eitaa logo
کانون بسیج مرکز حضرت فاطمه معصومه (س)
66 دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.2هزار ویدیو
118 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
10.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیارت مجازی مزار مطهر حاج قاسم # هم‌اکنون گلزار شهدای کرمان
26.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حاج مهدی رسولی مزار مطهر حاج قاسم # هم اکنون
برگزاری مراسم پر فیض زیارت عاشورا و نشست بصیرتی همراه با پرسش و پاسخ بمناسبت دهه بصیرت سخنران حاج آقا هاشمیان مکان سالن اجتماعات مرکز آموزشی درمانی حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها زمان : پنجشنبه ۱۵ دی ماه ساعت ۷/۳۰ صبح همراه با پذیرایی صبحانه (ص)
برگزاری نشست بصیرتی با عنوان مسائل روز همراه با زیارت پرفیض عاشورا پنجشنبه ۱۵ دی ماه
✳️تصمیمات حمایتی دولت سیزدهم برای ثبات بازار سرمایه؛ 🔺گام‌هایی که برای بازگرداندن اعتماد به بورس برداشته شد 🔹اختصاص ردیف مستقل برای صندوق تثبیت بازار سرمایه در بودجه ۱۴۰۱، تصویب بسته ۱۰ بندی حمایت از بازار سرمایه، پیگیری برای تعیین تکلیف نرخ سوخت و خوراک صنایع، واگذاری سرخابی‌ها، تحقق وعده افزایش دامنه نوسان بورس، حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، آماده‌سازی زیرساخت‌های وثیقه‌گذاری سهام، اصلاح اساسنامه صندوق‌های دارا و پالایش یکم، تعیین تکلیف پرداخت سودهای رسوب شده، پرداخت سود نقدی از طریق سامانه سجام، اعطای پاداش به سوت زنان تخلفات، حذف قیمت‌گذاری دستوری و کاهش ۸۰ درصدی مالیات بر نقل و انتقال سهام، تنها برخی از اقدامات حمایتی از بازار سرمایه بوده‌اند که در یک سال و نیم گذشته انجام شده‌ است.
✳️واریز ۱۴۷ میلیارد دلار به صندوق توسعه ملی 🔹«صالح» عضو هیئت عامل صندوق توسعه ملی: 🔹طی ۱۰ سال اخیر تا پایان آذر ماه امسال ۱۴۷ میلیارد دلار مجموع منابع ورودی همراه سود متعلقه به صندوق توسعه ملی بوده است و تا کنون ۱۲۱ الی ۱۲۲ میلیارد دلار تسهیلات به دولت و بخش خصوصی داده شده است. 🔹طی ۱۲ سال حدود ۱۴۵ میلیارد دلار وارد حساب ذخیره ارزی شده بود اما در زمان انحلال حساب و انتقال موجودی تنها ۲۰ میلیون دلار به صندوق توسعه ملی واریز شد.
✳️ اما و اگرهای قیمت دلار 🔻محمدرضا فرزین که از قدیمی‌های حوزه بانکداری است هم در اولین گام با اعلام نرخ دلار ۲۸۵۰۰ تومانی برای بازار نیما و تثبیت این نرخ برای کالاهای اساسی، مواد اولیه و ماشین‌آلات، مورد آماج حملات منتقدان قرار گرفت. در این رابطه نکات زیر قابل ذکر است: 1⃣ دلار نیمایی با نرخ ۲۸۵۰۰ تومانی ماهیتا با دلار ۴۲۰۰ تومانی متفاوت است اگرچه ظاهر شبیه به هم دارند. دلار ۴۲۰۰ تومانی بدون رضایت ریاست بانک مرکزی، برای همه مصارف ارزی و برای مدتی طولانی و با عرضه دلارهای نفتی صورت گرفت در حالی که دلار نیمایی توسط رئیس بانک مرکزی، برای کالاهای مهم و محدود و فعلا به مدت یک سال و از محل دلارهای غیر نفتی صورت گرفته است. 2⃣ افزایش نرخ ارز که تابلو ارزش پول ملی است، محصول تورم است ولی اگر افزایش نرخ ارز به صورت ناگهانی صورت گیرد یا به اصطلاح جهش داشته باشد خود اثرات تورمی زیادی بر بازار دارد. در حال حاضر در کشور ما تورم حدود ۴۰ درصدی وجود دارد و طبیعی است که نرخ دلار افزایش یابد ولی افزایش ناگهانی آن باعث شده است که رئیس کل بانک مرکزی با این تصمیم خود تلاش نماید جلوی جهش آن را بگیرد تا دور باطل تورم شکل نگیرد. 3⃣ بانک مرکزی تلاش دارد به جز کالای قاچاق و معاملات غیرقانونی و همچنین فرار سرمایه و امثالهم، تمام نیازهای ارزی کشور را در سامانه نیما تأمین کند. این رویکرد باعث می‌شود که مدیریت بازار ارز در اختیار بانک مرکزی باشد که نوسانات و تلاطم بازار را کاهش می‌دهد و یا اثرات سوء آن را به حداقل می‌رساند. 4⃣ اعلام زمان یک سال چشم‌انداز خوبی از درایت تصمیم‌گیران دارد، چرا که هم سرمایه‌گذاران می‌توانند تا حدی به ثبات قیمت ارز مطمئن شده و تجهیزات و ماشین‌آلات خود را وارد کنند و هم رئیس کل بانک مرکزی اذعان کرده است که نباید همواره اقتصاد را دستوری جلو برد. 🔺نکته پایانی: به رغم امیدهایی که در تصمیم جدید بانک مرکزی وجود دارد ولیکن اقتصاد دستوری در ذات خود باعث ایجاد فساد می‌شود و با وجود اینکه ماهیت ارز جدید با ارز 4200 تومانی متفاوت است، اما استمرار آن می‌تواند منشأ فسادهای جدید باشد. ✍🏻علی کارگر