اون دوستی هایی که ادم های زیادی ازشون باخبر نیستن و فقط خودتون میدونین چقدر برای هم عزیزین>>>>>>
حقیقتا تا همین الان هم دندون رو جیگر گذاشتم و سکوت کردم و امیدوارم دهنم باز نشه.
به شخصه خودمو درگیر نکردم و اصلا نمیدونم چی به چی هست چون درگیر درسمم و وقتی براش ندارم ولی امیدوارم تهش برای ما جوونا خوب تموم شه همه اینا و ادمایی که افکار پوسیده و فاسد دارن برن و این مملکتو دست اونایی که کاربلدن بزارن و به اسم دین لعنتیشون نیان هرچیزی رو به مردم قالب نکنن.
ترجیحمم اینه که تا موعود کاری که قراره انجام بدم صبر کنم و بعدش کلا از این پیام رسان زیبایی که توش پر از ادمایی ان که مغزاشون شست و شو دادست و پره از چرت و پرت فرار کنم.
تو مملکتی زندگی میکنیم که یک دلار ۱۴۰ هزار تومنه و حتی بیشتر
منه جوون باید به چیش دلم خوش باشه که بخوام یک درصد هم بمونم؟
من خیلی وقت پیش ارادمو جمع کردم تا بتونم از ایران برم و زندگیمو بسازم و عمرمو حداقل تو این کشور هدر ندم و با دل کندن و کم اهمیت دادن به احساساتم و تلاش کررن برای هدفم دارم بهش میرسم.
واقعا بهترین کاری که افرادی که با دین اومدن ریدن به این مملکت میتونن انجام بدن خفه کردن خودشون با همون عمامه ها و لباس هاشونه اینجوری به ما و باقی نسل ها لطف میکنن.
من دیدم ادم هایی که مذهبی ان و هییییچ مشکلی هم باهاشون ندارم.
ولی ادمی که تو صف اول نمازیه که کاش بخوره به کمرش و داره سنگ دینو میزنه به سینش از اون طرف صد جور گندکاریش در اومده و این وضع رفتارشه با دور و بریاش و ادم ها.
احیانا تو دین شما ننوشته خیانت و تجاوز و دزدی و رانت و دروغ و مال مردم خوری و حق مظلوم خوردن و هزار جو درد و مرض دیگه گناهه؟