📰 دکه روزنامه| شنبه ۲ تیر ۱۴۰۳
🌎 کـانـال « هـیـدج نـو » 👇
•••✾•🌿🌺🌺🌺🌿•✾•••
✨@HidajeNoo ✨
🇪🇺#یورو_2024
بزرگان به تساوی رضایت دادند؛
فرانسه بدون امباپه آنقدرها هم مدعی نیست!
⚽️ فرانسه ۰ - ۰ هلند
⚽️ لهستان ۱ - ۳ اتریش
⚽️ اوکراین ۲ - ۱ اسلواکی
🌎 کـانـال « هـیـدج نـو » 👇
•••✾•🌿🌺🌺🌺🌿•✾•••
✨@HidajeNoo ✨
12.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فروش نفت...
🌎 کـانـال « هـیـدج نـو » 👇
•••✾•🌿🌺🌺🌺🌿•✾•••
✨@HidajeNoo ✨
13.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مداحی ویژه و در اوج بصیرتِ حسین طاهری با محوریت انتخابات
🌎 کـانـال « هـیـدج نـو » 👇
•••✾•🌿🌺🌺🌺🌿•✾•••
💥@HidajeNoo 💥
📌فعال شدن سامانه نوبت گیری تا ۱۰ تیرماه و فعال شدن مراکز جامع جهت انجام فرایند سنجش تا ۲۵ تیرماه برای جاماندگان از سنجش
💠به اطلاع میرساند به منظور تسهیل در فرایند ثبت نام نوآموزان جامانده از برنامه ملی سنجش بدو ورود به دبستان، نوبت گیری در مراکز جامع سنجش، آموزش، توان بخشی و مداخله بهنگام رشدی-تربیتی از تاریخ ۱۴۰۳/۰۴/۰۳ به مدت یک هفته(۱۴۰۳/۰۴/۱۰) فعال می باشد و فرایند ارزیابی از تاریخ ۱۴۰۳/۰۴/۱۱ لغایت ۱۴۰۳/۰۴/۲۵ خواهد بود.
🔸️به خانواده هایی که تاکنون برنامه ملی سنجش را انجام نداده اند تاکید می گردد فقط در بازه زمانی تعیین شده نسبت به نوبت گیری اقدام و از تاریخ ۱۱ لغایت ۲۵ تیرماه جهت انجام فرایند سنجش به مراکز جامع مراجعه نمایند.
🔹️این مهلت فقط برای جاماندگان از سنجش در نظر گرفته شده است و پس از اتمام قابل تمديد نخواهد بود.
•••✾•🌿🌺🌺🌺🌿•✾•••
⚡️@HidajeNoo ⚡️
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلمی از تشنج در محل سخنرانی ظریف در کاشان وقتی یکی از همراهان ظریف اقدام به پاره کردن پلاکاردهای مردم کرد و باعث درگیری در حسینیه چهلتن کاشان شد.
#انتخابات_۱۴۰۳
🌎 کـانـال « هـیـدج نـو » 👇
•••✾•🌿🌺🌺🌺🌿•✾•••
✨@HidajeNoo ✨
🔶 جشن عید بزرگ غدیر خم
💠 سخنران: حجت الاسلام مردانی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران شهرستان خرمدره
💠مولودی: حجت الاسلام تیموری
💠 سهشنبه ۵ تیر بعد از نماز مغرب و عشاء
⭕️ مسجد و پایگاه حضرت ابوالفضل(ع) و پایگاه خواهران حضرت رقیه(س) هیدج
🌎 کـانـال « هـیـدج نـو » 👇
•••✾•🌿🌺🌺🌺🌿•✾•••
✨@HidajeNoo ✨
18.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنرانی ظریف در کاشان که منجر به تنش شد.
#انتخابات_۱۴۰۳
🌎 کـانـال « هـیـدج نـو » 👇
•••✾•🌿🌺🌺🌺🌿•✾•••
✨@HidajeNoo ✨
دلنوشته کُردِ اهل سنت برای پزشکیان
🔴 *جناب دکتر پزشکیان کمی تامل یا اندکی تحقیق کنید!*
در میزگرد انتخاباتی، دکتر پزشکیان موضوعی را مطرح کردند مبنی بر اینکه به قومیت ها ظلم شده است.
