📰 دکه روزنامه - یکشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۱
🌎 کانال خبری هیدج نو 👇👇👇
•••✾•🌿🌺🌺🌺🌿•✾•••
✨@HidajeNoo ✨
➕ قانونى داريم كه هميشه ثابت است
"ما به محيطمان عادت ميكنيم"
🩺 @drmahdikhanloo
Drmahdikhanloo.com
اگر با آدم های #بدبخت نشست و برخواست کنید، کم کم به بدبختی عادت می کنید و فکر می کنید که این طبیعی است... ❗️
اگر با آدم های #غرغرو همنشین باشید عیب جو و غرغرو می شوید و آن را طبیعی می دانید... ❗️
اگر دوست شما #دروغ بگوید، در ابتدا از دستش ناراحت می شوید ولی در نهایت شما هم عادت می کنید به دیگران دروغ بگویید...
و
اگر مدت طولانی با چنین دوستانی باشید، به خودتان هم دروغ خواهید گفت... ❗️
اگر با آدم های #خوشحال و پر انگیزه دمخور شوید شما هم خوشحال و پرانگیزه می شوید و این امر برایتان کاملا طبیعی است... ✅
"تصمیم بگیرید به مجموعه افراد #مثبت ملحق شوید وگرنه افراد منفی شما را پایین می کشند و اصلا متوجه چنین اتفاقی هم نمی شوی"
🩺 @drmahdikhanloo
Drmahdikhanloo.com
🌎 کانال خبری هیدج نو 👇👇👇
•••✾•🌿🌺🌺🌺🌿•✾•••
✨@HidajeNoo ✨
2022_12_17_21_31_18_128kbs.mp3
6.85M
🔵 مراسم مجازی چهلمین روز شهادت شهید عجمیان
🎤 #موسی_آقایاری
🆔 @Myidea
🌎 کانال خبری هیدج نو 👇👇👇
•••✾•🌿🌺🌺🌺🌿•✾•••
✨@HidajeNoo ✨
تحلیل یک کاربر عراقی ازوقایع اخیر ایران
🔹 يکشنبه 20 آذر 1401 - 19:22 مقالهای در شبکه های اجتماعی عراق منتشر شده است که به مطالبات اغتشاشگران در ایران می پردازد؛ در این مقاله تاکید شده است که مسائل اقتصادی و یا اجتماعی و یا علمی در فهرست مطالبات اغتشاشگران دیده نمی شود بلکه آنها به تاسی از فرهنگ غرب فقط خواهان کشف حجاب هستند.
🔸متن کامل مقاله به شرح زیر است:
🔹معترضان هیچ بیانیه ای و یا شعاری مبنی بر بهبود خدمات عمومی از قبیل برق و گاز مطرح نکرده اند؛ زیرا تمام این موارد در کشور با قیمت پایین و با تکنولوژی های بالا فراهم و در دسترس ایرانیهاست. شهرها از نعمت لوله کشی گاز بهره مند هستند و برق هم به ندرت قطع می شود.
🔹در فهرست مطالبات اغتشاشگران، خواسته ای در خصوص آموزش و یا درمان مشاهده نمی شود؛ زیرا انقلاب اسلامی در حوزه آموزش و درمان انقلاب بپا کرده است آموزش به صورت رایگان برای عموم ملت ایران فراهم است و ایرانی ها 95 درصد از نیازهای دارویی خود را تامین می کنند و بیمارستان های ایران همه ساله از هزاران نفر از بیماران از کشورهای همسایه استقبال می کند.
🔹همچنین درخواستی در خصوص سنگفرش کردن جاده ها، احداث شبکه مترو و قطار و فرودگاه های داخلی دیده نمی شود؛ زیرا شبکه حمل و نقل در ایران از حیث وسعت و نیز از لحاظ زیبایی کم نظیر است علاوه بر آن در این کشور 70 فرودگاه داخلی وجود دارد. همچنین کسی از معترضان خواستار توسعه فضای سبز نیست؛ زیرا بسیاری از شهرهای ایران به گونه ای است که بیننده گمان می کند که وارد یک جنگل سرسبز شده است.
🔹در فهرست مطالبات معترضان حتی درخواستی مبنی بر نوسازی قوانین کار دیده نمی شود زیرا قوانین کار در ایران از بسیاری از نظامهای سرمایه داری جهان پیشرفته تر است و از کارگران حمایت می شود.
🔹تقاضایی از وزارت مسکن از سوی معترضان دیده نشده است؛ زیرا آنچه که ایران در خصوص مسکن به جوانان ارائه می دهد؛ آرزوی صدها میلیون جوان در کشورهای متعدد است.
