eitaa logo
کانال امام حسین (علیه السلام)
2.2هزار دنبال‌کننده
18.1هزار عکس
10هزار ویدیو
35 فایل
@حسین ساجدی@ "سخنران و روضه خوان اهل بیت(س)" @کارشناس مذهبی @ @مشاور امور خانواده.....@ @فعال فرهنگی و اجتماعی@ @لینک کانال: (Hfadayat@)@ (مطالب کانال:مذهبی؛معنوی؛علمی؛تربیتی وسیاسی) پل ارتباطی: ۰۹۱۸۴۸۸۶۶۸۰
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴جالب است بدانیم بانوی مومن فرانسوی جسدش ۱۳۷ سال است تازه باقی مانده است. 🔹برنادت مقدس ،دختری بود که ادعا داشته در نوجوانی حضرت مریم را ملاقات میکرده است.این دختر جوان در ۳۷سالگی در اثر بیماری فوت می‌کند. ایشان به شدت اهل تهجد و ذکر بوده است ،مردم را به کارهای نیک دعوت میکرده وحتی لحظات آخر عمر با توسل به روح مریم مقدس لحظات مرگ را سپری کرده است وحامل پیام های مریم مقدس به مردم بوده است 🔹بارها قبر این بانو توسط شخصیت های مذهبی نبش شده و متوجه شده اند جنازه او سالم مانده است ،تحقیقات علمی زیادی هم برای دلیل این اتفاق انجام شده است اما هنوز دلیل واضحی کشف نکرده اند.اما اعلام کرده اند که برنادت بانوی پاکدامنی بوده است. 🔹حال من نمی‌خواهم درباره این جسم تازه بانو نظر صریحی بگویم که تازه ماندن جسم متوفا بین کسانی که زندگی معنوی داشته اند اندک اجر اوست ،نمونه های زیادی از شهدایمان را همین اواخر دیده ایم اما آنچه که باید ما بدان توجه کنیم رفتار غرب در مواجهه با زن مومن خودش است.اواین زن را آنقدر بزرگ می‌کند که محل شهودش را مکان ذکر وعبادت می‌کند، واب ان جا را مقدس میپندارد .اما زنان مؤمن مارا دعوت به کشف حجاب وفساد می‌کند، حال آنکه اگر فقط همین سرمایه مادران شهدا را غرب در دست داشت از مرقد تک تک آنها زیارت گاهی برای عموم مردم می‌ساخت .
نقشه متروی تهران/ نقشه متروی تورنتو با یک قرص اعصاب و لیوان آب برسانید دست غرب لیسها و خودحقیر پندارها 🇮🇷
📷تصاویری از جنایات رضاشاه و اعدام سران عشایر لر داستانشو برید بخونید چرا عشایر و قتل عام کرد 🔹حال به او می گویند پدر ایران !
♻️ در بیمارستان‌های انگلیس ۶۵۰۰ تجاوز جنسی طی ۳ سال (هفته‌ای ۳۳ تا) اتفاق می‌افتد! بله، اونجا با اینکه حجاب نیست ولی مردمش چشم و دل سیرن! ‌ 💠
▪️ یاسمین پهلوی هستند! خنده را بر مردم ایران حرام کرده‌اند اما قهقهه را بر خود حلال! در میان قاتلان کودکان فلسطینی اینگونه به رقص درآمده اند اما در رسانه هایشان مردم را به عزاداری ترغیب می‌کنند! شیادتر و منفورتر از این خاندان در تاریخ ایران زمین نخواهید دید!
💢عربستان سعودی برای اولین بار در چند دهه گذشته اجازه بازدید از اماکن زیارتی شیعیان در مدینه را صادر کرد. ▫️اکنون بازدیدکنندگان مجاز به زیارت قبور شخصیت های مقدس زیر خواهند بود: امام حسن امام سجاد امام باقر امام جعفر صادق سیده ام البنین سیده فاطمه الزهرا(احتمالی)   ᯽⊱┈•─╌ @