بنده بعنوان یک فعال مدنی کردِ اهل سنت و کسی که سالهاست پیگیر مشارکت نخبگان اهل سنت در چرخه مدیریتی هستم لازم دانستم یادآوری و تذکری به ایشان داشته باشم.
🔹جناب آقای پزشکیان! بله شایستگان اهل سنت را در گردونه مدیریتی جائی شایسته و بایسته نبوده است اما این موضوع را طوری مطرح و القا نکنید که اقوام ایرانی فکر کنند نظام با اهل سنت بودن آنها مشکل دارد. بلکه به مردم بگویید که امثال شما که مدیون رای اهل سنت در طول همان ۱۶سال دولتداری تان بودید به نخبگان ما پشت کردید و بجای عمل به وعده هایتان آنها را در دور باطل " تا ببینیم چه می شود ها" سرگردان کردید.
🔹جناب دکتر پزشکیان! طوری صحبت نکنید که ما اهل سنت فکر بکنیم شما و طیف حامی شما تازه از مادر سیاست این سرزمین متولد شده اید، نه برادر من، شما مولود همان طیفی هستید که در دوران ۸ سال اول دولتداری تان حتی یک اهل سنت را هم مشاور خود نکرد. در دوره ۸ سال دوم شما هم که ما دیدیم و لازم به ذکر نیست.
🔹یک سئوال از شخص شما می پرسم، در زمانیکه وزیر بهداشت بودید چند نفر از نخبگان اهل سنت و کرد و بلوچ را معاون وزیر و یا روسای دانشگاههای علوم پزشکی کردید؟
راستی در دولت های شما چند استاندار اهل سنت منصوب کردید؟
کاش در انتخابات شرکت نمیکردید تا مجبور نمی شدید به توصیه برخی مشاوران به برخی وادی های پوپولیستی وارد شوید.
و اما باید به عرض برساند که ما اهل سنت به نیکی میدانیم که نظام و رهبری عزیز اهل سنت را قطعه ای از پازل زیبای ایران زمین می دانند و همه ما زیر یک چتر میآسائیم.
🔹جناب دکتر پزشکیان! باید یادآور بشوم که فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران یک کرد اهل سنت هستند.
باید بدانید که در همین دولت ناتمام دکتر رئیسی شهید بدون هیاهو و جنجال مشاور رئیس جمهور یک کرد اهل سنت هستند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یک کرد اهل سنت هستند.
مشاور وزیر اقتصاد یک اهل سنت هستند.
چند معاون وزیر اهل سنت هستند.
برای اولین بار معاون استاندار گلستان یک ترکمن اهل سنت هستند.
چندین مدیر کل و مدیران وزارتخانه ها منصوب شده اند.
البته اینرا هم بدانید که در همین دولت شهید رئیسی یک بانوی بلوچ اهل سنت مدیرعامل منطقه آزاد چابهار شدند.
اینرا هم اضافه کنم استاندار کردستان هم یک کرد اهل کردستان هستند که اتفاقا با پوشش کردی هم انجام وظیفه می کنند.
جناب دکتر پزشکیان به مشاورین خود تذکر بدهید که کمی مستند به شما خوراک تبلیغاتی بدهند.
اصلا بفرمائید در دولت های شما(۴دولت) چند استاندار کرد منصوب کردید!؟
ما که شاهد بودیم از نیروهای دست چندم استانهای دیگر را در استان کردستان استاندار می کردند.
جناب دکتر پزشکیان بله بنده هم معتقدم حق ۱۳۰۰۰ شهید و سالها همدلی اهل سنت ادا نشده است اما چرا نشده است!؟ لطفا آنرا به حساب نظام نگذارید، همه ارکان نظام با بکارگیری اهل سنت در مدیریت ها موافق هستند، این امثال شما دولتمردان هستید که ما را "لب جوی می برید و تشنه بر می گردانید".
جناب پزشکیان وقتی رهبر فرزانه انقلاب یکی از ارکان مهم نظامی کشور را بدست یک اهل سنت کرد می سپارد یعنی حجت بر همه شما تمام شده است.
