eitaa logo
کانال امام حسین (علیه السلام)
2.8هزار دنبال‌کننده
21.5هزار عکس
12.4هزار ویدیو
46 فایل
﷽ ✍️ در میان نامه اعمال در محشر فقط روزهایی که برایت گریه کردم دیدَنیست.... #حسین ساجدی# ارتباط با ما: @noroalzeynab پل ارتباطی: ۰۹۱۸۴۸۸۶۶۸۰ @Hfadayat لینک کانال جهت عضویت
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 لطائف نوریه منابر علمای دینی اگر با ضد انقلاب و ضد اسلام رفت و آمد کنید، زود از چشم امام رضا
علیه‌السلام
می‌افتید. خیلی مواظب باشید، چون امام رضا علیه‌السلام صاحب این انقلاب اسلامی است.
👇 لطائف نوریه منابر علمای دینی سرزده، به مادران شهیدی که تنها هستند سر بزنید. اگر نانی، چیزی هم بگیرید و برایش ببرید، شهیدش سر زده به شما سر می‌زند و کاری برایتان خواهد کرد.
👇 لطائف نوریه منابر علمای دینی اگر همرزم شهیدی داشته‌اید، اعمال یک روزتان را به او هدیه کنید؛ شک نکنید که او چشم به راه این کار شماست و در عوض برای شما سنگ تمام می‌گذارد.
👇 لطائف نوریه منابر علمای دینی اگر می‌خواهید در زمره‌ی منتظران حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف قرار بگیرید؛ در این دم عیدی، خیلی دنبال خوشی خود و خانواده‌تان نباشید. دنبال خوش کردن فقرا باشید. اگر چنین کنید، حضرت، حال خود و خانواده‌تان را خوش می‌کند.
👇 لطائف نوریه منابر علمای دینی اگر مرد مسکینی جلوی شما دستش را برای دریافت کمک دراز کرد، اجازه‌ی تعلل دارید؛ ولی اگر مسکین زن بود، باید زود به او هدیه‌ای بدهید؛ چون خدا خوشحال می‌شود.
هدایت شده از مطالب کشکولی(خاص)
👇 لطائف نوریه منابر علمای دینی هیچ طلسمی قدرت یک ثانیه ایستادن
در برابر
 
"سلطان علی ابن موسی الرضا علیه‌السلام" را ندارد. اگر از طلسم می‌ترسید؛ ۱- به زیارت حضرت بروید. ۲- صلوات خاصه حضرت را در سجده بخوانید. ۳- "یا امام رضا" بگویید. * به بچه‌هایتان هم بگویید بگویند.
هدایت شده از مطالب کشکولی(خاص)
👇 لطائف نوریه منابر علمای دینی اگر صلوات خاصه‌ی امام رضا علیه‌السلام را در روز سه وعده یا بیشتر در سجده بخوانید، چه بخواهید و چه نخواهید در دنیا و آخرت با امام رئوف محشور می‌شوید.
هدایت شده از مطالب کشکولی(خاص)
👇 لطائف نوریه منابر علمای دینی باریکی و پهنای پل صراط هر کس به اندازه‌ی محبتی است که به اميرالمؤمنين علیه السلام دارد. اگر از پل صراط واهمه دارید، که دارید؛ محبت حضرت را با تقدیم صلوات به ایشان در وجودتان زیاد کنید‌.
هدایت شده از مطالب کشکولی(خاص)
👇 لطائف نوریه منابر علمای دینی اگر کل عالم نابسامان باشد، می‌شود آن را با صلوات سامان داد. هر وقت در کارهایتان بهم ریختگی دیدید،
به نیت همان کار
صلوات بفرستید، البته تعداد آن باید فرد باشد.
👇 لطائف نوریه منابر علمای دینی شیطان در کار خیر یا غضب می‌کند یا اخلال ایجاد می‌کند. لذا قبل از اقدام به هر کار خیر مثل جمع‌آوری کمک برای کار خیر، حتماً شیاطین مخِل و اخلالگر را دور کنید‌. برای این منظور یک دور تسبیح معوذتین (فلق و ناس) بخوانید و به حضرت اميرالمؤمنين علیه‌السلام توسل کنید زیرا شیطان از ایشان ترس شدیدی دارد و متوقف می‌شود. همچنین هیچ وقت به نااهل، گزارش کار ندهید. چون شما نمی‌دانید، کسانی که به آن‌ها گزارش می‌دهید یا از قصد شما مطلع می‌شوند، از افراد حزب الله هستند یا حزب الشیطان.
👇 لطائف نوریه منابر علمای دینی با رحمت
به مردم
، به رحمت خدا برسید. در هر جا (خیابان و ... ) کار نیک کنید، به پیرزن و پیرمردها کمک کنید. پیرها در قیامت مقام شفاعت پیدا می‌کنند؛ احترامشان کنید، فردای قیامت بدردتان می‌خورند.