🔸وصیت بقراط - نسخه وصیت ابقراط که معروف به آیین طبابت است به شرح ذیل میباشد.
🔺بقراط گفت شایسته است کسی که در مقام آموختن طب است طبعاً آزاد و از حیث طبع و فطرت مرد نیکی باشد. کم سن بوده و قامت معتدل داشته و اعضای او متناسب باشد.
🔺 خوش فهم و خوش صحبت و در موقع مشورت صاحب آراء صحیح باشد. عفیف و شجاع بوده و نقره دوست نباشد. در حال خشم بتواند از خود جلوگیری نماید نه آنکه بالمره خشم نگیرد.
🔺دیر فهم و کندذهن نباشد، طبیب باید با رنجور و بیمار همگامی نموده با او با مهربانی رفتار نماید. اسرار بیمار را حفظ کند زیرا بسیاری از بیماران ما را بر اسرار خود آگاه می سازند و میل ندارند دیگری از آن مطلع شود.
🔺طبیب باید تحمل ناسزا را داشته باشد زیرا جمعی از بیماران برسامی و مردم وسواسی و سوداوی مزاج با ما چنان حرف میزنند که باید تحمل آنها را داشته باشیم و بدانیم که آن ناسزاها از آنها نیست بلکه سبب آن همان بیماری است که خارج از حالت طبیعی مریض است.
🔺 طبیب باید همیشه موی سر را منظم نگاهدارد، نه بتراشد و نه آن را انبوه بگذارد. طبیب باید ناخن انگشتان خود را بگیرد ولی نه از ته و نه آنکه بگذارد که بلندتر از گوشت سر انگشتان شود. طبیب باید لباسش سفید و پاک و نرم باشد .
🔺در راه رفتن عجله نکند، تند راه نرود زیرا این طور راه رفتن دلیل بر سبک سری است. آن قدر هم کند راه نرود زیرا آن هم دلیل بر خون سردی و سستی است. اگر او را دعوت کردند باید در مقابل بیمار چهارزانو بنشیند و به آرامی از حال بیمار جویا شود. در سئوالات خود دستپاچه گی و شتاب ننماید در نظر من این شکل زی و رفتار بسیار بهتر از وضع دیگر است.
┏━🍃🌼🍂🌺🍃 ☘🌿🌸 🍁💚 ━┓
https://eitaa.com/Hermeshakimm
┗━🍂🌼🍃🌺🍃☘🌿🌸 🍀🍁💚 ━┛
🔹اولین درجه حلم، مدارا با خانواده است.
هم ببخش و هم رویت را برگردان
#آیت_الله_تقوایی_حفظه_الله
┏━🍃🌼🍂🌺🍃 ☘🌿🌸 🍁💚 ━┓
https://eitaa.com/Hermeshakimm
┗━🍂🌼🍃🌺🍃☘🌿🌸 🍀