🏴 اگر پرچمهای عزای مادر سادات را برای نصب بر دیوار یا سر در منزل تهیه نکردهاید، تا شهادت حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها به روایت ۷۵ روز ( ۹ روز دیگر ) باقی مانده است.
یا علی علیهالسلام ✋
❤️حضرت رسول اكرم صلى الله عليه و آله❤️
صدقه بجا و نيكوكارى و نيكى به پدر و مادر و صله رحم، بدبختى را به خوشبختى تبديل و عمر را زياد و از مرگ بد جلوگيرى مىكند.
📚 نهج الفصاحه ص549 ، ح 1869
هدایت شده از از ارشیو کانال عاشقان امام حسین(س)
#امام_هادی
🌹 استغفار 🌹
راوندی با سند خود از محمد بن ریان نقل می کند که گفت:
به امام هادی علیه السلام نامه نوشتم و از او خواستم که برای سختی ها و حوادث و حوائج مهم و برآوردن حاجات دنیا و آخرت دعایی به من بیاموزد، همانگونه که پدران بزرگوار او به شیعیان خود می آموختند.
✅ امام هادی علیه السلام در پاسخ نوشت:
👈 ملازم استغفار باش زیاد #استغفار کن👉
📕فرهنگ جامع سخنان امام هادی علیه السلام
@noroalzeynab
┄┄┅┅┅❅❁ ❁❅┅┅┅┄
کپی مطلب بدون ذکر لینک کانال شرعا جایز نیست
@Hfadayat
📌دیروز توی اتوبوس خط واحد یه حرکت عجیب از یک جوان حدودا سیوپنجساله دیدم واقعاً هم خندیدم هم درس گرفتم.
📌توی اتوبوس تعدادی از خانمها بیروسری بودند. مرد جوان سیگارش را روشن کرد و شروع کرد به سیگار کشیدن!
📌یکی از همون خانمها با صدای گوشخراش داد زد آقا سیگارت را خاموش کن خفه شدیم اینجا سیگار کشیدن ممنوعه!
📌جوان با لبخند و البته سر به زیر گفت خانم محترم تو روسری را درآوردی و میگی من آزاد هستم و بهتره مردها جلو چشم خودشون رو بگیرن و نگاه نکنند!
📌منم دلم میخواد آزاد باشم و سیگارم را هم میکشم! بهتره شما جلوی دماغت را بگیری و بو نکشی! اگر قراره من چشمم را ببندم تو هم بهتره دماغ و دهنت رو ببندی!
📌باور کنید سیثانیهای همه ساکت شدن بعد کل جمعیت زدن زیر خنده و همه شروع کردن به بحث کردن در این مورد از آزادی؛ موافق و مخالف؛ تریبون آزادی بود که بیا و ببین!
✍سربسته میگویم؛ وقتی از طریق بیقانونی با برخی افراد رفتار شود، تازه قدر قانون و لزوم احترام به آن را میفهمند!
#حجاب
#برای_ایران
┄┄┅┅┅❅❁ ❁❅┅┅┅┄
کپی مطلب بدون ذکر لینک کانال شرعا جایز نیست
@Hfadayat
✅هر کارمند بانکی دیدید به کشف حجاب کرده ها خدمات میده ، اول تذکر بدید به رییس بانک و فیلم مستند تصویری ضبط کنید و به اطلاع استاندار شهرتون برسانید..
مطالبه کنید جمعشون کنند..
ما در قبال میراث حضرت زهرا مسئولیم
🔷عارف بالله آیت الله حق شناس ره؛
شیطان مسئول نمازشب در وسوسه کردن از همه قوی تر است. اما نسبت به مخلصین اسلحه اش کارگر نیست.
مواظب این شیطان باشید.
•┈┈••••✾•🌿🇮🇷🌿•✾•••┈┈•
•┈┈••••✾•🌿🇮🇷🌿•✾•••┈┈•