب برجام و FATF، ضرورت دارد "مجمع"، دو لایحه باقی مانده را رد کند؛
🔹یا این که شرط بگذارد تا زمان لغو کامل تحریم ها، امکان تداوم همکاری یکطرفه با FATF حتی در سطح فعلی وجود ندارد. البته توضیج خواستن جدی از دولت درباره خلف وعده ها و اجرای معکوس سیاست های کلی نظام هم باید در دستور کار "مجمع" قرار گیرد.
محمد ایمانی
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
💠حکم انحلال جمعیت امام علی صادر شد
🔹یکی از وکلای جمعیت امام علی در توییتی نوشت که صبح امروز دادگاه طی حکمی رای به انحلال این مجموعه داد.
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
⭕️......... از اول اشتباهی بود!
🔹او از اول هم انقلابی نبود. چون بر خلاف امام امت، تسخیر سفارت «شوروی» را تجویز می کرد و می گفت امام در تایید تسخیر لانه جاسوسی «اشتباه» کرده و بعضی ها سر امام کلاه گذاشته اند. او خودش را از امام داناتر میدانست آن هم وقتی که دانشجوی «سال اول» علم و صنعت بود.
🔹او اگر انقلابی بود استاندار نمونه دولت هاشمی نمی شد. آن هم وقتی که جهانگیری و مرعشی هم استاندار بودند و نتوانستند مثل او توجه جناب رفسنجانی را جلب کنند.
🔹او اگر انقلابی بود سال ٧۶ در حمایت از هاشمی در دانشگاه علم و صنعت تحصن به راه نمی انداخت و سال ٧٨ خود و خانه اش را وقف تبلیغات انتخاباتی هاشمی رفسنجانی نمی کرد.
🔹او اگر انقلابی بود « رایحه خوش خدمت» را به « بوی گند غرور» تبدیل نمی کرد و فرصتهای نظام را در سالهای ریاست جمهوری اش به باد نمی داد و اعجوبه هایی مثل مشایی، داوری، بقایی و جوانفکر و.... را دور خودش جمع نمی کرد و کارش به تجلیل از « رجوی» نمی کشید.
🔹ایجاد بدبینی به مرجعیت در میان بخشی از مردم و خودکشی برای ابراز دشمنی با ولایت فقیه، گوشه کوچکی از مفاسدی است که جناب «او» مرتکب شده است.
🔹 هم نشینی با سیاست بازان اصلاحات و نامه نگاری و منت کشی از بن سلمان و ترامپ و بایدن و فلان هنرپیشه زن آمریکایی و دهها شغال و کفتار دیگر و ابراز «غلط کردم» از شعارهای ضد اسرائیلی و ضد آمریکایی، آخرین نمایشهای «او» برای گدایی توجه در فضای مجازی بود.
✳️ او مدتهاست که تمام شده! او که از اول هم اشتباهی بود. او که عدالت خواهی، ساده زیستی، خدمت به محرومان و یاد امام عصر را به ابتذال کشید و به نام انقلاب و اصولگرایی، «شهوت جاه و مقام» خودش را ارضا کرد. او که نه «محمود» بود و نه نسبتی با نژاد «احمد» داشت. او که آمده تا در انتخابات ١۴٠٠ برای اصلاحات پادویی و بازارگرمی کند و رونق بازار شبکه های ماهواره ای انگلیسی و سعودی باشد. او که باید نام و یاد و تصویرش را فراموش کرد و بابت نوشتن و گفتن از او، کفاره داد.
دکتر کوشکی
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
💠 #تا_انتخابات| ظریف کاندیدا اول اصلاح طلبان است ولی......‼️
🔻فياض زاهد، فعال اصلاح طلب:
🔹ظریف کاندیدا اول اصلاح طلبان است ولی توان اداره کشور را ندارد!
🔹 مذاکره کننده خوبی است اما دست به استعفای خوبی هم دارد
🔹ظریف حتی در حد یک استانداری هم در امور داخلی مسئولیت نداشته است
هدایت شده از ۲
هدایت شده از ۲
هدایت شده از ۲
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
سخنواره.pdf
269.8K
🇮🇷🍁
🍁
✅ سخنواره
🌀 موضوع: جهاد #امیدآفرینی
📛 ویژه سرشبکه ها و ادمین کانال ها
🔸🌹🔹
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار #ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷🍁
🍁
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🍁
🍁
🎥 موشن_گرافی
✅ موضوع: امیدآفرینی بسیج
🔸🌺🔹
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار #ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷🍁
🍁