حالا اول کارنامه ۱۶ساله خودتان را مرور کنید بعد نقش یک منجی دلسوز خارج از گود را بازی کنید.
🔹اینرا بدانید که اگر اهل سنت و اقوام ما نگرانی دارند ناشی از رفتار امثال شماهایی است که تا ایام انتخابات فرا می رسد یاد ما می افتید و فردای انتخابات آلزایمر میگیرید و ما را نمیشناسید.
🔹طوری رفتار نکنید که مردم فکر کنند شما و طیف شما تا حالا در ایران ساکن نبودید به مردم بگویید که ما معمولا رای میگیریم و بجای آن تشکر هم تحویل نمیدهیم.
🔹یادمان نمی رود که در مراسم تحلیف ریاست جمهوری سال ۱۳۹۶ حتی بزرگان ما را به مراسم تحلیف دعوت نکردید.
شفاف به مردم بگویید که وقتی به پیروزی رسیدیم در گرداگرد سفره قدرت، جایی برای اهل سنت خالی نمیکنیم چون الی ماشاءاِلله هم طیفی داریم و اصلا شما را فراموش میکنیم.
لطفا کم کاری و کج سلیقگی ها را به حساب نظام ننویسید.
🔹اما اهل سنت آگاهند و میدانند که طیف شما با لبخند رای ما را می گیرد و با رندی از زیر بار دین ما شانه خالی می کند.
🔹اما در این سه سال دولت سیزدهم دیدیم که بدون وعده به خیلی از وعده های شما عمل شد.
رئیسی شهید میگفتند: اینها (مطالبات اهل سنت) وظیفه دولت من هستند بدون منت.
تفاوت را ما دیدیم جناب پزشکیان!!
🖋️سید علاءالدین حیدری فعال مدنی کرد اهل سنت
🌎 کـانـال « هـیـدج نـو » 👇
•••✾•🌿🌺🌺🌺🌿•✾•••
✨@HidajeNoo ✨
🔰 ۱۷ شهید در یک روز با جابجایی اسراء از الرمادیه به تکریت
📌 علیمردان از آزادگان اردوگاه الرمادیه و تکریت در بیان خاطره ای از دوران اسارت می گوید: یک روز ساعت ۹ صبح اتوبوس های مخصوص حمل اسراء ( قسمت پشت راننده کاملاً با نرده و شبکه های فلزی محصور ، شرایط انتقال هوا هم وجود نداشت و ارتباط با راننده کامل قطع بود) بدون صبحانه اسراء را از ساعت ۹ وارد محوطه محوطه اردوگاه کردند .
◇ هوا لحظه به لحظه در حال گرم شدن و گرمای هوای ظهر کم کم به ۵۰ درجه هم میرسید و کسی اجازه جابجایی و حرکت به سمت سایه دیواره های آسایشگاه را هم نداشت و اگر میخواست از جمع جدا شود بعثی به سمت او هجوم آورده و حسابی کتک می زدند.
◇ خود بعثی مکرر یصورت گروهی جابجا میشدند و هر گروه که می آمد به سراغ بچه ها رفته و کمترین کار آنها فرمان بشین و پاشو بود که در آن دمای بالا تعدادی از بچه ها بر اثر تشنگی و فشار بالای گرما به روی زمین افتادند
🔸️ و در آخر یک تونل انسانی برای عبور اسراء به سمت اتوبوس ها ایجاد و در این راه با طناب و کابل و چوب و باطوم بر بدن اسراء می زدند و بچه ها را با دست و پای شکسته و بدن مجروح وارد اتوبوس هایی که زیر گرما به مانند تنور نانوایی شده بود ، هدایت و سپس از الرمادیه به سمت تکریت حرکت دادند.
🔻 بعد از چهار ساعت به اردوگاه تکریت رسیدیم و به محض باز کردن درب اتوبوس تمام بچه ها را که بی هوش و نیمه جان بودند را با کتک پیاده و به سمت آسایشگاه پرت می کردند و شب که آمار گرفتیم در همان یک روز ۱۷ نفر از بچه ها به شهادت رسیدند.
🌷شادی ارواح طیبه شهدا صلوات🌷
•••✾•🌿🌺🌺🌺🌿•✾•••
✨@HidajeNoo ✨