📙به من بگو
یک مادر چه می تواند بکند؟
با فانوس خاموشی در دست
با دو فرزند کشته شده در جنگ
و آن یکی که هنوز بر نگشته است...
👤یانیس ریتسوس.
#روز_مادر_مبارک🌺
@History4423📜
📙چگونه ترس را القا می کنید؟
▪️به پیشانی یا بینی حریف نگاه کنید، نه به چشم - این نگاه شما را با ابهت و خشن تر نشان می دهد.
▪️نه با نگاه مستقیم، بلکه با زاویه به حریف نگاه کنید: سر خود را به جلو یا عقب کج کنید. این کار بر برتری شما نسبت به او تاکید می کند.
▪️در حین نگاه، چشمان خود را کمی باریک کنید، اما بیشتر از 1-2 میلی متر نباشد.
@History4423📜
📙«حرف مفت» از کی باب شد؟
▪️در زمان ناصرالدین شاه اولین تلگرافخانه تأسیس شد اما مردم استقبالی نکردند و کسی باور نداشت پیامش با سیم به شهر دیگری برود.
▪️به ناصرالدین شاه گفتند تلگرافخانه بیمشتری مانده و کارمندانش انجا بیکار نشستهاند دستور داد به مدت یک ماه مردم بیایند مجانی هرچه میخواهند تلگراف بزنند و چون مفت شد همه هجوم آوردند.
▪️بعد از مدتی دیدند پیامهایشان به مقصد میرسد و هجوم مردم روز به روز زیادتر شد در حدی که دیگر کارمندان قادر به پاسخ گویی نبودند!
▪️سرانجام ناصرالدین شاه که مطمئن شده بود، دستور داد سر در تلگرافخانه تابلویی بزنند بدین مضمون: به فرموده شاه از امروز حرف مفت زدن ممنوع! و اصطلاح حرف مفت زدن از آن زمان به یادگار مانده است.
@History4423📜
📙وضعیت داخلی سوریه و عراق در مۀ 2015 میلادی، زمانی که داعش (رنگ خاکستری نقشه) در اوج قدرت بود و مناطق وسیعی از شام را در دست داشت.
▪️ سایر رنگها مربوط به نیروهای دولتی عراق و سوریه و جنبشهای پراکندۀ غیردولتی است.
@History4423📜
📙جاسوسی و فروش اطلاعات محرمانه نظامی، امنیتی همیشه در سطوح بالا رخ می دهد، وگرنه یک شهروند عادی یا خبرنگار اطلاعات خاصی ندارد که جذابیتی برای سرویس های جاسوسی داشته باشد.
▪️یکی از مهمترین پرونده های جاسوسی پنجاه سال اخیر ایران توسط احمد مُقَرِّبی سرلشگر نیروی زمینی در دوران محمدرضا شاه پهلوی صورت گرفت.
▪️ مقربی در تاریخ ۴ دی ماه ۱۳۵۶ به جرم جاسوسی برای اتحاد جماهیر شوروی اعدام گردید. وی به مدت ۳۰ سال برای کاگب خدمت میکرد و ۱۱ سال به طور مستمر با اسم رمز «مرد» با سفارت شوروی در تهران در ارتباط بود.
▪️نحوه بازداشت او در هاله ای از ابهام ماند، اما هر چه بود شناسایی و بازداشت او ضربه سنگینی به سیستم اطلاعاتی وقت ایران وارد کرد.
@History4423📜
📙بهائیت خبر چین یهود.
▪️نه تنها سران #بهائیت در گذشته و هئیت های محافل بهائی کنونی متفقا دولت اسرائیل و صهیونیسم جهانی را تائید و همراهی کرده و می کنند
▪️بلکه در بسیار از نقاط جهان به خصوص در کشورهای اسلامی و عرب اکثر از بهائیان متمایل به جهودان و دولت اسرائیل بوده و هستند .
▪️در بسیاری از کشور ها، به خصوص کشورهای عربی ،شنیده و دیده شده که بهائیان داخل در تشکیلات جاسوسی موساد شده و همه جا به نفع اسرائیلیان به خبر چینی و جاسوسی و نوکری مشغولند.
📚انشعاب در بهائیت پس از مرگ شوقی ربانی .
👤اسماعیل رائین.
📝ص 231.
