6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳۰ آبان ۱۴۰۱
3.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جرعهای از زلال قرآن
📖 سوره اعلی، آیه ۴تا۷
💠 وَٱلَّذِيٓ أَخۡرَجَ ٱلۡمَرۡعَىٰ(۴) فَجَعَلَهُۥ غُثَآءً أَحۡوَىٰ(۵) سَنُقۡرِئُكَ فَلَا تَنسَىٰٓ(۶) إِلَّا مَا شَآءَ ٱللَّهُۚ إِنَّهُۥ يَعۡلَمُ ٱلۡجَهۡرَ وَمَا يَخۡفَىٰ(۷)
💠 و آن كه گياه را رويانيد(۴) پس آن را خشك و تيره ساخت(۵) ما [قرآن را] پيوسته بر زبان تو جارى مى سازيم، پس [آن را] فراموش نخواهى كرد(۶) مگر آنچه را كه خدا بخواهد، كه او آشكار و نهان را مىداند(۷)
#گناه
#توبه
━━━⪻✧❁🕋❁✧⪼━━━
@Raha_sho📲
۳۰ آبان ۱۴۰۱
3.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : نماز شب ، زمینه ای برای عاقبت بخیری
👤 #حجت_الاسلام_والمسلمین_عاملی
#گناه
#توبه
━━━⪻✧❁🕋❁✧⪼━━━
@Raha_sho📲
۳۰ آبان ۱۴۰۱
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️امام زمان، پناه گناهکاران
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #علیرضا_پناهیان
#گناه
#توبه
━━━⪻✧❁🕋❁✧⪼━━━
@Raha_sho📲
۳۰ آبان ۱۴۰۱
۳۰ آبان ۱۴۰۱
💠گناه نکردن از توبه کردن آسانتر است 💠
🌀در بنی اسرئیل عابدی بود که دنبال کارهای دنیا هیچ نمی رفت و دائم در عبادت بود ، ابلیس صدایی از دماغ خود در آورد که ناگاه جنودش جمع شدند ، به آنها گفت :
چه کسی از شما فلان عابد را برای من می فریبد ؟ یکی از آنها گفت : من او را می فریبم .
ابلیس پرسید : از چه راه ؟ گفت : از راه زن ها . شیطان گفت : تو اهل او نیستی و این ماءموریت از تو ساخته نیست ، او زنها را تجربه نکرده است . دیگری گفت : من او را می فریبم . پرسید : از چه راه بر او داخل می شوی ؟ گفت : از راه شراب ، گفت : او اهل این کار نیست که با اینها فریفته شود . سومی گفت : من او را فریب می دهم ، پرسید : از چه راه ؟ گفت : از راه عمل خیر و عبادت ! ، شیطان گفت : برو که تو حریف اویی و می توانی او را فریب دهی .
آن بچه شیطان به جایگاه عابد رفت و سجاده خود را پهن کرده ، مشغول نماز شد ، عابد استراحت می کرد ، شیطان استراحت نمی کرد . عابد می خوابید ، شیطان نمی خوابید و مدام نماز می خواند ، بطوری که عابد عمل خود را کوچک دانست و خود را نسبت به او پست و حقیر به حساب آورد و نزد او آمده ، گفت : ای بنده خدا به چه چیزی قوت پیدا کرده ای و اینقدر نماز می خوانی ؟ او جواب نداد ، سؤ ال سه مرتبه تکرار شد که در مرتبه سوم شیطان گفت : ای بنده خدا من گناهی کرده ام و از آن نادم و پشیمان شده ام ؛ یعنی توبه کرده ام ، حال هرگاه یاد آن گناه می افتم به نماز قوت و نیرو پیدا می کنم .
عابد گفت : آن گناه را به من هم نشان بده تا من نیز آن را مرتکب شوم و توبه کنم که هر گاه یاد آن افتادم بر نماز قوت پیدا کنم . شیطان گفت : برو در شهر فلان زن فاحشه را پیدا کن و دو درهم به او بده و با او زنا کن . عابد گفت : دو درهم از کجا بیاورم ؟ شیطان گفت : از زیر سجاده من بردار . عابد دو درهم را برداشت و راهی شهر شد .