🔹در فهرست مطالبات ایرانیان درخواستی درخصوص آزادی های فکری و سیاسی مشاهده نشده است مطبوعات ایران آزادانه می نویسند و انتقاد می کنند. همچنین کسی خواهان توسعه و ارتقای صنعت و پژوهش های علمی نیست زیرا ایران در این خصوص معجزه آفریده است. آنچه که در بازار می بینی، اغلب ساخت داخل است، حتی پروژه های عظیم و ایستگاه های استخراج نفت و دوب فلزات و ساخت خودرو به دست متخصصان ایرانی صورت میگیرد.سازوکار همه شرکت های بزرگ در ایران ملی هستند و تمام طرح ها و پروژه های خود را با ها و ابزارها و نیروهای داخلی به اجرا درمی آورند.
🔹همچنین خواسته ای مربوط به موسیقی و سینما و شعر و نقاشی و ورزش ندیدم؛ زیرا ایران در بسیاری از هنرها در آسیا سرآمد و پیشتاز است.
🔹آنچه که در فهرست مطالبات اغتشاشاگران دیده می شود آن است که این "نظام دیکتاتور اجازه بوسیدن در انظار عمومی و خلع حجاب و نوشیدن مشروبات الکلی و فسق و فجور را نمی دهد". شبکه های اجتماعی ایرانی را دنبال کنید تا به صحت سخنانم پی ببرید.
🌎 کانال خبری هیدج نو 👇👇👇
•••✾•🌿🌺🌺🌺🌿•✾•••
💥 @HidajeNoo 💥
🌼خدایا ناامیدےها را
🌸خط بزن وعشق را
🌺بر ما ببخش و تقدیرمان را
🌼چنان زیبا بنویس که گویی
🌸در بهشت زندگی میکنیم
🌺ای دوست امروز به اندازهی
🌸تمام گل های خوشبوی دنیا
🌺برایت آرزوهای خوب دارم
صبح بخیر
🌎 کانال خبری هیدج نو 👇👇👇
•••✾•🌿🌺🌺🌺🌿•✾•••
✨@HidajeNoo ✨
#به_وقت_شعر...✨
هر چه گویی آخری دارد به غیر از حرف عشق
کاین همه گفتند و آخر نیست این افسانه را
#وحشی_بافقی
🌎 کانال خبری هیدج نو 👇👇👇
•••✾•🌿🌺🌺🌺🌿•✾•••
✨@HidajeNoo ✨
✔️اعلامیه ترحیم بانوان
▪️مراسم سومین روز در گذشت مرحوم حجه الاسلام و المسلمین شيخ مناقب فاضلی
واقع در مسجد امام صادق(ع)
از ساعت 2 تا 4 بعدازظهر روز یکشنبه به تاریخ 1401/9/27
برگزار می گردد.
حضور شما عزیزان موجب تسلی خاطر بازماندگان خواهد بود.
•••✾•••✾•••✾•••✾•••
▪️@HidajeNoo ▪️
دکتر محسن سلطانی.نئوبراندازان ایران.mp3
16.68M
⭕️ تحلیل حوادث اخیر کشور
🔸تحلیلگر: دکتر محسن سلطانی
▫️علت بوجود آمدن، پشت صحنه ها، مدیران و اسپانسر حوادث اخیر چه کسانی هستند؟
▫️برنامه ریزان امنیتی، اردوگاه رسانه ای و برنامه ریزان سیاسی آنها کجاست؟
🔻براندازان به دو دسته کلاسیک و نئوبراندازان قابل تقسیم هستند.
🔹براندازان کلاسیک
همجنس بازان، ملی گرایان
🔹نئوبراندازان
تجزیه طلبان، فیک نیوز ها، شعبده بازان، لشکر مجازی، هشتگی و افراطیون جنسی.
▫️تحلیل تفکر و برنامه اپوزسیون، اصلاح طلبان، مسعود و مریم رجوی، پهلویون، شهریار آهی، اسماعیلیون و ...
🌎 کانال خبری هیدج نو 👇👇👇
•••✾•🌿🌺🌺🌺🌿•✾•••
💥 @HidajeNoo 💥
12.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍دو دقیقه را با دقت ببینید.
برنامه افدیدی و اسرائیل برای برهم زدن اقتصاد ایران
🌎 کانال خبری هیدج نو 👇👇👇
•••✾•🌿🌺🌺🌺🌿•✾•••
💥 @HidajeNoo 💥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴چرا از دواج نمیکنید؟
🔸جواب سلبریتی های احمق رو بشنوید !!!
🌎 کانال خبری هیدج نو 👇👇👇
•••✾•🌿🌺🌺🌺🌿•✾•••
💥 @HidajeNoo 💥