@History4423📜
📙"افرادی هم هستند که مزدور صفت به دنیا آمده اند و هیچ خوبی ای در حق دوستان و نزدیکان شان نمی کنند؛
در حالی که با خدمت به غریبه ها خودستایی شان ارضاء می شود
▪️هر چقدر کانون عواطف شان به ایشان نزدیک تر باشد کم تر محبت می کنند؛ هر چقدر دورتر باشد علاقه و توجه بیشتری نشان می دهند."
📚بابا گوریو
👤بالزاک
@History4423📜
📙روی ارزش ها تمرکز کنید!
▪️توصیه می کنیم حریف خود را بهتر بشناسید، به افکار و عقاید او گوش دهید. به این ترتیب می توانید رویکردی نسبت به او پیدا کنید و درک کنید که هنگام تأثیرگذاری روی او باید روی چه چیزی تمرکز کنید.
▪️سپس به شخص مقابل دیدگاهی بدهید که چه کاری برای او انجام خواهید داد. به این ترتیب او به شما علاقه مند می شود، به شما اعتماد می کند و شما می توانید از این موضوع به نفع خود استفاده کنید.
@History4423📜
📙خبرهایی مخوف که بعد از رضاخان منتشر شد.
▪️پس از اشغال ایران به دست متفقین در شهریور ۱۳۲۰ و تبعید رضاخان درباره قتلهای صورت گرفته در دوران زمامداری دیکتاتور اخبار متنوعی منتشر شد. برخی از آنها حکایت از جنایت های مهلکی دارد که جز در زندان های مخوف استالین نمی توان نمونه های آن را یافت. در یکی از اخبار مربوط به این موضوع که در ۱۲ دی ماه سال ۱۳۲۰ شمسی در «ستاره هفتگی» منتشر شده بود می خوانیم:
▪️«چندی قبل در عمارتی که تا سه ماه پیش در اجاره بهداری شهربانی در خیابان سوم اسفند بود بقایایی از اسکلت انسانی که مربوط به سه نفر می باشد در یکی از باغچه ها پیدا کردند. این بقایای استخوانهای که بوده است؟ چرا در آنجا چنین چیزی پیدا گردید؟ مگر بهداری شهربانی در عین حال قبرستان مجرمین هم بوده است؟ آیا این بقایای استخوانهای فرخی و امثال اوست که در آن محل نابودشان می کردند و برای اختفای جنایات در باغچه دفن می نمودند؟»
@History4423📜
📙نویسنده عراقی:
«ایران در حاشیه خلیج عمان قرار دارد ولی ایرانی آن را خلیج ایران نمی گویند، هند در حاشیه دریای عرب قرار دارد ولی آن را دریای هند نمی نامند، اندونزی در کنار اقیانوس هند قرار دارد ولی آن را اقیانوس اندونزی نمی نامد. چرا؟ چون تمام این نام ها در سازمان ملل ثبت شده است و.. کسی حق ندارد نام خلیج فارس را تغییر دهد و جعل کند»
▪️پ.ن: خزعبلات شبه روشنفکران هپروتی که روشنفکری را در حمله مداوم به فرهنگ و تاریخ و سنن ایرانی می دانند و با فاشیست و وحشی و غیرمتمدن نامیدن ایرانیان به ارضاء روانی می رسند را رها کنیم.
واقعیت این است که ملت ایران در مقایسه با سایر ملل منطقه، ملت مظلوم و نجیبی است.
▪️همین مسئله نام خلیج فارس را بنگریم. آیا یکبار دیده ایم که ایرانیان به دریای عمان مثلا «دریای چابهار» یا «دریای سیستان» بگویند؟
پاسخ منفی است. ایرانیان هیچگاه این میزان وقاحت ندارند.
@History4423📜
تاریخ و تمدن
📙نویسنده عراقی: «ایران در حاشیه خلیج عمان قرار دارد ولی ایرانی آن را خلیج ایران نمی گویند، هند در حا
▪️یا برخورد ایرانیان با پناهندگان را ببینیم. باور بفرمایید اگر کشوری عربی یا ترکیه با بحران اقتصادی شبیه بحران امروز ایران مواجه بود پناهندگان را همان لب مرز به تیر می بست. کاری که امروز ترکیه و یونان و اروپای بدون بحران می کنند.
@History4423📜