عابد با همان لباس عبادت در کوچه های شهر سراغ خانه آن زن زناکار را می گرفت . مردم خیال می کردند برای موعظه آن زن آمده است ، خانه اش را نشان عابد دادند . عابد به خانه زن که رسید ، مطلب خود را اظهار نمود . آن زن گفت : تو به هیئت و شکلی نزد من آمده ای که هیچ کس با این وضع نزد من نیامده است جریان آمدنت را برایم بگو ، من در اختیار تو هستم . عابد جریان خود را تعریف نمود . آن زن گفت : ای بنده خدا ! گناه نکردن از توبه کردن آسانتر است وانگهی از کجا معلوم که تو توفیق توبه را پیدا کنی ، برو ، آن که تو را به این کار راهنمایی کرده شیطان است . عابد بدون آن که مرتکب گناهی شود برگشت و آن زن همان شب از دنیا رفت ، صبح که شد مردم دیدند که بر در خانه اش نوشته که بر جنازه فلان زن حاضر شوید که اهل بهشت است ! مردم در شک بودند و سه روز از تشییع خودداری کردند ، تا خدا وحی فرستاد به سوی پیامبری از پیامبرانش که برو بر فلان زن نماز بگزار و امر کن مردم را که بر وی نماز گزارند . به درستی که من او را آمرزیده ام ، و بهشت را بر او واجب گردانیدم ؛ زیرا که او فلان بنده مرا از گناه و معصیت بازداشت .
عاقبت بخیران
#گناه
#توبه
━━━⪻✧❁🕋❁✧⪼━━━
@Raha_sho📲
۳۰ آبان ۱۴۰۱
شهید مدافع حرم عبدالمهدی کاظمی..m4a
زمان:
حجم:
9.12M
۳۰ آبان ۱۴۰۱
یعنی شده میشینیم صدجور حساب و کتاب و بالا پایین میکنیم که تهش به این برسیم که این کاریو که انجام میدم گناه نیست...!
بعدم انگار وجدانمون مثلا راحت شده دوباره همون رفتارو تکرار میکنیم به حساب اینکه کار بدی نیست و منم خیلی حالیمه،
خیلی میفهمم،
خیلی محکمم،
خیلی اوکی ام
و هیچی نمیتونه منو خرابم کنه و این حرفا...!!
بعد حواسمون نیست که برامون عادت شده،
حواسمون نیست با همین توجیهات رنگارنگمون زشتی گناهو نادیده گرفتیم و تاااازه بهش افتخارم میکنیم!!!
+ خداجان؟
کمک کن به یه مرتبه ای برسیم که دست از توجیهاتِ گناهامون برداریم و مرد و مردونه سرمونُ پایین بندازیم عین بچه آدم بندگی مونُ کنیم .....!!
بوی گناهو بشنویم و سمتش نریم....،
کمک کن به این آرزو برسیم... :) 🤍🌱
#کوتاه_نوشت
#گناه
#توبه
━━━⪻✧❁🕋❁✧⪼━━━
@Raha_sho📲
۳۰ آبان ۱۴۰۱
3.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴روایت جالب تنها شدن جوان مؤمن با دختر عمه اش در خانه #رجبعلی_خیاط...
#استاد_دانشمند
#گناه
#توبه
━━━⪻✧❁🕋❁✧⪼━━━
@Raha_sho📲
۳۰ آبان ۱۴۰۱
✅دعاهایمان میلیاردی باشد!
✍استاد قرائتی: دعا که می کنیم باید برای همه ی انسان ها باشد ، حتی در نماز نیز ، دعا و ستایش ما میلیاردی می باشد ، می گوییم "سمع الله لمن حمده" نمی گوییم فقط صدای من را می شنوی بلکه صدای هر کس که تو را ستایش می کند می شنوی ، اگر غیر از این باشد نماز باطل می شود .
#حاج_آقا_قرائتی
#گناه
#توبه
━━━⪻✧❁🕋❁✧⪼━━━
@Raha_sho📲
۳۰ آبان ۱۴۰۱